Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım sen kilolarda birine de bunu diyolarsa, biz ölelim yani. Ne densiz insanlar var ya

Canım sen kilolarda birine de bunu diyolarsa, biz ölelim yani. Ne densiz insanlar var ya

ya ben direk göbek bölgesine alıyorum boyum da kısa çok belli oluyor cidden
bir de yumuşak yapılıyım, kemiklerim de ince yani vücut safi yağ
şu midemi küçültebilsem cidden haftaya spora başlamam lazım
bari cezamı iyileşince uygulayayım bu hafta

bir de akşam yemeği için çok erken değil mi?
geceye kadar yine acıkırsınız yahu saat daha 5 bile değil

Deryacim çok sevindim, sonuna gelmişsin artık, umarım çok düzeltme de çıkmaz
Hmm, o zaman senin spora ağırlık vermen lazım diyetten ziyade canım. Ben de biraz daha kilo versem bir spor salonuna yazilicam hemen
bir de akşam yemeği için çok erken değil mi?
geceye kadar yine acıkırsınız yahu saat daha 5 bile değil
Ben hiç geçe kalmam zaten akşam yemeği konusunda, Max. 5 genelde de 4 gibi yerim. Ondan sonra da çay, süt gibi sıvı seyler genelde. (Tabi okul zamanı değişebiliyor, programima göre artık)

İyiyim canım teşekkür ederim
Buralarda takılıyorum bi yandan çocuklarla uğraşıyorum sen nasılsın
Bende iyiyim kaptanim, sadece takimla ilgili bir seyler olmadan, halini hatrini sorayim istedim.
Kac cocuk var, bende de 2 tane var , yaz tatili cocuklarla kosturarak geciyor. :)

Amin canim Allah kimseye gostermesin, arkadasinda biran evvel toparlansin insallah..
Pazar gunu izin tabiki veririz hic sorun degil, simdiden mutlu yillar kuzuna :)

Metobolizmam beni sasirdi bugun ama insan gece 76.6 sabah 76.5 olur mu yaa ben boyle bisey gormedim en az 76 olmam gerekti
Bazen olur boyle cok normal canim , takma kafana..

Ahaha çok tatlısın kaptanım, best captain ever! teşekkürs amin

Cok uzuldum canim, sende ,sizde zor zamanlar gecirmissiniz.
Ama 2 tane pirlanta gibi evladin var simdi, Allah bagislasin..

kaptişim yaa sen bir tanesin.. Çok iyiyim çok şükür.. Bu cuma kese görmeye gideceğiz inşallah.. Hafif kasık ağrısı ve kramplarım var onlarda normalmiş.. Sen siz nasılsınız
Oh masallah iyi olun canim, cuma gunu bizede haber ver.
Kasik agrilari normal bencede, benim de oluyordu bel kasik agrilarim.
Yorma kendini, 5., 6. haftalarda bebek yerlesiyor dikkat et kendine

Eki Görüntüle 2291564
Herkese günaydınnnnnn❤❤❤❤❤❤
Harika bir tabak kaptanim suan kahvalti hazirliyorum, immm istahim acildi :)
Nasilsin, diyete devam mi ?

Bugün evdeyim kutuları açıp yerleştiriyorum artık. Kutudan kahve fincanı çıkınca yapiverdim kahveyi. Eki Görüntüle 2291633
Oh miss kokusu taa buraya geldi :)

Ne guzel haber, hadi hayirlisi canim :)

Guzel menu, yuruyuste gayet guzel canim ama su bencede cok olmus :)

Afiyet olsun canim , daha iyi olmana sevindim:)
Bencede hergun tartilma ben 2-3 kez tartiliyorum 1 haftada, motivasyonunu etkilemesin,

Canim hic uzme kendini boyle insanlar icin, bu tarz insanlar her yerde var.
Negatif, bskalarina kotu seyler soylemekten hoslanan..
Sen biraz egzersiz eklesen hayatina nasil sIkIlasirsin biliyor musun..
Hatta evde yapabilecegin egzersizler yeter, spor salonuna bile gitmene gerek yok..

Canim yolculukta, tatilde bozuluyor uzme canini zaten mezun oldun, acele edecegin bir durumda yok, uzme kendini lutfen...

Yawrukush stitch iyiyim kizlar tesekkur ederim. Evet bir kac gundur hic ugrayamadim. Pek iyi degildim. Cildirmak üzereydim.. 3 cocuklu hayat cok zormus. Zaten evdeki islere yetisemiyorum bir de hareketli 2 cocuk arti surekli kucak isteyen bir bebek.. cok sukur Rabbim saglik sihhat versin hayirli uzuuun omur versin onlara ama ben pek iyi değildim. Birseyleri yetistiremedikce strese giriyorum. Eskiden hic bağırmayan cok sabirli olan ben artik delircek duruma geliyorum. Cocuklarin muzurluklarina artik dayanamiyorum bağırıyorum ve mutfagin yolunu tutmaya basladim 2 gundur kendimi engelleyemiyorum. Yedikce de suclu hissediyorum buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum 2 gundur. Misafirlerim vardi hafta sonu yaptiklarimi da strese girdikce git gel git gel yedim. Oyle iste. Kaptanciklarim cezam neyse raziyim. Insallah toparlayabilirim.. bi ceki duzen vermeliyim kendime. Help me!!!

Canim bende iki cocukla , cok stresli hayattan oturu, her bunaldigimda agzima bir sey atarak aldim kilolari ve ne kadar kolay alip , bir o kadar da zor veriyoruz biliyorsun.
Takima hergun gel, hep soyluyorum uzak kalinca diyetler bozuluyor..
Burada hep beraberken, birbirimize , takima karsi sorumlulugumuzu hatirlayip, diyetimize , egzersizimize ceki duzen veriyoruz.
Cocuklu yasam gercekten zor canisi ama hep iyi taraflarindan bakip , beynini rahatlat, beynimiz boyle calisiyor cunku.
Cok sukur saglikliari yerinde, cok sukur ailcek biraradayiz, cok sukur her sey yolunda vs diye beynini rahatlat.
Bu kucukluk zamanlari gececek, daha cok dinlen gece erken yat.
Ve neden kilo vermek istedigini, buraya geldigin ilk gunu hatirla..
Cumaya kadar devam diyetimize tamam mi canim

İnşallah kaptanım ya spor düzgün yapamıyorum çok geziyorum ondan sanırım kuramadım şu 59.1 i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…