Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@cinecin kuzum napıyorsun nasılsın nerelerdesin

stitch DeryaOnDiet tez bitti mi kızlar
Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.

DeryaOnDiet

Tatlim napiyosun sesin cikmiyor nasil gidiyor iyilestinmi baya bi eksiler gelicek insallah cumaya
Selam canim, hastalik tez filan derken gunlerim cok hizli gecti./ Bugun rapordan sonra ise dondum ilk gun ve bir yigin is beni bekliyor. Geldigimi gelen bos birakmadi sagolsunlar sorular, documentasyonlar gorunen o ki bugun ve yarin cok yogun gececek. Ama yogunluk iyidir yogun olunca cok az yiyorum ben, karnim acikmiyor
Sen nasilsin esim? Nasil geciyor gunun?

Allah yardimcin olsun canim olsun yogunluk dedigin gibi iyidir acligini hissetmezsin.bende iyiyim bugun evdeyim bende bugun sikı tutuyorum diyetide sporuda

Haberi vardı canm testi birlikte yaptık ..

Merhabalar kızlar. Dun yine bebisi uyuturken uyuyakalmisim. Menum bu gune kaldi.
17 temmuz
Sabah10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin 2 kasik kadar çökelek
1 dilim ekmek

Ara 4 cig findik 5 badem

13.30
Et sote
Domates salatalik

Ara 16.00
4cilek 2 kayisi

Aksam 19.30
Kocamaan bir kase yogurtlu semizotu salatasi

Su 3 litre
1 saatlik ama yavas tempoda yürüyüş
100 ip 50 squat

Dunki menu de dikkatliydim asiriya kacmamaya calistim sonra bu sabah tartiya bir ciktim hala ayni kilo da hic bir degisim olmamis. Cok moralim bozuldu pazartesi 100 gr eksikti bugun de en azindan eksi olsaydi.. ama yok.. yarina kadar cok dikkat etmeliyim. Şuan moral 0.. ne olcak yarin merakla bekliyorun

Hep su misafirler
tıp:)

olur kııız niye olmasın bak bitmiş hem :)
ooo hem doktor, hem B bstc11 psikiyatrist, hem beden egitimi ogretmeni Yawrukush , hem personal trainer adayi Elmasyuzuk .. takima bak. Biz niye her hafta birinci olmuyoruz ki
cok iyi
@cinecin kuzum napıyorsun nasılsın nerelerdesin

stitch DeryaOnDiet tez bitti mi kızlar
canim ben hala odev asamasindayim, teze agustosta baslicam insallah. ama odevler de haftaya kadar bitecek, bitmeli

Guzel menu olmus canim
Evet Aysecim, arttirirsan biraz daha iyi olur hem sekeri azaltirsin aclik krizlerin azalinca
Eşine nasıl söyledin peki canım? Yoksa testi yaparken var mıydı haberi? Ben minik bebek patikleri alıp hediye gibi vermiştim

Aşkolsun canım biz hep buradayız. Sen birkaç gün ödevine odaklan pls

Deadline ptesi 2 odev icinde (biri gecikti de benim deadline'im ptesi :))
Ben esimden habersiz test yapip heyecandan bagirarak tuvalete cagirmistim, o da sok tabii
Canim degisen hicbirsey yok, sure kisitlamasi yok, sadece sabit ve arti geldigin gunler takimin ortalamasini etkiliyorsun yarista. Bir de bireysel birinci veya sonuncu olursan yukumluluklerin olucak, basari sirrini veya basarisizlik nedenini paylasmak gibi.
Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
oooh miss, cok az kalmis Deryacim. O zaman dans
Diyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
ayy masallah, cok tatli

Esim harikasin, cok guzel bir menu. Moralini bozma sakin, kiloda eksiyi devamlilik getiriyor, bir gunluk eksi gorememis olmaz, yarin da gormeyecegin anlamina gelmez. Boyle devam

Sagol canim, nasil gidiyor odevin? Bitti mi? Teze ne zaman basliyorsun? Bak baslamak cok zordu benim icin de ama neredyse bitti, bir basla insallah senin tezin de bitecek nasil bitirdigini anlamayacaksin bile

Sagol canim, nasil gidiyor odevin? Bitti mi? Teze ne zaman basliyorsun? Bak baslamak cok zordu benim icin de ama neredyse bitti, bir basla insallah senin tezin de bitecek nasil bitirdigini anlamayacaksin bile
ay insallah, odevleri oldugu kadariyla bu haftasonu bitirecegim, sonra misafirim var 1 hafta. o arada halletmem gereken evrak isleri var, onlari hallederim. agustosta da hedef tez + KK'dan mezun olmak

Ahhh ahhhh keşke bunhafta da gitse :

Canım alerjim sabah kalkınca 1-2 saat tutuyor sonra iyiyim genelde

Ediyorum şimdiden 2L su tamam

Arkadaşıma gidiyoruz şimdi çaya dikkat edeceğim ama
Sporu yapamadım eve de kardeşimin arkadaşları geldi hazırlık vs derken kahvaltıda da misafir vardı

İnşallah yarına mezunsun kuzum

Etkileyecek canım
SInır süre yok ama mezun olunca mezun karnesi yapıyorlar orada yazıyor şu kadar hafta kilosunun şu kadarını verdi vs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…