Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 gün yaptım canım

Suyu çok azalttım ya ondan oldu biraz da

Bence de canım öyle yap

Evet canım, ama pek yazamıyorum ara olursa
okuyorum, alıntı yptm
Geçmiş olsun, e sen geçen hastaneye gitmedin mi kuzum alerji için? Etkisini göstermedi mi ilaçların?
Zor birşey umarım atlatırsn Feyzacim
Alamadım henüz ilaçları canım

Elmasyuzuk etiketlemistim canim ama tekrar etiketliyim dedim 200 de bu sabah atladim ama devami gelicek aksam bildiririm toqplami

canim benim tek saglikla kucagina al da eksiklerin onemi yok, haklisin cok sicaksa tabiki zor olur ki bir de son zamanlar daha da zor senin icin.

Çok haklısın..
İnşaAllah canım..

Çok şükür canım benim az kalmış Doğuma sağ sağlim inşallah bir avazda

Çok sağol canım

Doğru diyorsun canım..
Önemli olan sağlık, gerisi hallolur bir şekilde..
Daha 1 aydan çok var ama benimle bir hamile olan arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bu gece.. Gerçi onunki ikiz gebelikti ama çok erken doğdular sonuçta, beni de heyecan sardı bir anda

Çok teşekkür ederim canım

Kapattım ya tam kesinleşsin

Ay sen hamile misinnn??
Çok sevindim canım, ne zamandır istiyordun, hayırlısı bu zamana kısmetmiş..
Sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım..

İnşaAllah canım, çok teşekkür ederim

Cok sevindim, insallah iyi haberler gelmeye devam eder
Sagol canim, haftaya ofis disinda olucam, daha da az aktif olucam ama agustosta hep buradayim, daralticam sizi

Ne guzel bolumler var, insallah gonlune gore olur pandacim

AYYYYY kamera falan izlenirsem hiç rahat edemem

Senin ihtiyacin yok zaten, takir takir gidiyor kilolar
Merhaba hosgeldin canim, izmiri cok severim, hayalim emekli olunca oraya tasinmak
Ne kadar guzel kilo vermissin 4 sene once, simdi ise verecek cok az kilon var, hemen ulasirsin gibi duruyor
Ekledim canim seni takim listemize

Kim bilir ne zamana gün verecekler.
Aradım. Biz size döneceğiz dediler

Açıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Tebrikler minikcim, olsun açıktan da olsa oku, umarım çok başarılı olursun..
Evet tatlım, bu hafta toparladım. Umarım mezun olurum yarın
Bence keşkek fazla olmuş akşam kelebekcim. Ama senin bünyen yakar hem sporun da iyi
23 ve öğrenciyim :)
ooo bitmiş
iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş
tıp:)

olur kııız niye olmasın bak bitmiş hem :)
Tıp demek bir de alçakgönüllü davranıp öğrenciyim diye yazmışsın sadece ilk mesajında, benim tatlı ötesi eşim

Günün geri kalanı dikkat et bari Feyzacim, bitki çayı ihmal etme, alerjin nasıl oldu?
Evet canim esimin amcasinin oglu evleniyor bende oynamayi sevmem ama oynicam bu sefer yaglarimi eritim azcik kinaya gidememde 2 cocukla anca dugun paklar bizi
Hayırlı olsun, bence düğünün en şıklarindan biri olacaksın
bilmem valla..şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum çok karışığım
Eşine nasıl söyledin peki canım? Yoksa testi yaparken var mıydı haberi? Ben minik bebek patikleri alıp hediye gibi vermiştim
Gunaydin kizlar, nasilsiniz ben geldim
Hala odevlerimi bitiremedim, kalicam galiba sinifta
Gecmisi okuyup geliyorum xx
Aşkolsun canım biz hep buradayız. Sen birkaç gün ödevine odaklan pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…