Eskiden uzun sure boyle takimda arkadas olmustuk Gizemcim, sonra tel nolarimizi, sosyal medya hesaplarimizi almistik.Ahajaja kaptan da onayı aldım, telif hakları benim artık
Öyle mi? Ne güzeeeel
Kusura bakma nenacım, son zamanlarda aktif olamadım kaçırmışım@cromozom
Sanada sweet dreams , canim esim, ruyanda dondurmalarimizi gor, yan yana oturup yiyormusuz, kizlarida gicik ederiz :))Yarın erken kalkıyorum kizlar (yolculuk malum) yavaş yavaş ben
İyi geceler hepinize
Eşim sana da have a nice day diyeyim bari ☺☺
Eskiden uzun sure boyle takimda arkadas olmustuk Gizemcim, sonra tel nolarimizi, sosyal medya hesaplarimizi almistik.
Yillardir hic kopmadik birbirimizden, aile gibi olduk , neredeyse 5 yil oluyor.
Ben takima dondugumu kizlara haber vermistim, ,birazda gazladim herkesi gelin gelin diye:))
O yuzden 4. takimda nufus patlamasi yasayabiliriz
Takimimizin masallahi var, diger takimlarda uye sayisi azligi, uye yoklugu var, bize kocaman masallah..Süper, ne güzel olur! Çıkıp çıkıp gelsin herkes
Mükemmel bir rüya olur, hemen işliyorum bilinç altımaSanada sweet dreams , canim esim, ruyanda dondurmalarimizi gor, yan yana oturup yiyormusuz, kizlarida gicik ederiz :))
İyi geceler, şimdiden iyi yolculuklar kuzuYarın erken kalkıyorum kizlar (yolculuk malum) yavaş yavaş ben
İyi geceler hepinize
Eşim sana da have a nice day diyeyim bari
Yakışmadı bu...Sanada sweet dreams , canim esim, ruyanda dondurmalarimizi gor, yan yana oturup yiyormusuz, kizlarida gicik ederiz :))
Opuyorum esim, iyi istirahatlerMükemmel bir rüya olur, hemen işliyorum bilinç altıma
Varsa bizden iddiali es grubu , hodri meydan :)))İyi geceler, şimdiden iyi yolculuklar kuzu
Yakışmadı bu...
Yok valla. Havanız batsın ne diyebilirimVarsa bizden iddiali es grubu , hodri meydan :)))
O zaman dansYok valla. Havanız batsın ne diyebilirim
Iyi uykular canimcim, yarin gorusmek uzereBen de uyuyorum, gece nöbetini Feyza arkadaşımız gelir alır birazdan diye tahmin ediyorumiyi geceler herkese fayfeyfiy
Ornek menu olmus guzel afiyet olsun acaba hem kek hem cikolata ayni gun olmasamiydi ona karar veremedim. Cincincim22 temmuz menüm
Sabah
3/4 simit + peynir + zeytin + domates + 3 tane fln kayısı
Ara
Sütlü kahve + hurmalı fit kek
Akşam
Tavuk + patates fırın 1 tabak
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
3 lt su
45 dk yürüyüş
Olmasaydı güzel olurdu tabii canım ama regl denen illet oldurduOrnek menu olmus guzel afiyet olsun acaba hem kek hem cikolata ayni gun olmasamiydi ona karar veremedim. Cincincim
22 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 8 zeytin azcik peynir domates salatalik
Oglen 3 gibi
Kabak yemegi porsiyonu buyuktu kalorisi az olunca biraz abarttim sanirim
Aksam
3 kuru kofte biraz salata
Su 3 e yakin
Bolca sekersiz cay
30 dakika yuruyus sporum
Yine harika birgun olmus canim tebrikler.22 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 8 zeytin azcik peynir domates salatalik
Oglen 3 gibi
Kabak yemegi porsiyonu buyuktu kalorisi az olunca biraz abarttim sanirim
Aksam
3 kuru kofte biraz salata
Su 3 e yakin
Bolca sekersiz cay
30 dakika yuruyus sporum
Ya 9 da evde oluyor zaten kucuk uykuya sıkısmıs oluyor onu uyutuyorum bazen gormuyor bile babasinı buyukte en gec 10da bayılıyor yani gordugu toplasan en fazla 2 saat oda cok nadir genelde 1 saat ondada cogu zaman anlasamiyorlar cocukla .hafta tatili desen bazen ayda bir geneldede 15 gunde 1 oluyor sıkıntılı yani durumlar o yuzden esimden bana pek hayır yok her isimi kendim hallediyorum gun icindeGüzelim işin zormuş o zaman, benim eşim 7 gibi evde oluyor, ben ona geç diyordum. Böyle eşler geç gelince bütün yük annenin omuzlarına kalıyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?