- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
yarin cuma bakalim durumlar ne olacak esim, umarim ikimiz de ve tabiki hepimiz de eksi geliriz. Eksi olsun bizim olsunDaha gelmedi canim ya yarin persembe dimii ayy bi an cumaymis gibi geldi de korktum
Evet canim azda olsa eksi olsun yaa sen o gunden sonra hic tartildin mi pekiyarin cuma bakalim durumlar ne olacak esim, umarim ikimiz de ve tabiki hepimiz de eksi geliriz. Eksi olsun bizim olsun
Yok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
Selam canim, hastalik tez filan derken gunlerim cok hizli gecti./ Bugun rapordan sonra ise dondum ilk gun ve bir yigin is beni bekliyor. Geldigimi gelen bos birakmadi sagolsunlar sorular, documentasyonlar gorunen o ki bugun ve yarin cok yogun gececek. Ama yogunluk iyidir yogun olunca cok az yiyorum ben, karnim acikmiyorDeryaOnDiet
Tatlim napiyosun sesin cikmiyor nasil gidiyor iyilestinmi baya bi eksiler gelicek insallah cumaya
tutuyorum canim kendimi cunku cok uzuldum, artik pazartesileri tartilmayacagim cok fena motdum dusuyor. Cumadan cumaya yeter bana.Evet canim azda olsa eksi olsun yaa sen o gunden sonra hic tartildin mi peki
oyy kuzum benim, masallah. saglikla mutlulukla buyusunDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Allah yardimcin olsun canim olsun yogunluk dedigin gibi iyidir acligini hissetmezsin.bende iyiyim bugun evdeyim bende bugun sikı tutuyorum diyetide sporudaSelam canim, hastalik tez filan derken gunlerim cok hizli gecti./ Bugun rapordan sonra ise dondum ilk gun ve bir yigin is beni bekliyor. Geldigimi gelen bos birakmadi sagolsunlar sorular, documentasyonlar gorunen o ki bugun ve yarin cok yogun gececek. Ama yogunluk iyidir yogun olunca cok az yiyorum ben, karnim acikmiyor
Sen nasilsin esim? Nasil geciyor gunun?
Diyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
oyy kuzum benim, masallah. saglikla mutlulukla buyusun
Sagolun kizlar spor yapicaktim baktim ortada oynuyor onu bekliyorum oyunu bitsin diye kiyamadimayy yerim ama ben bu kuzuyuu
Maşallah Özlemcim
supersin esim, hadi insallah eksilei gorelim yarinAllah yardimcin olsun canim olsun yogunluk dedigin gibi iyidir acligini hissetmezsin.bende iyiyim bugun evdeyim bende bugun sikı tutuyorum diyetide sporuda
Haberi vardı canm testi birlikte yaptık ..Tebrikler minikcim, olsun açıktan da olsa oku, umarım çok başarılı olursun..
Evet tatlım, bu hafta toparladım. Umarım mezun olurum yarın
Bence keşkek fazla olmuş akşam kelebekcim. Ama senin bünyen yakar hem sporun da iyi
Tıp demekbir de alçakgönüllü davranıp öğrenciyim diye yazmışsın sadece ilk mesajında, benim tatlı ötesi eşim
Günün geri kalanı dikkat et bari Feyzacim, bitki çayı ihmal etme, alerjin nasıl oldu?
Hayırlı olsun, bence düğünün en şıklarindan biri olacaksın
Eşine nasıl söyledin peki canım? Yoksa testi yaparken var mıydı haberi? Ben minik bebek patikleri alıp hediye gibi vermiştim
Aşkolsun canım biz hep buradayız. Sen birkaç gün ödevine odaklan pls
Hep su misafirler17 temmuz Çarşamba
Sabah 6yk yulaf ezmesi 300 ml light süt 1 bardak filtre kahve sade
Öğlen 2 top dondurma
Akşam 1 tabak haslama bulgur 4 parca haslama tavuk 2 yk yoğurt
Ara 1 kase tatlandirici tam buğday unu ve light sütle yapılmış muhallebi 1 muz
Son ara misafirim vardı5 6 tane bisküvi 2 çatal kek 2 bardak çay içtim şekersiz
Su 3.2 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
1800 ip atlama(ip ile yarışma için)
60 mekik
60 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
Yürüyüş:10.500 adım
Akşam evde (bu sporları biskuvi ve kekten sonra yaptım geceye doğru)
1200 ip atlama (ip ile yarisma için)
27 dakika jillian level 3
27 dakika jillian level 1
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
10 dakika perfect abs videosu
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
30 mekik 20 dambilli mekik
50 dambilli squat
ooo hem doktor, hem B bstc11 psikiyatrist, hem beden egitimi ogretmenitıp:)
olur kııız niye olmasın bak bitmiş hem :)
cok iyi17 Temmuz
13.30
menemen biraz
1 dilim ekmek
3 zeytin
(fıstık ezmesi ya yemedim ya da 1 çk yedim hatırlmaıyorm)
aç karna da 1 yk zeytinyağı
18.00
sütlü filtre kahve
kurutulmuş elma
19.30
semizotu salatası
1 yk kuskus(yoğurtlu)
su1.5L (bugün de dışardaydım çoğu limonluydu içtitğimin dışarı çıkınca çok içemiyorum wc derdine..)
spor (12DEN SONRA.. GECE BANA BİR HALLER OLUYOR)
leslie 45dk
zıp zıp 1000
twist 100
yana eğil 100
squat(pilates topuma otur kalk şeklinde yaptım ) 50
bir de hastaneye gittim(ilaç yazdırmaya) o sıra yürüdüm vs
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
@klbk33
FitFiliz
canim ben hala odev asamasindayim, teze agustosta baslicam insallah. ama odevler de haftaya kadar bitecek, bitmeli
CARSAMBA MENUM
SABAH 10DA
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ceyrek avokado, yarim salatalik
Yarim dilim tb ekmegi
ARA 12.30DA
Latte kahve sekersiz
OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk kanat & et (dunden kalanlari yedik)
1 kase koz patlican salatasi
ARA 17DE
Sade filtre kahve
1 hurma
AKSAM 19DA
Yine dunden kalan izgaralar
Bir kase brokoli salatasi
5 kiraz
SU:2 lt
SPOR: Bolca yuruyus, 200jj (cezam)
YARISMA: 250 ip atlamaElmasyuzuk
Guzel menu olmus canimGünaydın herkeslere_♡
Dünkü menüm,
Sabah 8,30 bitki çayı
10 kahvaltı1er domates,salatalık,5 zeytin,3 çatal peynir,çay,
16 öğle
1 tabak taze fasulye çorbası,5 kaşık fırında kabak,yarım dilim ekmek
Akşam 20
1 büyük tabak domates salatalık peynirli salata,1 dilim ekmek
Ara 4 ceviz yarum çay bardağı leblebi,kahve
su 1,5
Spor 100 mekik kaptanım
Evet Aysecim, arttirirsan biraz daha iyi olur hem sekeri azaltirsin aclik krizlerin azalincaKizlar ben cok yagsiz beslendigimi fark ettim bu sira pazar gunleri haric yediğim hiç birseyde yağ yok süt bile yağsız abartıyorum fark ettim hormonlarımı etkiliyor bu durum regl olamıyorum sabah kahvaltısında yulafa koyduğum süt artık yarim yağlı olacak öğlen yemeklerimde az da olsa yag içerecek akşam yağsız olur sadece
Hocamın yanına uğradım dün yarın geleceğimi söylemek için birde bu konuyu sormak için oda aynı şekilde konuştu yagi kesmek en büyük hata dedi kuru yemiş zeytin yagi tere yagi tüket kontrollü dedi evde hakiki tere yagi ve zeytin yagi var bunları yemeklerime kullanacağım artık hem daha güzel tok tutar herhalde yavan yavan doymuyorum zevk vermiyor çünkü yemek
Eşine nasıl söyledin peki canım? Yoksa testi yaparken var mıydı haberi? Ben minik bebek patikleri alıp hediye gibi vermiştim
Canim degisen hicbirsey yok, sure kisitlamasi yok, sadece sabit ve arti geldigin gunler takimin ortalamasini etkiliyorsun yarista. Bir de bireysel birinci veya sonuncu olursan yukumluluklerin olucak, basari sirrini veya basarisizlik nedenini paylasmak gibi.Kizlar ben simdi bu cuma takima dahil oluyorum ya benim verdigim yada aldigim kilo bu haftaki takimi etkilicek mi birde yarista ornegin belli bi sure varmi bu etap sukadar surede yarismada bukadar zamanda kilo verilmesi vs gibi bilmem gereken seyler varmi
oooh miss, cok az kalmis Deryacim. O zaman dansYok canim tez bitmedi daha, kac gundur grafiklerimi tablolarimi yapiyorum az kaldi insallah haftaya haftasonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. ve tabi profesor bakinca sonra degisiklikler muhakkak gerekir , onlari yaparim agustos basinda.
ayy masallah, cok tatliDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Esim harikasin, cok guzel bir menu. Moralini bozma sakin, kiloda eksiyi devamlilik getiriyor, bir gunluk eksi gorememis olmaz, yarin da gormeyecegin anlamina gelmez. Boyle devamMerhabalar kızlar. Dun yine bebisi uyuturken uyuyakalmisim. Menum bu gune kaldi.
17 temmuz
Sabah10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin 2 kasik kadar çökelek
1 dilim ekmek
Ara 4 cig findik 5 badem
13.30
Et sote
Domates salatalik
Ara 16.00
4cilek 2 kayisi
Aksam 19.30
Kocamaan bir kase yogurtlu semizotu salatasi
Su 3 litre
1 saatlik ama yavas tempoda yürüyüş
100 ip 50 squat
Dunki menu de dikkatliydim asiriya kacmamaya calistim sonra bu sabah tartiya bir ciktim hala ayni kilo da hic bir degisim olmamis. Cok moralim bozuldu pazartesi 100 gr eksikti bugun de en azindan eksi olsaydi.. ama yok.. yarina kadar cok dikkat etmeliyim. Şuan moral 0.. ne olcak yarin merakla bekliyorun
Sagol canim, nasil gidiyor odevin? Bitti mi? Teze ne zaman basliyorsun? Bak baslamak cok zordu benim icin de ama neredyse bitti, bir basla insallah senin tezin de bitecek nasil bitirdigini anlamayacaksin bileHep su misafirler
ooo hem doktor, hem B bstc11 psikiyatrist, hem beden egitimi ogretmeniYawrukush , hem personal trainer adayi Elmasyuzuk .. takima bak. Biz niye her hafta birinci olmuyoruz ki
cok iyi
canim ben hala odev asamasindayim, teze agustosta baslicam insallah. ama odevler de haftaya kadar bitecek, bitmeli
Guzel menu olmus canim
Evet Aysecim, arttirirsan biraz daha iyi olur hem sekeri azaltirsin aclik krizlerin azalinca
Deadline ptesi 2 odev icinde (biri gecikti de benim deadline'im ptesi :))
Ben esimden habersiz test yapip heyecandan bagirarak tuvalete cagirmistim, o da sok tabii
Canim degisen hicbirsey yok, sure kisitlamasi yok, sadece sabit ve arti geldigin gunler takimin ortalamasini etkiliyorsun yarista. Bir de bireysel birinci veya sonuncu olursan yukumluluklerin olucak, basari sirrini veya basarisizlik nedenini paylasmak gibi.
oooh miss, cok az kalmis Deryacim. O zaman dans
ayy masallah, cok tatli
ay insallah, odevleri oldugu kadariyla bu haftasonu bitirecegim, sonra misafirim var 1 hafta. o arada halletmem gereken evrak isleri var, onlari hallederim. agustosta da hedef tez + KK'dan mezun olmakSagol canim, nasil gidiyor odevin? Bitti mi? Teze ne zaman basliyorsun? Bak baslamak cok zordu benim icin de ama neredyse bitti, bir basla insallah senin tezin de bitecek nasil bitirdigini anlamayacaksin bile
Cok sevindim, insallah iyi haberler gelmeye devam eder
Sagol canim, haftaya ofis disinda olucam, daha da az aktif olucam ama agustosta hep buradayim, daralticam sizi
Ne guzel bolumler var, insallah gonlune gore olur pandacim
Senin ihtiyacin yok zaten, takir takir gidiyor kilolar
Merhaba hosgeldin canim, izmiri cok severim, hayalim emekli olunca oraya tasinmak
Ne kadar guzel kilo vermissin 4 sene once, simdi ise verecek cok az kilon var, hemen ulasirsin gibi duruyor
Ekledim canim seni takim listemize
Tebrikler minikcim, olsun açıktan da olsa oku, umarım çok başarılı olursun..
Evet tatlım, bu hafta toparladım. Umarım mezun olurum yarın
Bence keşkek fazla olmuş akşam kelebekcim. Ama senin bünyen yakar hem sporun da iyi
Tıp demekbir de alçakgönüllü davranıp öğrenciyim diye yazmışsın sadece ilk mesajında, benim tatlı ötesi eşim
Günün geri kalanı dikkat et bari Feyzacim, bitki çayı ihmal etme, alerjin nasıl oldu?
Hayırlı olsun, bence düğünün en şıklarindan biri olacaksın
Etkileyecek canımKizlar ben simdi bu cuma takima dahil oluyorum ya benim verdigim yada aldigim kilo bu haftaki takimi etkilicek mi birde yarista ornegin belli bi sure varmi bu etap sukadar surede yarismada bukadar zamanda kilo verilmesi vs gibi bilmem gereken seyler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?