Günaydınnn
Bugün sizinle kahvaltı tarifimi paylaşmak istedim (pişmemiş halinin fotoğrafini yükledim) .vaktim olduğunda yapıyorum.
Önce bir kaseye çeyrek çay bardağı süt ve 1 kk beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı un koyuyorum. Üstüne çeyrek (hatta yarim) demet dereotu ve bir tutam da maydanoz doğruyorum. Bir de çok acı çin biber. Tepesine bir yumurta kırıp karıştırıp, çok az yağ koyduğum teflon tavada omlet yapıyorum. (Yanında ekmek olmadan, tek başına doyuruyor) deneyin kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Bon appettite
Ozaman kendine dikkat et canım ❤Azıcık üşüttüm galiba inşallah üşütmem zaten allerji bana yetiyor
Bendensin canım harikabu aralar seker ihtiyacimi meyveden aliyorum
Süpersin canımBende firsat bulmusken menumu yazim
Sabah 10 da
1 dilim ekmek
1 yagda yumurta az yaglı ama
Peynir
Domates
12.00
Sekersiz turk kahvesi fix bende
16.45
1 avuc uzum
2 3 ucgen dilim yani kavun
1 maden suyum var saati hatirlayamadim ama
20.30
1 tabak mantarli tavuk sote
1 dilim ekmek
Yatana kadar belki 1 sekersiz turk kahvesi yada maden suyu icerim
2 olmustur su ytana kadar oda 2.5 olur
Spor
30 dakika ay yuruyusu 30 mekik 50 ip atlama tempolu pazar yaptim birde
Bugunluk bole
Deme kankiiiiTartım evde yaa.
Kaç kilo aldım acaba
Bugün öğlene kadar menüm iyiydi.
Sonrası vahim.
Misafirlikte olunca yürüyemedim de
Günüm kötü geçti kısacası
Tamam kaptanim oyle yapayim bugun az ictim 5 6 tane ancak normalde paket neredeyse bitiyorduCanim azar azar vucudun cok hissetmeden azalt.
Haftada 2-3 tane azalt mesela, yavas yavas at vucudundan..
Yine kosturuyorsun canisi :)
Canim ayda 7 kilo vermek saglikli bir kilo verme yontemi degil.
Haftada 500-1000grdan fazla verilen kilolar, saglikli sekilde verilmiyor ve kilo verdikten kisa sure sonrada aliniyor.
Sen dogr yoldasin, bu sekilde kalici kilo vereceksin..
Sende mi hasta oldun kuzum, sicak bir seyler ic.
Dikkat et kendine..
Ne guzel menuler :))
Güzel.menu su ve spor harikasın ❤13 temmuz menum
08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Su: 2.5 litre
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve
Spor: 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2)
Yawrukush Elmasyuzuk @stitch Kozmogirl17
canim o kadar bekle demedim, 2-3 gun surekli buz kompres uygula ve dinlendir sonra sporunu yap bir sorunun olmazsa.Ya daha cok var doktora gitmeme ozamana kadar sporsuz yapamam ki
Cok cok guzel, bol sebzeli hafif bir gun olmus dun.Dünkü menüm kızlar
Sabah 8 yeşilçay
10 ,birkaç zeytin,
4 çatal peynir ,
domates ,salatalık
1 tabak kbak sote
Çay
Öğle 14,taze fasulye ,patlıcan domates türlü 1 tabak
Akşam 19,1 tabak türlü,
1 kase yoğurtlu kabak
Ara 4 ceviz
2 kahve,3 bardak bitki çayı
Spor yarım saat yürüyüş
Mezun olup harika bir sofrayla esinin de gonlunu alirsin canim :)Feyza da sen de misafirliktesiniz, bensiz buluştunuz mu yoksa
(Napalim yarın toparlarsin canım pazartesiye de güzel baslarsin, daha tartiya epeyce var
Eşimi ihmal ettiğim doğrudur aslında, artık pek bulamıyor mükellef sofraları, her an isyan edebilir
Bir kase dolusu yeşilliği, az un, süt, peynir, karabiber ve bir yumurta karışımına buluyorum. Birkaç damla yağ döküp omlet gibi pişiriyorum. Vakti olan denesin. Favorilerimden benim
Harika bir tarif, yarin hemen deneyecegim:)Yawrukush Özge'cim eski postlarda buldum, tarifini önceden yazmışım. Resim de var bu alıntıda
Cok iyi yapmissin canim.Tamam kaptanim oyle yapayim bugun az ictim 5 6 tane ancak normalde paket neredeyse bitiyordu
Cumartesileri öyle kaptanım dolu dolu geçiyor yenide kınadan geldik zaten
Ahhahhaaa o zaman ben dalıyorum mutfağaa
Anladim canım eşimdoymaadim canim ya ondan oyle yaptim
Nemek canimtamamdir bakiyorum hemen cok sagol cnaim etiket icin
Sana da masallah canım suan ki idolumsunmenu de spor da cok guzel olmus canim, masallah sen boyle gidersen gercekten de kisa surede hedefine ulasacaksin masallah
Hmmm bende sandım kiiicanim o kadar bekle demedim, 2-3 gun surekli buz kompres uygula ve dinlendir sonra sporunu yap bir sorunun olmazsa.
Cok cok guzel, bol sebzeli hafif bir gun olmus dun.
Yuruyusunde guzel canim.
Bugun nasil gecti?
Mezun olup harika bir sofrayla esinin de gonlunu alirsin canim :)
Cok guzel bir tarifmis yarin kahvaltiya yapayim , cok sagol Deryacim:)
Harika bir tarif, yarin hemen deneyecegim:)
Bu kadar spora az bile yemissin canim..13 temmuz cumartesi
Öğlen
3 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 1 yumurtayla lor peynirli tavada yumurta yağsız biraz peynir 1 dilim karpuz
Ara 1 koçan haslanmis mısır 2 top dondurma
Spor öncesi 400 ml proteinli süt 5 1 paket ülker altın başak sekersiz light bisküvi
Akşam
2 yk yoğurt 5 parca yağsız ızgara tavuk
4 yk yulaf 250 ml light süt yarim muz
Son ara
Karışık meyve tabağı (kiraz kayısı nektari muz hepsinden azar azar)
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
100 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Akşam salonda
41 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
16 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
11.000 adım
Pazara gittik yemek yiyemedim direk spora gideceğim için bisküvi aldım yedim şekersiz olduğu için sıkıntı olmaz herhalde
Kızlar buarada kınadan yeni geldim vakit olmadı ama yarın yarışma sonuçlarını yazacağım ve yeni yarışmamızı açıklayacağım❤
Meyve agirlikli bir menu olmus ama fazl ameyveyede diikkat et canım bu arada sen 7/24 spormu yapiyosun oku oku bitmedi masalllaaaaaaahhhh13 temmuz cumartesi
Öğlen
3 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 1 yumurtayla lor peynirli tavada yumurta yağsız biraz peynir 1 dilim karpuz
Ara 1 koçan haslanmis mısır 2 top dondurma
Spor öncesi 400 ml proteinli süt 5 1 paket ülker altın başak sekersiz light bisküvi
Akşam
2 yk yoğurt 5 parca yağsız ızgara tavuk
4 yk yulaf 250 ml light süt yarim muz
Son ara
Karışık meyve tabağı (kiraz kayısı nektari muz hepsinden azar azar)
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
100 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Akşam salonda
41 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
16 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
11.000 adım
Pazara gittik yemek yiyemedim direk spora gideceğim için bisküvi aldım yedim şekersiz olduğu için sıkıntı olmaz herhalde
Kızlar buarada kınadan yeni geldim vakit olmadı ama yarın yarışma sonuçlarını yazacağım ve yeni yarışmamızı açıklayacağım❤
Hayir ama yakin zamanda yaptiricam bende bu ayin sonunda dugun var ozamana kadar gitmem lazim kuofore canim aynisindan isticem bendeKozmogirl17 canim profil resmindeki sac rengi senin sac rengin mi, cok begendim ben :)
Cok guzel olur canim.Hayir ama yakin zamanda yaptiricam bende bu ayin sonunda dugun var ozamana kadar gitmem lazim kuofore canim aynisindan isticem bende
Sagol canim esimin amcasinin oglunundugunu bende 4 5 ay once yaptirdim omre ama bu rengede bayildim yaniCok guzel olur canim.
Gule gule kullanirsin.
Kimin dugunu var.
Ben en son gecen yaz ombre yaptirmistim Turkiyede cok guzeldi, simdi boyalarim gitti coktan..
iyi istirahatler canim, guzel guzel dinlen.Kizlar ben kacar uyku basti cocuklar uyurken uyuyim nasilsa 2 saate damlarim buraya yineDeryaOnDiet canim iyi ki esim olmussun hepinize bol muhabbetler iyigeceler opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?