Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahajaja kaptan da onayı aldım, telif hakları benim artık

Öyle mi? Ne güzeeeel
Kusura bakma nenacım, son zamanlarda aktif olamadım kaçırmışım @cromozom
Eskiden uzun sure boyle takimda arkadas olmustuk Gizemcim, sonra tel nolarimizi, sosyal medya hesaplarimizi almistik.
Yillardir hic kopmadik birbirimizden, aile gibi olduk , neredeyse 5 yil oluyor.
Ben takima dondugumu kizlara haber vermistim, ,birazda gazladim herkesi gelin gelin diye:))
O yuzden 4. takimda nufus patlamasi yasayabiliriz

Süper, ne güzel olur! Çıkıp çıkıp gelsin herkes

Ornek menu olmus guzel afiyet olsun acaba hem kek hem cikolata ayni gun olmasamiydi ona karar veremedim. Cincincim

22 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 8 zeytin azcik peynir domates salatalik
Oglen 3 gibi
Kabak yemegi porsiyonu buyuktu kalorisi az olunca biraz abarttim sanirim
Aksam
3 kuru kofte biraz salata
Su 3 e yakin
Bolca sekersiz cay
30 dakika yuruyus sporum

Senin menü de gayet iyi, kabaktan zarar gelmez canım

22 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 8 zeytin azcik peynir domates salatalik
Oglen 3 gibi
Kabak yemegi porsiyonu buyuktu kalorisi az olunca biraz abarttim sanirim
Aksam
3 kuru kofte biraz salata
Su 3 e yakin
Bolca sekersiz cay
30 dakika yuruyus sporum
Yine harika birgun olmus canim tebrikler.
Dun yazdim gormedin muhtemelen , bu cuma listeye girmeni istiyorum ama canisi tarti problemin hic olmayacak bundan sonra degil mi?
Cunku kilo bildirimi yapamazsan takimimiz zor duruma duser..

Güzelim işin zormuş o zaman, benim eşim 7 gibi evde oluyor, ben ona geç diyordum. Böyle eşler geç gelince bütün yük annenin omuzlarına kalıyor ☹
Ya 9 da evde oluyor zaten kucuk uykuya sıkısmıs oluyor onu uyutuyorum bazen gormuyor bile babasinı buyukte en gec 10da bayılıyor yani gordugu toplasan en fazla 2 saat oda cok nadir genelde 1 saat ondada cogu zaman anlasamiyorlar cocukla .hafta tatili desen bazen ayda bir geneldede 15 gunde 1 oluyor sıkıntılı yani durumlar o yuzden esimden bana pek hayır yok her isimi kendim hallediyorum gun icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…