- 31 Mayıs 2019
- 142
- 655
- 18
- 34
Çok teşekkür ediyorum ilk yaşımız şimdiden heyecan sardı beni o gün kesin ağlayacağımAmin canim Allah kimseye gostermesin, arkadasinda biran evvel toparlansin insallah..
Pazar gunu izin tabiki veririz hic sorun degil, simdiden mutlu yillar kuzuna :)
Bazen olur boyle cok normal canim , takma kafana..
Cok uzuldum canim, sende ,sizde zor zamanlar gecirmissiniz.
Ama 2 tane pirlanta gibi evladin var simdi, Allah bagislasin..
Oh masallah iyi olun canim, cuma gunu bizede haber ver.
Kasik agrilari normal bencede, benim de oluyordu bel kasik agrilarim.
Yorma kendini, 5., 6. haftalarda bebek yerlesiyor dikkat et kendine
Harika bir tabak kaptanim suan kahvalti hazirliyorum, immm istahim acildi :)
Nasilsin, diyete devam mi ?
Oh miss kokusu taa buraya geldi :)
Kolay gelsin canım inşallahKızlar işyerimde tekim, herkes izinde. Kendi işimi yapıp 2 kişinin de yerine bakıyorum.
O yüzden çok yorruluyorum
Ve buraya çok bakamıyorum
Bugün salı bitti
Cuma 5e kadar dayanmam lazım
Bu haftayı atlatırsam rahatlayacağım
Canım arpa şehriye pilavı hariç harika bence çok saçma değilSaçma menümüde yazayım kızlar
Sabah
1 dilim karpuz
Yok
Öğlen
2 kaşık Tavuk yemeği
4 kaşıkArpa şehriye pilavı
Bolca çoban salata
Ara
Sade kahve
Akşam
Yoğurt
Su
3 litre
Spor
200 adet ip atladım zıpladım daha doğru olur
Bu ara canım ne yemek hazırlamak istiyor ne de yemek yemek istiyor öğlenide iş yerinde yedim diye o kadar yiyebildim yemeği ben pişirmedim diyesanırım soğuk su içmekten midemi üşüttüm ondan hep bir bulantı var.
Eşim benim menüm biraz fazla saçma kusura bakmafayfeyfiy
Ayyyy canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldümKızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar
Süpersin kuzumBu arada 23 Temmuz menüsü
Sabah 7 bir bardak ılık su
Sabah 8 bir Dibek şekersiz Türk kahvesi
Sabah 9 tam buğday ekmeğine beyaz peynir ile tost
10.30 bir nektarin
12 00 yemeğe çıkamadığım için bir tost yarısını yedim
14:00 Bir şekersiz sade türk kahvesi
16:00 Bir şeftali ve yarim kalan tosttan 3 ısırdık daha
19:30 ac bitir
3 lt su
400 ml fit su
Onuda mecbur yedim tavuk yemeğini pek sevmiyorum az aldım ondan tek salatada olmaz diye pilavı alayım dedim bu arada spora 50 atlama daha ekledim kızım kucağmda atladık onada oyun olduCanım arpa şehriye pilavı hariç harika bence çok saçma değil
Ayyyy canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm
Süpersin kuzum
CinayetKızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar
Çok guzel biyer yaa havada mis gibi duruyor bu arada senin kuzucuklarinda arasi yakın sende bizim yollardan gecmissindirSanat kursundan ciktik yuruyoruz kuzularla☺
Eki Görüntüle 2291833 Eki Görüntüle 2291834
Eki Görüntüle 2291835
Ayy canım gecmis olsun neler olmus oyleKızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar
Belki misafir de yorgunluk yaratmıştır, umarım daha rahatlarsın canimYawrukush @stitch iyiyim kizlar tesekkur ederim. Evet bir kac gundur hic ugrayamadim. Pek iyi degildim. Cildirmak üzereydim.. 3 cocuklu hayat cok zormus. Zaten evdeki islere yetisemiyorum bir de hareketli 2 cocuk arti surekli kucak isteyen bir bebek.. cok sukur Rabbim saglik sihhat versin hayirli uzuuun omur versin onlara ama ben pek iyi değildim. Birseyleri yetistiremedikce strese giriyorum. Eskiden hic bağırmayan cok sabirli olan ben artik delircek duruma geliyorum. Cocuklarin muzurluklarina artik dayanamiyorum bağırıyorum ve mutfagin yolunu tutmaya basladim 2 gundur kendimi engelleyemiyorum. Yedikce de suclu hissediyorum buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum 2 gundur. Misafirlerim vardi hafta sonu yaptiklarimi da strese girdikce git gel git gel yedim. Oyle iste. Kaptanciklarim cezam neyse raziyim. Insallah toparlayabilirim.. bi ceki duzen vermeliyim kendime. Help me!!!
Vardık ama çook yorgunum, valizi biraz açtım, biraz da sabaha bıraktım. Çocukları yatırdım. Şimdi de telefonu aldım elime canım
Teşekkürler, dediğim gibi sen yanındasın diye şanslı bence arkadaşınSanada geçmiş olsun canım dediğin gibi hayırlısı bu şekildeymiş Allah kızına ömür versin kendide çok kan kaybetmiş Rabbim onuda kızına ailesine bağışlamış.Hayat bu kimse ne yaşayacağını bilmiyorum sevdiklerimin hep zor günlerinde yanında olmaya çalışıyorum hep iyi günde yanında olmak olmaz iyi günlerde herkes yanımızda oluyor zaten
Ay korkunç bu anlattıklarınKızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar
Özge'cim gül cemalini görmüş olduk, hani derler ya insanın kalbinin güzelliği yüzüne vurur aynen öyle benceSanat kursundan ciktik yuruyoruz kuzularla☺
Eki Görüntüle 2291833 Eki Görüntüle 2291834
Eki Görüntüle 2291835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?