- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Ben bal ekliyorum, bazen muz eziyorum yetiyor tatliligi, havalar sogukken cok seviyorum ama yazin yogurt-musli-meyve 3lusu daha hosuma gidiyorTatlandırıcım yok bal kullansam mı diyorum ben en
Aynen oyle canım cabuk pes etti yapacağım birşey yok malesef
Annem ikna oldu para aldım yarın kaydolucam canım tekrar:S kıyamadılar yine bugünlük evde yapıyorumçok mutlu oldum ya pazar günleri dinleniyorum aslında bugünde dışarıdaydım yürüdüm biraz iyi geldi
harika bir menuHatta ben 17.07.2019 Menumu paylasiyorum
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve sekersiz ( Şeker kullanmıyorum)
09:00 Beyaz peynirli kepek ekmeğine tost
12 :00 1 kase tavuk suyu çorba
2 adet kadınbudu köfte
Salata
16:00 1 adet ayran 6-7 adet çiğ badem
20:00 Daha yemedim tost makinasında 3 köfte salata
2 lt su yatana kadar 3 u bulur
20 dk leslie
Ah canim kiyamamKizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Ekledim canim seni takim listemize4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : patlicanmoru
İsim (İsteğe Bağlı ): Betül
Mesleginiz: Insan kaynaklari Sorumlusu
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Ayrılma üzere Bekar diyelim şimdiden
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 93
Hedef kilonuz : 65 ilk hedef
Kilo alma hikayeniz : Abur cubur yemek yeme isteği ağzım boş kalmaz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? ozguven
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet verilen kilo 10 kg
Aslinda mutlu olmak icin bircok neden oluyor ama moral bozukken insan kendini kapatiyor iste. Bak cocuk cok istemissin zor olmus. Simdi masallah 2 tane var. Yaramazlik yapsalar da dunyadaki en degerli seyler onlarBu aralar mutlu olmak için pek sebep bulamıyorum.
Yine de şükür.
İş sorunum şimdilik sakin ama iyi değil.
Öylesine belirsizce günler geçiyor sadece.
Çocukların bu yaptıklarını kaldıramıyorum.
Benimkiler farklı bir yaramazlık var.
Geçecek tabiki geçecek te beni benden etmeden geçmez bu günler.
Çocuk ev felan çok zormuş çok.
Inersin tabikiMemnun optummm canım:))
Ay sennn 78 yazincaaa sanki ben o kiloya inmemisim de başkasıymış gibi geldi :)) Ama 78 lerden de aşağıya inicem insallahhhh
HarikaaaaCanımmmm nasılll...
Oglen disarda yediysen sosu cok yagli olabilir tavugun, yanina da makarna ve ekmek fazla olmus ama aksam dengelemissin17 temmuz menum
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
1 yumurtadan menemen
Ara 11.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
1 porsiyon kori soslu mantarlı tavuk
Yaninda makarna vardi 2 3 kasik yedim
Salata bolca
1 ayran
1 mini minnacık ekmekcik
Ara
Yok
Aksam 21.30
1 dilim (buyuk dilim yani 4 5 tane ucgen dilim )kavun
Suanda maden suyu
Birde demin esim ekmek arası istedi 2 isirik aldim ondan
Spor 100 ip
30 mekik
Butun gun magaza magaza gezdim giy cikar baya spor oldu
Su 2 litre anca
Elmasyuzuk
@DeryaOnDiet
Hayirli olsun canim.Az önce aldığım güzel haberi yazayım.
Hep kötü şeyler yazıyorum.
Uzun zamandır çalıştığım çok uğraştığım bir iş vardı.
Yani 5 yer vardı adamın kafasında.
5 kişiydik yani.
Çok uğraştım ve işi aldım.
Bu beni biraz olsun rahatlatacak kendime getirecek birşeydi.
Bu gece artık huzurla uyurum.
Uykusuz kaldığım gecelerin hesabını bugünden sonra alırım artık :)
Aynen benimkide oyle ya hep kafa dolu yorgun cok gec geliyor istende hep bizey olmaz havasinda gecen oyle cocugu verdim yanina yataga dusucek diyorum en hareketli zamani simdi bisey olmaz git sen diyor wn son cocuk dusuyormus kafasi yere vurmak uzereyken ayaklarindan yakalamis.bu arada tesekkjr ederim canim guzel yorumun icin.Evet hele benim esim kafa olarak cok yorgun ve hep bir sey olmaz, sen cok abartiyorsun mantalitesinde.
O yuzden de bir sey oluyor..
Gerci cok dikkatli olsakta olacagi varsa oluyor, saglikla mutlulukla buyusun tum evlatlar..
Ben gercekten begendim elbiseyi, uzerinde de guzel durmustur eminim, dugununuz guzel gecsin :)
Evet canim gecti o gunler simdi mutluluk zamanı insallah iyi ornek olmustur diyorum ya tamamen kiloya bagli kiloda psikolojiye bagli diye dusunuyorum.fayfeyfiy günler bitti mi
FitFiliz tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
@Harpy tatilde :)
IcimdekiSonsuzDeniz nerelerdesin
stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
@Yawrukush diş için geçmiş olsunmisafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
@Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
@Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. @Minikpanda1107 ye örneksin
@Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
@tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
Benimkide oyle parasi cok kiymetlidir ama gecen ufak bi kaza yaptim arabayla hemen siz nasilainiz diye sordu arabyi hic sormadi bile gelene kadar arabadan haberi yoktu sadecw cocuklari ve beni sordu ozamn anladim araba onun icin okadarda onemli degolmis.Bana direksiyonu esim ogretti 10 yil once.
Oyle sakin mizaclidir ki direksiyon ogretme konusunda ustune tanimam.
Yeni evliydik, butun birikimleriyle evlenmeden az bir zaman once almisti arabasini ben cok hor kullandim Allah var acemilikle ama araba yansaydi da iyi misin diye sorardi.
Direksiyon kurslari buradada dunya para, halledersin insallah..
Dogru soyluyorsun, mukemmel insan diye bir sey yok.
Eksiklerimizle, kusurlarimizla bir paketiz..
Yaaa bende cok begendim beyazin altina cok hos durdu.galiba ayakkabının rengine aşık oldum
Canim 2 isiriktan nolcakmissssso 2 ısırık ve makarna olmamış... yarın dikkat
Tesekkurler yorumun icin guzel yorumlarBen bal ekliyorum, bazen muz eziyorum yetiyor tatliligi, havalar sogukken cok seviyorum ama yazin yogurt-musli-meyve 3lusu daha hosuma gidiyor
harika bir menu
Ah canim kiyamam
Ekledim canim seni takim listemize
Aslinda mutlu olmak icin bircok neden oluyor ama moral bozukken insan kendini kapatiyor iste. Bak cocuk cok istemissin zor olmus. Simdi masallah 2 tane var. Yaramazlik yapsalar da dunyadaki en degerli seyler onlar
Gecicek bu gunler de. Gorustun mu doktor ile, ne zaman cikarttiracaksin implanti?
Inersin tabiki
Harikaaaaayakkabilara da bayildim, cok guzel olmus bordo renk secmen
Oglen disarda yediysen sosu cok yagli olabilir tavugun, yanina da makarna ve ekmek fazla olmus ama aksam dengelemissin
Insallah gonlune gore olsun canim , erkek arkadasin icine hayirlisi olsun.
Kendini hazir hissettiginde hepimiz burada bekliyoruz seni biliyorsun degil mi..
Ne guzel yapmissiniz ablam :)
Harika menu10000da sahane..
Canim 1 gunlugune gelmislerdi , az oldu tadi damagimizda kaldi..
cezami kestim kan ter icinde de yaptim :)
Haklisin kuzum..
:)) kendime herkesten fazla ceza kesiyorum...
Aslinda cok bir kilonda yok canim ama nasil mutlu olacaksan aynaya bakiginda muhim olan o :)
Cezani kendin vermissin canim aksam kacamaklarina :)
Ben tabloya formaliteden ceza iconu koyacagim yapmana gerek yok:)
Tablo kendimizi gormek icin o sebeple isliyorum her seyi
Benim esim erkeklerin genelinden epey farkli :)
Araba sever ama olup bitmez, futbol izlemez, bilgisayar oyunu vs oynamaz :))
Esim bilgisayar muhendisi Feyzacim,
Gectigimiz cumaya kadar LinkedIn'de muhendislik yapiyordu fakat cuma gunu Linkedinden ayrildi kendi istegiyle ve pazartesi gunu Facebookta ise basladi.
Sen onuda spora alistir, diyorum ben sana :)
Aaa hic konusu gecmemisti tip mi okuyorsun Feyzacim, masallah sana.
Takimda bir doktorumuz varmista bilmiyormusuz :))
Guzel canim :)
Sagol kuzum :)
Olsun kuzum :) oooo yakınmış da şimdiden iyi eğlenceler :)Evet canim esimin amcasinin oglu evleniyor bende oynamayi sevmem ama oynicam bu sefer yaglarimi eritim azcik kinaya gidememde 2 cocukla anca dugun paklar bizi
CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ceyrek avokado, yarim salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
ARA 12.30DA
Latte kahve sekersiz
OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk kanat & et (dunden kalanlari yedik)
1 kase koz patlican salatasi
ARA 17DE
Sade filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19DA
Yine dunden kalan izgaralar
Bir kase brokoli salatasi
5 kiraz
SU:2 lt
SPOR: Bolca yuruyus, 200jj (cezam)
YARISMA: 250 ip atlamaElmasyuzuk
Bu sabah tartıldım ve 59,5 yine...Kizlar hepinize gunaydinlar, gununuz cok guzel, menuleriniz hafif ve kacamaksiz, yarinda tartida eksileriniz bol olsun.
Tünaydııııın hepimizinGunaydinnnnnnn :)))) Gününuz güzel gecsinn kizlarrr
Hep o iki ısırıklr ve çocukların tabağından kalanlar yakıyor seni bakHayirli olsun canim.
Aynen benimkide oyle ya hep kafa dolu yorgun cok gec geliyor istende hep bizey olmaz havasinda gecen oyle cocugu verdim yanina yataga dusucek diyorum en hareketli zamani simdi bisey olmaz git sen diyor wn son cocuk dusuyormus kafasi yere vurmak uzereyken ayaklarindan yakalamis.bu arada tesekkjr ederim canim guzel yorumun icin.
Evet canim gecti o gunler simdi mutluluk zamanı insallah iyi ornek olmustur diyorum ya tamamen kiloya bagli kiloda psikolojiye bagli diye dusunuyorum.
Benimkide oyle parasi cok kiymetlidir ama gecen ufak bi kaza yaptim arabayla hemen siz nasilainiz diye sordu arabyi hic sormadi bile gelene kadar arabadan haberi yoktu sadecw cocuklari ve beni sordu ozamn anladim araba onun icin okadarda onemli degolmis.
Yaaa bende cok begendim beyazin altina cok hos durdu.
Canim 2 isiriktan nolcakmisssss
Tesekkurler yorumun icin guzel yorumlar
Gelmesine sevindim cok yagli degildim canim sosu guzeldi begendim bende ama dedigin gibi aksamada pek bisi yemedim
Sporu dengeli bırakmak lazım işte ben geçen sefer o yüzden aldım... oysaki Leslie ve ip yapıyordumOda bir dönem gitti ama çok merakı yokçıkmayacak ya evlenince azalır hatta yaptırmam diyor bukadar yazık bukadar kendine eziyet etme diyor ya aslındakilomdan memnunum şuan ama alıştım spora bırakmak istemiyorum hedefi 53 yapma sebebim de spor yaptıkça kilo veriyorum vermişken tam olsun sonrasında alma gibi birşey olursa 55 i geçmem diye düşündüm 53 55 arası korurum
Eve 10.30 gibi geldim canım akşamSporlar şahane menü güzel su az bende dışarıda 200 ml içtim sadece Vc derdine ama eve gelince bol bol içtim2.5 yapsaydın en azından güzel olurdu
Ayyyy harika bir gün oluyor desen :)Günaydın kızlargüzel bir Perşembe diliyorum hepinize,
Bugün şehitlik turuna katıldık yaklaşık bir saat önce başladı, arabadayız böyle ara ara durup önemli noktaları ziyaret ediyoruz, içim vatan sevgisiyle doldu. Ne kahramanliklara sahne olmuş bu topraklar, imkânı olanla imanı olanın savaşı.. rehberimiz var çanakkale geçilmez'i anlatıyor biz de tüylerimiz diken diken dinliyoruz
Günaydın kuzum inşallahGünaydın kızlar perşembeniz çok güzel kacamaksiz gecsin inşallah ❤
Evet canım, ama pek yazamıyorum ara olursaAyyyy harika bir gün oluyor desen :)
Ben de tartıda artı ve alerji ile uyandım
Zaten cocugun tabaginda kalanlarla besleniyorum vallaTünaydııııın hepimizin ♥♥
Hep o iki ısırıklr ve çocukların tabağından kalanlar yakıyor seni bak
Ettiririm canim saglik sorunum olmaz ise bazen azalabilir hayatin akışına gore ama ileride evlilik vs olursa bukadar tabiki yapamayabilirim ama omrum boyunca sporu bırakmak istemiyorum azda olsa yaparım yaş ilerledikçe:)Hoşgeldin yaşın küçükmüş verirsin çabuk.
Spor çok fazla. Sürekli devam ettirebilecekmisin canım bu tempoda
Haftada 2 gün dahi yapsaydın almazdın canım tabi sadece spor değil yediğinde önemli burda çünkü sporu bırakınca metabolizma eski haline donuyor sende fazla yediğinde artı oluyor farkındayım ben yememi spora gore ayarlıyorum az spor az yemek çok spor fazla yemek hiç spor çok çok az yemekSporu dengeli bırakmak lazım işte ben geçen sefer o yüzden aldım... oysaki Leslie ve ip yapıyordum
Bırakınca tam bıraktım sporu
Yemeye de aşırı dikkat edemedim ama spor...
Her ay 1 kg geri aldım..
SüpersinGünaydın herkeslere_♡
Dünkü menüm,
Sabah 8,30 bitki çayı
10 kahvaltı1er domates,salatalık,5 zeytin,3 çatal peynir,çay,
16 öğle
1 tabak taze fasulye çorbası,5 kaşık fırında kabak,yarım dilim ekmek
Akşam 20
1 büyük tabak domates salatalık peynirli salata,1 dilim ekmek
Ara 4 ceviz yarum çay bardağı leblebi,kahve
su 1,5
Spor 100 mekik kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?