Insallah veletlerim uyursaaaiyi istirahatler canim, guzel guzel dinlen.
Deliksiz bir uyku cekersin insallah.
sensiz olur mu kankiiFeyza da sen de misafirliktesiniz, bensiz buluştunuz mu yoksa
(Napalim yarın toparlarsin canım pazartesiye de güzel baslarsin, daha tartiya epeyce var
Inşallah kaptanım bu hafta iyi katılım bekliyoruz kızlara duyrulurBu kadar spora az bile yemissin canim..
Ahh gecen haftaki yarisma pert etti bizi, ama bu haftaki yarismada cok iddialiyim.
Sayılır canım çok yapıorum çok seviyorum alışkanlık olduMeyve agirlikli bir menu olmus ama fazl ameyveyede diikkat et canım bu arada sen 7/24 spormu yapiyosun oku oku bitmedi masalllaaaaaaahhhh
Evet o surekli yemeye dayali kulturumuz yok mu:)sensiz olur mu kankii
(Misafirlikteyim. Bu saatte hala yiyorlar. Nasıl bir kültürümüz var dediğim anlardan birini yaşıyorum)
Yarın yeni bir gün
Wc ye de çıkamadım
Ben işe başlayınca herkes kilo almışsın diyecek bana yaa
Hiç başlayasım yok o yüzden
Biraz iddiali ol sen zaten, bizde insaniz :))Inşallah kaptanım bu hafta iyi katılım bekliyoruz kızlara duyrulurbende iddialıyım biraz ama biraz
Tamam kaptanimEvet o surekli yemeye dayali kulturumuz yok mu:)
Yemek yerken bile bir sonraki ya da ertesi gunku menuleri konusuruz:)
Sen uzme canini evine don hemen haftaya toparlayacaksin..
Biraz iddiali ol sen zaten, bizde insaniz :))
Teşekkür ettimKizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın❤
Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz ☺
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz ☺
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı ☺
Geçen haftaki spor yarışması sonucları
1.Elmasyuzuk 3 bitter kazandı
2.Yawrukush 2 bitter kazandı
3.fayfeyfiy 1 bitter kazandı
Tebrikler kızlar bitterlerimiz hayırlı olsun afiyet olsun❤
Pankek bilemedim kalanı güzel canım13 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 4 zeytin pankek 3 catal peynir
Oglen
3 yk fasulye kavurmasi 1 yaprak sarma
Aksam
Tarhana corbasi 2 kofte
Su 3 e yakin ve bol cay ictim
Yuruyus 30 dk
Ben tesekkur ettim canım katılımın içinTeşekkür ettim ♥
Ya bence azıcık kıvrımlı olmalıKızlar ne güzel fiziği var değilmi
Eki Görüntüle 2288752
Canım çok geçmiş olsunDizim de spor yaparken agri yoktu ama suan agrimaya basladi bide cocuklari salliyorum ya bacaklarla onlarin agirligiyla iyice yoruluyor dizlerim
Süpersin kuzumDünkü menüm kızlar
Sabah 8 yeşilçay
10 ,birkaç zeytin,
4 çatal peynir ,
domates ,salatalık
1 tabak kbak sote
Çay
Öğle 14,taze fasulye ,patlıcan domates türlü 1 tabak
Akşam 19,1 tabak türlü,
1 kase yoğurtlu kabak
Ara 4 ceviz
2 kahve,3 bardak bitki çayı
Spor yarım saat yürüyüş
Ahahahha yok tatlım buluşursak sensiz buluşur muyuz kankiyto oldukFeyza da sen de misafirliktesiniz, bensiz buluştunuz mu yoksa
(Napalim yarın toparlarsin canım pazartesiye de güzel baslarsin, daha tartiya epeyce var
Eşimi ihmal ettiğim doğrudur aslında, artık pek bulamıyor mükellef sofraları, her an isyan edebilir
Bir kase dolusu yeşilliği, az un, süt, peynir, karabiber ve bir yumurta karışımına buluyorum. Birkaç damla yağ döküp omlet gibi pişiriyorum. Vakti olan denesin. Favorilerimden benim
13 temmuz cumartesi
Öğlen
3 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 1 yumurtayla lor peynirli tavada yumurta yağsız biraz peynir 1 dilim karpuz
Ara 1 koçan haslanmis mısır 2 top dondurma
Spor öncesi 400 ml proteinli süt 5 1 paket ülker altın başak sekersiz light bisküvi
Akşam
2 yk yoğurt 5 parca yağsız ızgara tavuk
4 yk yulaf 250 ml light süt yarim muz
Son ara
Karışık meyve tabağı (kiraz kayısı nektari muz hepsinden azar azar)
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
100 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Akşam salonda
41 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
16 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
11.000 adım
Pazara gittik yemek yiyemedim direk spora gideceğim için bisküvi aldım yedim şekersiz olduğu için sıkıntı olmaz herhalde
Kızlar buarada kınadan yeni geldim vakit olmadı ama yarın yarışma sonuçlarını yazacağım ve yeni yarışmamızı açıklayacağım❤
Kankiii moralini bozma aynı şekilde vereceğizsensiz olur mu kankii
(Misafirlikteyim. Bu saatte hala yiyorlar. Nasıl bir kültürümüz var dediğim anlardan birini yaşıyorum)
Yarın yeni bir gün
Wc ye de çıkamadım
Ben işe başlayınca herkes kilo almışsın diyecek bana yaa
Hiç başlayasım yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?