Bende peyniri cok severim, her cesitini hemde..İyice muhabbete döküyorum işi ama bir sürü peynir aldım burdan, gidince dipfrize aticam. Keçi peyniri, normal Ezine, çeçil ve de diyetlik lor (ki beni bir süre bu lor peyniri kısmı ilgilendiriyor, ay bir de tuzsuzyine de Ankara'da yok böylesi)
Orda bir tuhaf peynirler var hatta pazarda, alışkın değilim böyle çuval içinde küflü küflü,ya da topak topak dağılan kokulu. Mecburen markette plastik kutuda satılan peynirler alıyoruz ama plastikte ya, içime sinmiyor aslinda
Tamam canım kolaygelsin, görüşürüzKizlar kahvalti yaptik, cocuklar kudurmaya basladi, evde savas cikiyor resmen, bagris, cigris, kosturma, kavga kiyamet.
Ben cocuklari en iyisi parka gotureyim, yoksa bas agrisi baslayacak..
Cok sevindim canim, yuzmeye basladin mi hastalik sonrasi?
Sen de iyiki varsin :)
Ilk hafta menulerinin duzene girmesi zor oluyor, alismak icin kendine zaman ver, ama boyle pasta vs gibi seyleri yemek zorunda kaldiginda 1-2 catal al , tadina bak gecistirmeye calistir.
Ya da egzersiz yapip yakmaya gayret et kuzum :)
Ay evet onu dene bence beğenirsin, ben peynir olarak Ezine kullanıyorum yalnız ona, öyle daha lezzetli. Ama kalori telafisi olsun diye ekmek yemiyorum yanında.
Bu arada spor yapabilir miyim diye de sordum, tabi ki dedi. Yani artık yürüyüş değil de koşmalara gecsem yeri
Neyse olan olmuş, artık telafisini yaparsın canım. Birazdan ekstra sporun gelir
@DeryaOnDiet sabah yüzmelerine gidebiliyor musun canım? Ben de geri dönünce sitenin havuzuna talimim
Iviiiiitttt şimdi mesai bittiiii evde de calisiom valaa spora baslicam akşam yemeği yemedim bir şeftali yedim çok acıkırsam spor sonrası bir şeftali daha ya da salata mı yesem
bence salata daha iyi olur
spordan sonra şekerli şeyler kilo yapıyor diye biliyorum ama
İnşallah ya canımartin cok degil canim, cumaya kadar onu guzel bir eksiye cevirecegine eminim
Peynirli salata yesen iyi olurIviiiiitttt şimdi mesai bittiiii evde de calisiom valaa spora baslicam akşam yemeği yemedim bir şeftali yedim çok acıkırsam spor sonrası bir şeftali daha ya da salata mı yesem
Ellerine saglik kaptanim, su yogunlugunda ugrasma diyorum dinlemiyorsun, kiyamiyorum sana...
Ooo kahvedasim gozun aydin gizemcim, kolaylikla hallolsun islerin, cok sevindim :))
Guzel eksi gelecek bu hafta, cunku biliyorum dikkt edeceksin bu hafta :)
Malesef avrupa ulkelerinde bu bahsettigin muamele daha fazla sanirim kuzum.
Esim biz evli degilken birkac yil avrupada yasadi ve hep soyle soyler kendimi o ulkelere ait, o ulkelerin bir vatandasi gibi goremedim.
Amerikada cok daha az hissedilen bir durum bu cunku insanlar o kadar karma ki ve beraber yasamaya alismis durumdalar.
Fakat elbette burada da benzer sorunlar yasaniyor zaman zaman.
Canini sIkma open minded (acik fikirli ) olmak ve dunya vatandasi olarak kendini gormek en guzeli.
Gocmen politikalariyla ilgili soyledigin seylerede o kadar katiiyorum ki..
Bu arada ben burada vatandaslik icin ofise gittigimde sadece resmimi cekip, parmak izimi aldilar.Ve hazirladigim tek dokuman internetten doldurdugum 1 sayfalik bir formdu.Ne gerek var zorluga..
Burokrasi insani cileden cikartiyor...
Harikasin cicegim:)
Cok kotu bir durum
SüpersinKILO BILDIRIMI
Cuma: 65.1
Bugun: 64.9
Fark:200gr
Hosgeldin 64ler, ucundan gordum ama olsun, cok kalma, beni uzme, hemen git , 63ler gelsin.
Pasta ve kızartma olmamış canımSlm kuzumm
22 Temmuz Menü
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve
09:00 Tam buğday ekmeğine tost
10:30 3 coğ köfte arkadaş yapmış işyerindeki
12:00 Tavuk suyu çorba
Mitite köfte pure eşliğinde
Salata ve yoğurtlu kızartma 1 yk
16:00 Bolumumuzden arkadasin doğum günü vardı 1 dilim pasta cezam ne eve gidince yapicam yazın:)))
19:30 Salata sadece
2.5 litre su akşama kadar 3.5 olur
Canım çikolata ve pilav olmamış09:00 sabah çavdar ekmeğine sandviç yedim
13:00 öğlense etli mevlit pilavı ama çok hasta olduğum için pek yiyemedim 5 yk anca yemişimdir
17:00 3 tane madlen çikolata yedim gözümün önündelerdi birden dayanamadım çok incelerdi ama
20:00 daha ne yiyeceğimi bilemiyorum ama muhtemelen ton balıklı salata
bu arada sabah tek şekerli kahve içtim onun haricinde başka hiçbir şey içmedim
su da şu ana kadar 1 lt su var ek olarak
işteydim çok çalıştım çooook
Farkımız 700gr demek ben +300 eşimi bilmiyorumÖzgecim süper eş olarak toplarsan şimdiden -400 verdik
Artık öbür eşler düşünsün
Süpersin kuzum maşallahBugünkü durum
22 temmuz pztsi
Spor: sabah yürüyüş, akşam yürüyüş (yeni çıktım)
+ Bu haftanın Challenge'ı 15 mekikElmasyuzuk (kız neredesin bı ses ver ,merak ettirtme kendini canım)
Su: 3 lt
Menü:
Sabah: 10.00 dünkü kahvaltının aynısı
Ara: 1 yeşil elma
Ara: sade Türk kahvesi ve bir kuru kayısı
Öğle 13.30 kabak spagetti, yoğurt, bir kaşık da kavrulmuş kıyma
Ara: bir kaşık bulgur pilavı
Akşam: 2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta
En son: 3 dilim kavun, 2 bardak çay
Bugün biraz kaçamak yapmış olabilirim
22temmuz
Sabah 1lokma simit, 1kurabiye, 1/2domates, 1/2salatalık, 7zeytin, 1kk b peynir, 1h yumurta
Öğle çiğ köfte dürüm, 1elmalı kurabiye, soda
Ara 1 lokma halka tatlı
Akşam 1/2pors.taze fasülye, 1/2pors.bulgur pilavı
Su 2lt
Spor 11500civarı adım
100ip atlama
Regl yaklaştı tutamadım kendimi
Tarı sonucum -100gr dı.
Artıya geçmiştir artık
Patlicanmoru dayanamadım. Sen dondurmayı unut
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
Alla bunlara ne ceza gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?