Canim 100 adet ip atlama yapabilirsin ceza olarak.Slm kuzumm
22 Temmuz Menü
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Tam buğday ekmeğine tost
10:30 3 coğ köfte arkadaş yapmış işyerindeki
12:00 Tavuk suyu çorba
Mitite köfte pure eşliğinde
Salata ve yoğurtlu kızartma 1 yk
16:00 Bolumumuzden arkadasin doğum günü vardı 1 dilim pasta cezam ne eve gidince yapicam yazın:)))
19:30 Salata sadece
2.5 litre su akşama kadar 3.5 olur
evet canim pazartesileri sadece tartilip yaziyoruz , tarti fotosu paylasmiyoruz.Kuzum bugün de mi tartiliyoruzz
ooo harikasiniz :)Ben ve asıl varizzzz @klbk33
evet canim pazartesileri sadece tartilip yaziyoruz , tarti fotosu paylasmiyoruz.
cuma oncesi kilomuzu kontrol altinda tutalim diye:)
Özgecim süper eş olarak toplarsan şimdiden -400 verdikKILO BILDIRIMI
Cuma: 65.1
Bugun: 64.9
Fark:200gr
Hosgeldin 64ler, ucundan gordum ama olsun, cok kalma, beni uzme, hemen git , 63ler gelsin.
Pek dengeli olmamış sanki tatlım menün, pastaya karşı koyup keşke daha besleyici şeyler tercih etseydin. Napalim insanız di mi? Bizim de dolapda yaş pasta var, inatla da bitmiyor. Her kapak açışta karşımda, umarım bitiren ben olmamSlm kuzumm
22 Temmuz Menü
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Tam buğday ekmeğine tost
10:30 3 coğ köfte arkadaş yapmış işyerindeki
12:00 Tavuk suyu çorba
Mitite köfte pure eşliğinde
Salata ve yoğurtlu kızartma 1 yk
16:00 Bolumumuzden arkadasin doğum günü vardı 1 dilim pasta cezam ne eve gidince yapicam yazın:)))
19:30 Salata sadece
2.5 litre su akşama kadar 3.5 olur
Su aşırı az olmuş, bir de 13ten 17ye arada birşey yok, o yüzden karşı koymamışsindir çikolataya, metabolizman kısa yoldan enerji istemiş09:00 sabah çavdar ekmeğine sandviç yedim
13:00 öğlense etli mevlit pilavı ama çok hasta olduğum için pek yiyemedim 5 yk anca yemişimdir
17:00 3 tane madlen çikolata yedim gözümün önündelerdi birden dayanamadım çok incelerdi ama
20:00 daha ne yiyeceğimi bilemiyorum ama muhtemelen ton balıklı salata
bu arada sabah tek şekerli kahve içtim onun haricinde başka hiçbir şey içmedim
su da şu ana kadar 1 lt su var ek olarak
işteydim çok çalıştım çooook
Canim kahveleri, sicak-soguk icecekleri sekersiz icmeye calissan cok guzel olurm ,senin sagligin icin.09:00 sabah çavdar ekmeğine sandviç yedim
13:00 öğlense etli mevlit pilavı ama çok hasta olduğum için pek yiyemedim 5 yk anca yemişimdir
17:00 3 tane madlen çikolata yedim gözümün önündelerdi birden dayanamadım çok incelerdi ama
20:00 daha ne yiyeceğimi bilemiyorum ama muhtemelen ton balıklı salata
bu arada sabah tek şekerli kahve içtim onun haricinde başka hiçbir şey içmedim
su da şu ana kadar 1 lt su var ek olarak
işteydim çok çalıştım çooook
Harika eksi gelmis :)sabah tartıldığımda 51.80 dim.
Evet canim dondurma hakkimiz, kesinliklle alacagiz :))Özgecim süper eş olarak toplarsan şimdiden -400 verdik
Artık öbür eşler düşünsün
Cok guzel esim, yuruyuslerde ne guzel kalori harcatmistir:)Bugünkü durum
22 temmuz pztsi
Spor: sabah yürüyüş, akşam yürüyüş (yeni çıktım)
+ Bu haftanın Challenge'ı 15 mekikElmasyuzuk (kız neredesin bı ses ver ,merak ettirtme kendini canım)
Su: 3 lt
Menü:
Sabah: 10.00 dünkü kahvaltının aynısı
Ara: 1 yeşil elma
Ara: sade Türk kahvesi ve bir kuru kayısı
Öğle 13.30 kabak spagetti, yoğurt, bir kaşık da kavrulmuş kıyma
Ara: bir kaşık bulgur pilavı
Akşam: 2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta
En son: 3 dilim kavun, 2 bardak çay
yy insallah canim yaİnşallah canım sen de 60 ol, ben de
toparlandik canim, hersey yolunda cok sagol. hicbirimizi hicbirseyi de unutmuyorsun kacirmiyorsun, harikasin ne diyeyim iyiki varsin :*Selamlar kizlar nasilsiniz,
Kendimi kaptirdim gecmisi okumaya selam veremedim:)
FitFiliz canim esim pro uyeligin hayirli olsun
DeryaOnDiet nasilsin canim, sen kuzun tamamen toparlandiniz mi?gecen hafta cok yogundun halledebiliyor musun isleri?
@Kozmogirl17 nasil gecti gunun canisi?
@AKovser Fatimem gelmis hosgelmis, nasilsin canim?
@cinecin hallolmus islerin bir tanem artik kavustuk mu sana:)
Buradaki herkese selam verdigime gore, alintilara geceyim
Pek dengeli olmamış sanki tatlım menün, pastaya karşı koyup keşke daha besleyici şeyler tercih etseydin. Napalim insanız di mi? Bizim de dolapda yaş pasta var, inatla da bitmiyor. Her kapak açışta karşımda, umarım bitiren ben olmam
Su aşırı az olmuş, bir de 13ten 17ye arada birşey yok, o yüzden karşı koymamışsindir çikolataya, metabolizman kısa yoldan enerji istemiş
Canim 100 adet ip atlama yapabilirsin ceza olarak.
Pasta olmasa menu supermis.
Hic egzersiz yapabildin mi?
Ya da canim gun icindeki kosturmacalarini da yazabilirsin egzersz olarak. :)
evet canim pazartesileri sadece tartilip yaziyoruz , tarti fotosu paylasmiyoruz.
cuma oncesi kilomuzu kontrol altinda tutalim diye:)
ooo harikasiniz :)
yok canim aslinda guzel ama cok rahatsizlar. bir ara magazaya gidip bakacagim. online ayakkabi zor.Harikasin , nasil gecti bu gunun canim?
Benimde haberim yok merak ediyorum, iyidir insallah..
Insallah kuzum, sende nasil durumlar:)
Bugun yeni hafta basladi, mezun olmaya az kaldi, motivasyonunu dusurme canisi..
ablacim kiyafetlerle tartildin , gayet guzel kilon, artin yok demek ki :)
Begenmedin mi yeni aldigin ayakkabilari canim?
Eriyorsun , citir yolunda, iyi olmana cok sevindim:)
Cok sevindim canim, yuzmeye basladin mi hastalik sonrasi?toparlandik canim, hersey yolunda cok sagol. hicbirimizi hicbirseyi de unutmuyorsun kacirmiyorsun, harikasin ne diyeyim iyiki varsin :*
Ilk hafta menulerinin duzene girmesi zor oluyor, alismak icin kendine zaman ver, ama boyle pasta vs gibi seyleri yemek zorunda kaldiginda 1-2 catal al , tadina bak gecistirmeye calistir.Kesinlikle kuzumm irade iste tutamadım ağzımı öyle güzel gozukuyoduki((((
Harika :)Kuzum sporları yapio yazcam buraya leslie ye baslicam simdi
Evet online ayakkabi ancak uzun suredir kullandihin bir marka varsa, ayni kaliplarsa, numaran degismiyorsa rahat aliniyor.yok canim aslinda guzel ama cok rahatsizlar. bir ara magazaya gidip bakacagim. online ayakkabi zor.
ben kiloma bakmadim canim modum dusuyor sonra cuma sabahi bakacagim surpriz olsun ki ins iyi bir surpriz olur
Ay evet onu dene bence beğenirsin, ben peynir olarak Ezine kullanıyorum yalnız ona, öyle daha lezzetli. Ama kalori telafisi olsun diye ekmek yemiyorum yanında.Canim kahveleri, sicak-soguk icecekleri sekersiz icmeye calissan cok guzel olurm ,senin sagligin icin.
Bugun hastasin spordan muaf sayiyorum seni canim :)
Harika eksi gelmis :)
Evet canim dondurma hakkimiz, kesinliklle alacagiz :))
Cok guzel esim, yuruyuslerde ne guzel kalori harcatmistir:)
Senin omlet tarifini hala yapamadin
Yarin sabah onu deneyeyim, ne zamandir aklimda..
Neyse olan olmuş, artık telafisini yaparsın canım. Birazdan ekstra sporun gelirKesinlikle kuzumm irade iste tutamadım ağzımı öyle güzel gozukuyoduki((((
Benim hali hazirda keci peynirim var , ezineye benziyor onu koyacagim:)Ay evet onu dene bence beğenirsin, ben peynir olarak Ezine kullanıyorum yalnız ona, öyle daha lezzetli. Ama kalori telafisi olsun diye ekmek yemiyorum yanında.
Bu arada spor yapabilir miyim diye de sordum, tabi ki dedi. Yani artık yürüyüş değil de koşmalara gecsem yeri
Neyse olan olmuş, artık telafisini yaparsın canım. Birazdan ekstra sporun gelir
DeryaOnDiet sabah yüzmelerine gidebiliyor musun canım? Ben de geri dönünce sitenin havuzuna talimim
İyice muhabbete döküyorum işi ama bir sürü peynir aldım burdan, gidince dipfrize aticam. Keçi peyniri, normal Ezine, çeçil ve de diyetlik lor (ki beni bir süre bu lor peyniri kısmı ilgilendiriyor, ay bir de tuzsuzBenim hali hazirda keci peynirim var , ezineye benziyor onu koyacagim:)
Harika, gelsin sporlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?