Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
Sen hangi bölümde okumuştun canım
İnşallah bir pürüz çıkmaz :)

Harikasın kuzum
Canım ümitsiz olma devam et
Uzun süre kaldıysan kilonda zor gidiyordur ama gidecek böyle devam edersen

doktorun kendine hayrı yok

Kızlar bu alıntı işini nasıl yapıyorsunuz 2 senedir beceremiyorum
Tek tek cevapla ile alıyorum mesajları
Canim okurken alinti tusuna basiyorum, en son mesaj yazma yerinde alintilari ekle diye button cikiyor, ona basip ekleyip sonra yaziyorum herkesin mesajlarina orada :)

Ayy canım çok teşekkür ederimmm sizleyimmm artikkkkk:))

Kızlar slm 18.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09 :00 Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
11:00 1 yeşil çay demleme
12:00 Bolu çorbası
Barbunya susuz
Yoğurtlu semiz otu 1 kaşık
16:00 5 tane tuzlu çubuk
1 sade türk kahvesi
20 :00 Kavurma taze fasulye ya da sadece salata çünkü daha yapamadım işten yeni geldim
2 lt su yatana kadar 3 olur
Birazdan da 30 dk leslie artı mekik düşünüyorum:))
BUGUNDE KACAMAK YOK DIYEBILIRIM VARAN 2
:))

Harika bir menu olmus yine, sporlarida yapinca tekrar yazarmisin Betulcum :)
Bu arada pazar gunune kadar hayali ip atlama yarismasi yapiyoruz takimimizda.
Sanki elimizde ip varmis gibi hayal edip oldugumuz yerde ip atliyoruz gun icinde yapabildigimiz kadar , sonrada aksam menumuzle Elmasyuzuk kaptanimizi etiketleyip kac adet yaptigimizi paylasiyoruz, katilmak istersen diye haber vermek istedim :)

cok guzel

evet canım çalışacağım..Ben zaten devlet kurumunda çalışıyorum.. yarım gün süt iznim bittikten sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum inşallah..
Cok guzel canim, hareketli olmak cok guzel oluyor hamilelikte , bir saglik sorunu yoksa tabiki.
Bugun nasilsin kuzum ?

Derycim yillar evvel annem - ananem - dedem ile gezmistik ben epey kucuktum ama aglamistim rehber anlattikca.
Insani oyle guclu bir vatan sevgisi ve maneviyatla dolduruyor ki orasi ne hissettigini cok iyi anliyorum.
Dun gelmedin merak ettim canim seni..

Ablacim sen ne tatli bir insansin, opuyorum yanaklarindan :)

Gunaydin kizlar, nasilsiniz ben geldim
Hala odevlerimi bitiremedim, kalicam galiba sinifta
Gecmisi okuyup geliyorum xx
Canim sIk disini az kaldi, kaldirtmayiz seni, haydi odevlerin basina :)

Yas pasta paris baquette'ten idi yani baska bir psta olsa agzima surmezdim ama cita cok yuksekti kuzum

Canim biraz sporu arttirsan harika olacak, hafta basindaki motivasyonundasin hala degil mi , gidecek bu kilolar :)

Hatirliyorum dusecekti kuzum diye yazmistin, neyse canlari sagolsunda duse kalka buyuyorlar..
Esinde iyi kalpli biriymis masallah, esyanin malin ne onemi var insan sagliginin yaninda..

Yarım doktor.. evet canım çok geçmedi konusu

Maşallah canım eşine nazar değmesin

Allah kavuştursun :)
Sagol kuzum :)

Bu sabah tartıldım ve 59,5 yine...
sanırım artı geleceğim
Bugun cok hafif beslen, gece erken uyu dinlen kuzum, eksi geleceksin bence..

Canim sutu , yogurdu tam yagli kullan, ben her seyi tam yagli kullaniyorum.
Tereyagi , hindistan cevizi yagi ve hakiki zeytinyaginida abartmadan yemeklerimde kullaniyorum hep.
Saglik problemin yoksa yaglarin sebep olacagi, kullanmanda bir sakinca yok :)

Ikiz bebekler erken doguyorlar canim, sen panik yapma.
Her seyini hazir et, cantan, dogum ihtiyaclarin vs sonrasi bir cirpida olsun insallah..

Canim toplam 8 takim var.
Bizim takimimiz bu takimlardan birisi.
Her cuma butun takimlardaki uyeler tartiliyor, kilo farklari, yuzdeleri hesaplaniyor, her takimin toplam kilo verme yuzdesi hesaplaniyor.Bu 8 takim birbiriyle yarisiyor yani.
Sen kilo verirsin takimimizin yuzdesi artiyor, diger takimlari gecebiliyoruz, sen kilo alirsan yuzdemiz dusuyor , diger takimlarin yuzdesi bizden iyiyse onlar bizi geciyor.
Ilk 3e giren takimlar belirleniyor her hafta.Sonuncu olan takim ceza aliyor.
Bireysel olarak 1. olursan butun yarismacilarin icinden haftanin 1.si oluyorsun.
Sonuncu olursan , haftayi sonunculukla kapatiyorsun.1. ve sonuncunun bazi yukumlulukleri var.
Yani artik takimin icin yarisiyorsun.
Hepimiz takimimiz icin yarisiyoruz
Listeye dahil olduktan sonra 8 hafta izne ayrilamiyorsun, 8 hafta yarismak zorundasin. Ve yilda sadece 2 kez izne ayrilabiliyorsun kurallar geregi.
Aklina takilan baska bir sey olursa lutfen sor canisi..

Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
Canim buyuk kolayliklar diliyorum, nasil oldun?
Dun senide goremedim gozlerim aradi..
Is yerindede yogun bir baslangic yapmissin , yarinda yorulup hafta sonu insallah dinleneceksin Deryacim..

Diyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Oyyyy bal kaymakmis bu kuzu, tam yemelik, masallah canim..

Canim harika bir menu, cok guel sporlar, moralini asla bozma.
Sen robot degilsin, her sey yolunda tamam mi:)

ay insallah, odevleri oldugu kadariyla bu haftasonu bitirecegim, sonra misafirim var 1 hafta. o arada halletmem gereken evrak isleri var, onlari hallederim. agustosta da hedef tez + KK'dan mezun olmak
Canim nasil gidiyor calismalar, hersey yolunda mi?

Citirlar Arasin 20 dk sonra cimnastik dersi var, biz hazirlanip cikiyoruz evden.
Donunce gorusmek uzere , Turkiye saatiyle 21.30-22 arasi evde olacagiz bir mani olmazsa.
Bu aksami lutfen hepimiz hafif gecirelim, 7den sonra bir sey yememeye dikkat edelim.
Agir spor yapmayalim gece vakti Elmasyuzuk ve fayfeyfiy
Vakitlicede yatip dinlenelim, vucudumuzu dinlendirelim.
Yarinda basgul hepimizi guldursun.
Simdilik herkesi yanaklarindan opuyorum.

Teşekkür ederim canım benim.. tabiki de katilirimmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…