Canım sanırım renk seçebiliyoruzKk nın rengi değişmiş
Eskisi daha güzeldi sanki
canım menüde olmaması gereken simit ve bisküvi idiKuzucugumm kaşar peynir kadar içinde yağ barindiran bisey yok çok ta güzel tadı lanet olasica ama biz zaten onun tadını biliyoruzz ve yemiyoruzz bidaha :)))))
nasıl değişik bir hayatın var. Roman gibisin :)Ayy bizde ilk oglumda 3.5 aylik ogrendik kontrole gitmistim adet olmadim diye dr usg aldi eee burda bebek var dedi yaklasik 3 3.5 aylik dedi neee dedimm olamaz benim cocugum olmuyor dedim ustelik 1 aylik hamileyken safra kesesi ameliyati olmusum bilmeden cok sasirmistik ikinci oglumdada isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu ogrendigimizde esim aglamisti ne gunlerdi yaa sura 3 sene icinde neler yasadim nelerr
bursada mısınCanım eşim öncelikle dondurma mükemmel bir ödül:))) en sevdigimmmm
Bende çok yoğun calisiyorum o yüzden çok fazla yazamıyorum ama senin yedigün kaşarı gordummm gözümden kaçmadı
Bende spor çok yapamıyorum ama bugün çıkıp bir bursa türü atacagimm:)))
su içmeyi unutmuşumHem karpuz hem helva biraz fazla llmus canim aksam yemegi icin.
Canim aksam dondurma kotu olmus hem ac kalmissin hem yemek yedigin kadar kalori almıssin keske odulunde olsa oglen saatlerinde yeseydin.
Kaptanim meyveyi yine ana ogunle birlikte tuketmissin kınıyorum seni cik cik cik
Suyun az olmus canim sende benim gibi fazla icemiyorsun galiba
Oglen biskuvi yemeseydin sporda olsaydi harika bir menu olcakmıs tatlim
@Elmasyuzuk nerelerdesin canim menunude paylasmamissin menunu eklediginde benide etiketlermisin canim bende seni etiketlerim bisey kacmasin gozumuzden canim
maşallah. Çarçabuk 80leri görürsün inşallahZaten 91.7 olduk bile 9 lardan kurtulalım önce:)))
geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun20 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 5 zeytin 4 catal peynir
Oglen 2 gibi taze fasulye 1 tabak domates salatasi
Ara yarim misir
Ara cay 2 tane biskuvi
Aksam
Snitzel yarim yarim patates has.
Su 3 e yakin
Spor yok hastayim cok
heehe bizimkilerde öyleydi geçen yıl. Seneye geçecek birazcık kaldı.Benim çocuklar kalabalıkta,farklı bir evde deliriyorlar.
Gündüz uykusu olmuyor gece 1-2 gibi artık bayılınca uyuyorlar.
Benim için tatil biraz eziyet oluyor
Öğlen olmamış canım
Bana kalp atmadın
çok az bir menü olmuş20 Temmuz
12.30
Menemen
2 dilim ekmek(biraz kalın 1 dilimdi aslında)
15.00
1 bardak limonata ev yapımı az şekerli
17.30
Elma kurusu
21.30
Yoğurtlu kabak
Su 3L
Spor
50 squat
50 mekik
4 saat alışveriş
@Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
D Diyetteanne
Cezamı da uaptıım
çekirdek çok olmuş. Onun dışında güzel. Bende çok severim çekirdeğiSlmmmm kizlaaaarr coook fenayimmm 5 saatir alışverişteyimmm ayaklarıma kara sular indi...
21 Temmuz Menü
10:00 Bir bardak ılık su
2 haşlanmış yumurta
3 salam
3 zeytin
1 kk süzme beyaz peynir
1 tam buğday ekmek
14:00 DAYANAMADIM 1 KASE CEKIRDEK
20:00 1 Kase domates çorba
2 yi bulgur
2 yk taze fasulye kavurma
Gün içinde 400 ml fit su içildi
Normal su 1 lt ama şimdi bol bol içicem
ooo 3 kase miEvet ama eski ben olsaydım o çekirdek 3 kase yi falan bulur üstüne şöyle çikolata karnavalii heleki günlerden cumartesi pazarsa o yüzden şükürler olsun :)
sodaPazar menum
Sabah 10.00
2 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
1 yumurtalı menemen
Sekersiz cay
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 14.30
1 parca Tavuk haslama
Yogurt
2 kasik pilav
Ara
1 maden suyu sade
Akşam 19.00
Patlican yemegi
Salata
2 kasik bulgur
Ara 21.00
2 bardak sekersiz cay
2 litre su
100 mekik cezam ( @Yawrukush)
250 hayali ip
20 leslie
3 saat parkta kosturma ve sahilde yuruyus ve spor aletlerinde 10 15 dak isimlerini bilmedigim hareketler.
@Elmasyuzuk
yok canımBen direk tatil hayatini gorunce , normalde de oyle besleniyorsun sanmistim.
Ama bu sekilde kilo almazsin canim, masallah sana.
Kuzularinida opuyorum.
Canim bu haftanin sporu mekik :
Slm kuzumm
22 Temmuz Menü
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Tam buğday ekmeğine tost
10:30 3 coğ köfte arkadaş yapmış işyerindeki
12:00 Tavuk suyu çorba
Mitite köfte pure eşliğinde
Salata ve yoğurtlu kızartma 1 yk
16:00 Bolumumuzden arkadasin doğum günü vardı 1 dilim pasta cezam ne eve gidince yapicam yazın:)))
19:30 Salata sadece
2.5 litre su akşama kadar 3.5 olur
canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.09:00 sabah çavdar ekmeğine sandviç yedim
13:00 öğlense etli mevlit pilavı ama çok hasta olduğum için pek yiyemedim 5 yk anca yemişimdir
17:00 3 tane madlen çikolata yedim gözümün önündelerdi birden dayanamadım çok incelerdi ama
20:00 daha ne yiyeceğimi bilemiyorum ama muhtemelen ton balıklı salata
bu arada sabah tek şekerli kahve içtim onun haricinde başka hiçbir şey içmedim
su da şu ana kadar 1 lt su var ek olarak
işteydim çok çalıştım çooook
Bende suan takimi sayamam ama olsun besiktASKliyiz ya olsun:)
Kozmogirl17 de bizdenmis:)
Cok ara verdik kadinlar kulubune Nenam,yarina guzel bir menude gelir senden biliyorum.
Azimli hatunsun, 20 kg vermis hatunsun.
Yine vereceksin.
[/QUOTE
özge 3 yıl belkide fazla ara verdik iyi yapmadık ara vermekle umarım eski motivasyonumu yakalarım ve 30 kg veririm
gün içinde cok hareketliyim insan gibi 5 dkka oturamıyorum spor yapmaya enerjim olmuyor ki ama mekik şınav gibi şeyleri yapsam olurmucromozom Nenam sen yarindan itibaren menulerini duzene sokmaya calis.
Egzersizde ekledik mi kilolar hizlica gider.
Leslie ile yuruyus yapabilirsin evde 1 mil yuruyus videosu 15dk aliyor sadece.
Eee kuzunun pesinde de kosuyorsun tum gun.
Oyle hizli gidecek ki kilolar goreceksin.
ya gonca cok duygusal dedi bu kitap için okuyamam ben psikolojik olarak hazır değilim öyle dramalara aama sana iyi okumalar
sendeki enerji muazzam hiç bitmiyor her gün aynı tempodasınSpor salonumuz cok guzel gercekten,1gun gitmesem aklim kaliyor.
Takim gizli besiktasliymis
Masallah kuzuna❤
kaptan yerinde durmaz kızlar nerdeyse 5 yıldır tanısyoruz her gün sohbet ediyoruz inanın hep böyle kosturuyorValla nediyim ari gibisin kaptan hic durmazmısın yerinde günaydın bu arada.
ödül çok komik ya ahhahaha***HAFTALIK EGZERSIZ YARISMAMIZ***
*4. takimin citirlari bu haftaki egzersiz yarismamiz MEKIK hareketi.
*Her sabah uyandigimiz andan, aksam menu paylasimimiza kadar yapabildigimiz kadar mekik egzersizi yapiyoruz ve aksam menulerimizi yazarken @Elmasyuzuk kaptanimizi etiketleyerek kac adet mekik hareketi yaptigimizi etiketliyoruz.
*1 hafta boyunca bu yarismamiz devam edecek ve haftanin sonunda bu egzersiz yarismasinin 1.si 3 parca bitter cikolata,
*Yarismanin 2.si 2 parca bitter cikolata,
* Ve yarismanin 3.su de 1 parca bitter cikolata kazanacaktir.
*Herkese bol eksili, bol egzersizli bir hafta diliyorum.
gonca gecmıs olsun canım allah ailesine bagıslasın.senin ev yılan hikayesine döndü bitsin merakla beklıyoreum son haliniGünaydınlar. Minibüsten sesleniyorum işe gidiyorum bugün normal mesai günü 8/16 çalışıyorum. Haftasonu gelemedim pek. Cuma eşimin dayı oğlu kalp krizi geçirmiş Gebze de yaşiyolar hastaneye kaldırılmış anjio falan yapılmış yoğun bakımda. Dr birgün bekliycez demiş cumartesi ondan haber bekledik daha yaşı genç Allah evlatlarına bağışladı inşaallah. Evde herkesin modu düşüktü. Diğer yandan evin iç merdiveni için usta geldi tamamliycak sözüm ona ama malzeme yetmemiş 3 basamak kaldı en erken çarşamba gelirmiş malzeme. Elektrikciler bi yandan eksikleri tamamladı doğalgaz hala baglanmadi ankastreleri kurduralim hiç değilse fırın ve küçük tuple idare ederiz dedim davlumbazin arkası girintiliymis o düzelecek. Biz hala kvalidemgillerdeyiz. Doğalgaz için hala gelmediler cimere şikayet yazdım. Temizliği bitirip perdeleri alabildik dün çok şükür. Gaz baglansada baglanmasada artık giysileri mutfağı yerleştirip evde yaşamaya başlayabiliriz umarım. Biraz uzun yazdım ne dertliymisim neyse her şeyin hayırlısı olsun.
tetasının sarıkuşu aşkım arasimom gel tetanla oyna balkuşuBu da agac yasken egilir adli calismam☺
Eki Görüntüle 2291156
gecmıs olsun canım hayırdır ınsallah onemlı bsy cıkmamasına cok sevındımKızlar bu arada sabah dr bir sorun olmadığını söyledi, içim rahatladı. @Yawrukush efor (stress) testini de istedim eşim söylediğin gibi, ama doktor gerek görmedi. Holterin sonucu gayet normal dedi. Sevindim ben de
Herşeyin başı sağlık, şükrettim bir kez daha
4. takimin citirlari hazir misiiniz bu cuma yarismasinda bomba gibi guzel sonuclar almaya..
Takimimiz birbirine tam destek, kilolarimiz gidiyor, keyifler yerinde, sagligimiz iyi daha ne olsun
Gectigimiz hafta 5. siradaydik biliyorsunuz, simdi soruyorum var misiniz uzun zaman sonra bu hafta ilk 3 icin var gucumuzle, elimizden geleni yapmaya.
özge son sürat bir sürü kg verip 1.olcaz grup bence cok istekli menülerde gayet istikrarlı
Iyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canımSelamlar kizlar nasilsiniz,
Kendimi kaptirdim gecmisi okumaya selam veremedim:)
FitFiliz canim esim pro uyeligin hayirli olsun
@DeryaOnDiet nasilsin canim, sen kuzun tamamen toparlandiniz mi?gecen hafta cok yogundun halledebiliyor musun isleri?
Kozmogirl17 nasil gecti gunun canisi?
@AKovser Fatimem gelmis hosgelmis, nasilsin canim?
cinecin hallolmus islerin bir tanem artik kavustuk mu sana:)
Buradaki herkese selam verdigime gore, alintilara geceyim
aaa ne cici bi sahil neresi burasıIyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canım
Kocaelindeyim canimaaa ne cici bi sahil neresi burası
güzelmiş yakınız bende istanbulKocaelindeyim canim
Şu an renk seçiyorum :)
En güzeli eskisiymiş
canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.
Kelebekcim menünü alintilamişim ama nasıl yorum yapsam, neresinden başlasam bilemedim
Bugün biraz kaçamak yapmış olabilirim
22temmuz
Sabah 1lokma simit, 1kurabiye, 1/2domates, 1/2salatalık, 7zeytin, 1kk b peynir, 1h yumurta
Öğle çiğ köfte dürüm, 1elmalı kurabiye, soda
Ara 1 lokma halka tatlı
Akşam 1/2pors.taze fasülye, 1/2pors.bulgur pilavı
Su 2lt
Spor 11500civarı adım
100ip atlama
Regl yaklaştı tutamadım kendimi
Tarı sonucum -100gr dı.
Artıya geçmiştir artık
@Patlicanmoru dayanamadım. Sen dondurmayı unut
@Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
Alla bunlara ne ceza gelir acaba
Harika manzara, sahil yakinsa her gün burda yurumelisin tatlım bence. Çok şanslısınIyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canım
Karsidamisin csnim bu taraftamigüzelmiş yakınız bende istanbul
Almanya’dayım canım ben normalde, oturum vs için uğraşıyordumYolculuk nereye ben kacirdim herhaldeyazdiysan
Sağ ol tatlımhayirli olsun canim
Teşekkürs kuzum, ben de senin pro olmanaAnkacim sen de harikasinNasılsın? Özledik, daha sık uğra canim
Haklısın, zararın neresinden dönersek kâr
Sağol stitchcimyetiştirebildin mi canım paper'larini? Bugündü di mi deadline?
Canımmm teşekkür ederim
(Herşeyi halletmene de çok sevindim)
Kavuştuk valla kaptanım gel sarılalımSelamlar kizlar nasilsiniz,
Kendimi kaptirdim gecmisi okumaya selam veremedim:)
FitFiliz canim esim pro uyeligin hayirli olsun
@DeryaOnDiet nasilsin canim, sen kuzun tamamen toparlandiniz mi?gecen hafta cok yogundun halledebiliyor musun isleri?
Kozmogirl17 nasil gecti gunun canisi?
@AKovser Fatimem gelmis hosgelmis, nasilsin canim?
cinecin hallolmus islerin bir tanem artik kavustuk mu sana:)
Buradaki herkese selam verdigime gore, alintilara geceyim
Amerika daha liberal bence de, Avrupa’daki ırkçılık - gelenekselcilik binlerce yıllık ve göçmenleri zorlayıcıEllerine saglik kaptanim, su yogunlugunda ugrasma diyorum dinlemiyorsun, kiyamiyorum sana...
Ooo kahvedasim gozun aydin gizemcim, kolaylikla hallolsun islerin, cok sevindim :))
Guzel eksi gelecek bu hafta, cunku biliyorum dikkt edeceksin bu hafta :)
Malesef avrupa ulkelerinde bu bahsettigin muamele daha fazla sanirim kuzum.
Esim biz evli degilken birkac yil avrupada yasadi ve hep soyle soyler kendimi o ulkelere ait, o ulkelerin bir vatandasi gibi goremedim.
Amerikada cok daha az hissedilen bir durum bu cunku insanlar o kadar karma ki ve beraber yasamaya alismis durumdalar.
Fakat elbette burada da benzer sorunlar yasaniyor zaman zaman.
Canini sIkma open minded (acik fikirli ) olmak ve dunya vatandasi olarak kendini gormek en guzeli.
Gocmen politikalariyla ilgili soyledigin seylerede o kadar katiiyorum ki..
Bu arada ben burada vatandaslik icin ofise gittigimde sadece resmimi cekip, parmak izimi aldilar.Ve hazirladigim tek dokuman internetten doldurdugum 1 sayfalik bir formdu.Ne gerek var zorluga..
Burokrasi insani cileden cikartiyor...
Harikasin cicegim:)
Cok kotu bir durum
Merhaba, biz eşiz hala galiba seninle09:00 sabah çavdar ekmeğine sandviç yedim
13:00 öğlense etli mevlit pilavı ama çok hasta olduğum için pek yiyemedim 5 yk anca yemişimdir
17:00 3 tane madlen çikolata yedim gözümün önündelerdi birden dayanamadım çok incelerdi ama
20:00 daha ne yiyeceğimi bilemiyorum ama muhtemelen ton balıklı salata
bu arada sabah tek şekerli kahve içtim onun haricinde başka hiçbir şey içmedim
su da şu ana kadar 1 lt su var ek olarak
işteydim çok çalıştım çooook
İyice muhabbete döküyorum işi ama bir sürü peynir aldım burdan, gidince dipfrize aticam. Keçi peyniri, normal Ezine, çeçil ve de diyetlik lor (ki beni bir süre bu lor peyniri kısmı ilgilendiriyor, ay bir de tuzsuzyine de Ankara'da yok böylesi)
Orda bir tuhaf peynirler var hatta pazarda, alışkın değilim böyle çuval içinde küflü küflü,ya da topak topak dağılan kokulu. Mecburen markette plastik kutuda satılan peynirler alıyoruz ama plastikte ya, içime sinmiyor aslinda
Allaaaaaahh yine peynir mevzularıBende peyniri cok severim, her cesitini hemde..
Ama suan o kadar az yiyorum ki..
Bende cecil ,ezine, keci peyniri ve kars eski kasarina hic dayanamam..
Geçmiş olsun canımvalla patronlar da yoktu, kesin onlar içirirdi zorla :) işte var zaten inan hiç aklıma bile gelmedi bişey yemek içmek, çok yoğunlaştı bugün iş. işte bi iki çikolata yedim bi an acıkmışım nasıl. neyse eve gelince su takviyesi yaptım 2 litreye yaklaşmıştır su.
İsmimiz ne olacak derken? Haftalık isim mi buluyoruz artık, o kadar mı şey kaçırdım?Liste dışıyım ya artık ben de, bu haftaki ismimiz ne olacak bizim? Birşeyler öneren var mı
Canim arabayla 5 dakika yurume 15 dakika mesafede ama cocuklar olunca her gun gitsemde yuruyus yapamıyorum.tempolu cok anca coçuklarin pesinden kosturuyorum denize dusmesin diye onu da kar sayiyorum ama bu daha bi kismi cok cok daha guzel ysrleri varKelebekcim menünü alintilamişim ama nasıl yorum yapsam, neresinden başlasam bilemedim
En iyisi ben sessiz kalma hakkımı kullanayim
Harika manzara, sahil yakinsa her gün burda yurumelisin tatlım bence. Çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?