Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ediyorum ilk yaşımız şimdiden heyecan sardı beni o gün kesin ağlayacağım

Saçma menümüde yazayım kızlar
Sabah
1 dilim karpuz
Yok
Öğlen
2 kaşık Tavuk yemeği
4 kaşıkArpa şehriye pilavı
Bolca çoban salata
Ara
Sade kahve
Akşam
Yoğurt
Su
3 litre
Spor
200 adet ip atladım zıpladım daha doğru olur
Bu ara canım ne yemek hazırlamak istiyor ne de yemek yemek istiyor öğlenide iş yerinde yedim diye o kadar yiyebildim yemeği ben pişirmedim diye sanırım soğuk su içmekten midemi üşüttüm ondan hep bir bulantı var.
Eşim benim menüm biraz fazla saçma kusura bakma fayfeyfiy

Kızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar

Kolay gelsin canım inşallah

Canım arpa şehriye pilavı hariç harika bence çok saçma değil

Bu arada 23 Temmuz menüsü
Sabah 7 bir bardak ılık su
Sabah 8 bir Dibek şekersiz Türk kahvesi
Sabah 9 tam buğday ekmeğine beyaz peynir ile tost
10.30 bir nektarin
12 00 yemeğe çıkamadığım için bir tost yarısını yedim
14:00 Bir şekersiz sade türk kahvesi
16:00 Bir şeftali ve yarim kalan tosttan 3 ısırdık daha
19:30 ac bitir
3 lt su
400 ml fit su

Ayyyy canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm

Süpersin kuzum

Canım arpa şehriye pilavı hariç harika bence çok saçma değil
Onuda mecbur yedim tavuk yemeğini pek sevmiyorum az aldım ondan tek salatada olmaz diye pilavı alayım dedim bu arada spora 50 atlama daha ekledim kızım kucağmda atladık onada oyun oldu

Cinayet
İşten çıkarma
İkiside kötü
Sen iyisindir umarım

Ayy canım gecmis olsun neler olmus oyle

23 temmuz menum
Sabah 08.30
1 tane yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Sekersiz cay

Ara 3 ucgen dilim karpuz

Sekersiz turk kahvesi

Öglen 14.30
1 tabak tonbalikli makarna bu cok kotu oldu

Ara
1 sade soda

Aksam yok

3 litre su
Sporda yok parkta 2 saat cocuklarla oyun oynadim evde kosturduk baya bi bugun yine uykusuzluk kotu etkiledi beni hic hallim yoktu kolum kanadim kirikti sanki

Belki misafir de yorgunluk yaratmıştır, umarım daha rahatlarsın canim
FitFiliz canim esim , diger esler tirt mi ciktilar ne dersin:)
Vardiniz mi evinize?
Vardık ama çook yorgunum, valizi biraz açtım, biraz da sabaha bıraktım. Çocukları yatırdım. Şimdi de telefonu aldım elime canım
Evimi özlemişim.
Ben şu an aç hissediyorum, demek ki eridi yediklerim, belki de o kadar abartmamişımdır Özge'cim. Diğer eşlere bol şanslar dileriz
Teşekkürler, dediğim gibi sen yanındasın diye şanslı bence arkadaşın
Ay korkunç bu anlattıkların
Geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…