Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzucugumm kaşar peynir kadar içinde yağ barindiran bisey yok çok ta güzel tadı lanet olasica ama biz zaten onun tadını biliyoruzz ve yemiyoruzz bidaha :)))))
canım menüde olmaması gereken simit ve bisküvi idi
nasıl değişik bir hayatın var. Roman gibisin :)
bursada mısın
su içmeyi unutmuşum
Zaten 91.7 olduk bile 9 lardan kurtulalım önce:)))
maşallah. Çarçabuk 80leri görürsün inşallah
20 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 5 zeytin 4 catal peynir
Oglen 2 gibi taze fasulye 1 tabak domates salatasi
Ara yarim misir
Ara cay 2 tane biskuvi
Aksam
Snitzel yarim yarim patates has.
Su 3 e yakin
Spor yok hastayim cok
geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun
Benim çocuklar kalabalıkta,farklı bir evde deliriyorlar.
Gündüz uykusu olmuyor gece 1-2 gibi artık bayılınca uyuyorlar.
Benim için tatil biraz eziyet oluyor
heehe bizimkilerde öyleydi geçen yıl. Seneye geçecek birazcık kaldı.
Öğlen olmamış canım
Bana kalp atmadın

çok az bir menü olmuş
çekirdek çok olmuş. Onun dışında güzel. Bende çok severim çekirdeği
Evet ama eski ben olsaydım o çekirdek 3 kase yi falan bulur üstüne şöyle çikolata karnavalii heleki günlerden cumartesi pazarsa o yüzden şükürler olsun :)
ooo 3 kase mi
Herşeyi tadında bırakmak lazım

soda
Bugünde başkalarının menülerinde sevdiğim şeyleri buluyorum. Niye böyle oldum ki ben
Ben direk tatil hayatini gorunce , normalde de oyle besleniyorsun sanmistim.
Ama bu sekilde kilo almazsin canim, masallah sana.
Kuzularinida opuyorum.
yok canım
Bol yürür dengeli yerim hep
Aman nazar değmesin
Tatilde ipleri elime alacağım artık. Gittiğim evde kızartma mı gördüm. Hemen yiyebileceğim şeyler pişireceğim. Çözeceğim bu işi. Hem sayemde herkes sağlıklı beslenir.
Canim bu haftanin sporu mekik :

insan işe gidince saat olarak daha düzenli yiyor aslında. Bende bugün çiğköfte yedim. Seçeneğim arasında mantı vardı. Çiğköfteyi tercih ettim.

canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.

herkese iyi aksamlar nasılsınız?

Iyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canım

Eklentiler

• PhotoGrid_1563820958342.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 32
aaa ne cici bi sahil neresi burası

canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.

valla patronlar da yoktu, kesin onlar içirirdi zorla :) işte var zaten inan hiç aklıma bile gelmedi bişey yemek içmek, çok yoğunlaştı bugün iş. işte bi iki çikolata yedim bi an acıkmışım nasıl. neyse eve gelince su takviyesi yaptım 2 litreye yaklaşmıştır su.

Kelebekcim menünü alintilamişim ama nasıl yorum yapsam, neresinden başlasam bilemedim
En iyisi ben sessiz kalma hakkımı kullanayim
Harika manzara, sahil yakinsa her gün burda yurumelisin tatlım bence. Çok şanslısın

Yolculuk nereye ben kacirdim herhaldeyazdiysan
Almanya’dayım canım ben normalde, oturum vs için uğraşıyordum
hayirli olsun canim
Sağ ol tatlım
Teşekkürs kuzum, ben de senin pro olmana
Kavuştuk valla kaptanım gel sarılalım
Amerika daha liberal bence de, Avrupa’daki ırkçılık - gelenekselcilik binlerce yıllık ve göçmenleri zorlayıcı berlin gibi büyük şehirlerde o şekilde hissetmiyorsun ama bürokrasiyi görüyorsun tabii
Merhaba, biz eşiz hala galiba seninle Önceden de yazmıştım sanırım
Eşlik görevimi yapayım hemen: menünden karbonhidratı bir tık çıkartıp suyu artırırsan daha iyi olur bence canım
Bende peyniri cok severim, her cesitini hemde..
Ama suan o kadar az yiyorum ki..
Bende cecil ,ezine, keci peyniri ve kars eski kasarina hic dayanamam..
Allaaaaaahh yine peynir mevzuları tutmayın küçük enişteyi
Keçi peyniri forever
Geçmiş olsun canım
Liste dışıyım ya artık ben de, bu haftaki ismimiz ne olacak bizim? Birşeyler öneren var mı
İsmimiz ne olacak derken? Haftalık isim mi buluyoruz artık, o kadar mı şey kaçırdım?

Canim arabayla 5 dakika yurume 15 dakika mesafede ama cocuklar olunca her gun gitsemde yuruyus yapamıyorum.tempolu cok anca coçuklarin pesinden kosturuyorum denize dusmesin diye onu da kar sayiyorum ama bu daha bi kismi cok cok daha guzel ysrleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…