Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim daha bu nekiii gercekten bi anlatsam roman olur da olur yani.evet maden susuz gunum olmaz benim pek seviyorum

Evet hayatım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta eriyen citirlardi liste dışı olanların ismi

Simitin 4 te 3 u 3 dilim ekmege esdeger bilmeni isterim ama tum gun baska ekmek yemedigin icin sıkıntı yok tatlim oglen ogunun yok su guzel spor guzel tebrik ederim canim guzel olmus

Haklısın tek gelmek lazım spor için, eşine de iş düşer bu durumda. Park mesaisi yapamaz mı sen yürürken?

Simitin 4 te 3 u 3 dilim ekmege esdeger bilmeni isterim ama tum gun baska ekmek yemedigin icin sıkıntı yok tatlim oglen ogunun yok su guzel spor guzel tebrik ederim canim guzel olmus
Sağ ol kuzum
Konsolosluğun önünde içeri alınmayı bekliyordum, sabah baya erkendi randevum, orada yiyecek başka bir şey bulamadım yoksa aynen simit tercihim olmazdı

Suan cocuklarla tartisma sonucu, ac bir halde parktan donmustum ki, bu menuyu gorunce iyice depresyona girdim :))

neyse akşam yemeğimi salata olarak yedim tabi ki ekmeksiz
Cok guzel bir secim canim :)

Iviiiiitttt şimdi mesai bittiiii evde de calisiom valaa spora baslicam akşam yemeği yemedim bir şeftali yedim çok acıkırsam spor sonrası bir şeftali daha ya da salata mı yesem
salata ye canim :)

Ya maalesef bir türlü düzgünce inemedim daha altına... yine artıya döndük cumaya eksi olur inşallah
Dunku piknikten dolayi arti gelmistir, cumaya eksi gorursun Feyzacim :)

Masallah diyeyim o zaman daim olsun :)

herkese iyi aksamlar nasılsınız?
Hosgeldin nenam , iyiyiz kuzum sen nasilsin?
Nasil gecti bugunun?

Canim menun gayet guzel alkislar sana :)
Adimlarinda guzel , baslangic icin, azcik egzersiz eklesen tadindan yenmez :)

kaptanım ben pazar günü tatile gidiyorum önümğzdeki hafta full tatildeyim napcam hadi yememe dikkat edeyimde biliyorsun alkolu seviyorum kacamak yapabilcekmiyim ne önerirsin kacamak yapma dersen yapmıcam
Istersen tatilin tadini cikart nenam ne desem bilemedim.
Yilda kackez tatile cikiliyor, listedede degislin daha.
Istersen tatilde dikkat edebildigin kadar et ama esas tatilden sonra asilacagim diye dusun canim :)

Ohh ne guzel dinlenmis uyaninca gunde guzel geciyor.
Manzaranizda sahaneymis :)

Liste dışıyım ya artık ben de, bu haftaki ismimiz ne olacak bizim? Birşeyler öneren var mı
Yeni isim onerilerine hep acigiz mesela fitim, fitsin, fit olabilir :)

Kalori olarak menun guzel canim.
Yuruyuste guzel :)

Ahajahajaja aynen john waynen hurmalı kekim, kahvem ve ben ayrılmaz üçlüyüz
Hurmali kek = Gizem bizim takimda :))

Haklısın tek gelmek lazım spor için, eşine de iş düşer bu durumda. Park mesaisi yapamaz mı sen yürürken?
Esim 9 da evde oluyor cocuklarin uyku saati gelmis oluyor ee haliyle onlari uyutana kadar 10 bazen 11 oluyor malesef o saatten sonrada ne benim halim kaliyor nede esim gonderir yuruyuse sıkıntı buyuk o konuda yani bende gun icinde cocuklari alip kosturuyorum bol bol

Selam canım, yeni mi katıldın aramıza yoksa dönenlerden misin? Gizem ben
Bu arada yorgun ama rahatlamış vaziyetteyim, sen nasılsın?
Hoop hemen atlayayim Gizemcim :) Nena yillar oncesinden benim takimdan arkadasim.
Hepimiz kilo aldik, kurkcu dukkanina donuyoruz birer birer :))

Güzelim işin zormuş o zaman, benim eşim 7 gibi evde oluyor, ben ona geç diyordum. Böyle eşler geç gelince bütün yük annenin omuzlarına kalıyor

Kalori olarak menun guzel canim.
Yuruyuste guzel :)

Hurmali kek = Gizem bizim takimda :))
Ahajaja kaptan da onayı aldım, telif hakları benim artık
Hoop hemen atlayayim Gizemcim :) Nena yillar oncesinden benim takimdan arkadasim.
Hepimiz kilo aldik, kurkcu dukkanina donuyoruz birer birer :))
Öyle mi? Ne güzeeeel
Kusura bakma nenacım, son zamanlarda aktif olamadım kaçırmışım cromozom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…