evet canım çalışacağım..Ben zaten devlet kurumunda çalışıyorum.. yarım gün süt iznim bittikten sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum inşallah..Insallah canim, ne guzel bir bayram hediyesi olacak ailelere
Sen calismaya devam edecek misin doguma kadar?
bilmem valla..şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum çok karışığımçok heyecanlııııı
Oda bir dönem gitti ama çok merakı yokonu da götür sporakız ben seni evlenirken hayal edemedim gelinlik vs derken bu sporlar kaç katına çıkacak
Aynen canım inşallah bugün daha iyi olacak spora gidince pek gelen giden olmuyor zaten iyi oluyorolsun yarın perşembe yarını güzel geçireliiim
Sporlar şahane menü güzel su az bende dışarıda 200 ml içtim sadece Vc derdine ama eve gelince bol bol içtim17 Temmuz
13.30
menemen biraz
1 dilim ekmek
3 zeytin
(fıstık ezmesi ya yemedim ya da 1 çk yedim hatırlmaıyorm)
aç karna da 1 yk zeytinyağı
18.00
sütlü filtre kahve
kurutulmuş elma
19.30
semizotu salatası
1 yk kuskus(yoğurtlu)
su1.5L (bugün de dışardaydım çoğu limonluydu içtitğimin dışarı çıkınca çok içemiyorum wc derdine..)
spor (12DEN SONRA.. GECE BANA BİR HALLER OLUYOR)
leslie 45dk
zıp zıp 1000
twist 100
yana eğil 100
squat(pilates topuma otur kalk şeklinde yaptım ) 50
bir de hastaneye gittim(ilaç yazdırmaya) o sıra yürüdüm vs
@Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
@klbk33
FitFiliz
Ah kaptanim sen versen daha iyi olurdu ben kendi canıma okudum akşamInsallah gonlune gore olsun canim , erkek arkadasin icine hayirlisi olsun.
Kendini hazir hissettiginde hepimiz burada bekliyoruz seni biliyorsun degil mi..
Ne guzel yapmissiniz ablam :)
Harika menu10000da sahane..
Canim 1 gunlugune gelmislerdi , az oldu tadi damagimizda kaldi..
cezami kestim kan ter icinde de yaptim :)
Haklisin kuzum..
:)) kendime herkesten fazla ceza kesiyorum...
Aslinda cok bir kilonda yok canim ama nasil mutlu olacaksan aynaya bakiginda muhim olan o :)
Cezani kendin vermissin canim aksam kacamaklarina :)
Ben tabloya formaliteden ceza iconu koyacagim yapmana gerek yok:)
Tablo kendimizi gormek icin o sebeple isliyorum her seyi
Benim esim erkeklerin genelinden epey farkli :)
Araba sever ama olup bitmez, futbol izlemez, bilgisayar oyunu vs oynamaz :))
Esim bilgisayar muhendisi Feyzacim,
Gectigimiz cumaya kadar LinkedIn'de muhendislik yapiyordu fakat cuma gunu Linkedinden ayrildi kendi istegiyle ve pazartesi gunu Facebookta ise basladi.
Sen onuda spora alistir, diyorum ben sana :)
Aaa hic konusu gecmemisti tip mi okuyorsun Feyzacim, masallah sana.
Takimda bir doktorumuz varmista bilmiyormusuz :))
Guzel canim :)
Sagol kuzum :)
Menü güzel suya yorum yapmıyorumCARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ceyrek avokado, yarim salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
ARA 12.30DA
Latte kahve sekersiz
OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk kanat & et (dunden kalanlari yedik)
1 kase koz patlican salatasi
ARA 17DE
Sade filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19DA
Yine dunden kalan izgaralar
Bir kase brokoli salatasi
5 kiraz
SU:2 lt
SPOR: Bolca yuruyus, 200jj (cezam)
YARISMA: 250 ip atlamaElmasyuzuk
Hoşgeldin yaşın küçükmüş verirsin çabuk.Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 21 yaşındayım. İzmirden katılıyorum. Boyum 167 kilom 61. Hedefim 54 kg olmak. 4 sene önce yediklerime dikkat ederek 85 kgdan 57 kg a kadar indim ama çok dikkat etmediğim için biraz kilo aldım. Şimdiki hedefim ise 54 kg
Spor çok fazla. Sürekli devam ettirebilecekmisin canım bu tempoda17 temmuz Çarşamba
Sabah 6yk yulaf ezmesi 300 ml light süt 1 bardak filtre kahve sade
Öğlen 2 top dondurma
Akşam 1 tabak haslama bulgur 4 parca haslama tavuk 2 yk yoğurt
Ara 1 kase tatlandirici tam buğday unu ve light sütle yapılmış muhallebi 1 muz
Son ara misafirim vardı5 6 tane bisküvi 2 çatal kek 2 bardak çay içtim şekersiz
Su 3.2 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
1800 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik
60 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
Yürüyüş:10.500 adım
Akşam evde (bu sporları biskuvi ve kekten sonra yaptım geceye doğru)
1200 ip atlama (ip ile yarisma için)
27 dakika jillian level 3
27 dakika jillian level 1
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
10 dakika perfect abs videosu
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
30 mekik 20 dambilli mekik
50 dambilli squat
Sagol canmBasiniz sagolsun canim
Sagol canmHadi hayırlısı olsun canım
Stitchcim ne kadar emek harcamışsin, ellerine sağlık. Bence de tespitlerin doğru, humus da çok sık adaşımın menülerde, hem bence hepimiz dikkat etmeliyiz gün içinde ondan bundan bir kaşık bir yudum derken bazen bir sürü şekerli şey tuketebiliyoruz
Başın sağolsun canım
Sagol canmBasiniz sagolsun canim
Cok sagol canmCanim cocuklar dun ust uste sana is cikartmislar, cok uzulmus yorulmussun, haklisin.
Ama inanki tum cocuklar boyle, neler yapiyorlar akil almiyor
Ama merak ettiklerinden, ogrenmek istediklerinden yapiyorlar.
Senin primary care doktorun var mi ona bir gorunsen..
Acaba hormonol, tiroidsel vs bir saglik sorunun olabilir mi?
Bir detayli tahlil, kontrol yaptirip degerlerine baktirsan...
Canim cok cook sevindim, tekrar gozunuz aydin.
Kuzum seni zaten izne ayirdik, donustede hamilelik sonrasi geldigini belirtip direk takima alacagiz :)
Insallah guzel sonuclar goruruz beraber..
Canim mantiken tabiki degerleri ayni fakat tum posasi gidiyor.
Meyveyi yeme sebebimiz zaten posasi!
Ben sirif seker derken posasinin gitmesini kastettim.
Yani suyunu icmek diyet yapan bir insana kaloriden baska birsey getirmiyor.
Canim ne kadar emek vermissin ellerine saglik:)
Hayirlisi olsun canim..
Dedene cok uzuldum, basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin
Canim hosgeldin
Senin yediklerin yaptigin yuruyus- yuzme vs ile gidiyordur.
Kuzuna cok gecmis olsun, dedigin dogru cocuklar hasta olunca anne elinde olsa kendini feda edecek hale geliyor..
Cok iyi olur insallah..
Tatil paralarinida cikartmaya baslamissiniz ne guzel:))
Bizde seni opuyoruz canim :))
Bende oyle dizimi yaparken hissetmiyorum gece yatinca agridan kivraniyorum valla.
Basiniz sagolsun.
Ayyy yok esim hic bakamaz evde cocuklarla birbirlerine girerler aksam uyutim dedim kucugu buyugun cisi gelmis kapiya dikilmis ciso gelmis korayin diyor eee gotur dedim bu sefer ayagina damlatti gel yıka diyooo eee kucuk dururmuuu hoooppp uyaniverdi tabi benimde sinirler ziplayiverdi. Annemle kayinvalideme biraktim ohhh gittim rahat rahat alisveris yaptim bundan sonra boyle eziyet valla cocuklarla dun neler yapti bana
Pastaaaaa cikcikcık hic olmus mu hemde aksam saatii kaptannnn..
Hosgeldin canim insan yeter ki istesin basaramayacagi is yoktur sende inan ve karsisina dimdik çık.
Ahhh bu cocuklar insanin omrumden omur yiyorlar gecmis olsun canim allah beterinden saklasin benimkide koltuktan asagi atlamaya basladi korkuyorum bende
Sagol canmmm@fmad günler bitti mi
FitFiliz tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
@Harpy tatilde :)
@DenizinYosunKokusu nerelerdesin
stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
@Yawrukush diş için geçmiş olsunmisafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
@Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
@Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. @Minikpanda1107 ye örneksin
@Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
Heheh bizimki de huysuzdu 2 gun once, acili baharatli patates kizartmasi yedi aksam yemegi olarak koca bir tabakSelam kızlarnasılsınız? Umarım herşey yolundadır.. ben kıbrıstayım homini gırtlak yiyorum kızım tam yola çıkacağımız akşam rahatsızlandı kusmayla başladı.. arkasından ishal iştahı hiç yok huysuzluk tavan.. daha yeni yeni ekmek kızarmış patates falan yemeye başladı ne alaka diceksiniz 3 gün yemek yemeyen çocuğuna insan herşeyi teklif ediyormuş.. istese kolumu kesip verecem o noktaya geldim hava da şansıma rüzgarlı.. bir de ters akıntı diue bişey var dalgalar resmen açığa çekiyor işin komik yanı ilk gün kızım kumda 2 euro buldu bugün de oğlum oyun makinesinden 1 sterlin buldu bu hızla tatil parasını çıkartırız
Öpüyorum hepinizi fırsat buldukça burdayım
ne guzel olmus kaptanim, yine gelsinler insallah.Selamlar kizlar,
Nasilsiniz dun gelemedim kusura bakmayin.
Ne var ne yok , gununuz nasil geciyor?
Biz cok keyifli birgun gecirdik arkadaslarimizla,gece deyim yerindeyse sabaha kadar oturduk, simdide yeni uyandik.
Onlar hazirlaniyor hizlica yola cikacaklar, kahvaltilarini yolluk yaptik, turk usulu
Ben gecmise hizlica bakayim.
yas pasta olmasaymis cok guzel menuymus16 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.30DA
1 sucuklu tost
Bolca sekersiz cay
1 salatalik, yarim avokado
5 zeytin, 1 kk peynir
OGLEN 13DE
1 tabak salata
ARA14.30DA
Filtre kahve sade
1 hurma
AKSAM 19DA
Bolca mangalda et-tavuk
2 kasik koz patlican salatasi
5 kasik yesil salata
3-4 dal brokoli
1 bardak ayran
YEMEKTEN SONRA
Gece boyunca cay , maden suyu
1 dilim yas pasta
SU: 2.5 lt
SPOR: Tum gun kosturmaca (yuruyus, 2 ayri market alisverisi, ev toplamaca, yemek hazirlamaca, gun boyu oglen yemegimi yemenin haricinde oturmadim.)
hosgeldin canim, oooh sen devamli katil, eylule kadar neler olur nelerO zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?