Oglen makarnaya yuklenince aksami bos gecmek istedim evde salataliktta malzemm yoktu èvet erkenden kalkiyorlar suandads uyumuyolar saat2 den beri en az 10 seffer kalktım amaa basim nasil zonkluyor anlatamam agrısınıYawrukush canim acıkmadım bugunude atlattim 2 gundur menume dikkat edemedim yarin donuceem saglikli menulete insallah
Sizin komsu muhabbetlerinize cok ozeniyorum :)Ayyy yok yaşıt gibiyiz neredeyse maşallah
Bugün pazara gittim canım baya yürüdük ama yeri değişmiş venotobğsler de uzun sürdü bol yürümeliydi
Sonra geldim herkes yemek yemiş komşu teyzenin eşi çok geç geliyor ona gittim çay yapıp içtik az da yattık
Sonra eve geldim
Kahve dinlenme spor boyama dizi yatış :) sabah erken kalkmak istiyorum hep ama gecenin bir körü uyuyorum ya
Hay Allah gece kalkiyorlar gercenten..Oglen makarnaya yuklenince aksami bos gecmek istedim evde salataliktta malzemm yoktu èvet erkenden kalkiyorlar suandads uyumuyolar saat2 den beri en az 10 seffer kalktım amaa basim nasil zonkluyor anlatamam agrısınıYawrukush canim acıkmadım bugunude atlattim 2 gundur menume dikkat edemedim yarin donuceem saglikli menulete insallah
Bu gece takimin kuzulari hep erkenden uyanmis.Gunaydin kizlarr.. sabahin nurunda uyandi bebis ama yok uyumuyo... kahvaltiya da misafirim gelcek... siz neler yapiyorsunuz? Firsat bulur bulmaz gecmisi okuycam ama bugun pek mumkun degil gibi. Bakalim
Bugece hergecekinden daha fenaydılar yarimsaatte bir biri kalkti canım buda bi gecis donemidir umarim.ilac aldim daha iyi suan basimSizin komsu muhabbetlerinize cok ozeniyorum :)
Aile gibisiniz masallah..
Cok gec yatiyorsun gercekten, dizi film vs mi izliyorsun ?
Hay Allah gece kalkiyorlar gercenten..
Bas agrin gecti mi canim?
Bu gece takimin kuzulari hep erkenden uyanmis.
Kolay gelsin canim, keyifli kahvaltilar :)
Sen niye uyumadin tatlim.tesekkur ederimBen de uyuyamıyorum şu an :/ çok geçmiş olsun kuzum
Gunaydin canim, bugun kendini yorma, gunu kendini zorlamadan gecirmeye calis.Bugece hergecekinden daha fenaydılar yarimsaatte bir biri kalkti canım buda bi gecis donemidir umarim.ilac aldim daha iyi suan basim
Canim bu cuma sen harika kilo vermis olcaksin tartida bu menulerleSALI MENUM
SABAH 9.30DA
1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma
ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar
OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)
ARA
Yarim armut
Filtre kahve
AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata
SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | ||||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | ||||||
LaMademoiselle | 100IA ?? | ||||||
cromozom |
Bugun spora yuklenmeyi dusunuyorum zaten bi bugun bi yarin var yarin aksamada kina var ama gitmicem ben kinaya cocuklarla burnumdan gelir esim 9 da geliyor benim orda olmam 10 kendim iki cocukla gitmeye kalksam olmaz yollarda durmayabilirler uzakta biraz kayinvalidemlerle gidicek olsam onlarda kina bitene kadr otururlar en iyisi gitmemem cumada dr randevum var ndizim icin yani sporu su iki gun ne yaparsam kar ctside dugun varGunaydin canim, bugun kendini yorma, gunu kendini zorlamadan gecirmeye calis.
Yemek , ev isi olabildigince hafif tut.
Cok iyi hissediyorum Ozlemcim kendimi, bir gece onceden menumu kararlastiriyorum.Canim bu cuma sen harika kilo vermis olcaksin tartida bu menulerle
Sporuma ceza yokmu ☺TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 ODUL Mavi boncukkk MUAF MUAF gogo2405 50DK btsc11 ?? Konus dinliyorum ODUL Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk ODUL DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch cinecin 50DK ODUL DenizinYosunKokusu fmad 100IA ODUL Patlicanmoru 100IA 50S 100JJ 10DK D ?? 50S klbk33 100IA ODUL 100IA LaMademoiselle 100IA ?? ?? ODUL cromozom 100IA ??
Bende diyetisyene giderken bu sekilde yapiyordum yani hesapli olunca herseydende rahatlikla yiyorsun hemde cok guzel kilolar giddiyor aralarda tartilmiyormusun peki huc ben catliyorum meraktan surekli tarti ustundeyimCok iyi hissediyorum Ozlemcim kendimi, bir gece onceden menumu kararlastiriyorum.
Kalorilerini hesapliyorum ve asla bozmayacagim diye pesinen kararli oluyorum.
2 gundur kahvaltidaki sebzelerim artiyor, tabak hazirlamasam daha cok yiyordum.
Epey sevdim bu yontemi.
Bakalim cuma nasil olcak :)
Aaa bu kadar cabuk muydu dugun.Bugun spora yuklenmeyi dusunuyorum zaten bi bugun bi yarin var yarin aksamada kina var ama gitmicem ben kinaya cocuklarla burnumdan gelir esim 9 da geliyor benim orda olmam 10 kendim iki cocukla gitmeye kalksam olmaz yollarda durmayabilirler uzakta biraz kayinvalidemlerle gidicek olsam onlarda kina bitene kadr otururlar en iyisi gitmemem cumada dr randevum var ndizim icin yani sporu su iki gun ne yaparsam kar ctside dugun var
Parka gitmissin , evde kosturmussun bunlarda egzersiz canisi :)Sporuma ceza yokmu ☺
Pazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.Bende diyetisyene giderken bu sekilde yapiyordum yani hesapli olunca herseydende rahatlikla yiyorsun hemde cok guzel kilolar giddiyor aralarda tartilmiyormusun peki huc ben catliyorum meraktan surekli tarti ustundeyimElmasyuzuk ten hala haber yokmu yaa allah allah nerde bu kiz
Kesinlikle 1 kilo gider cumaya tabi metabolizmanda cok onemli ama harika bi sekilde duzenli gidiyorsun bende keske tartilmadan durabilsem aa gercektenmi daha once demi yapti mazereti neydi pekiPazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.
2-3 gunde bir tartilmaya gayret ediyorum canim, yoksa kafama takip, stres yapiyorum.
Elmasyuzuk hafta sonundan beri yok, 2. kez boyle yapiyor, cok uzgunum
Agzindan bal damliyor canim, insallah :)Kesinlikle 1 kilo gider cumaya tabi metabolizmanda cok onemli ama harika bi sekilde duzenli gidiyorsun bende keske tartilmadan durabilsem aa gercektenmi daha once demi yapti mazereti neydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?