Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkeslere_♡
Dünkü menüm,
Sabah 8,30 bitki çayı
10 kahvaltı1er domates,salatalık,5 zeytin,3 çatal peynir,çay,

16 öğle
1 tabak taze fasulye çorbası,5 kaşık fırında kabak,yarım dilim ekmek
Akşam 20
1 büyük tabak domates salatalık peynirli salata,1 dilim ekmek
Ara 4 ceviz yarum çay bardağı leblebi,kahve
su 1,5
Spor 100 mekik kaptanım

Tatlandırıcım yok bal kullansam mı diyorum ben en
Ben bal ekliyorum, bazen muz eziyorum yetiyor tatliligi, havalar sogukken cok seviyorum ama yazin yogurt-musli-meyve 3lusu daha hosuma gidiyor

harika bir menu
Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Ah canim kiyamam
Ekledim canim seni takim listemize
Aslinda mutlu olmak icin bircok neden oluyor ama moral bozukken insan kendini kapatiyor iste. Bak cocuk cok istemissin zor olmus. Simdi masallah 2 tane var. Yaramazlik yapsalar da dunyadaki en degerli seyler onlar
Gecicek bu gunler de. Gorustun mu doktor ile, ne zaman cikarttiracaksin implanti?
Memnun optummm canım:))
Ay sennn 78 yazincaaa sanki ben o kiloya inmemisim de başkasıymış gibi geldi :)) Ama 78 lerden de aşağıya inicem insallahhhh
Inersin tabiki
Canımmmm nasılll...
Harikaaaa ayakkabilara da bayildim, cok guzel olmus bordo renk secmen

Oglen disarda yediysen sosu cok yagli olabilir tavugun, yanina da makarna ve ekmek fazla olmus ama aksam dengelemissin

Hayirli olsun canim.
Aynen benimkide oyle ya hep kafa dolu yorgun cok gec geliyor istende hep bizey olmaz havasinda gecen oyle cocugu verdim yanina yataga dusucek diyorum en hareketli zamani simdi bisey olmaz git sen diyor wn son cocuk dusuyormus kafasi yere vurmak uzereyken ayaklarindan yakalamis.bu arada tesekkjr ederim canim guzel yorumun icin.
Evet canim gecti o gunler simdi mutluluk zamanı insallah iyi ornek olmustur diyorum ya tamamen kiloya bagli kiloda psikolojiye bagli diye dusunuyorum.
Benimkide oyle parasi cok kiymetlidir ama gecen ufak bi kaza yaptim arabayla hemen siz nasilainiz diye sordu arabyi hic sormadi bile gelene kadar arabadan haberi yoktu sadecw cocuklari ve beni sordu ozamn anladim araba onun icin okadarda onemli degolmis.
galiba ayakkabının rengine aşık oldum
Yaaa bende cok begendim beyazin altina cok hos durdu.
o 2 ısırık ve makarna olmamış... yarın dikkat
Canim 2 isiriktan nolcakmisssss
Tesekkurler yorumun icin guzel yorumlar
Gelmesine sevindim cok yagli degildim canim sosu guzeldi begendim bende ama dedigin gibi aksamada pek bisi yemedim

Yarım doktor.. evet canım çok geçmedi konusu

Maşallah canım eşine nazar değmesin

Allah kavuştursun :)

Evet canim esimin amcasinin oglu evleniyor bende oynamayi sevmem ama oynicam bu sefer yaglarimi eritim azcik kinaya gidememde 2 cocukla anca dugun paklar bizi
Olsun kuzum :) oooo yakınmış da şimdiden iyi eğlenceler :)

Gunaydinnnnnnn :)))) Gününuz güzel gecsinn kizlarrr
Tünaydııııın hepimizin Hep o iki ısırıklr ve çocukların tabağından kalanlar yakıyor seni bak

Sporu dengeli bırakmak lazım işte ben geçen sefer o yüzden aldım... oysaki Leslie ve ip yapıyordum
Bırakınca tam bıraktım sporu
Yemeye de aşırı dikkat edemedim ama spor...
Her ay 1 kg geri aldım..

Sporlar şahane menü güzel su az bende dışarıda 200 ml içtim sadece Vc derdine ama eve gelince bol bol içtim 2.5 yapsaydın en azından güzel olurdu
Eve 10.30 gibi geldim canım akşam
Aslında içebilirdim ama şu sıra gavalar serinledi ya zor geliyor bugün içeyim

Ayyyy harika bir gün oluyor desen :)
Ben de tartıda artı ve alerji ile uyandım

Ayyyy harika bir gün oluyor desen :)
Ben de tartıda artı ve alerji ile uyandım
Evet canım, ama pek yazamıyorum ara olursa
okuyorum, alıntı yptm
Geçmiş olsun, e sen geçen hastaneye gitmedin mi kuzum alerji için? Etkisini göstermedi mi ilaçların?
Zor birşey umarım atlatırsn Feyzacim

Hoşgeldin yaşın küçükmüş verirsin çabuk.

Spor çok fazla. Sürekli devam ettirebilecekmisin canım bu tempoda
Ettiririm canim saglik sorunum olmaz ise bazen azalabilir hayatin akışına gore ama ileride evlilik vs olursa bukadar tabiki yapamayabilirim ama omrum boyunca sporu bırakmak istemiyorum azda olsa yaparım yaş ilerledikçe:)

Sporu dengeli bırakmak lazım işte ben geçen sefer o yüzden aldım... oysaki Leslie ve ip yapıyordum
Bırakınca tam bıraktım sporu
Yemeye de aşırı dikkat edemedim ama spor...
Her ay 1 kg geri aldım..
Haftada 2 gün dahi yapsaydın almazdın canım tabi sadece spor değil yediğinde önemli burda çünkü sporu bırakınca metabolizma eski haline donuyor sende fazla yediğinde artı oluyor farkındayım ben yememi spora gore ayarlıyorum az spor az yemek çok spor fazla yemek hiç spor çok çok az yemek birdaha sporu bırakma canım sende haftada 2 3 gun en az spor heegun duzenli yuruyus tamamdir

Kizlar ben cok yagsiz beslendigimi fark ettim bu sira pazar gunleri haric yediğim hiç birseyde yağ yok süt bile yağsız abartıyorum fark ettim hormonlarımı etkiliyor bu durum regl olamıyorum sabah kahvaltısında yulafa koyduğum süt artık yarim yağlı olacak öğlen yemeklerimde az da olsa yag içerecek akşam yağsız olur sadece
Hocamın yanına uğradım dün yarın geleceğimi söylemek için birde bu konuyu sormak için oda aynı şekilde konuştu yagi kesmek en büyük hata dedi kuru yemiş zeytin yagi tere yagi tüket kontrollü dedi evde hakiki tere yagi ve zeytin yagi var bunları yemeklerime kullanacağım artık hem daha güzel tok tutar herhalde yavan yavan doymuyorum zevk vermiyor çünkü yemek

Süpersin

Kizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın

Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı
Tekrar hatırlatmak istiyorum kızlar hadiyin ip atlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…