Canim daha bu nekiii gercekten bi anlatsam roman olur da olur yani.evet maden susuz gunum olmaz benim pek seviyorumcanım menüde olmaması gereken simit ve bisküvi idi
nasıl değişik bir hayatın var. Roman gibisin :)
bursada mısın
su içmeyi unutmuşum
maşallah. Çarçabuk 80leri görürsün inşallah
geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun
heehe bizimkilerde öyleydi geçen yıl. Seneye geçecek birazcık kaldı.
çok az bir menü olmuş
çekirdek çok olmuş. Onun dışında güzel. Bende çok severim çekirdeği
ooo 3 kase mi
Herşeyi tadında bırakmak lazım
soda
Bugünde başkalarının menülerinde sevdiğim şeyleri buluyorum. Niye böyle oldum ki ben
yok canım
Bol yürür dengeli yerim hep
Aman nazar değmesin
Tatilde ipleri elime alacağım artık. Gittiğim evde kızartma mı gördüm. Hemen yiyebileceğim şeyler pişireceğim. Çözeceğim bu işi. Hem sayemde herkes sağlıklı beslenir.
insan işe gidince saat olarak daha düzenli yiyor aslında. Bende bugün çiğköfte yedim. Seçeneğim arasında mantı vardı. Çiğköfteyi tercih ettim.
canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.
Evet hayatım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta eriyen citirlardi liste dışı olanların ismiAlmanya’dayım canım ben normalde, oturum vs için uğraşıyordum
Sağ ol tatlım
Teşekkürs kuzum, ben de senin pro olmana
Kavuştuk valla kaptanım gel sarılalım
Amerika daha liberal bence de, Avrupa’daki ırkçılık - gelenekselcilik binlerce yıllık ve göçmenleri zorlayıcıberlin gibi büyük şehirlerde o şekilde hissetmiyorsun ama bürokrasiyi görüyorsun tabii
Merhaba, biz eşiz hala galiba seninleÖnceden de yazmıştım sanırım
Eşlik görevimi yapayım hemen: menünden karbonhidratı bir tık çıkartıp suyu artırırsan daha iyi olur bence canım
Allaaaaaahh yine peynir mevzularıtutmayın küçük enişteyi
Keçi peyniri forever ❤
Geçmiş olsun canım
İsmimiz ne olacak derken? Haftalık isim mi buluyoruz artık, o kadar mı şey kaçırdım?
Hee liste dışı olanlara isim oluyor okiEvet hayatım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta eriyen citirlardi liste dışı olanların ismi
Simitin 4 te 3 u 3 dilim ekmege esdeger bilmeni isterim ama tum gun baska ekmek yemedigin icin sıkıntı yok tatlim oglen ogunun yok su guzel spor guzel tebrik ederim canim guzel olmus22 temmuz menüm
Sabah
3/4 simit + peynir + zeytin + domates + 3 tane fln kayısı
Ara
Sütlü kahve + hurmalı fit kek
Akşam
Tavuk + patates fırın 1 tabak
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
3 lt su
45 dk yürüyüş
Haklısın tek gelmek lazım spor için, eşine de iş düşer bu durumda. Park mesaisi yapamaz mı sen yürürken?Canim arabayla 5 dakika yurume 15 dakika mesafede ama cocuklar olunca her gun gitsemde yuruyus yapamıyorum.tempolu cok anca coçuklarin pesinden kosturuyorum denize dusmesin diye onu da kar sayiyorum ama bu daha bi kismi cok cok daha guzel ysrleri var
Sağ ol kuzumSimitin 4 te 3 u 3 dilim ekmege esdeger bilmeni isterim ama tum gun baska ekmek yemedigin icin sıkıntı yok tatlim oglen ogunun yok su guzel spor guzel tebrik ederim canim guzel olmus
Suan cocuklarla tartisma sonucu, ac bir halde parktan donmustum ki, bu menuyu gorunce iyice depresyona girdim :))
Bugün biraz kaçamak yapmış olabilirim
22temmuz
Sabah 1lokma simit, 1kurabiye, 1/2domates, 1/2salatalık, 7zeytin, 1kk b peynir, 1h yumurta
Öğle çiğ köfte dürüm, 1elmalı kurabiye, soda
Ara 1 lokma halka tatlı
Akşam 1/2pors.taze fasülye, 1/2pors.bulgur pilavı
Su 2lt
Spor 11500civarı adım
100ip atlama
Regl yaklaştı tutamadım kendimi
Tarı sonucum -100gr dı.
Artıya geçmiştir artık
@Patlicanmoru dayanamadım. Sen dondurmayı unut
Yawrukush
@Elmasyuzuk
@stitch
Alla bunlara ne ceza gelir acaba
Cok guzel bir secim canim :)neyse akşam yemeğimi salata olarak yedim tabi ki ekmeksiz
salata ye canim :)Iviiiiitttt şimdi mesai bittiiii evde de calisiom valaa spora baslicam akşam yemeği yemedim bir şeftali yedim çok acıkırsam spor sonrası bir şeftali daha ya da salata mı yesem
Dunku piknikten dolayi arti gelmistir, cumaya eksi gorursun Feyzacim :)Ya maalesef bir türlü düzgünce inemedim daha altına... yine artıya döndük cumaya eksi olur inşallah
Masallah diyeyim o zaman daim olsun :)canım menüde olmaması gereken simit ve bisküvi idi
nasıl değişik bir hayatın var. Roman gibisin :)
bursada mısın
su içmeyi unutmuşum
maşallah. Çarçabuk 80leri görürsün inşallah
geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun
heehe bizimkilerde öyleydi geçen yıl. Seneye geçecek birazcık kaldı.
çok az bir menü olmuş
çekirdek çok olmuş. Onun dışında güzel. Bende çok severim çekirdeği
ooo 3 kase mi
Herşeyi tadında bırakmak lazım
soda
Bugünde başkalarının menülerinde sevdiğim şeyleri buluyorum. Niye böyle oldum ki ben
yok canım
Bol yürür dengeli yerim hep
Aman nazar değmesin
Tatilde ipleri elime alacağım artık. Gittiğim evde kızartma mı gördüm. Hemen yiyebileceğim şeyler pişireceğim. Çözeceğim bu işi. Hem sayemde herkes sağlıklı beslenir.
insan işe gidince saat olarak daha düzenli yiyor aslında. Bende bugün çiğköfte yedim. Seçeneğim arasında mantı vardı. Çiğköfteyi tercih ettim.
canım hastasın. Booool su içmen ve meyve yemen lazım. Bizim işyerinde hastalara bitki çayı demlenir verilir hemen. Sizin orada da böyle bir akım başlatmak lazım.
Hosgeldin nenam , iyiyiz kuzum sen nasilsin?herkese iyi aksamlar nasılsınız?
Canim menun gayet guzel alkislar sana :)22 temmuz menüm
sabah
aç karına 2 bardak su
2 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
1 dilim kavun
öğlen
2 y.k makarna cocugun tabagından arttıda
aksam
12 adet z.yaglı sarma
su sanırım 2 lt olmustur
7500 adım
spor yapmadım
Istersen tatilin tadini cikart nenam ne desem bilemedim.kaptanım ben pazar günü tatile gidiyorum önümğzdeki hafta full tatildeyim napcam hadi yememe dikkat edeyimde biliyorsun alkolu seviyorum kacamak yapabilcekmiyim ne önerirsin kacamak yapma dersen yapmıcam
Hurmalı kek varsa demek ki gizem disardaymiş bugün diyorum artık22 temmuz menüm
Sabah
Ara
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
3 lt su
45 dk yürüyüş
Ahajahajaja aynen john waynen hurmalı kekim, kahvem ve ben ayrılmaz üçlüyüzHurmalı kek varsa demek ki gizem disardaymiş bugün diyorum artık
Ohh ne guzel dinlenmis uyaninca gunde guzel geciyor.Iyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canım
Yeni isim onerilerine hep acigiz mesela fitim, fitsin, fit olabilir :)Liste dışıyım ya artık ben de, bu haftaki ismimiz ne olacak bizim? Birşeyler öneren var mı
Kalori olarak menun guzel canim.22 temmuz menüm
Sabah
Ara
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
3 lt su
45 dk yürüyüş
Hurmali kek = Gizem bizim takimda :))Ahajahajaja aynen john waynen hurmalı kekim, kahvem ve ben ayrılmaz üçlüyüz
Selam canım, yeni mi katıldın aramıza yoksa dönenlerden misin? Gizem benherkese iyi aksamlar nasılsınız?
Esim 9 da evde oluyor cocuklarin uyku saati gelmis oluyor ee haliyle onlari uyutana kadar 10 bazen 11 oluyor malesef o saatten sonrada ne benim halim kaliyor nede esim gonderir yuruyuse sıkıntı buyuk o konuda yani bende gun icinde cocuklari alip kosturuyorum bol bolHaklısın tek gelmek lazım spor için, eşine de iş düşer bu durumda. Park mesaisi yapamaz mı sen yürürken?
Hoop hemen atlayayim Gizemcim :) Nena yillar oncesinden benim takimdan arkadasim.Selam canım, yeni mi katıldın aramıza yoksa dönenlerden misin? Gizem ben
Bu arada yorgun ama rahatlamış vaziyetteyim, sen nasılsın?
Olur neden olmasin :)Listedekilerden bile fitiz olsun
Güzelim işin zormuş o zaman, benim eşim 7 gibi evde oluyor, ben ona geç diyordum. Böyle eşler geç gelince bütün yük annenin omuzlarına kalıyorEsim 9 da evde oluyor cocuklarin uyku saati gelmis oluyor ee haliyle onlari uyutana kadar 10 bazen 11 oluyor malesef o saatten sonrada ne benim halim kaliyor nede esim gonderir yuruyuse sıkıntı buyuk o konuda yani bende gun icinde cocuklari alip kosturuyorum bol bol
Ahajaja kaptan da onayı aldım, telif hakları benim artıkKalori olarak menun guzel canim.
Yuruyuste guzel :)
Hurmali kek = Gizem bizim takimda :))
Öyle mi? Ne güzeeeelHoop hemen atlayayim Gizemcim :) Nena yillar oncesinden benim takimdan arkadasim.
Hepimiz kilo aldik, kurkcu dukkanina donuyoruz birer birer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?