Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de uyuyamıyorum şu an :/ çok geçmiş olsun kuzum

Sizin komsu muhabbetlerinize cok ozeniyorum :)
Aile gibisiniz masallah..
Cok gec yatiyorsun gercekten, dizi film vs mi izliyorsun ?

Hay Allah gece kalkiyorlar gercenten..
Bas agrin gecti mi canim?

Gunaydin kizlarr.. sabahin nurunda uyandi bebis ama yok uyumuyo... kahvaltiya da misafirim gelcek... siz neler yapiyorsunuz? Firsat bulur bulmaz gecmisi okuycam ama bugun pek mumkun degil gibi. Bakalim
Bu gece takimin kuzulari hep erkenden uyanmis.
Kolay gelsin canim, keyifli kahvaltilar :)

Bugece hergecekinden daha fenaydılar yarimsaatte bir biri kalkti canım buda bi gecis donemidir umarim.ilac aldim daha iyi suan basim

SALI MENUM
SABAH 9.30DA

1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma

ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar

OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)

ARA
Yarim armut
Filtre kahve

AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata

SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.

Canim bu cuma sen harika kilo vermis olcaksin tartida bu menulerle

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk MUAF
gogo2405
btsc11
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad100IA
Patlicanmoru100IA 50S 100JJ
klbk33100IA
LaMademoiselle100IA ??
cromozom

Gunaydin canim, bugun kendini yorma, gunu kendini zorlamadan gecirmeye calis.
Yemek , ev isi olabildigince hafif tut.
Bugun spora yuklenmeyi dusunuyorum zaten bi bugun bi yarin var yarin aksamada kina var ama gitmicem ben kinaya cocuklarla burnumdan gelir esim 9 da geliyor benim orda olmam 10 kendim iki cocukla gitmeye kalksam olmaz yollarda durmayabilirler uzakta biraz kayinvalidemlerle gidicek olsam onlarda kina bitene kadr otururlar en iyisi gitmemem cumada dr randevum var ndizim icin yani sporu su iki gun ne yaparsam kar ctside dugun var

Canim bu cuma sen harika kilo vermis olcaksin tartida bu menulerle
Cok iyi hissediyorum Ozlemcim kendimi, bir gece onceden menumu kararlastiriyorum.
Kalorilerini hesapliyorum ve asla bozmayacagim diye pesinen kararli oluyorum.
2 gundur kahvaltidaki sebzelerim artiyor, tabak hazirlamasam daha cok yiyordum.
Epey sevdim bu yontemi.
Bakalim cuma nasil olcak :)

Sporuma ceza yokmu ☺

Bende diyetisyene giderken bu sekilde yapiyordum yani hesapli olunca herseydende rahatlikla yiyorsun hemde cok guzel kilolar giddiyor aralarda tartilmiyormusun peki huc ben catliyorum meraktan surekli tarti ustundeyim Elmasyuzuk ten hala haber yokmu yaa allah allah nerde bu kiz

Aaa bu kadar cabuk muydu dugun.
Cocuklarinin durumuna gore hareket et canim, durmazlarsa burnundan getirme.
Dugune gidersin guzelce.
Cumada doktordan guzel haberler getirirsin insallah.

Sporuma ceza yokmu ☺
Parka gitmissin , evde kosturmussun bunlarda egzersiz canisi :)

Pazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.
2-3 gunde bir tartilmaya gayret ediyorum canim, yoksa kafama takip, stres yapiyorum.
Elmasyuzuk hafta sonundan beri yok, 2. kez boyle yapiyor, cok uzgunum

4. takimin citir mi citirlari gununuz aydin olsun.
Cok keyifli bir gun gecirin insallah, calisan arkadaslarima islerinde kolayliklar, odevleri-sinavlari-tezleri olan arkadaslarima basarilar, evde kuzulari ile bogusan arkadaslarima saglikli, guzel gunler , hasta arkadaslarima sifalar, hamile arkadaslarima da keyifli gunler diliyorum.
tomrs doktora gittin mi canim?
stitch ses ver kuzum:)
FitFiliz canim esim menune dikkat et bugun, egzersiz icinde harika bir gun bence.
Kizlar cay demledik esimle, simdi kitabima gomuleyim azcik, bu gece bitiremem muhtemelen yarina biter ama cok meraktayim insallah bitiririm, dinimiz suphaneke amin
Hepinizi opuyorum.

Pazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.
2-3 gunde bir tartilmaya gayret ediyorum canim, yoksa kafama takip, stres yapiyorum.
Elmasyuzuk hafta sonundan beri yok, 2. kez boyle yapiyor, cok uzgunum
Kesinlikle 1 kilo gider cumaya tabi metabolizmanda cok onemli ama harika bi sekilde duzenli gidiyorsun bende keske tartilmadan durabilsem aa gercektenmi daha once demi yapti mazereti neydi peki

Kesinlikle 1 kilo gider cumaya tabi metabolizmanda cok onemli ama harika bi sekilde duzenli gidiyorsun bende keske tartilmadan durabilsem aa gercektenmi daha once demi yapti mazereti neydi peki
Agzindan bal damliyor canim, insallah :)
Daha oncede cok yogundu , arkadasinin sIkIntisi vardi, gelememisti birkac gun.
Hem merak ediyorum, hem ozledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…