Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel, eminim çalışmaya başlayınca daha da dinamik olursun. Hemen gider kilolar
Adın çok güzelmiş canım bu arada, bizde de Bulgaristan gocmenligi var ama babam burda doğmuş
FitFiliz canim bu hafta bizim kadar iddiali bir es goremiyorum.
O dondurma hakkimiz , soke soke aliriz
Aynen hayatım, bence de en iddialı biziz
Sporun çok güzel ama pilavlar fazla geldi hayatım gözüme
Harikasın tek kelimeyle, darısı başıma. Ben de akillanir da kilomu korurum umarım
Aaaaaa @Diyetteanne canım eşim nolur biz alalım dondurmaya hasret kaldım
Feyzacim biz dondurma fotoğraflarini yükleriz cuma günü, bakınca bir nebze hasret gidersiniz siz de
Açık havada yürümek gibisi yok ama çok sıcak duruyor orası kaptişim
Mayis ayinda diyetisyene gitmistim bu listeyi vermisti paylasmak istedim bende sizinle ...
Bende de bir liste var aynı ona benziyor senin listen de canım. Dengeli. Bulursam ben de paylasayim
Mekik bana çok lazım güzel seçim
Geçmiş olsun canım öncelikle, tüm işlerin güzelce hallolur inşallah
Geçmiş olsun..

FitFiliz canim karnen hazir , birkez daha seni tebrik ediyorum.

Ablacim akrabaniza acil siflar diliyorum, cok uzuldum, Allah evlatlarina , esine , ailesine bagislasin
Ev durumlarida yerlesene kadar cok sIkIntili oluyor ama sonrasi oyle tatli oluyor ki..
Simdilik bu terslikleri kafaniza takmayin, sakinliginizi kaybetmeyin, hepsi yoluna girecek insallah..

Menuler tasinma duzensizligine ragmen guzel ablam, kosturman zaten en buyuk spor..

Cok gecmis olsun canim, acilen toparlanirsin insallah.
Yazin daha zor bu hastalik, sicak seyler ic ve dinlen.
Dun dunde kaldi, bugun yeni birgun.
Diyetini bozmak yok ayni hevesle devam etmek var, tamam mi canisi..

Gelelim pztsi bildirimine ilk defa 63lü rakam (63,8) gördüm, çok sevindim kızlar ya
-200
Sadece dönüş yolundan korkuyorum bu hafta, yol uzun durak ve atıştırmalıklar fazla
Harika , diyorum ama dondurma biziiiiiiim:)

Herkese günaydınlar
Gunaydin canim :)

Evet canim dazla gibi ama ekmek yemedim o ogunlerde dengeledim.ben yıllar once diyetisyene gittigimdede buna benzer bir liste vermisti cok uzun sure o duzende devam ettim 20 kilo kadar belki fazlaydi verdim bi aliskanligim var ornegin 2 kasik pilav 1 dilim ekmege esdeger ekmek yemiyim pilav alim gibisinden yada 1 kepce corba 1 dilim ekmek yapar bu hesaplamalari cok yapardim gercektende pilav yedim corba ictim diye kilom oyle kalmadi baya da buyuk kilolar verdim aslinda diyet listelerini gercekten uygulasak yani hesaplayarak herseyden yesek bile guzel kilolar veriliyor biz aralarda ornegin yemiyoruz daha cok kilo verelim diye aslinda zarar ediyoruz cunku metabolizmamizi yavaslatiyoruz sık sık az az yemek cok onemli canim

hadi bakalim bu cumaya guzel bir eksiyle geleceksin gibi cnaim

Evet canim ben o paket kalori sayimini 3-4 ay gibi bir sure yaptim, sonra biraktim. Yazin zor oluyor. ins yazin kilo veririm ama veremezsem kisin yine siparis vermeyi dusunuyorum, oykle cok rahat vermistim

gogo2405 selam canim, menunu yazarken bu hafta beni de etiketler misin lutfen? Menunu kacirmak istemem, yorum yazarim hergun.
Nasil geciyor pazartesi gunun?
Bugun bende bir tokluk var anlayamadim sabahtan beri canim yemek yemek istemiyor bir fincan sutlu kahve ictim sadece.
Isyerimdeyken yogun oluyorum ya aklima yemek gelmiyor pek galiba, haftasonu zor gecti ama.

spor da menu de cok guzel canim, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…