2 gün yaptım canımHaftada 2 gün dahi yapsaydın almazdın canım tabi sadece spor değil yediğinde önemli burda çünkü sporu bırakınca metabolizma eski haline donuyor sende fazla yediğinde artı oluyor farkındayım ben yememi spora gore ayarlıyorum az spor az yemek çok spor fazla yemek hiç spor çok çok az yemekbirdaha sporu bırakma canım sende haftada 2 3 gun en az spor heegun duzenli yuruyus tamamdir
Bence de canım öyle yapKizlar ben cok yagsiz beslendigimi fark ettim bu sira pazar gunleri haric yediğim hiç birseyde yağ yok süt bile yağsız abartıyorum fark ettim hormonlarımı etkiliyor bu durum regl olamıyorum sabah kahvaltısında yulafa koyduğum süt artık yarim yağlı olacak öğlen yemeklerimde az da olsa yag içerecek akşam yağsız olur sadece
Hocamın yanına uğradım dün yarın geleceğimi söylemek için birde bu konuyu sormak için oda aynı şekilde konuştu yagi kesmek en büyük hata dedi kuru yemiş zeytin yagi tere yagi tüket kontrollü dedi evde hakiki tere yagi ve zeytin yagi var bunları yemeklerime kullanacağım artık hem daha güzel tok tutar herhalde yavan yavan doymuyorum zevk vermiyor çünkü yemek
Yürüyüşte olsa şart canım biliyorsun ❤2 gün yaptım canım
Suyu çok azalttım ya ondan oldu biraz da
Tamam canım ❤Bence de canım öyle yap
Alamadım henüz ilaçları canımEvet canım, ama pek yazamıyorum ara olursa
okuyorum, alıntı yptm
Geçmiş olsun, e sen geçen hastaneye gitmedin mi kuzum alerji için? Etkisini göstermedi mi ilaçların?
Zor birşey umarım atlatırsn Feyzacim
İşteZaten cocugun tabaginda kalanlarla besleniyorum valla
1000 :)Kizlar dün ip atlayanlar beni ip sayısıyla birlikte etiket yapabilirmi gözden kaçan olmasın lütfen ❤
İnşallah yarına eksiye dönerYürüyüşte olsa şart canım biliyorsun ❤
Su da çok önemli 2.5 altına düşme en azından yazın özellikle çok önemli su icmek
Tamam canım ❤
17 temmuz menum
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
1 yumurtadan menemen
Ara 11.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
1 porsiyon kori soslu mantarlı tavuk
Yaninda makarna vardi 2 3 kasik yedim
Salata bolca
1 ayran
1 mini minnacık ekmekcik
Ara
Yok
Aksam 21.30
1 dilim (buyuk dilim yani 4 5 tane ucgen dilim )kavun
Suanda maden suyu
Birde demin esim ekmek arası istedi 2 isirik aldim ondan
Spor 100 ip
30 mekik
Butun gun magaza magaza gezdim giy cikar baya spor oldu
Su 2 litre anca
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Sagol tatlımOlsun kuzum :) oooo yakınmış da şimdiden iyi eğlenceler :)
canim benim tek saglikla kucagina al da eksiklerin onemi yok, haklisin cok sicaksa tabiki zor olur ki bir de son zamanlar daha da zor senin icin.
Çok şükür canım benim az kalmış Doğuma sağ sağlim inşallah bir avazda
Artik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.
Esyalari, dogum cantanida tamamla canim :)
Harikasin :)
Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.
Ama diyelim ki sezeryan oldu , muhim olan saglikla , yavrunla birbirinize kavusmaniz.
Sen kendini bir doguma odaklama, en iyisi ne ise sizin icin o olsun..
Dualarim sizinle canim.
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)
Cok sevindim simdi iyi olmana...
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.
Oda sende daha iyi olun canim.
canim ip atlaman, leslie harika..
Ama cubuk kraker, cola ve portakal suyu cok kalorili junk foodlar.
Eminim bir daha tuketmeyeceksin.
Bugunku menu ile aksam isleyecegim tabloya :)
Zeytinyağı iyi de tereyaği olmamış bence canım, bir de az yemişsin sanki Gizemcim
çayı da zeytinyağlı içersin sen şimdi
A evet öyle de var di mi? Unutmuştum ben onları, iyi hatırlattınbana pratik menü olur hem.
Gerçi bugün annem balık yapacak bize
Kolay gelsin canım, izinden sonra nöbetle başlamak da zor olur, hangi servistesin peki? Rahat bir yer olsa bari
İki saatte bir emzir canım ağlamasını bekleme, hayırlı doğumlar
Oo müthişsin hayatim.metabolizmani öpmen lazım senin
Kapattım ya tam kesinleşsin
İnşaAllah canım, çok teşekkür ederimBir alinti rekoru daha geliyor, 100 sayfa okudum resmen
ama her mesaji alintilayamiyorum, sadece esim ve etiketlendiklerim, kusura bakmayin kizlar ama hepinizi seviyorum
Gel gel, muhabbete gel en azindan
iyi oldugunu duymak guzel canim, bebis nasil? yogunlugunu atarsan bekleriz her zaman muhabbete
Eline saglik kaptanim, biraz degistirme yaptim, paylasirim birazdan xx
@enimenime canim bu hafta kotu bir es oldum kusura bakma, senin icin aktif olacagim cumaya kadar, tum mesajlarini okudum altta yorumlayacagim :)
Ah cok az kalmis doguma, insallah saglikla alirsin canim kucagina ❤
Merhaba canim kaptanim, ben iyiyim cok yogun ve stresliyim, offf. bitse de gitsek moduna girdim, diger islerden bir turlu buraya geri donemedim tam
heheh ben sana guveniyorum kelebegim, arti olsa bile cok olmaz hemen eritirsin sen onlari
benle benle
Ben ancak gelebildim ama cumaya kadar senin icin buralarda olacagim
Olur tabiki, emzirmek cok ise yariyor, neden olmasin. Sen kacamak yapma ve meyveyi dikkatli ye yeter
Hangi film? Ben de You dizisini bitirdim, odev yapmam gerekirken
Hala olamadin mi canim? Kac aylik olmustu bebegin, sanirim 5-6 aylik degil mi? Benim 8. ayda geri gelmisti sanirim ama bazen bir seneyi geciyormus galiba. Ama ben adetim geri gelmeden de cok rahat vermistim kilo, bence kilo vermeyi en cok etkileyen faktor stres ve cok kafaya takma. Sen rahat ol, saglikli ye ve biraz spor
Evet canim kizartma ve sarma iki ogun olmus, ustune bir tabak salata bir de cekirdek
Hic sen degil bu menu, seni birileri bastan cikarmis ama sen telafi edersin zaten, guvenim tam :)
Six packs!
benimki de uzayli kedi/kopek. Sayilir mi?
Canim bence cok guzel menun, az kacamak bol spor
Yarim kavanoz krokan mi
Digerleri ok, ama krokan cok bozmus isi kaptanim, hele ki 4 avuc cekirdekten sonra
Bu menuden sonra eksi gormeyi nasil basarabildin sen?
Supermis toplanip aerobik
iyi fikir aslinda
Ay harika bir haber bu, cok cok cok sevindim. Allah saglikla kavustursun insallah
Harikasin, senin hedefi asagiya cekelim bence biz de gdip birakma bizi
Uzulme canim, o kadar hizli kilo alinmaz, bir vakit buldugumda donup tum menulerine bakip karsilastiracagim
Harika yorum olmus bu
Ben de istiyorum oyle metabolizma yaaa
subhaneke dinimiz amin
Merak etme canim, cuma eksi gelicek
Iste bu, kararli olup devam etmek verdirecek sana kilo
off hic iyi degilim kelebegim, su yazi yazmak hic benlik degil. Gunlerce okudum arastirma yaptim, biliyorum herseyi ama kagida dokmeyi basaramiyorum. Bugun bir tane odevin teslim gunu hala bitiremedim ve migrenim de tuttu
Cok guzel yazmissin
Allah korumus! Kiyamam nasil da korkmustur yavrucak. Cok uzuldum simdi
Dualarimiz seninle
Ben yiyorum canim, hic engel olmadi kilo vermeme. genelde yagsiz aliyorum veya yagi suzulmuslerden. Yoksa yagini ben suzuyorum
Ben diyeti baska seylerle bozuyorum
Misafire ragmen dunden daha bile guzel bence menun
Canim ben 2 kere kullandim. Bebek isteyince cikarttirmistim ve hemen hamile kaldim. Simdi tekrar kullaniyorum ve cok memnunum. Takilmasi/cikarmasi cok kolay ve hic yan etkisi olmadi bende. Ben hormonlu tipten kullaniyorum 5 senelik sureli ama markasini unuttum. Mirelaydi sanirim. Sen de UK'desin degil mi? NHS'te yaptirdim ben.
Guzel canim
Sakin olmak iyidir bence, ben de oyleydim hep. Son haftaya kadar da calistim, hatta bebek erken gelicek demislerdi diye o zaman ayrilmistim, yoksa bir hafta daha planliyordum gitmeyi. Izinden 1 hafta sonra geldi kizim :)
hic sasirmadim. O krokanlar cekirdekler olmasa 49 bile olurdun, hep seni kiskananlardan dolayi
Canim ben oyle zamanlarda midemde cop oluyor bana kilo olarak donup diye dusunup artik birakiyorum. Yoksa eskiden israf diye diye vucudumuzu cope ceviriyordum. Artik az soylemeye calisiyorum ve doyduysam da birakiyorum veya esime veriyorum
Canim kaptanim sagol unutmamissin beni. Ben cok kotuyum, bir odev deadline geldi, digerleri de yaklasti. Ben 1 agustosa kadar izin istiyorum. Arada gelip muhabbete katilirim ama yediklerime dikkat edebilecegimi sanmiyorum cunku stresim cok artti
Teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim canım❤
Ay sen hamile misinnn??
Çok sevindim canım, ne zamandır istiyordun, hayırlısı bu zamana kısmetmiş..
Sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım..
Cok sevindim, insallah iyi haberler gelmeye devam ederAz önce aldığım güzel haberi yazayım.
Hep kötü şeyler yazıyorum.
Uzun zamandır çalıştığım çok uğraştığım bir iş vardı.
Yani 5 yer vardı adamın kafasında.
5 kişiydik yani.
Çok uğraştım ve işi aldım.
Bu beni biraz olsun rahatlatacak kendime getirecek birşeydi.
Bu gece artık huzurla uyurum.
Uykusuz kaldığım gecelerin hesabını bugünden sonra alırım artık :)
Sagol canim, haftaya ofis disinda olucam, daha da az aktif olucam ama agustosta hep buradayim, daralticam sizifayfeyfiy günler bitti mi
FitFiliz tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
@Harpy tatilde :)
@DenizinYosunKokusu nerelerdesin
stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
@Yawrukush diş için geçmiş olsunmisafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
@Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
K Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. @Minikpanda1107 ye örneksin
@Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
@tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
17 temmuz
Sabah 1 /4domates, 1/4salatalık, 1/2çavdar ekmeği, 1/2 h.yumurta, 5zeytin, 1kk b..peynir, ç7badem
Öğle 3-4 kaşık çorba, 1/2pors. Kebap
Akşam: 1/2 pors. Keşkek, 2 domates
Ara: kavun 3parça
Su 3lt
Spor 14600 adım
100jj en sevdiğim
Çok yorgunum..
fayfeyfiy
FitFiliz
stitch
Elmasyuzuk
@Yawrukush
Ne guzel bolumler var, insallah gonlune gore olur pandacimO barajı geçemedi bilmiyorum napıcak bu sene ya asker ya bir daha dener ya
İstanbulda oturuyorum ben devlet ünileri puanları uçmuş
laborantlık
sağlık kurumu işletmeciliği
işletme yönetimi
Sosyal hizmetler
Büro yönetimi
Spor yönetimi
Tibbi dokümantasyon ve sekreterlik puan tam tutmuyot ama şans
İnsan kaynakları yönetimi gibi bölümler daha çok dikkatimi çekiyor
Çarşamba menum
Sabah 10 da 1 dilim köy ekmeği tereyağı peynir zeytin domates salatalık bir dilim hindi salami
15 de sade kahve
19 bir kepçe mercimek yemeği bir tabak türlü patatesini yemedim.
21 2 dilim karpuz yarım eksi elma
22 de yarım salatalık 2 kayısı
Şu 2 lt
Spor yürüyüş 10000 adım. Cezayı yarım yapayım eve temizlik için gitcez orda rahat ziplarim
AYYYYY kamera falan izlenirsem hiç rahat edemem
Merhaba hosgeldin canim, izmiri cok severim, hayalim emekli olunca oraya tasinmakKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 21 yaşındayım. İzmirden katılıyorum. Boyum 167 kilom 61. Hedefim 54 kg olmak. 4 sene önce yediklerime dikkat ederek 85 kgdan 57 kg a kadar indim ama çok dikkat etmediğim için biraz kilo aldım. Şimdiki hedefim ise 54 kg
Ekledim canim seni takim listemizeKullanıcı Adı : bstc11
İsim (İsteğe Bağlı ): Beste
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 167
Kilonuz: 61
Hedef kilonuz : 54
Kilo alma hikayeniz : Kilo almaya çok müsait bir yapım var. Dikkat etmeyi bırakırsam hemen kilo almaya başlıyorum. Moralim bozukken ya da canım sıkıldığında gereğinden fazla yiyorum. Bu iki sebep de kilo almama neden oluyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Aynaya baktığımda kendimi daha iyi ve daha özgüvenli hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katılmadım.
@Yawrukush
Kim bilir ne zamana gün verecekler.Ben bal ekliyorum, bazen muz eziyorum yetiyor tatliligi, havalar sogukken cok seviyorum ama yazin yogurt-musli-meyve 3lusu daha hosuma gidiyor
harika bir menu
Ah canim kiyamam
Ekledim canim seni takim listemize
Aslinda mutlu olmak icin bircok neden oluyor ama moral bozukken insan kendini kapatiyor iste. Bak cocuk cok istemissin zor olmus. Simdi masallah 2 tane var. Yaramazlik yapsalar da dunyadaki en degerli seyler onlar
Gecicek bu gunler de. Gorustun mu doktor ile, ne zaman cikarttiracaksin implanti?
Inersin tabiki
Harikaaaaayakkabilara da bayildim, cok guzel olmus bordo renk secmen
Oglen disarda yediysen sosu cok yagli olabilir tavugun, yanina da makarna ve ekmek fazla olmus ama aksam dengelemissin
Tebrikler minikcim, olsun açıktan da olsa oku, umarım çok başarılı olursun..Açıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Evet tatlım, bu hafta toparladım. Umarım mezun olurum yarınfayfeyfiy günler bitti mi
FitFiliz tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
@Harpy tatilde :)
@DenizinYosunKokusu nerelerdesin
stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
@Yawrukush diş için geçmiş olsunmisafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
@Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
K Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. @Minikpanda1107 ye örneksin
@Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
@tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
Bence keşkek fazla olmuş akşam kelebekcim. Ama senin bünyen yakar hem sporun da iyi17 temmuz
Sabah 1 /4domates, 1/4salatalık, 1/2çavdar ekmeği, 1/2 h.yumurta, 5zeytin, 1kk b..peynir, ç7badem
Öğle 3-4 kaşık çorba, 1/2pors. Kebap
Akşam: 1/2 pors. Keşkek, 2 domates
Ara: kavun 3parça
Su 3lt
Spor 14600 adım
100jj en sevdiğim
Çok yorgunum..
fayfeyfiy
FitFiliz
stitch
Elmasyuzuk
@Yawrukush
23 ve öğrenciyim :)
ooo bitmiş
iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş
Tıp demektıp:)
olur kııız niye olmasın bak bitmiş hem :)
Günün geri kalanı dikkat et bari Feyzacim, bitki çayı ihmal etme, alerjin nasıl oldu?
Hayırlı olsun, bence düğünün en şıklarindan biri olacaksınEvet canim esimin amcasinin oglu evleniyor bende oynamayi sevmem ama oynicam bu sefer yaglarimi eritim azcik kinaya gidememde 2 cocukla anca dugun paklar bizi
Eşine nasıl söyledin peki canım? Yoksa testi yaparken var mıydı haberi? Ben minik bebek patikleri alıp hediye gibi vermiştimbilmem valla..şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum çok karışığım
Aşkolsun canım biz hep buradayız. Sen birkaç gün ödevine odaklan plsGunaydin kizlar, nasilsiniz ben geldim
Hala odevlerimi bitiremedim, kalicam galiba sinifta
Gecmisi okuyup geliyorum xx
harikasin cnaim, senin zaten sporsuz durabilecegini dusunemiyorumÇok sağol canım ❤
Çok sağol canım ikna etti.m Yarın tekrar başlıyorum kıyamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?