Iyiyiz tatildeyiz ailecek yarin donucez nasipseSende hosgeldin canim nasilsin?
ama o kadar yorulmuşum ki hazırlayamadım bileIcebilirsin canim☺
o kadar korkuyorum ki özellikle böcek ve sürüngenlerden..Biz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Ooo kimleri görüyorum feyzanur hanım nasılsınız acaba ? Hoşgeldinfatime nasılsın canım ,bayağı sene geçti buraya uğramayalı beni unutmuşsundur da yine de mesaj yazmak istedim görünce :) şöyle bir bakıyım dedim aklıma geldin. eşinle nişanlıydın ben bu grupta yarışırken evlenmişsin de hamile bile kalmışsın zaman ne çabuk geçmiş :)
Canım valla ben konsolosluk kaymakamlık muhtarlık fotokopici vs her yerdeyim
Ne tatlısınız maşallahBiz Hala ciftlikteyiz yurumekten ayaklarima Kara sular indiEki Görüntüle 2290337
Hosgeldin Gizemcim, bugun kosturdun tahminim yine:)Ne tatlısınız maşallah
Hosgeldin Gizemcim, bugun kosturdun tahminim yine:)
Cok iyi yapmissin canim, kucugunde gormus ne guzel..İyiyim canım teşekkürler, sen nasılsın? Yarın umarım sonucumuz harika olur
Evet Özge'cim anlatamam o hissi, Atatürk'ün dehası ve şehitlerimizin gazilerimizin nasıl fedakârca çabalarla vatanımızı savundukları, o kahramanlık hikayeleri rehberimiz anlatırken gözümün önünde canlandı. Daha önce de birkaç kez ziyaret ettim aslında ama küçüğüm görmemişti, seneye ilkokul 1e başlıyor böyle küçükken aşılamak lazım vatan sevgisini
(Bir de dün burdaydim kuzum ben, belki hızlı gectiysen msjlari)
Cok guzel canim :)18 temmuz
Spor: gün içinde epey yürüme
Su:3lt
Menü:
Sabah 8e doğru: domates, biraz peynir, çay, 1 tam buğdaylı galeta, bir iki zeytin (acele bir kahvaltı)
Ara: farklı zamanlarda 2 çay + bir yudum simit
Öğle: öğle yemeği turda olduğumuz için sandviçti (domates, ince bir dlm kaşar peyniri) yanında da kutu kola vardı ama içmedim tabi ki, çay tercih ettim. Bir de üstüne elma
Eve gelince 4'e doğru: bir dilim karpuz, Türk kahvesi
Akşam: yarım kaseden de az şehriye çorbası, 3 köfte, sumaklı soğan, söğüş domates, salatalık
Gayet guzel Gonca ablam :)Perşembe menum
Sabah 9 da tavada yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
14 te yarım tabak türlü yarım dilim ekmek az biber turşusu
19 da bir kepçe çorba 3 kaşık erişte 3 etsiz çiğköfte marulla
20 de 3/4 dilim kavun
Gün içinde ara ara çay maden suyu nescafe içtim. Sıcak her türlü içeceği şekersiz içiyorum.
Su 2 lt oldu
Spor 5700 adım yürüyüş 3/4 saat temizlik dinlenerek
Yagi dahada arttir kuzum , elini korkak alistirma :))18 temmuz persembe
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak sade filtre kahve
Ara 25 gram cig yer fıstığı ve 2 yk dünden kalan haslama bulgur 1 tk yogurt
Spor öncesi
5 yk tavuk sote(az yagli)6 yk bulgur pilavı (az yagli) 2 yk yogurt
Akşam
Proteinli süt
Su 4 litre
Spor Sabah
Jillian level 2 28 dakika
11 dakika göbek bel yanlar icin egzersiz videosu
11 dakika perfect abs videosu
1200 ip atlama(ip ile yarışma için)
30 mekik 30 dambilli mekik
50 dambilli squat
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam salonda
41 dakika eliptik bisiklet
16 dakika koşu bandı
25 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
400 hayali ip atlama(yarışma için)
8100 adim
Hatika bir gun olmus canim :)18 temmuz
Sabah 11.00
Bir kase maydonozlu cokelek
1 haslanmis yumurta 5 zeytin
Ara 13.00
Minik bir salkim üzüm
17.30
1 tabak etli yeşil fasulye
3 kasik bulgur pilavı
1 kase cacik ve bol salata
Su simdilik 2.5 oldu ama yatana kadar 3 yaparim
650 ip ve bir mobil uygulamada ki gobek eritme hareketleri
Hosgeldin Feyza kuzu, nasilsin, nerelerdesin sen? :)fatime nasılsın canım ,bayağı sene geçti buraya uğramayalı beni unutmuşsundur da yine de mesaj yazmak istedim görünce :) şöyle bir bakıyım dedim aklıma geldin. eşinle nişanlıydın ben bu grupta yarışırken evlenmişsin de hamile bile kalmışsın zaman ne çabuk geçmiş :)
Hadi hayirlisi canim, kolaylikla hallolsunAynen kaptanım, ptesi son bulacak inşallah bu çilem, görüşmem 10.30’da
Sen yediklerine dikkat ediyorsundur, endise etme, basgul yarin guldursun canim :)Kızlar ben 2 gündür yediğim saatler fln şaşmış durumda, hep dışarıda olduğum için de porsiyonlarım daha büyük oldu, yarından çok korkuyorummmm
Tatliyi yapipta yemeyen citirima kocaman bir alkissquat beni öldürüyor
50 squat yerine 500 zıp yapabilirdim sanırım..
menüm geliyor
18 Temmuz
11.30
suda yumurta (kaynayan suya kırdık) 1 tane
1 dilim ekmek
1kk süzme peynir
13.30 Türk kahvesi
18.30
5 sarma (çok ince ve küçüklerdi)
yarım tabak semizotu yoğurtlu salata
4 erik
Türk kahvesi
(tatlı yaptım ama yemedim sadece tencere dibinden azıcık alamadığım kısmı parmakladım 16.00 gibiydi o da arkadaşıma götürdüm yaaptığım tatlıyı yiyememek zor oldu ama yarın cuma :/ )
su 3.750
spor
30 dk yürüyüş
45 dk Leslie
1000 zıp
twist 200
squat (pilates topu üstüne oturarak ) 50
Yawrukush
@stitch
Elmasyuzuk
@Derya_the_queen
@klbk33
Iyi yolculuklar canim simdiden, sag salim varirsiniz insallah..Iyiyiz tatildeyiz ailecek yarin donucez nasipse
Benim biciriklar hic korkmaz, ben onlar kdar olmasamda ciftlik ciftlik geze geze alistim :))o kadar korkuyorum ki özellikle böcek ve sürüngenlerden..
Canim dondurma, makarna birarada cok iyi olmamis ama cok kosturuyorsun su aralar.17 ve 18 temmuz menülerim
Sabah
2 wasa + peynir (peyniri çok koydum mesela) + 2 hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara
Dondurma + sütlü kahve + türk kahvesi
Akşam
Tavuk + makarna
Üstüne
Sütlü kahve + bitter
Toplam su 2.5-3lt
Spor
40’ar dk yürüyüş
Bu iki günde akşamları daha hafif tutabilseydim, yarın kesin eksi görürdüm çünkü diğer günler hafif gittim ama yoğunluktan tutamadım, saatlerini erken yiyemedim. İnş yarın az bir işim kaldı, hele ptesiden sonra salona da tekrar gidebilicem ve toplıcam
Tabiki olur canim, neden olmasin..Kızlar ben bir karar verdim uygun olursa size listeye girmeden burda takılabilir miyim belli bir süre ben listede olduğum zaman kilo veremiyorum resmen psikolojik olarak duruyor geriliyorum düşmez diye düşmeyince bırakıyorum diyeti burda takılsam menü versem spor yapsam olur mu biraz psikolojik olarak rahatlayınca girerim listeye olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?