- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Bu sporlarla sonun ebru karaduman :)))))
2 side çok güzeller ama maşallah anneside çok güzel demekki ❤Kucuk Ben,buyuk baba Aysecim☺
Tam ortaya karisik oldular
Patlıcan senmisinAyy canım çok teşekkür ederimmm sizleyimmm artikkkkk:))
Yok canim anneleri tombul2 side çok güzeller ama maşallah anneside çok güzel demekki ❤ne güzel
Oooy o küçük ayacıkları yerim benDiyetinizi bozucak bi toto gonderiyorum size ısırmak serbest
Yavrularına kocaman bir maşallah Özge'cim.Menuler yazilmis ne guzel ,biz kurstan ciftlige geldik kizlar.Cocuklar eve girmek istemiyor.Banada cok iyi oluyor bol bol adimliyorum.☺Eki Görüntüle 2290297 Eki Görüntüle 2290298
Cok iyi yapmissin canim tebriklerfayfeyfiy kuzum ilk günüm kaçamaksız geçti. Canım zararlı şeyler istediğinde akşam takıma ne hesap vereceksin deyip vazgeçtim :)
Cok sagol DeryacimYavrularına kocaman bir maşallah Özge'cim.Çook tatlılar
aaa ne kadar mantıklı deneyim bakalımCanim okurken alinti tusuna basiyorum, en son mesaj yazma yerinde alintilari ekle diye button cikiyor, ona basip ekleyip sonra yaziyorum herkesin mesajlarina orada :)
süpersiiiiinKızlar slm 18.07.2019 Menüm
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09 :00 Kepek ekmeğine beyaz peynir tost
11:00 1 yeşil çay demleme
12:00 Bolu çorbası
Barbunya susuz
Yoğurtlu semiz otu 1 kaşık
16:00 5 tane tuzlu çubuk
1 sade türk kahvesi
20 :00 Kavurma taze fasulye ya da sadece salata çünkü daha yapamadım işten yeni geldim
2 lt su yatana kadar 3 olur
Birazdan da 30 dk leslie artı mekik düşünüyorum:))
BUGUNDE KACAMAK YOK DIYEBILIRIM VARAN 2
:))
inşallah kaptanım öyle yaptım ama bakalım..Cok guzel canim, hareketli olmak cok guzel oluyor hamilelikte , bir saglik sorunu yoksa tabiki.
Bugun nasilsin kuzum ?
Derycim yillar evvel annem - ananem - dedem ile gezmistik ben epey kucuktum ama aglamistim rehber anlattikca.
Insani oyle guclu bir vatan sevgisi ve maneviyatla dolduruyor ki orasi ne hissettigini cok iyi anliyorum.
Dun gelmedin merak ettim canim seni..
Ablacim sen ne tatli bir insansin, opuyorum yanaklarindan :)
Canim sIk disini az kaldi, kaldirtmayiz seni, haydi odevlerin basina :)
Yas pasta paris baquette'ten idi yani baska bir psta olsa agzima surmezdim ama cita cok yuksekti kuzum
Canim biraz sporu arttirsan harika olacak, hafta basindaki motivasyonundasin hala degil mi , gidecek bu kilolar :)
Hatirliyorum dusecekti kuzum diye yazmistin, neyse canlari sagolsunda duse kalka buyuyorlar..
Esinde iyi kalpli biriymis masallah, esyanin malin ne onemi var insan sagliginin yaninda..
Sagol kuzum :)
Bugun cok hafif beslen, gece erken uyu dinlen kuzum, eksi geleceksin bence..
Canim sutu , yogurdu tam yagli kullan, ben her seyi tam yagli kullaniyorum.
Tereyagi , hindistan cevizi yagi ve hakiki zeytinyaginida abartmadan yemeklerimde kullaniyorum hep.
Saglik problemin yoksa yaglarin sebep olacagi, kullanmanda bir sakinca yok :)
akşam yapabildim ama 22.35 gibi kestim inşallah eksi gelirCitirlar Arasin 20 dk sonra cimnastik dersi var, biz hazirlanip cikiyoruz evden.
Donunce gorusmek uzere , Turkiye saatiyle 21.30-22 arasi evde olacagiz bir mani olmazsa.
Bu aksami lutfen hepimiz hafif gecirelim, 7den sonra bir sey yememeye dikkat edelim.
Agir spor yapmayalim gece vaktiElmasyuzuk ve fayfeyfiy
Vakitlicede yatip dinlenelim, vucudumuzu dinlendirelim.
Yarinda basgul hepimizi guldursun.
Simdilik herkesi yanaklarindan opuyorum.
ben de gece kuşuyum bana uyarKuzum ben çok yoğun calisiyorum gün içinde pek giremiyorum ama akşamları mutlaka yaziyorummm :))))
süpersin :)Kizlar spor
30 dk leslie
10 dk lık basen video şu vardı tere bantla o hareketleri yaptım 10 dk
Yarından itibaren de ipi dahil edeceğim spora ve tabiki olmazsa olmaz squat :)))
fatime nasılsın canım ,bayağı sene geçti buraya uğramayalı beni unutmuşsundur da yine de mesaj yazmak istedim görünce :) şöyle bir bakıyım dedim aklıma geldin. eşinle nişanlıydın ben bu grupta yarışırken evlenmişsin de hamile bile kalmışsın zaman ne çabuk geçmiş :)Çok haklısın..
İnşaAllah canım.. ❤
Çok sağol canım ❤
Doğru diyorsun canım..
Önemli olan sağlık, gerisi hallolur bir şekilde..
Daha 1 aydan çok var ama benimle bir hamile olan arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bu gece.. Gerçi onunki ikiz gebelikti ama çok erken doğdular sonuçta, beni de heyecan sardı bir anda
inşallah kuzum yaİyiyim canım teşekkürler, sen nasılsın? Yarın umarım sonucumuz harika olur
Evet Özge'cim anlatamam o hissi, Atatürk'ün dehası ve şehitlerimizin gazilerimizin nasıl fedakârca çabalarla vatanımızı savundukları, o kahramanlık hikayeleri rehberimiz anlatırken gözümün önünde canlandı. Daha önce de birkaç kez ziyaret ettim aslında ama küçüğüm görmemişti, seneye ilkokul 1e başlıyor böyle küçükken aşılamak lazım vatan sevgisini
(Bir de dün burdaydim kuzum ben, belki hızlı gectiysen msjlari)
süpersin kuzum maşallah18 temmuz
Spor: gün içinde epey yürüme
Su:3lt
Menü:
Sabah 8e doğru: domates, biraz peynir, çay, 1 tam buğdaylı galeta, bir iki zeytin (acele bir kahvaltı)
Ara: farklı zamanlarda 2 çay + bir yudum simit
Öğle: öğle yemeği turda olduğumuz için sandviçti (domates, ince bir dlm kaşar peyniri) yanında da kutu kola vardı ama içmedim tabi ki, çay tercih ettim. Bir de üstüne elma
Eve gelince 4'e doğru: bir dilim karpuz, Türk kahvesi
Akşam: yarım kaseden de az şehriye çorbası, 3 köfte, sumaklı soğan, söğüş domates, salatalık
turşu ödem tutabilirPerşembe menum
Sabah 9 da tavada yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
14 te yarım tabak türlü yarım dilim ekmek az biber turşusu
19 da bir kepçe çorba 3 kaşık erişte 3 etsiz çiğköfte marulla
20 de 3/4 dilim kavun
Gün içinde ara ara çay maden suyu nescafe içtim. Sıcak her türlü içeceği şekersiz içiyorum.
Su 2 lt oldu
Spor 5700 adım yürüyüş 3/4 saat temizlik dinlenerek
süpersiiin18 temmuz persembe
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak sade filtre kahve
Ara 25 gram cig yer fıstığı ve 2 yk dünden kalan haslama bulgur 1 tk yogurt
Spor öncesi
5 yk tavuk sote(az yagli)6 yk bulgur pilavı (az yagli) 2 yk yogurt
Akşam
Proteinli süt
Su 4 litre
Spor Sabah
Jillian level 2 28 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1200 ip atlama(ip ile yarışma için)
30 mekik 30 dambilli mekik
50 dambilli squat
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam salonda
41 dakika eliptik bisiklet
16 dakika koşu bandı
25 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
400 hayali ip atlama(yarışma için)
8100 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?