Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kaptan yardımcım benim vermem gereken kilo az diye mi bilmiyorum baya yavaş veriyorum, Feyza falan benden önce mezun olur herkes olsun sorun değil

Canım kaptan yardımcım benim vermem gereken kilo az diye mi bilmiyorum baya yavaş veriyorum, Feyza falan benden önce mezun olur herkes olsun sorun değil
Canim sen kosusturmadan az veriyordun, simdi daha cok asilicagina eminim. Gecmis olsun
Ben de topluyorum evraklarimi bu hafta, gercekten biktim ve benimki oturum basvurusu bile degil

Canim sen kosusturmadan az veriyordun, simdi daha cok asilicagina eminim. Gecmis olsun
Ben de topluyorum evraklarimi bu hafta, gercekten biktim ve benimki oturum basvurusu bile degil
Gerçekten böyle bir çile/aşağılama olamaz ya! Ve oraya gittiğimde görüyorum, biz burada iyi kötü üniversiteler okumuşuz, ingilizce dil sınavları vs veriyoruz yurtdışında okullara ya da işlere kabul edilmek için ama Afganistan’dan gelen okuma bilmeyen adamla aynı muameleyi görüyoruz, insan ayırmak istemiyorum ama gerçekten büyük haksızlık!

Türkiye’de göç politikası da saçma; geçen hafta kaymakamlığa gittim tek bir imza için, 3 saat sırada bekledim, sıra yine gelmedi bastım çıktım, 3 gün bu iş için gittim geldim. Neden? Full Suriye, Irak, Suudi ve bilumum orta doğu halkı.. Tamam, savaştan kaçmışlar bazıları yazık, paralarını da Avrupa Birliği veriyor, hadi ona da tamam diyelim de bizim bu kadar insanı kaldıracak altyapımız, insan kaynağımız, işimiz aşımız mı var? Metrobüse toplu taşımaya bile binemiyoruz herkes üstüste sanki kendimizi kurtardık da bi başkaları eksik kaldı! Ayrıca bu kadar insan bu şekilde al kafana göre takıl istanbulda denir mi aklım almıyor almanya’ya da geldiler mesela farklı farklı şehirlere yerleştirdiler, eğitimler vs verdiler.. cidden rezalet bu..

Ay çok dolmuşum

Güzel canım

Çekirdek baklava dondurma olmamış canım

Geçmiş olsun canım menü olmamış

Ahahahahah yemiş kadar olurum

Güzel canım

Pro üyeliğin de hayırlı olsun:)

heheh TR'deki durumu cok bilmiyorum cunku senede ancak 2hafta falan gelebiliyorum ki bu sefer 2 sene oldu gelemedim ama burada basvuru icin istenen evraklar kesinlikle sacmalik. Bazilari sirf zor olsun diye yapilmis, anlamsiz. Sanki bu kadar evrak toplanir mi diyip vazgecelim diye.

Kesinlikle katılıyorum, başka mantıklı açıklaması olamaz bir ton belgenin ki devir gözümüzün üstündeki kaşı bile dijitalden tek tuşla araştırdıkları devir

4 4 luk menu olmus afiyet olsun sporda guzel

Yolculuk nereye ben kacirdim herhaldeyazdiysan

afiyet olssun canim, hem super hem menu sahane masallah

hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…