Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptişim yaa sen bir tanesin.. Çok iyiyim çok şükür.. Bu cuma kese görmeye gideceğiz inşallah.. Hafif kasık ağrısı ve kramplarım var onlarda normalmiş.. Sen siz nasılsınız
İnanamıyorum bu gerçek miiiiiiii

Selamlar hanımlar çok gelemedim takıma nasılsınız herkes iyi inşallah.
Hereke sahili güzeldi birkaç defa gittik gezmeye. Derince de yaşadık 10 sene harikalar sahilide güzeldi özellikle çocuklar için.
Evet iş yerindeydim.

Aaaa neguzel simdi nerdesin canim sen evet derince sahilide guzel kocaelinin tum sahilleri guzeldir ama bizim koyumuz başkadır

Haklisin canim, inan ben de yapacagim aynisini
Bu hafta tezimi gondermem lazim profesore kendime bugun sonuna kadar hedef koydum. Bugun tyine izinliyim ama ise gekldim tez yayiyorum ve bitmek uzere az kaldi son iki diagram ve son kontrol birkac saatlik isi kaldi yani.
Ama tabi hoca ne duzeltme ister bilemem duzeltme icin de 1 ay zamanim var, umarim cabuk cevap verir. Hedefim bugun bitirip gun sonunda gondermek.
Dun de menu yazmadim hemen yazayim aklimdayken.

22 temmuz menum - dunku menu
09:30 - 1 fincan sutlu, 1fincan sade fil;tre kahve ((canim hicbirsey yemek istemedi ve yemedim)
13:00_ 150 gr kadar firinda balik icinde peynir ve ispanak vardir baligin, 3 -4 yemek kasigi kadar kara bugday haslama, 1 kase salata, 1 elma
19:00_ 1 bucuk kase domates corbasi icinde bugday da vardi, 1 tabak peynirli salata, 5-6 dilim kadar karpuz, 4 cubuk kraker (kizimin krakerlerinden yuruttum cok canim istedi)

su: 4 litreye yakin (cok mu iciyorum ne)
spor: yarim saat civari yuruyus
Yawrukush Elmasyuzuk stitch gogo2405

Selam esim, ben de cok giremiyorum bugunden sonra hocamdan yanit alana kadar elimden geldigince girecegim.
Nasilsin canim? Dunku menunu yazdin mi? Baktim ama gozumden mi kacti acaba.
Nasil geciyor bugun tartiya son 2 (bugunu saymazsak)?

Menun güzel olmuş ama su fazla gerçekten. Fazlası zehirlenmeye sebep olabiliyor. 3 yeter bence en fazla

Selam esim, ben de cok giremiyorum bugunden sonra hocamdan yanit alana kadar elimden geldigince girecegim.
Nasilsin canim? Dunku menunu yazdin mi? Baktim ama gozumden mi kacti acaba.
Nasil geciyor bugun tartiya son 2 (bugunu saymazsak)?
Yazıp etiketlemistim seni tatlım

işe geldim saat 10da bir yarım saat uyudum işte
şimdi daha iyiyim sağolun
sabah yine zenginler gibi yedim
öğlen mütevazı
akşama salata planlıyorum yine
yarın yediğim tüm menüyü atacağım ama anlamadım gripten ya da ilaçlardan mı ne sabah yine 52 çıktım
her gün tartılmayacağım devam edip cuma günü tartılacağım moralim bozuldu çünkü.
İyi hissettiğim için yarına bir üyenin attığı gibi haşlanmış yumurtalı tabak getireceğim işe.

kızlar bu arada çok moralim bozuldu
4 ay önce 48 kilo evlendim şu an biliyorsunuz 52 kiloyum
yemek yerken işteki gereksiz muhabbetim olmayan bir kadın geldi sen de baya kilo aldın dedi
ya sorma 4 kilo aldım deyince 4 kilo mu ben daha fazla aldın sandım dedi
sinirr oldum, çok gaza geldim
zaten gelmiştim de inanın hastayım diye tam performans gösteremedim ama bu iyice üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…