Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inanamıyoruuum
maşlalah :)
benim babam dahil bildiğim tüm erkekler için araba 1 kalan her şey 2

canım eşin ne iş yapıyor

sen de maşallah ya :) ne kadar güzel bir iş yapıyorsun :)

Aynen canım adrenalin ve melatonin hormonu yüzünden hissetmiyoruz heralde yaparken

kuzum spor harika
son aran olmasa harikaymış :)

kuzum spor harika
son aran olmasa harikaymış :)
Sağol canım yeni dus aldım çok yoruldum bugün dinleniyim az evet olmayacaktı ama misafir gelince bozuldu ya yoksa çok iyi gitti bugün baya az yemiştim dışarıda olduğum için

Sağol canım yeni dus aldım çok yoruldum bugün dinleniyim az evet olmayacaktı ama misafir gelince bozuldu ya yoksa çok iyi gitti bugün baya az yemiştim dışarıda olduğum için
olsun yarın perşembe yarını güzel geçireliiim

canım sen yine tercih yap biliyorsun bazen şans olur da çok tercih edilmez eksik kalır oluverir

17 Temmuz

13.30
menemen biraz
1 dilim ekmek
3 zeytin
(fıstık ezmesi ya yemedim ya da 1 çk yedim hatırlmaıyorm)
aç karna da 1 yk zeytinyağı

18.00
sütlü filtre kahve
kurutulmuş elma

19.30
semizotu salatası
1 yk kuskus(yoğurtlu)

su1.5L (bugün de dışardaydım çoğu limonluydu içtitğimin dışarı çıkınca çok içemiyorum wc derdine..)

spor (12DEN SONRA.. GECE BANA BİR HALLER OLUYOR )
leslie 45dk
zıp zıp 1000
twist 100
yana eğil 100
squat(pilates topuma otur kalk şeklinde yaptım ) 50

bir de hastaneye gittim(ilaç yazdırmaya) o sıra yürüdüm vs
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
K klbk33
FitFiliz

Göreceğiz bakalım kuzum. Mezun olma psikolojisine girdim şimdiden. İnsan hem bitsin istiyor hem de bitince iş bulmak vs. gözünü kokutuyor :)

Yaaa tıp ne kadar güzel. Senin de az kalmıştır bitmesine :)
canım ben inanıyorum inşallah hayırlısı ile bulursun
bilmiyorum erkek arkadaşın var mı ama bazı bölümler çok bir de eş blup birlikte yer açmalık psikologluk da öyle
tıp da ama bazı bölümler:)

1 sene hazırlık okumuştum lisede o yüzden 2 senem var canım ama zaten biter artık :) bir başlayacak tatilsiz son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…