Sen hangi bölümde okumuştun canımYok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
Oyyyyy maşallahDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Harikasın kuzumMerhabalar kızlar. Dun yine bebisi uyuturken uyuyakalmisim. Menum bu gune kaldi.
17 temmuz
Sabah10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin 2 kasik kadar çökelek
1 dilim ekmek
Ara 4 cig findik 5 badem
13.30
Et sote
Domates salatalik
Ara 16.00
4cilek 2 kayisi
Aksam 19.30
Kocamaan bir kase yogurtlu semizotu salatasi
Su 3 litre
1 saatlik ama yavas tempoda yürüyüş
100 ip 50 squat
Dunki menu de dikkatliydim asiriya kacmamaya calistim sonra bu sabah tartiya bir ciktim hala ayni kilo da hic bir degisim olmamis. Cok moralim bozuldu pazartesi 100 gr eksikti bugun de en azindan eksi olsaydi.. ama yok.. yarina kadar cok dikkat etmeliyim. Şuan moral 0.. ne olcak yarin merakla bekliyorun
Hep su misafirler
ooo hem doktor, hem B bstc11 psikiyatrist, hem beden egitimi ogretmeniYawrukush , hem personal trainer adayi Elmasyuzuk .. takima bak. Biz niye her hafta birinci olmuyoruz ki
cok iyi
canim ben hala odev asamasindayim, teze agustosta baslicam insallah. ama odevler de haftaya kadar bitecek, bitmeli
Guzel menu olmus canim
Evet Aysecim, arttirirsan biraz daha iyi olur hem sekeri azaltirsin aclik krizlerin azalinca
Deadline ptesi 2 odev icinde (biri gecikti de benim deadline'im ptesi :))
Ben esimden habersiz test yapip heyecandan bagirarak tuvalete cagirmistim, o da sok tabii
Canim degisen hicbirsey yok, sure kisitlamasi yok, sadece sabit ve arti geldigin gunler takimin ortalamasini etkiliyorsun yarista. Bir de bireysel birinci veya sonuncu olursan yukumluluklerin olucak, basari sirrini veya basarisizlik nedenini paylasmak gibi.
oooh miss, cok az kalmis Deryacim. O zaman dans
ayy masallah, cok tatli
Canim okurken alinti tusuna basiyorum, en son mesaj yazma yerinde alintilari ekle diye button cikiyor, ona basip ekleyip sonra yaziyorum herkesin mesajlarina orada :)Kızlar bu alıntı işini nasıl yapıyorsunuz 2 senedir beceremiyorum
Tek tek cevapla ile alıyorum mesajları
Heheh bizimki de huysuzdu 2 gun once, acili baharatli patates kizartmasi yedi aksam yemegi olarak koca bir tabakoysa cok patates kizartmasi da yemez, nandosun acili baharati hosuna gitti galiba, misafirlikteydik, masada patates tabagini onune cekip hepsini yedi, gece de acidan uyuyamadi
Daha iyi mi kizin simdi? insallah cabuk toparlayip tatilin keyfini o da cikarsin.
ne guzel olmus kaptanim, yine gelsinler insallah.
yas pasta olmasaymis cok guzel menuymus
hosgeldin canim, oooh sen devamli katil, eylule kadar neler olur neler
Harika bir menu olmus yine, sporlarida yapinca tekrar yazarmisin Betulcum :)Kızlar slm 18.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09 :00 Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
11:00 1 yeşil çay demleme
12:00 Bolu çorbası
Barbunya susuz
Yoğurtlu semiz otu 1 kaşık
16:00 5 tane tuzlu çubuk
1 sade türk kahvesi
20 :00 Kavurma taze fasulye ya da sadece salata çünkü daha yapamadım işten yeni geldim
2 lt su yatana kadar 3 olur
Birazdan da 30 dk leslie artı mekik düşünüyorum:))
BUGUNDE KACAMAK YOK DIYEBILIRIM VARAN 2
:))
cok guzelKızlar slm 18.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09 :00 Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
11:00 1 yeşil çay demleme
12:00 Bolu çorbası
Barbunya susuz
Yoğurtlu semiz otu 1 kaşık
16:00 5 tane tuzlu çubuk
1 sade türk kahvesi
20 :00 Kavurma taze fasulye ya da sadece salata çünkü daha yapamadım işten yeni geldim
2 lt su yatana kadar 3 olur
Birazdan da 30 dk leslie artı mekik düşünüyorum:))
BUGUNDE KACAMAK YOK DIYEBILIRIM VARAN 2
:))
Cok guzel canim, hareketli olmak cok guzel oluyor hamilelikte , bir saglik sorunu yoksa tabiki.evet canım çalışacağım..Ben zaten devlet kurumunda çalışıyorum.. yarım gün süt iznim bittikten sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum inşallah..
Derycim yillar evvel annem - ananem - dedem ile gezmistik ben epey kucuktum ama aglamistim rehber anlattikca.Günaydın kızlargüzel bir Perşembe diliyorum hepinize,
Bugün şehitlik turuna katıldık yaklaşık bir saat önce başladı, arabadayız böyle ara ara durup önemli noktaları ziyaret ediyoruz, içim vatan sevgisiyle doldu. Ne kahramanliklara sahne olmuş bu topraklar, imkânı olanla imanı olanın savaşı.. rehberimiz var çanakkale geçilmez'i anlatıyor biz de tüylerimiz diken diken dinliyoruz
Ablacim sen ne tatli bir insansin, opuyorum yanaklarindan :)Günaydınlar. Günleri şaşırdım ya ben bugün cuma diye tartı derdine düştüm. Kvalidemde vardı tartı yanlış mı doğrumu benimkiyle fark varmı bilmiyorum. Tartıldım foto çektim atayım bari
Eki Görüntüle 2290067
Canim sIk disini az kaldi, kaldirtmayiz seni, haydi odevlerin basina :)Gunaydin kizlar, nasilsiniz ben geldim
Hala odevlerimi bitiremedim, kalicam galiba sinifta
Gecmisi okuyup geliyorum xx
Yas pasta paris baquette'ten idi yani baska bir psta olsa agzima surmezdim ama cita cok yuksekti kuzumHeheh bizimki de huysuzdu 2 gun once, acili baharatli patates kizartmasi yedi aksam yemegi olarak koca bir tabakoysa cok patates kizartmasi da yemez, nandosun acili baharati hosuna gitti galiba, misafirlikteydik, masada patates tabagini onune cekip hepsini yedi, gece de acidan uyuyamadi
Daha iyi mi kizin simdi? insallah cabuk toparlayip tatilin keyfini o da cikarsin.
ne guzel olmus kaptanim, yine gelsinler insallah.
yas pasta olmasaymis cok guzel menuymus
hosgeldin canim, oooh sen devamli katil, eylule kadar neler olur neler
Canim biraz sporu arttirsan harika olacak, hafta basindaki motivasyonundasin hala degil mi , gidecek bu kilolar :)Günaydın herkeslere_♡
Dünkü menüm,
Sabah 8,30 bitki çayı
10 kahvaltı1er domates,salatalık,5 zeytin,3 çatal peynir,çay,
16 öğle
1 tabak taze fasulye çorbası,5 kaşık fırında kabak,yarım dilim ekmek
Akşam 20
1 büyük tabak domates salatalık peynirli salata,1 dilim ekmek
Ara 4 ceviz yarum çay bardağı leblebi,kahve
su 1,5
Spor 100 mekik kaptanım
Hatirliyorum dusecekti kuzum diye yazmistin, neyse canlari sagolsunda duse kalka buyuyorlar..Hayirli olsun canim.
Aynen benimkide oyle ya hep kafa dolu yorgun cok gec geliyor istende hep bizey olmaz havasinda gecen oyle cocugu verdim yanina yataga dusucek diyorum en hareketli zamani simdi bisey olmaz git sen diyor wn son cocuk dusuyormus kafasi yere vurmak uzereyken ayaklarindan yakalamis.bu arada tesekkjr ederim canim guzel yorumun icin.
Evet canim gecti o gunler simdi mutluluk zamanı insallah iyi ornek olmustur diyorum ya tamamen kiloya bagli kiloda psikolojiye bagli diye dusunuyorum.
Benimkide oyle parasi cok kiymetlidir ama gecen ufak bi kaza yaptim arabayla hemen siz nasilainiz diye sordu arabyi hic sormadi bile gelene kadar arabadan haberi yoktu sadecw cocuklari ve beni sordu ozamn anladim araba onun icin okadarda onemli degolmis.
Yaaa bende cok begendim beyazin altina cok hos durdu.
Canim 2 isiriktan nolcakmisssss
Tesekkurler yorumun icin guzel yorumlar
Gelmesine sevindim cok yagli degildim canim sosu guzeldi begendim bende ama dedigin gibi aksamada pek bisi yemedim
Sagol kuzum :)Yarım doktor..evet canım çok geçmedi konusu
Maşallah canım eşine nazar değmesin
Allah kavuştursun :)
Bugun cok hafif beslen, gece erken uyu dinlen kuzum, eksi geleceksin bence..Bu sabah tartıldım ve 59,5 yine...
sanırım artı geleceğim
Canim sutu , yogurdu tam yagli kullan, ben her seyi tam yagli kullaniyorum.Kizlar ben cok yagsiz beslendigimi fark ettim bu sira pazar gunleri haric yediğim hiç birseyde yağ yok süt bile yağsız abartıyorum fark ettim hormonlarımı etkiliyor bu durum regl olamıyorum sabah kahvaltısında yulafa koyduğum süt artık yarim yağlı olacak öğlen yemeklerimde az da olsa yag içerecek akşam yağsız olur sadece
Hocamın yanına uğradım dün yarın geleceğimi söylemek için birde bu konuyu sormak için oda aynı şekilde konuştu yagi kesmek en büyük hata dedi kuru yemiş zeytin yagi tere yagi tüket kontrollü dedi evde hakiki tere yagi ve zeytin yagi var bunları yemeklerime kullanacağım artık hem daha güzel tok tutar herhalde yavan yavan doymuyorum zevk vermiyor çünkü yemek
Ikiz bebekler erken doguyorlar canim, sen panik yapma.Çok haklısın..
İnşaAllah canım.. ❤
Çok sağol canım ❤
Doğru diyorsun canım..
Önemli olan sağlık, gerisi hallolur bir şekilde..
Daha 1 aydan çok var ama benimle bir hamile olan arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bu gece.. Gerçi onunki ikiz gebelikti ama çok erken doğdular sonuçta, beni de heyecan sardı bir anda
Canim toplam 8 takim var.Kizlar ben simdi bu cuma takima dahil oluyorum ya benim verdigim yada aldigim kilo bu haftaki takimi etkilicek mi birde yarista ornegin belli bi sure varmi bu etap sukadar surede yarismada bukadar zamanda kilo verilmesi vs gibi bilmem gereken seyler varmi
Canim buyuk kolayliklar diliyorum, nasil oldun?Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
Oyyyy bal kaymakmis bu kuzu, tam yemelik, masallah canim..Diyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Canim harika bir menu, cok guel sporlar, moralini asla bozma.Merhabalar kızlar. Dun yine bebisi uyuturken uyuyakalmisim. Menum bu gune kaldi.
17 temmuz
Sabah10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin 2 kasik kadar çökelek
1 dilim ekmek
Ara 4 cig findik 5 badem
13.30
Et sote
Domates salatalik
Ara 16.00
4cilek 2 kayisi
Aksam 19.30
Kocamaan bir kase yogurtlu semizotu salatasi
Su 3 litre
1 saatlik ama yavas tempoda yürüyüş
100 ip 50 squat
Dunki menu de dikkatliydim asiriya kacmamaya calistim sonra bu sabah tartiya bir ciktim hala ayni kilo da hic bir degisim olmamis. Cok moralim bozuldu pazartesi 100 gr eksikti bugun de en azindan eksi olsaydi.. ama yok.. yarina kadar cok dikkat etmeliyim. Şuan moral 0.. ne olcak yarin merakla bekliyorun
Canim nasil gidiyor calismalar, hersey yolunda mi?ay insallah, odevleri oldugu kadariyla bu haftasonu bitirecegim, sonra misafirim var 1 hafta. o arada halletmem gereken evrak isleri var, onlari hallederim. agustosta da hedef tez + KK'dan mezun olmak
Harika bir menu olmus yine, sporlarida yapinca tekrar yazarmisin Betulcum :)
Bu arada pazar gunune kadar hayali ip atlama yarismasi yapiyoruz takimimizda.
Sanki elimizde ip varmis gibi hayal edip oldugumuz yerde ip atliyoruz gun icinde yapabildigimiz kadar , sonrada aksam menumuzleElmasyuzuk kaptanimizi etiketleyip kac adet yaptigimizi paylasiyoruz, katilmak istersen diye haber vermek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?