inanamıyoruuumBana direksiyonu esim ogretti 10 yil once.
Oyle sakin mizaclidir ki direksiyon ogretme konusunda ustune tanimam.
Yeni evliydik, butun birikimleriyle evlenmeden az bir zaman once almisti arabasini ben cok hor kullandim Allah var acemilikle ama araba yansaydi da iyi misin diye sorardi.
Direksiyon kurslari buradada dunya para, halledersin insallah..
Dogru soyluyorsun, mukemmel insan diye bir sey yok.
Eksiklerimizle, kusurlarimizla bir paketiz..
Psikoloji son sınıf öğrencisiyim canım. İnşallah bu sene bitecek. Sen kaç yaşındasın, ne iş yapıyorsun? :)hoşgeldiiin :)
ne okuyorsun canım
çabucak verirsin bence hem gençsin :)
canım eşin ne iş yapıyorBenim 10 yilim bitti abbdede.
Burayi birkac cumlede anlatmak cok zor olur.
Fakat genel hatlariyla soyle yorum yapabilirim;
*Egitim, saglik cok pahali burada.Paran yoksa cocugunu okutamazsin, saglik sigortan yoksa kolun kopsa tedavi olamiyorsun.
Emeklilik sigortan yoksa (kendin her ay para yatiriyorsun emeklilik icin) yaslndiginda sokaktasin.
Sosyal bir ulke degil, devlet hicbir hizmet sunmak zorunda degil sana.
Vergiler acayip yuksek ozellikle Californiada yasamak cok zor.
Fakat bunun yaninda iyi bir meslegin varsa , guzel paralar kazaniyorsun, iyi semtte oturuyorsun, guvenli - saglikli bir hayat suruyorsun, colugun cocugun rahat ediyor.
Ancak Amerika kesinlikle alt gelirli insanlarin guzel bir sekilde yasadigi bir ulke degil.
Ve hatta orta gelirli insanlar icin bile hayat oldukca zor.
Yani tam bir kurt kapani..Iyiysen , iyi para kazanip yasarsin ama sagligini kaybettigin an, bir seyler ters gittigi an homeless'sin..
Ben kendi isimi yapmiyorum ogretmenim aslinda.2 cocukla calismakta suan zor, bende kendim organik merhemler, kremler, organik solid parfumler uretiyorum ve onlari satiyorum.
Menun agzimi sulandirdi canim.
Adimlarin gunden gune artiyor cokguzel :)
Aynen canım adrenalin ve melatonin hormonu yüzünden hissetmiyoruz heralde yaparkenBende oyle dizimi yaparken hissetmiyorum gece yatinca agridan kivraniyorum valla.
Basiniz sagolsun.
Ayyy yok esim hic bakamaz evde cocuklarla birbirlerine girerler aksam uyutim dedim kucugu buyugun cisi gelmis kapiya dikilmis ciso gelmis korayin diyor eee gotur dedim bu sefer ayagina damlatti gel yıka diyooo eee kucuk dururmuuu hoooppp uyaniverdi tabi benimde sinirler ziplayiverdi. Annemle kayinvalideme biraktim ohhh gittim rahat rahat alisveris yaptim bundan sonra boyle eziyet valla cocuklarla dun neler yapti bana
Pastaaaaa cikcikcık hic olmus mu hemde aksam saatii kaptannnn..
Hosgeldin canim insan yeter ki istesin basaramayacagi is yoktur sende inan ve karsisina dimdik çık.
Ahhh bu cocuklar insanin omrumden omur yiyorlar gecmis olsun canim allah beterinden saklasin benimkide koltuktan asagi atlamaya basladi korkuyorum bende
Aşığım napiyimsporkolikama dikkat et ayağına kuzum
kuzum spor harika17 temmuz Çarşamba
Sabah 6yk yulaf ezmesi 300 ml light süt 1 bardak filtre kahve sade
Öğlen 2 top dondurma
Akşam 1 tabak haslama bulgur 4 parca haslama tavuk 2 yk yoğurt
Ara 1 kase tatlandirici tam buğday unu ve light sütle yapılmış muhallebi 1 muz
Son ara misafirim vardı5 6 tane bisküvi 2 çatal kek 2 bardak çay içtim şekersiz
Su 3.2 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
1800 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik
60 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
Yürüyüş:10.500 adım
Akşam evde (bu sporları biskuvi ve kekten sonra yaptım geceye doğru)
1200 ip atlama (ip ile yarisma için)
27 dakika jillian level 3
27 dakika jillian level 1
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
10 dakika perfect abs videosu
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
30 mekik 20 dambilli mekik
50 dambilli squat
23 ve öğrenciyim :)Psikoloji son sınıf öğrencisiyim canım. İnşallah bu sene bitecek. Sen kaç yaşındasın, ne iş yapıyorsun? :)
Sağol canım yeni dus aldım çok yoruldum bugün dinleniyim azkuzum spor harika
son aran olmasa harikaymış :)
onu da götür sporaAşığım napiyimerkek arkadaşımı da boşladım Buara oda söyleniyor zaten tamam canım ❤
olsun yarın perşembe yarını güzel geçireliiimSağol canım yeni dus aldım çok yoruldum bugün dinleniyim azevet olmayacaktı ama misafir gelince bozuldu ya yoksa çok iyi gitti bugün baya az yemiştim dışarıda olduğum için
çok heyecanlıııııKurbana kadar kalp atışını duyabilirsek inşallah kurbanda söyleyeceğiz.. Şuan erken diye düşündük.. Bide doktorda şuan söylemeyin diyd uyardı
canım sen yine tercih yap biliyorsun bazen şans olur da çok tercih edilmez eksik kalır oluverirO barajı geçemedi bilmiyorum napıcak bu sene ya asker ya bir daha dener ya
İstanbulda oturuyorum ben devlet ünileri puanları uçmuş
laborantlık
sağlık kurumu işletmeciliği
işletme yönetimi
Sosyal hizmetler
Büro yönetimi
Spor yönetimi
Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik puan tam tutmuyot ama şans
İnsan kaynakları yönetimi gibi bölümler daha çok dikkatimi çekiyor
Sen ne okuyorsun canım?23 ve öğrenciyim :)
ooo bitmiş
iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş
tıp:)Sen ne okuyorsun canım?
Benden pek iyi bir psikolog olur gibi gelmiyor bana ama bakalım zamanla göreceğiz
Göreceğiz bakalım kuzum. Mezun olma psikolojisine girdim şimdiden. İnsan hem bitsin istiyor hem de bitince iş bulmak vs. gözünü kokutuyor :)tıp:)
olur kııız niye olmasın bak bitmiş hem :)
canım ben inanıyorum inşallah hayırlısı ile bulursunGöreceğiz bakalım kuzum. Mezun olma psikolojisine girdim şimdiden. İnsan hem bitsin istiyor hem de bitince iş bulmak vs. gözünü kokutuyor :)
Yaaa tıp ne kadar güzel. Senin de az kalmıştır bitmesine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?