Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel dengeli olmuş
Krokan olmamış tabi. Ah yaa normal duzenime dönmek istiyorum bende
Magnum baya baba bişey olmamış tabi ki ama telafi edersin.
Ooo baya kalabalık olmuş gün menüsü
Pek olmamış canım ama sen farkındasın zaten.
Aa yazarken tamamı çıkmıştı tıklamıştım bende,eksik olmuş gerçekten Neyse bugün yürüdüm biraz,sende ne var ne yok yoldaş:)Ne güzel sporlar yapmışsındır kimbilir
Temizlik yine cam falan temizledim.
GüZel olmuş dengelemissin
Sporlu gün fikrini tuttum doğrusu güzel olurdu
Yine gayet başarılı olmuş
Günaydın kızlar ben tatilden döndüm

Eki Görüntüle 2289029

Ve şuan durumum bu daha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Hayırlı olsun canım
Pilatesannesi ni bende takip ediyorum bayadır. Youtube kanalida var evime bi yerleşeyim başlamayı düşünüyorum.
Beğendim menüyü.

Kizlar dun sitede kuzularim bisiklet suruyordu bizde esimle peslerinde yuruyorduk.
Bir baktik kucuk 3 yaslarinda bir kiz cocugu sokakta geziyor tek basina.
Takip ettim bir eve girecek mi diye , girmedi, baktim evini ariyor, hemen gittim yanina.
Konusamiyorda yavrum, hem belki ingilizce bilmiyor..
Neyse komsulari ayaklandirdik , her buldugumuza sorduk , yaklasik 15dk ailesini bulamadik.
Sonunda bir komsu 44 numarada oturuyor heralde daha once gormustum dedi, 44 numarayi caldik 5 dk kapiyi acmadilar
Sonunda actilar ve evde misafirleri varmis farketmemisler cocugun ciktigini, sizi rahatsiz ettiyse kusura bakmayin dedi annesi..
Ben neye ugradigimi sasirdim, sitede her yer yol, surekli araba geciyor, kucucuk cocuk yola ciksa ezilecek, kotu birisi yalniz oldugunu farketse alip kaciracak vs vs..
Asla kinamiyorum ama bir kez daha ne kadar farkli kulturden insanla, ne kadar degisik insan yaklasimlariyla dolu bir ulkede oldugumu hatirladim.
Sizinlede paylasmak istedim..

Ne iyi yapmissin bende cok severim yagmurda islanmayi, cocuklarda seviyor, biz yagmur yagdimi atiyoruz kendimizi disari :))

Sagol ablacim, nasilsin?
Gunun nasil gecti?

Gösterdim..doktorda kimseye şuan hamileyim deme dedi.. dikkat edeceğim şeyleri söyledi.. iki gün sonra gidipbtekrar kan vereceğim değerim yukselmismi diye sonrasına bakacagiz

Teşekkür ederim cnm

Gösterdim..doktorda kimseye şuan hamileyim deme dedi.. dikkat edeceğim şeyleri söyledi.. iki gün sonra gidipbtekrar kan vereceğim değerim yukselmismi diye sonrasına bakacagiz
Insallah 2 gun sonrada degerlerin yukselir, heyecanla guzel haberlerini bekliyoruz :)

Ozaman bende buralardayım... Allah nasip ederse doğumdan sonrada sizinleyim..
Buralarda ol tabi, hamileyken sagliksiz beslenen, cok fazla yemek yiyen, hareketsiz kalan (saglik problemi olmadigi halde) gebeler oluyor ve cok kilolar aliyorlar.
Senin hedefin saglikli, kararinda beslenerek bebegini buyutmek olsun kuzum.
Cok asirida kilo almadan tamamlarsin insallah gebeligini.

Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmis epey birikmis, hemen okuyayim, sonra ogluslarimla bir kahvalti yapallim :)
Aleyküm selam kaptan :)
Ohh mis :) Sağol kaptanım inşalllah hızlıca gider ve geri gelmez bu kilolar

Ayy süpersin kuzu hızlı hızlı veriyorsun ya şahane

Leslie abla öldürmez süründürür

Ahahhajsjksksksks koptum ya da ayda mı tartılsak her cuma, ağırlığın 5te biriymiş ya
Aslında yavaşladım canım
İnşallah giden geri gelmez

ayyyyyy
Bayadır istiklale inmedim kahvemle evde keyif yaptım ben de :)

Çok şaşırdım şu an
Gerçekten kültür çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…