Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Özge'cim eski postlarda buldum, tarifini önceden yazmışım. Resim de var bu alıntıda

Süpersin canım

Tamam kaptanim oyle yapayim bugun az ictim 5 6 tane ancak normalde paket neredeyse bitiyordu
Cumartesileri öyle kaptanım dolu dolu geçiyor yenide kınadan geldik zaten

Güzel.menu su ve spor harikasın ❤

Ya daha cok var doktora gitmeme ozamana kadar sporsuz yapamam ki
canim o kadar bekle demedim, 2-3 gun surekli buz kompres uygula ve dinlendir sonra sporunu yap bir sorunun olmazsa.

Cok cok guzel, bol sebzeli hafif bir gun olmus dun.
Yuruyusunde guzel canim.
Bugun nasil gecti?

Mezun olup harika bir sofrayla esinin de gonlunu alirsin canim :)
Cok guzel bir tarifmis yarin kahvaltiya yapayim , cok sagol Deryacim:)

Yawrukush Özge'cim eski postlarda buldum, tarifini önceden yazmışım. Resim de var bu alıntıda
Harika bir tarif, yarin hemen deneyecegim:)

Ahhahhaaa o zaman ben dalıyorum mutfağaa
fazla derine dalma canim yinede sen.
doymaadim canim ya ondan oyle yaptim
Anladim canım eşim
tamamdir bakiyorum hemen cok sagol cnaim etiket icin
Nemek canim

menu de spor da cok guzel olmus canim, masallah sen boyle gidersen gercekten de kisa surede hedefine ulasacaksin masallah
Sana da masallah canım suan ki idolumsun

13 temmuz cumartesi

Öğlen
3 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 1 yumurtayla lor peynirli tavada yumurta yağsız biraz peynir 1 dilim karpuz

Ara 1 koçan haslanmis mısır 2 top dondurma

Spor öncesi 400 ml proteinli süt 5 1 paket ülker altın başak sekersiz light bisküvi

Akşam
2 yk yoğurt 5 parca yağsız ızgara tavuk
4 yk yulaf 250 ml light süt yarim muz

Son ara
Karışık meyve tabağı (kiraz kayısı nektari muz hepsinden azar azar)

Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
100 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma

Akşam salonda
41 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
16 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
11.000 adım

Pazara gittik yemek yiyemedim direk spora gideceğim için bisküvi aldım yedim şekersiz olduğu için sıkıntı olmaz herhalde

Kızlar buarada kınadan yeni geldim vakit olmadı ama yarın yarışma sonuçlarını yazacağım ve yeni yarışmamızı açıklayacağım

Hmmm bende sandım kiii

Bu kadar spora az bile yemissin canim..
Ahh gecen haftaki yarisma pert etti bizi, ama bu haftaki yarismada cok iddialiyim.

Meyve agirlikli bir menu olmus ama fazl ameyveyede diikkat et canım bu arada sen 7/24 spormu yapiyosun oku oku bitmedi masalllaaaaaaahhhh

Hayir ama yakin zamanda yaptiricam bende bu ayin sonunda dugun var ozamana kadar gitmem lazim kuofore canim aynisindan isticem bende
Cok guzel olur canim.
Gule gule kullanirsin.
Kimin dugunu var.
Ben en son gecen yaz ombre yaptirmistim Turkiyede cok guzeldi, simdi boyalarim gitti coktan..

Cok guzel olur canim.
Gule gule kullanirsin.
Kimin dugunu var.
Ben en son gecen yaz ombre yaptirmistim Turkiyede cok guzeldi, simdi boyalarim gitti coktan..
Sagol canim esimin amcasinin oglunundugunu bende 4 5 ay once yaptirdim omre ama bu rengede bayildim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…