Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim, ne guzel bir bayram hediyesi olacak ailelere
Sen calismaya devam edecek misin doguma kadar?
evet canım çalışacağım..Ben zaten devlet kurumunda çalışıyorum.. yarım gün süt iznim bittikten sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum inşallah..

onu da götür spora kız ben seni evlenirken hayal edemedim gelinlik vs derken bu sporlar kaç katına çıkacak
Oda bir dönem gitti ama çok merakı yok çıkmayacak ya evlenince azalır hatta yaptırmam diyor bukadar yazık bukadar kendine eziyet etme diyor ya aslındakilomdan memnunum şuan ama alıştım spora bırakmak istemiyorum hedefi 53 yapma sebebim de spor yaptıkça kilo veriyorum vermişken tam olsun sonrasında alma gibi birşey olursa 55 i geçmem diye düşündüm 53 55 arası korurum

Sporlar şahane menü güzel su az bende dışarıda 200 ml içtim sadece Vc derdine ama eve gelince bol bol içtim 2.5 yapsaydın en azından güzel olurdu

Günaydın kızlar güzel bir Perşembe diliyorum hepinize,
Bugün şehitlik turuna katıldık yaklaşık bir saat önce başladı, arabadayız böyle ara ara durup önemli noktaları ziyaret ediyoruz, içim vatan sevgisiyle doldu. Ne kahramanliklara sahne olmuş bu topraklar, imkânı olanla imanı olanın savaşı.. rehberimiz var çanakkale geçilmez'i anlatıyor biz de tüylerimiz diken diken dinliyoruz

Ah kaptanim sen versen daha iyi olurdu ben kendi canıma okudum akşam tamam kaptanım sağol ❤
Ah soyluyorumda 1 deli yeter 2. Çok gelir diyor bana ya

Menü güzel suya yorum yapmıyorum sporda guzel kaptanım not aldım

Hoşgeldin yaşın küçükmüş verirsin çabuk.
Spor çok fazla. Sürekli devam ettirebilecekmisin canım bu tempoda

Sagol canm

Cok sagol canm

Sagol canm

Sagol canmmm

Heheh bizimki de huysuzdu 2 gun once, acili baharatli patates kizartmasi yedi aksam yemegi olarak koca bir tabak oysa cok patates kizartmasi da yemez, nandosun acili baharati hosuna gitti galiba, misafirlikteydik, masada patates tabagini onune cekip hepsini yedi, gece de acidan uyuyamadi
Daha iyi mi kizin simdi? insallah cabuk toparlayip tatilin keyfini o da cikarsin.
ne guzel olmus kaptanim, yine gelsinler insallah.
yas pasta olmasaymis cok guzel menuymus
hosgeldin canim, oooh sen devamli katil, eylule kadar neler olur neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…