Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şaşırdım şu an
Gerçekten kültür çok farklı
Bazi ulkelerde , kulturlerde, insanlar cok fakir ve nufus cok fazla..
O tarz ulkelerde, kulturlerde malesef insanlar degersiz.
Yokluk insanlari bu hale getirmis ve genleriyle, kulturleriyle bu gunlere kadar tasinmis bu durum.
Sag salim annesine ulasti ya cocuk, ben neredeyse aglayacaktim..
O kucagimda agladi, ben ondan kotu oldum...

Ne iyi yapmissin bende cok severim yagmurda islanmayi, cocuklarda seviyor, biz yagmur yagdimi atiyoruz kendimizi disari :))

Sagol ablacim, nasilsin?
Gunun nasil gecti?
Kışın tatsız ama yaz / bahar yağmuru gibisi yok
ayyyyyy
Bayadır istiklale inmedim kahvemle evde keyif yaptım ben de :)
Ben de uzun süredir ilk kez indim, ohh afiyet bal olsun canım

Canom
Naber kızlar?
Mavi boncukkk eşim nasıldı günün?
Ben haftanın yorgunluğunu tüm gün yatıp Netflix izleyerek attım
Ben yeni nete girdim herkesden ozur diliyorum paylasimda bulunamadim netle ilgili sknti vardi bulundugum yerde esim sen kac kilosun hedefin ne

Korkunç gerçekten. Ama o küçücük kalbi annesine kavuşturup ferahlatmişsın ya o his yeter insana

Insallah odemdir canim. Haklisin dogru hic degilse saglikli yemek lazim.
Ayagimdan canim, sukur gecti simdi

Ayy yavrum kucucuk cocuk. Dogru canim araba carpar

14 temmuz pazar
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş
Su: 3 lt
Menü:
Sabah erkenden klasik bir kahvaltı
Ara: sekersiz sütlü kahve
Öğle : bir lahmacun, yeşillik, ayran
Ara: çeyrek granola bar, iki kayısı
Akşam: domates, soğan ve biberli kavrulmuş kiyma, ve miktar olarak bir Nescafe fincaninin tabağında yağsız makarna
Çay

15 temmuz p.tesi
Spor: yüzme, su hareketleri
Su: 3lt
Sabah 8.30: yarım dilim tam buğday ekmeği, lor peyniri, acı biberli sos, iki dilim sucuk, 4 zeytin, çay, çay kaşığının ucu kadar bal, salatalık
Ara: hazır sade Türk kahvesi, bir kayısı
Öğle 12.30: yoğurtlu pul biberli haşlanmış yumurta, bir tam buğdaylı galetanin yarısı, bir domates
Ara: çiğ semiz otu, Türk kahvesi, bir avuç kabak çekirdeği
Akşam 16.30 :dünkü kıymadan kalana yumurta kırıp annemle paylaştık, yanında da acı yeşil biber
18.30 çok acıktım iki domates yedim, üstüne de iki küçük çay

Yawrukush canım iki günü aynı anda yazdım, dün yazamamişim
K klbk33
fayfeyfiy

Nerenin insanları ki bunlar?
Allah korumuş.
Sen nerde yaşıyordun?

Gün içinde girerim dedim ama fırsat bulamadım yine.

6 gündür regl gecikti.
Yani bugün sancım çok oldu akıntı gibi çok minik kanama geldi ama devamı yok.
Delirmek üzereyim.
Evin içinde fareyle yaşamak zorunda olan agresif kedi gibiyim.
Sürekli sinirliyim. Herşeye sinirleniyorum.
Yazık eşim benden kaçıyor.

Bir şişlik var anlatamam.
(Korunmak için koluma çip gibi bişey takıldı da onun etkileri sanırım)

Ayyy ne guzel bende cok severim. Tek basima olmaliyim, sonra belki kulagimda bi kulaklik hos bi müzik. Saatlerce amacsiz bir yürüyüş. Nasil iyi geliyo dimi.
Haklisin canim Allah korumus minigi. Su siralar ozellikle turkiye de cocuklari tek basina disari gondermeye korkar olduk. Ama bazen de biz turkler fazla uzerine dusuyor abartiyoruz. Parkta filan goruyorum cocugun pesini 2 saniye birakmayan ya da cocuguna hic sorumluluk vermeyn annebabalar. Arasini bulnak lazim aslinda. Alman bir arkadasim var turkiye de yetismis, onun tavrini yaklasimini cok begeniyorum. Tam turk alman karışımı.
Cocuk yetistirmek gercekten cok zor. Hayirli saglikli insanlar olsunlar bizde hakkiyla anne babalik yapalim insallah
Menulerin de spor ve su da gayet guzel cnm afiyet olsun

Insallah odemdir canim. Haklisin dogru hic degilse saglikli yemek lazim.
Ayagimdan canim, sukur gecti simdi
Gecmis olsun canim, ayagindan opersyon gecirdiysen spor yapamamissindir, oyuzden eskisi kadar kilo verememen normal.

2 gununde cok guzel olmus Deryacim, ornek menuler geliyor hep senden.:)

Kizlar konserve ton balık sizce diyetlik birşey mi? Sanırım kalorisi fazla değil. (Ama light olanları kastetmiyorum sevemedim light halini)
Diyete uygun, light olan yerine normalini tercih et canim, salatayla sahane bir ogun oluyor.
Bende internetten alacagim , aklimda benimde.
Konserve olmasindan ,saglik acisindan endise ediyorsan tuketmekte onunla ilgili yorum yapamayacagim.
Ama diyet icin uygun:)

Nerenin insanları ki bunlar?
Allah korumuş.
Sen nerde yaşıyordun?
Indian americanlar canim.
Ben californiada yasiyorum.

Sen yinede firsat bulup gelmeye calis esim.
Nasil gecti gunun?
Regli olamamak cok stresli, insallah olur rahatlarsin.
Bende korunmak icin implant kullaniyorum 3 yildir.
Hicbir zararini gormedim simdiye dek,zaman zaman sis hissediyorum kendimi ama hic ona yormamistim.

Canim cocugun cok fazla ustune dusup, onu hicbir sorumlulugu almadan yetistirmek dogru degil kesinlikle seninle hem fikirim.
Ama dun yasadigimiz olay oyle bir durum degildi.Daha 3 yasindaki bir cocugun sokaklarda tek basina dolasmasi gercekten tehlikeli seylere sebep olur.
Bizim ve dogu ulkelerinin kulturunde cocugu asiri sahiplenme, onlar icin her seyi yapma vs var haklisin, bu sebeple batili insanlarin cocuklarina nazaran daha simarik ,soz dinlemeyen cocuklar yetistiriyoruz.
Ama olay guvenlik kismina gelince bence hepimiz, butun ebeveyler cok dikkatli olmaliyiz.
Cunku cocuk dedigimiz varlik sanki tum tehlikeli seyleri uzerine ceken bir miknatis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…