- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Patlicanmoru canım nerelerdesiiin nasıl gidiyor kaçamak yok is mi
İyiyim canım teşekkürler, sen nasılsın? Yarın umarım sonucumuz harika olur
Evet Özge'cim anlatamam o hissi, Atatürk'ün dehası ve şehitlerimizin gazilerimizin nasıl fedakârca çabalarla vatanımızı savundukları, o kahramanlık hikayeleri rehberimiz anlatırken gözümün önünde canlandı. Daha önce de birkaç kez ziyaret ettim aslında ama küçüğüm görmemişti, seneye ilkokul 1e başlıyor böyle küçükken aşılamak lazım vatan sevgisiniCok guzel canim, hareketli olmak cok guzel oluyor hamilelikte , bir saglik sorunu yoksa tabiki.
Bugun nasilsin kuzum ?
Derycim yillar evvel annem - ananem - dedem ile gezmistik ben epey kucuktum ama aglamistim rehber anlattikca.
Insani oyle guclu bir vatan sevgisi ve maneviyatla dolduruyor ki orasi ne hissettigini cok iyi anliyorum.
Dun gelmedin merak ettim canim seni..
Ablacim sen ne tatli bir insansin, opuyorum yanaklarindan :)
Canim sIk disini az kaldi, kaldirtmayiz seni, haydi odevlerin basina :)
Yas pasta paris baquette'ten idi yani baska bir psta olsa agzima surmezdim ama cita cok yuksekti kuzum
Canim biraz sporu arttirsan harika olacak, hafta basindaki motivasyonundasin hala degil mi , gidecek bu kilolar :)
Hatirliyorum dusecekti kuzum diye yazmistin, neyse canlari sagolsunda duse kalka buyuyorlar..
Esinde iyi kalpli biriymis masallah, esyanin malin ne onemi var insan sagliginin yaninda..
Sagol kuzum :)
Bugun cok hafif beslen, gece erken uyu dinlen kuzum, eksi geleceksin bence..
Canim sutu , yogurdu tam yagli kullan, ben her seyi tam yagli kullaniyorum.
Tereyagi , hindistan cevizi yagi ve hakiki zeytinyaginida abartmadan yemeklerimde kullaniyorum hep.
Saglik problemin yoksa yaglarin sebep olacagi, kullanmanda bir sakinca yok :)
Güzel olmuş menun.Günaydın herkeslere_♡
Dünkü menüm,
Sabah 8,30 bitki çayı
10 kahvaltı1er domates,salatalık,5 zeytin,3 çatal peynir,çay,
16 öğle
1 tabak taze fasulye çorbası,5 kaşık fırında kabak,yarım dilim ekmek
Akşam 20
1 büyük tabak domates salatalık peynirli salata,1 dilim ekmek
Ara 4 ceviz yarum çay bardağı leblebi,kahve
su 1,5
Spor 100 mekik kaptanım
Tam ısırmalık maşallahDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Bozma moralini az da olsa gider inşallah.Merhabalar kızlar. Dun yine bebisi uyuturken uyuyakalmisim. Menum bu gune kaldi.
17 temmuz
Sabah10.30
1 haslanmis yumurta
5 zeytin 2 kasik kadar çökelek
1 dilim ekmek
Ara 4 cig findik 5 badem
13.30
Et sote
Domates salatalik
Ara 16.00
4cilek 2 kayisi
Aksam 19.30
Kocamaan bir kase yogurtlu semizotu salatasi
Su 3 litre
1 saatlik ama yavas tempoda yürüyüş
100 ip 50 squat
Dunki menu de dikkatliydim asiriya kacmamaya calistim sonra bu sabah tartiya bir ciktim hala ayni kilo da hic bir degisim olmamis. Cok moralim bozuldu pazartesi 100 gr eksikti bugun de en azindan eksi olsaydi.. ama yok.. yarina kadar cok dikkat etmeliyim. Şuan moral 0.. ne olcak yarin merakla bekliyorun
Menün güzel olmuşKızlar slm 18.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09 :00 Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
11:00 1 yeşil çay demleme
12:00 Bolu çorbası
Barbunya susuz
Yoğurtlu semiz otu 1 kaşık
16:00 5 tane tuzlu çubuk
1 sade türk kahvesi
20 :00 Kavurma taze fasulye ya da sadece salata çünkü daha yapamadım işten yeni geldim
2 lt su yatana kadar 3 olur
Birazdan da 30 dk leslie artı mekik düşünüyorum:))
BUGUNDE KACAMAK YOK DIYEBILIRIM VARAN 2
:))
Kaydettim canım ❤1000 :)
Kaydettim canım akşamı bekliyorum bugunu❤Elmasyuzuk etiketlemistim canim ama tekrar etiketliyim dedim 200 de bu sabah atladim ama devami gelicek aksam bildiririm toqplami
Doner bence canım bugün dikkat edersen hızlı gelen hızlı giderİnşallah yarına eksiye döner
Menü çok güzel canım su iyi not aldım ipi18 temmuz
Sabah 11.00
Bir kase maydonozlu cokelek
1 haslanmis yumurta 5 zeytin
Ara 13.00
Minik bir salkim üzüm
17.30
1 tabak etli yeşil fasulye
3 kasik bulgur pilavı
1 kase cacik ve bol salata
Su simdilik 2.5 oldu ama yatana kadar 3 yaparim
650 ip ve bir mobil uygulamada ki gobek eritme hareketleri
Su az menü güzel canım sporda öylePerşembe menum
Sabah 9 da tavada yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
14 te yarım tabak türlü yarım dilim ekmek az biber turşusu
19 da bir kepçe çorba 3 kaşık erişte 3 etsiz çiğköfte marulla
20 de 3/4 dilim kavun
Gün içinde ara ara çay maden suyu nescafe içtim. Sıcak her türlü içeceği şekersiz içiyorum.
Su 2 lt oldu
Spor 5700 adım yürüyüş 3/4 saat temizlik dinlenerek
Sağol canım tabiki olurmu yaharikasin cnaim, senin zaten sporsuz durabilecegini dusunemiyorum
Oh poposunu ısırasım geldi yaDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Misafir sevmez oldum yaHep su misafirler
ooo hem doktor, hem @bstc11 psikiyatrist, hem beden egitimi ogretmeniYawrukush , hem personal trainer adayi Elmasyuzuk .. takima bak. Biz niye her hafta birinci olmuyoruz ki
cok iyi
canim ben hala odev asamasindayim, teze agustosta baslicam insallah. ama odevler de haftaya kadar bitecek, bitmeli
Guzel menu olmus canim
Evet Aysecim, arttirirsan biraz daha iyi olur hem sekeri azaltirsin aclik krizlerin azalinca
Deadline ptesi 2 odev icinde (biri gecikti de benim deadline'im ptesi :))
Ben esimden habersiz test yapip heyecandan bagirarak tuvalete cagirmistim, o da sok tabii
Canim degisen hicbirsey yok, sure kisitlamasi yok, sadece sabit ve arti geldigin gunler takimin ortalamasini etkiliyorsun yarista. Bir de bireysel birinci veya sonuncu olursan yukumluluklerin olucak, basari sirrini veya basarisizlik nedenini paylasmak gibi.
oooh miss, cok az kalmis Deryacim. O zaman dans
ayy masallah, cok tatli
Yarim yağlı alıyoruz biz hep normalde bende artık ayırt etmeyeceğim ondan gelen yağdan ne olur ki zatenCok guzel canim, hareketli olmak cok guzel oluyor hamilelikte , bir saglik sorunu yoksa tabiki.
Bugun nasilsin kuzum ?
Derycim yillar evvel annem - ananem - dedem ile gezmistik ben epey kucuktum ama aglamistim rehber anlattikca.
Insani oyle guclu bir vatan sevgisi ve maneviyatla dolduruyor ki orasi ne hissettigini cok iyi anliyorum.
Dun gelmedin merak ettim canim seni..
Ablacim sen ne tatli bir insansin, opuyorum yanaklarindan :)
Canim sIk disini az kaldi, kaldirtmayiz seni, haydi odevlerin basina :)
Yas pasta paris baquette'ten idi yani baska bir psta olsa agzima surmezdim ama cita cok yuksekti kuzum
Canim biraz sporu arttirsan harika olacak, hafta basindaki motivasyonundasin hala degil mi , gidecek bu kilolar :)
Hatirliyorum dusecekti kuzum diye yazmistin, neyse canlari sagolsunda duse kalka buyuyorlar..
Esinde iyi kalpli biriymis masallah, esyanin malin ne onemi var insan sagliginin yaninda..
Sagol kuzum :)
Bugun cok hafif beslen, gece erken uyu dinlen kuzum, eksi geleceksin bence..
Canim sutu , yogurdu tam yagli kullan, ben her seyi tam yagli kullaniyorum.
Tereyagi , hindistan cevizi yagi ve hakiki zeytinyaginida abartmadan yemeklerimde kullaniyorum hep.
Saglik problemin yoksa yaglarin sebep olacagi, kullanmanda bir sakinca yok :)
Tamam kaptanim ben.bugun zaten salona gittim daha spor yok bu aksam yaptım yapacagimi 8 buçukta çıktım salondanCitirlar Arasin 20 dk sonra cimnastik dersi var, biz hazirlanip cikiyoruz evden.
Donunce gorusmek uzere , Turkiye saatiyle 21.30-22 arasi evde olacagiz bir mani olmazsa.
Bu aksami lutfen hepimiz hafif gecirelim, 7den sonra bir sey yememeye dikkat edelim.
Agir spor yapmayalim gece vaktiElmasyuzuk ve @fmad
Vakitlicede yatip dinlenelim, vucudumuzu dinlendirelim.
Yarinda basgul hepimizi guldursun.
Simdilik herkesi yanaklarindan opuyorum.
Bu sporlarla sonun ebru karaduman :)))))18 temmuz persembe
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak sade filtre kahve
Ara 25 gram cig yer fıstığı ve 2 yk dünden kalan haslama bulgur 1 tk yogurt
Spor öncesi
5 yk tavuk sote(az yagli)6 yk bulgur pilavı (az yagli) 2 yk yogurt
Akşam
Proteinli süt
Su 4 litre
Spor Sabah
Jillian level 2 28 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1200 ip atlama(ip ile yarışma için)
30 mekik 30 dambilli mekik
50 dambilli squat
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam salonda
41 dakika eliptik bisiklet
16 dakika koşu bandı
25 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
400 hayali ip atlama(yarışma için)
8100 adim
Oy oy maşallah ya delikanlılara bak 2 side öyle yakışıklıki ❤1 i sarışın yakışıklısi 1i esmerMenuler yazilmis ne guzel ,biz kurstan ciftlige geldik kizlar.Cocuklar eve girmek istemiyor.Banada cok iyi oluyor bol bol adimliyorum.☺Eki Görüntüle 2290297 Eki Görüntüle 2290298
Kucuk Ben,buyuk baba AysecimOy oy maşallah ya delikanlılara bak 2 side öyle yakışıklıki ❤1 i sarışın yakışıklısi 1i esmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?