200jj ceza da yazılmış :) pasta eriyecek yaniiiTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy Aomine Daiki Minikpanda1107 Gonulmeyvesi Konus dinliyorum ODUL Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet 100S Diyetteanne Yawrukush ODUL 200JJ stitch ?? cinecin ODUL DenizinYosunKokusu ?? fmad 100IA ODUL Sertugba klbk33 ODUL 200IA 100JJ tomrs Kozmogirl17 ODUL 200IA Mavi boncukkk Fatmanur dr gogo2405 ODUL 50JJ
aleyküm selam canımO zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
süpersin kuzum harika suyu az daha arttır çok güzelÇarşamba menum
Sabah 10 da 1 dilim köy ekmeği tereyağı peynir zeytin domates salatalık bir dilim hindi salami
15 de sade kahve
19 bir kepçe mercimek yemeği bir tabak türlü patatesini yemedim.
21 2 dilim karpuz yarım eksi elma
22 de yarım salatalık 2 kayısı
Şu 2 lt
Spor yürüyüş 10000 adım. Cezayı yarım yapayım eve temizlik için gitcez orda rahat ziplarim
canım ilk sayfada bir form var onu doldurum kaptanımızı etiketle istersen :) maşallah çok yok kilon zaten vermişsin yine verirsinKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 21 yaşındayım. İzmirden katılıyorum. Boyum 167 kilom 61. Hedefim 54 kg olmak. 4 sene önce yediklerime dikkat ederek 85 kgdan 57 kg a kadar indim ama çok dikkat etmediğim için biraz kilo aldım. Şimdiki hedefim ise 54 kg
sporkolikAynen oyle canım cabuk pes etti yapacağım birşey yok malesef
Annem ikna oldu para aldım yarın kaydolucam canım tekrar:S kıyamadılar yine bugünlük evde yapıyorumçok mutlu oldum ya pazar günleri dinleniyorum aslında bugünde dışarıdaydım yürüdüm biraz iyi geldi
güzel canım ben beğendimHatta ben 17.07.2019 Menumu paylasiyorum
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve sekersiz ( Şeker kullanmıyorum)
09:00 Beyaz peynirli kepek ekmeğine tost
12 :00 1 kase tavuk suyu çorba
2 adet kadınbudu köfte
Salata
16:00 1 adet ayran 6-7 adet çiğ badem
20:00 Daha yemedim tost makinasında 3 köfte salata
2 lt su yatana kadar 3 u bulur
20 dk leslie
oyyyyy yavrum ya çok geçmiş olsun kuzumKizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
canım şu an her şey üst üste sana o yüzden öyle geliyorBu aralar mutlu olmak için pek sebep bulamıyorum.
Yine de şükür.
İş sorunum şimdilik sakin ama iyi değil.
Öylesine belirsizce günler geçiyor sadece.
Çocukların bu yaptıklarını kaldıramıyorum.
Benimkiler farklı bir yaramazlık var.
Geçecek tabiki geçecek te beni benden etmeden geçmez bu günler.
Çocuk ev felan çok zormuş çok.
galiba ayakkabının rengine aşık oldumCanımmmm nasılll...
cuma asıl tartı ptsi kontrol tartısı kuzumDoğru düzgün yazmayan eş geldi sanada üzgünüm.
Geceleri giriyorum ancak.
Nasıl gidiyor?
Benim regl 9 gün gecikti.
1 gün sadece sürdü.
Tadı damağımda kaldı gibi bişey.
Karnım nasıl şişti anlatamam.
En son hamileyken böyle şişmişti.
Pazartesi tartı yapıyorduk değil mi?
Yoksa Cuma’mıydı?
Hatırlamıyorum.
o 2 ısırık ve makarna olmamış... yarın dikkat17 temmuz menum
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
1 yumurtadan menemen
Ara 11.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
1 porsiyon kori soslu mantarlı tavuk
Yaninda makarna vardi 2 3 kasik yedim
Salata bolca
1 ayran
1 mini minnacık ekmekcik
Ara
Yok
Aksam 21.30
1 dilim (buyuk dilim yani 4 5 tane ucgen dilim )kavun
Suanda maden suyu
Birde demin esim ekmek arası istedi 2 isirik aldim ondan
Spor 100 ip
30 mekik
Butun gun magaza magaza gezdim giy cikar baya spor oldu
Su 2 litre anca
Elmasyuzuk
@DeryaOnDiet
canım açıktan okuyup kurslar vs(nerede yaşıyorsun bilmiorum ama belediyenin kursları oluyor) iyi değerlendirebilirsin ve kendini evden de çok güzel geliştirebilirsinAçıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
kuzuuuuum çok sevindiiiiiim yaşasıııınAz önce aldığım güzel haberi yazayım.
Hep kötü şeyler yazıyorum.
Uzun zamandır çalıştığım çok uğraştığım bir iş vardı.
Yani 5 yer vardı adamın kafasında.
5 kişiydik yani.
Çok uğraştım ve işi aldım.
Bu beni biraz olsun rahatlatacak kendime getirecek birşeydi.
Bu gece artık huzurla uyurum.
Uykusuz kaldığım gecelerin hesabını bugünden sonra alırım artık :)
kuzuuum yarın arkadaşıma gidiyorum gün bitti oturmalar başladı :) detaylar gelecek :) sen nasılsınfayfeyfiy günler bitti mi
@Derya_the_queen tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
@Harpy tatilde :)
@DenizinYosunKokusu nerelerdesin
@stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
Yawrukush diş için geçmiş olsun misafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
@Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
@Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
@Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. @Minikpanda1107 ye örneksin
@Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
@tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz sağlıklı kilolar veririzcanım ilk sayfada bir form var onu doldurum kaptanımızı etiketle istersen :) maşallah çok yok kilon zaten vermişsin yine verirsin
hoşgeldiiin :)Kullanıcı Adı : bstc11
İsim (İsteğe Bağlı ): Beste
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 167
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 54
Kilo alma hikayeniz : Kilo almaya çok müsait bir yapım var. Dikkat etmeyi bırakırsam hemen kilo almaya başlıyorum. Moralim bozukken ya da canım sıkıldığında gereğinden fazla yiyorum. Bu iki sebep de kilo almama neden oluyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Aynaya baktığımda kendimi daha iyi ve daha özgüvenli hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katılmadım.
Yawrukush
süpersin kuzum17 temmuz
Sabah 1 /4domates, 1/4salatalık, 1/2çavdar ekmeği, 1/2 h.yumurta, 5zeytin, 1kk b..peynir, ç7badem
Öğle 3-4 kaşık çorba, 1/2pors. Kebap
Akşam: 1/2 pors. Keşkek, 2 domates
Ara: kavun 3parça
Su 3lt
Spor 14600 adım
100jj en sevdiğim
Çok yorgunum..
fayfeyfiy
@Derya_the_queen
@stitch
Elmasyuzuk
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?