Canım sen kilolarda birine de bunu diyolarsa, biz ölelim yani. Ne densiz insanlar var yakızlar bu arada çok moralim bozuldu
4 ay önce 48 kilo evlendim şu an biliyorsunuz 52 kiloyum
yemek yerken işteki gereksiz muhabbetim olmayan bir kadın geldi sen de baya kilo aldın dedi
ya sorma 4 kilo aldım deyince 4 kilo mu ben daha fazla aldın sandım dedi
sinirr oldum, çok gaza geldim
zaten gelmiştim de inanın hastayım diye tam performans gösteremedim ama bu iyice üzdü beni
Canım sen kilolarda birine de bunu diyolarsa, biz ölelim yani. Ne densiz insanlar var ya
Kızlar Eskişehir'de molamiz bitti çıktik yine yola. Çok bunaldım bugün, arabada çocuklar için abur cubur almıştık (normalde pek vermem de bugün 8 saat yol
Ama sıkıldıkça ben de yedim, az once de aksam yemeği yedik. Off gitti bugünüm
Deryacim çok sevindim, sonuna gelmişsin artık, umarım çok düzeltme de çıkmazHaklisin canim, inan ben de yapacagim aynisini
Bu hafta tezimi gondermem lazim profesore kendime bugun sonuna kadar hedef koydum. Bugun tyine izinliyim ama ise gekldim tez yayiyorum ve bitmek uzere az kaldi son iki diagram ve son kontrol birkac saatlik isi kaldi yani.
Ama tabi hoca ne duzeltme ister bilemem duzeltme icin de 1 ay zamanim var, umarim cabuk cevap verir. Hedefim bugun bitirip gun sonunda gondermek.
Dun de menu yazmadim hemen yazayim aklimdayken.
Hmm, o zaman senin spora ağırlık vermen lazım diyetten ziyade canım. Ben de biraz daha kilo versem bir spor salonuna yazilicam hemenya ben direk göbek bölgesine alıyorum boyum da kısa çok belli oluyor cidden
bir de yumuşak yapılıyım, kemiklerim de ince yani vücut safi yağ
şu midemi küçültebilsem cidden haftaya spora başlamam lazım
bari cezamı iyileşince uygulayayım bu hafta
Ben hiç geçe kalmam zaten akşam yemeği konusunda, Max. 5 genelde de 4 gibi yerim. Ondan sonra da çay, süt gibi sıvı seyler genelde. (Tabi okul zamanı değişebiliyor, programima göre artık)bir de akşam yemeği için çok erken değil mi?
geceye kadar yine acıkırsınız yahu saat daha 5 bile değil
Gerçi bugün zaten aksini yapamazdık, Eskişehir'de sonra Ankara'ya kadar durmayiz artık. Öğle molasini da Bursa'da verdik. Yol üstü bu iki şehir bizi kurtarıyor.bir de akşam yemeği için çok erken değil mi?
geceye kadar yine acıkırsınız yahu saat daha 5 bile değil
Bu hallere düşmeden önlemimizi aldık kızlar
İyiyim canım teşekkür ederim
Bende iyiyim kaptanim, sadece takimla ilgili bir seyler olmadan, halini hatrini sorayim istedim.İyiyim canım teşekkür ederim
Buralarda takılıyorum bi yandan çocuklarla uğraşıyorum sen nasılsın
4 daneBende iyiyim kaptanim, sadece takimla ilgili bir seyler olmadan, halini hatrini sorayim istedim.
Kac cocuk var, bende de 2 tane var , yaz tatili cocuklarla kosturarak geciyor. :)
Oy masallah canim, guzel omurleri olsun.4 daneellerinden öperler
Amin canim Allah kimseye gostermesin, arkadasinda biran evvel toparlansin insallah..İnşallah canım yapı gereğide çok duygusal biri ondan bu dönemi çok zor atlatıyor birde kardeşini dört gözle bekleyen bir abla var hala söylememişler onada Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla atlatsın bu dönemi. Allah kimseye göstermesin bu acıyı. TAmam canım çok sağol bozuşmak yok sadcee pazar günü için bir günlük izin isteyebilirim sizden ama kızımın doğumgünü çünkü
Bazen olur boyle cok normal canim , takma kafana..Metobolizmam beni sasirdi bugun ama insan gece 76.6 sabah 76.5 olur mu yaa ben boyle bisey gormedim en az 76 olmam gerekti
Ahaha çok tatlısın kaptanım, best captain ever!teşekkürs amin
Cok uzuldum canim, sende ,sizde zor zamanlar gecirmissiniz.Arkadaşına destek olman çok güzel canım, ben de ikinci hamileligimde bebeğimi kaybettim, bilirim o acıyı. Ama kızım vardı, onunla avunmuştum. Arkadasin da kızına odaklanmaya çalışsın, en azından ilk çocuğum değil, Allah'a çok şükür bir kızım var zaten Allah ona ömür versin demiştim. İnan bu durumda en çok işe yarayan teselli bu. Bir de mucize gibi insan vücudu, eğer isterse yeniden hamile kalabilir. 3 ay sonra yeniden hamileydim ben ve çocuğum doğdu, yiyecek ekmeği varmış. Ona kismetmiş dünyaya gelmek. (3. çocuğu düşünmeyen biri olarak söylüyorum, eğer bebeğimi kaybetmeseydim doğal seleksiyon diye birşey olmasaydı, bu sefer şimdiki miniğim olmayacaktı) Yani, insan kaderini yaşıyor. Şimdi çok yeni arkadaşının acısı ama dinecek ve avunacaktir kızıyla eminim.
Duygulandım bunları yazarken inan, umarım atlatır arkadaşın. Yanında olman da çok güzel, sadece ailem yanımdaydı benim o zamanlar, yaz tatiliydi. İnsan destek olacak dostlarıni arıyor gerçekten
Oh masallah iyi olun canim, cuma gunu bizede haber ver.kaptişim yaa sen bir tanesin..Çok iyiyim çok şükür.. Bu cuma kese görmeye gideceğiz inşallah.. Hafif kasık ağrısı ve kramplarım var onlarda normalmiş.. Sen siz nasılsınız
Harika bir tabak kaptanim suan kahvalti hazirliyorum, immm istahim acildi :)Eki Görüntüle 2291564
Herkese günaydınnnnnn❤❤❤❤❤❤
Oh miss kokusu taa buraya geldi :)Bugün evdeyim kutuları açıp yerleştiriyorum artık. Kutudan kahve fincanı çıkınca yapiverdim kahveyi. Eki Görüntüle 2291633
Ne guzel haber, hadi hayirlisi canim :)Haklisin canim, inan ben de yapacagim aynisini
Bu hafta tezimi gondermem lazim profesore kendime bugun sonuna kadar hedef koydum. Bugun tyine izinliyim ama ise gekldim tez yayiyorum ve bitmek uzere az kaldi son iki diagram ve son kontrol birkac saatlik isi kaldi yani.
Ama tabi hoca ne duzeltme ister bilemem duzeltme icin de 1 ay zamanim var, umarim cabuk cevap verir. Hedefim bugun bitirip gun sonunda gondermek.
Dun de menu yazmadim hemen yazayim aklimdayken.
Guzel menu, yuruyuste gayet guzel canim ama su bencede cok olmus :)22 temmuz menum - dunku menu
09:30 - 1 fincan sutlu, 1fincan sade fil;tre kahve ((canim hicbirsey yemek istemedi ve yemedim)
13:00_ 150 gr kadar firinda balik icinde peynir ve ispanak vardir baligin, 3 -4 yemek kasigi kadar kara bugday haslama, 1 kase salata, 1 elma
19:00_ 1 bucuk kase domates corbasi icinde bugday da vardi, 1 tabak peynirli salata, 5-6 dilim kadar karpuz, 4 cubuk kraker (kizimin krakerlerinden yuruttum cok canim istedi)
su: 4 litreye yakin (cok mu iciyorum ne)
spor: yarim saat civari yuruyus
Yawrukush Elmasyuzuk stitch @gogo2405
Afiyet olsun canim , daha iyi olmana sevindim:)işe geldim saat 10da bir yarım saat uyudum işte
şimdi daha iyiyim sağolun
sabah yine zenginler gibi yedim
öğlen mütevazı
akşama salata planlıyorum yine
yarın yediğim tüm menüyü atacağım ama anlamadım gripten ya da ilaçlardan mı ne sabah yine 52 çıktım
her gün tartılmayacağım devam edip cuma günü tartılacağım moralim bozuldu çünkü.
İyi hissettiğim için yarına bir üyenin attığı gibi haşlanmış yumurtalı tabak getireceğim işe.
Canim hic uzme kendini boyle insanlar icin, bu tarz insanlar her yerde var.kızlar bu arada çok moralim bozuldu
4 ay önce 48 kilo evlendim şu an biliyorsunuz 52 kiloyum
yemek yerken işteki gereksiz muhabbetim olmayan bir kadın geldi sen de baya kilo aldın dedi
ya sorma 4 kilo aldım deyince 4 kilo mu ben daha fazla aldın sandım dedi
sinirr oldum, çok gaza geldim
zaten gelmiştim de inanın hastayım diye tam performans gösteremedim ama bu iyice üzdü beni
Canim yolculukta, tatilde bozuluyor uzme canini zaten mezun oldun, acele edecegin bir durumda yok, uzme kendini lutfen...Kızlar Eskişehir'de molamiz bitti çıktik yine yola. Çok bunaldım bugün, arabada çocuklar için abur cubur almıştık (normalde pek vermem de bugün 8 saat yol
Ama sıkıldıkça ben de yedim, az once de aksam yemeği yedik. Off gitti bugünüm
Burdaayim kaptancigimSelamlar citirlar nasilsiniz?
Gununuz nasil gecti?
fayfeyfiy , Elmasyuzuk , sserendipity neredesiniz kizlar?
Canim bende iki cocukla , cok stresli hayattan oturu, her bunaldigimda agzima bir sey atarak aldim kilolari ve ne kadar kolay alip , bir o kadar da zor veriyoruz biliyorsun.Yawrukush stitch iyiyim kizlar tesekkur ederim. Evet bir kac gundur hic ugrayamadim. Pek iyi degildim. Cildirmak üzereydim.. 3 cocuklu hayat cok zormus. Zaten evdeki islere yetisemiyorum bir de hareketli 2 cocuk arti surekli kucak isteyen bir bebek.. cok sukur Rabbim saglik sihhat versin hayirli uzuuun omur versin onlara ama ben pek iyi değildim. Birseyleri yetistiremedikce strese giriyorum. Eskiden hic bağırmayan cok sabirli olan ben artik delircek duruma geliyorum. Cocuklarin muzurluklarina artik dayanamiyorum bağırıyorum ve mutfagin yolunu tutmaya basladim 2 gundur kendimi engelleyemiyorum. Yedikce de suclu hissediyorum buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum 2 gundur. Misafirlerim vardi hafta sonu yaptiklarimi da strese girdikce git gel git gel yedim. Oyle iste. Kaptanciklarim cezam neyse raziyim. Insallah toparlayabilirim.. bi ceki duzen vermeliyim kendime. Help me!!!
Son gunlerdeki en guzel menun ablam :)
Tamamdir o zaman soz veriyorsun hic tartilamama gibi bir durum olmayacak , anlastik canim :)
Al hepsi senin olsun canim, dondurmayla aram hic yok zaten :)
Alkislarin en buyugu sana geliyor bugun.
Sagol canim :)
Dondurma olmamis, dikkat et feyzacim ,cumaya arti gelme kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?