Menun dune gore guzel ablacim,su olayini cozebilsen gayet guzel.Pazar menum
Sabah 11 yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin az kabak kızartması acı sos
15 ev temizlerken 4/5 eti Burçak bir avuç fındık
19 bir kase çorba 5/6 kabak mücver yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
Su az oldu 1 lt falan
Spor 3 st kadar temizlik yaptık ve gardrop kurduk
Menülerim pek iyi değil hem ev temizliği yapıyoruz henüz klozetler takilmadi pek şu içemiyorum. Hem de kvalidemde kalıyoruz sağolsun yemekleri o yapıyor. Düzenli hayata geçersek daha iyi olacak umarım.
Evet öğleden sonra dindi ama koyu koyu bulutlar vardı hep. Pek birşey anlamadım gezimizden de keyfi olmadı, bir dolaşıp geri döndük arabada gidiş dönüş iki saatimiz gittiFitFiliz nasilsin Deryacim ,geziniz nasil gecti,yagmur dindi mi?
Süpersin canım. Kullanıcı adım eksik olmuş gogo2405Kaptanım akşam yemeği yıkılıyordu,ben çok usluydum valla,yumurta pişirdim kendime,bir de sebze yemeği aldım tamam,ha bir de 1 kk beyaz peynir,misafirlikteyim ama hamurişi yemedim,yemem,yemicem
@GoGo duyurulur
Insallah gider birazMenun dune gore guzel ablacim,su olayini cozebilsen gayet guzel.
Sen bu tasinma telasinda guzel kilo vereceksin bence
Yarin yagmur olmaz insallah bol bol yuzersin canim.Evet öğleden sonra dindi ama koyu koyu bulutlar vardı hep. Pek birşey anlamadım gezimizden de keyfi olmadı, bir dolaşıp geri döndük arabada gidiş dönüş iki saatimiz gitti
Ama akşam güzeldi kordona gittik. İki çay üstüne de biraz yürüyüş☺
Süpesin, hem insanın canı spor istemese de başlayınca gerisi geliyorBugun hic Spor yapasim yok piskilet ceviriyorum.sirf Bo's durmayayim diye.
Şu kriterleri bilseydikDevm eden bir durum bu mezun olup kriterlere uyanlara vermeye devam ediyor kazen, kacirdigimiz bir sey yok da, kriterlere bizim mezun olacak arkadaslarin hepsi uyar insallah :)
Profilinde kedi resmi olanlardır umarımŞu kriterleri bilseydik
Teşekkür ederimmasallah canim, boyun ve kilon super.
Kelebek de olur :)Profilinde kedi resmi olanlardır umarım
Piskilettten kalktim ,bugun tukenmislik sendromundayimSüpesin, hem insanın canı spor istemese de başlayınca gerisi geliyor
Ben de böyle eforlu spor yapmayi özledim. Yakında inşallah yeniden tempoyu arttirabilirim.
Karın çalışasım var özellikle
Malesef soylemedi kazen ☹Şu kriterleri bilseydik
telafi etmiştim ki eltim elleri ile bana krokan yaptı.Geçenlerde bamya muhabbeti yapmıştık, denk gelmiş takımda çok var bamya seven ☺☺
Kızartma ya gelince aslında biber ve kabak kızartması ise masum sayılır, ama patates ve patlıcansa çok kalorili.
Bugün telafi etmişsindir bence de canım
49dum. Ama 47 de kulağa hoş geliyorDikkat aramızda zayıflar da var
Kelebekcim sen ramazan sonu 47 değil mıydın? (40li rakam olunca dikkatimi çekmişti, öyle kalmış aklımda) yani 50yi geçmemişsindir hemen. Eve ne zaman dönüyorsun peki? Tartilinca yazarsin bize de
55 olsam çok mu senceBence kilon gayet iyi canim,kilo verecek bir durumun yok,zayifsin hatta
Çok merak ediyorumMalesef soylemedi kazen ☹
Olur tabiKelebek de olur :)
Rica etsem benim yerime ay yürüyüşü yapsan ya canım kaptanimPiskilettten kalktim ,bugun tukenmislik sendromundayimkitap okuyorum,size bakiyorum Spor salonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?