Canim ama diyetisyen kontrolunde veriyordum ayrica harfiyen uyguluyordum ogun atlamadan okadarda cok yiyordumki sporda vardi hergun hamileligime kadarda almadim kilo 82ydim basladigimda 57 kiloya kadar dusmustum 3 4 sene de korudum ama 2 hamilelik ustusste olunca ohhhhhh gelsib kilolar olduCanim azar azar vucudun cok hissetmeden azalt.
Haftada 2-3 tane azalt mesela, yavas yavas at vucudundan..
Yine kosturuyorsun canisi :)
Canim ayda 7 kilo vermek saglikli bir kilo verme yontemi degil.
Haftada 500-1000grdan fazla verilen kilolar, saglikli sekilde verilmiyor ve kilo verdikten kisa sure sonrada aliniyor.
Sen dogr yoldasin, bu sekilde kalici kilo vereceksin..
Sende mi hasta oldun kuzum, sicak bir seyler ic.
Dikkat et kendine..
Ne guzel menuler :))
Aa ay yuruyusu bu mu. Ben de bacaklari tek tek bisiklet surer gibi asagi yukari yapilan sandimDeryaOnDiet 30 dak ay yuruyusu 30 mekik 50 ip birde pazarda tempolu esya tasima (cocuklar evde olunca)
Evet kaptanim. Ins artik listeye girmek istiyirum.
Harikasin. Gunluk sporlar da yapildi. SuperDeryaOnDiet 30 dak ay yuruyusu 30 mekik 50 ip birde pazarda tempolu esya tasima (cocuklar evde olunca)
Cok guzel vermissin canim. Ins simdi de hedef kilona dusersin. Ama yasin da etkisi oluyor. Ben de eskiden daha hizli verebiliyirdum bubdan 6 7 sene oncesinde.Canim ama diyetisyen kontrolunde veriyordum ayrica harfiyen uyguluyordum ogun atlamadan okadarda cok yiyordumki sporda vardi hergun hamileligime kadarda almadim kilo 82ydim basladigimda 57 kiloya kadar dusmustum 3 4 sene de korudum ama 2 hamilelik ustusste olunca ohhhhhh gelsib kilolar oldu
Bu gidisle hedefine kisa surede ulasacagina eminimCanim ama diyetisyen kontrolunde veriyordum ayrica harfiyen uyguluyordum ogun atlamadan okadarda cok yiyordumki sporda vardi hergun hamileligime kadarda almadim kilo 82ydim basladigimda 57 kiloya kadar dusmustum 3 4 sene de korudum ama 2 hamilelik ustusste olunca ohhhhhh gelsib kilolar oldu
O zaman eslesmemiz amacina ulasiyor demektir:)Evet kendimi cok iyi hissediyorum esimde iddeali olunca muthis oldu
Canim ayda 7 kilo hermde her ay duzenli vermek oldukca zor bir is.Canim ama diyetisyen kontrolunde veriyordum ayrica harfiyen uyguluyordum ogun atlamadan okadarda cok yiyordumki sporda vardi hergun hamileligime kadarda almadim kilo 82ydim basladigimda 57 kiloya kadar dusmustum 3 4 sene de korudum ama 2 hamilelik ustusste olunca ohhhhhh gelsib kilolar oldu
Cok sevindim, bu sefer gercekten niyetlisin, oyle hissediyorum:)Evet kaptanim. Ins artik listeye girmek istiyirum.
Aynen canim. Hem niyetliyim hem de cok umutluyum bu sefer. Su 60i bir goreyim benden mutlusu olmayacakO zaman eslesmemiz amacina ulasiyor demektir:)
Canim ayda 7 kilo hermde her ay duzenli vermek oldukca zor bir is.
Ama demekki metabolizmanda cok harika calisiyor senin.
Bu iyi haber yine kilo verip mezun olacaksin demektir:)
Cok sevindim, bu sefer gercekten niyetlisin, oyle hissediyorum:)
Harika bir menu, harika sporlar.13 temmuz menum
08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Su: 2.5 litre
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve
Spor: 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2)
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Bende 58e doneyim , oh degme keyfimize:)Aynen canim. Hem niyetliyim hem de cok umutluyum bu sefer. Su 60i bir goreyim benden mutlusu olmayacak
Harika bir menu, harika sporlar.
Ayneen. Ilk hedefim liste . sonraki hedef 65 ve ins 60.Bende 58e doneyim , oh degme keyfimize:)
Aleyküm selamSelamlar kizlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz ,gecmisi bitiirip, kuzularima kahvalti hazirlayacagim.
Sonrada esimle biz kahvalti yapmadan ac karnina spor salonuna gidecegiz.
Donustede biz guzel bir kahvalti yapariz:)
Sağol kaptanım henüz olmadım :)Canim azar azar vucudun cok hissetmeden azalt.
Haftada 2-3 tane azalt mesela, yavas yavas at vucudundan..
Yine kosturuyorsun canisi :)
Canim ayda 7 kilo vermek saglikli bir kilo verme yontemi degil.
Haftada 500-1000grdan fazla verilen kilolar, saglikli sekilde verilmiyor ve kilo verdikten kisa sure sonrada aliniyor.
Sen dogr yoldasin, bu sekilde kalici kilo vereceksin..
Sende mi hasta oldun kuzum, sicak bir seyler ic.
Dikkat et kendine..
Ne guzel menuler :))
Süpersin canım13 temmuz menum
08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Su: 2.5 litre
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve
Spor: 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2)
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Her ikiside soyleniyormus tatlımAa ay yuruyusu bu mu. Ben de bacaklari tek tek bisiklet surer gibi asagi yukari yapilan sandimeliptik diyordum ben buna. Demek ay yuruyusu de deniyormus. Ogrenmis oldum
Ben kimle eslestim acaba?? Baktim ama goremedim eşleşmeleri...Canim sen dinlen hafta sonu, ilik icecekler ic, dikkat etmeye devam et..
Sagol kuzucum, insallah bekliyoruz seni de en kisa zamanda
Doktor neden sezeryan dogum dusundu?
Her sey yolunda mi?
Hosgeldin canim, nasilsin?
Yogun bir gun gecirmissin temizlik , yemek...
Biskuvileri Akinla Arasa aldim ama dun cayla huplettim Deryacim.
Odul ogunumdu , ozlemisim cayla birseyler atistirmayi:))
Emegine saglik, 4.takimimiz her yerde:)
Sen harika bir detaysin Deryacim, gercekten.
Tamam cani, bu arada eslestik takimimizin icinde, onuda haber vereyim kuzum:)
Cok guzel canim :)
Evet odulun dibiydi :)))
O halde sporda mi yaptin canim, masallah sana.
Evet canim 400gr arti ile sonuncu oldu baska bir arkadas.
Kazen editorun belirli kriterleri varmis, hicbirimiz bilmiyoruz ,fakat o kriterlere uyan mezun uyelere pro uyelik hediye ediyorlar.
Seni mezun edince kendim olmus gibi sevinecegim canim...
Girceksin zaten canim esimEvet kaptanim. Ins artik listeye girmek istiyirum.
❤❤ sana bişey olmasın. Kimseye bişey olmasın.Evet artik herkesi goruyorum canim :)
Ben stitche kendim demistim sen odevlerine odaklan takim Ayse ile bende diye..
Cok iyi yapti, insallah vaktini cok iyi kullanip halleder odevlerini.
Canim takimi dusunup , banada destek olmaya cabaladigin icin yurekten tesekkur ederim.
4.takimin bir suru gorunmeyen iyilik melekleri var..
Ben gece uyuyakalmisim dedimPersembe gecesini kastettim.
Ben iki elim kandada olsa her cuma en gec 17.30da takima gelirim,listeleri hallederim. (eger ki bana bir sey olmazsa)sen yine destegini esirgeme ama icin de rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?