- 4 Şubat 2014
- 5.086
- 18.348
- 448
Ne güzel, eminim çalışmaya başlayınca daha da dinamik olursun. Hemen gider kilolarteşekkürler bende daha ilk saatlerden enerjik bir takımla karsılastm simdiden keyifli ...Memnun oldum Deryacım bende Nena Mediha istanbulda yasıyorum esasen yugoslavya göçmeniyim muhasebeciyim ve 1 kız cocugum var 3 yıldır calısmıyorum ama kızım bu sene okula baslıyor bende artık iş hayatına dönmek için sabırsızlanıyorum....
Adın çok güzelmiş canım bu arada, bizde de Bulgaristan gocmenligi var ama babam burda doğmuş
Aynen hayatım, bence de en iddialı bizizFitFiliz canim bu hafta bizim kadar iddiali bir es goremiyorum.
O dondurma hakkimiz , soke soke aliriz
Sporun çok güzel ama pilavlar fazla geldi hayatım gözümePazar menum
Sabah 10.00
2 dilim cavmdarli ekmek
1 kk peynir
1 yumurtalı menemen
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 14.30
1 parca Tavuk haslama
Yogurt
2 kasik pilav
Ara
1 maden suyu sade
Akşam 19.00
Patlican yemegi
Salata
2 kasik bulgur
Ara 21.00
2 bardak sekersiz cay
2 litre su
100 mekik cezam (Yawrukush )
250 hayali ip
20 leslie
3 saat parkta kosturma ve sahilde yuruyus ve spor aletlerinde 10 15 dak isimlerini bilmedigim hareketler.
Elmasyuzuk
Harikasın tek kelimeyle, darısı başıma. Ben de akillanir da kilomu korurum umarımİyiler canım
Bende iyiyim
Siz de iyisiniz inşallah
Normal hayatım bu benim
Seviyorum doğru beslenmeyi ve hareket etmeyi.. Kendimi başka türlü düşünemiyorum
Alışkanlığımı burada kazandım
Çok acıktım
Kalkayım yoğurt yiyeyim en iyisi veya süt içeyim
Feyzacim biz dondurma fotoğraflarini yükleriz cuma günü, bakınca bir nebze hasret gidersiniz siz de
Açık havada yürümek gibisi yok ama çok sıcak duruyor orası kaptişim
Bende de bir liste var aynı ona benziyor senin listen de canım. Dengeli. Bulursam ben de paylasayimMayis ayinda diyetisyene gitmistim bu listeyi vermisti paylasmak istedim bende sizinle ...
Mekik bana çok lazım***HAFTALIK EGZERSIZ YARISMAMIZ***
*4. takimin citirlari bu haftaki egzersiz yarismamiz MEKIK hareketi.
*Her sabah uyandigimiz andan, aksam menu paylasimimiza kadar yapabildigimiz kadar mekik egzersizi yapiyoruz ve aksam menulerimizi yazarkenElmasyuzuk kaptanimizi etiketleyerek kac adet mekik hareketi yaptigimizi etiketliyoruz.
*1 hafta boyunca bu yarismamiz devam edecek ve haftanin sonunda bu egzersiz yarismasinin 1.si 3 parca bitter cikolata,
*Yarismanin 2.si 2 parca bitter cikolata,
* Ve yarismanin 3.su de 1 parca bitter cikolata kazanacaktir.
*Herkese bol eksili, bol egzersizli bir hafta diliyorum.
Geçmiş olsun canım öncelikle, tüm işlerin güzelce hallolur inşallahGünaydınlar. Minibüsten sesleniyorum işe gidiyorum bugün normal mesai günü 8/16 çalışıyorum. Haftasonu gelemedim pek. Cuma eşimin dayı oğlu kalp krizi geçirmiş Gebze de yaşiyolar hastaneye kaldırılmış anjio falan yapılmış yoğun bakımda. Dr birgün bekliycez demiş cumartesi ondan haber bekledik daha yaşı genç Allah evlatlarına bağışladı inşaallah. Evde herkesin modu düşüktü. Diğer yandan evin iç merdiveni için usta geldi tamamliycak sözüm ona ama malzeme yetmemiş 3 basamak kaldı en erken çarşamba gelirmiş malzeme. Elektrikciler bi yandan eksikleri tamamladı doğalgaz hala baglanmadi ankastreleri kurduralim hiç değilse fırın ve küçük tuple idare ederiz dedim davlumbazin arkası girintiliymis o düzelecek. Biz hala kvalidemgillerdeyiz. Doğalgaz için hala gelmediler cimere şikayet yazdım. Temizliği bitirip perdeleri alabildik dün çok şükür. Gaz baglansada baglanmasada artık giysileri mutfağı yerleştirip evde yaşamaya başlayabiliriz umarım. Biraz uzun yazdım ne dertliymisim neyse her şeyin hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun..günaydınlarr
ya ben çok üzgünüm çünkü grip olmuşum
grip ya da nezle gibi boğazlarım ağıyor burnum akıyor bir baş ağrısı
pazar bu şekilde uyandım
menümü hiç söylemek bile istemiyorum ama neyse
21.temmuz pazar menüm
sabah yumurtalı ekmek yedim
sonra boğazlarım ağrıyor diye bal da yedim
öğlen de patates kızartması yedim( -havuz kenarı-
akşam da mantarlı yumurta yedim ekmekle
off çok kötü moralim bozuldu
sadece aralarda bişey yemedim, şekerli içecek de yok.
bir de bol yürüyüş ve yine yüzmeye devam ettim 10 tur.
hasta olmasaydım çok kararlıydım ama bütün enerjim çekildi gibi
sadece bir ara iyi hissettim o sıcakta yüzmek istedim.
nereden geldi buldu bu yaz sıçağında hastalık bilemiyorum, hayatımda ilk defa yazın soğuk algınlığı kaptım