Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle tabak hazırlamak çok etkili bence de

Evet kesinlikle canım

11.50 de cnim insallah yoktur ama agriyan dizimden kıtır kıtır ses geliyor oynatırken bende korkuyorum valla kotu bisi cikmasin diye

Amin canim insallah

Günaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
Canım tatildeyken de çok uyuyunca kötü hissediyor insan...

Süpersin kuzum
Gojiyi aç karna yemekten önce yiyince de bağırsakları çalıştırıyordu bak sen yazınca aklıma geldi
Goji berry di mi goji yazdığın

Hmm benimde uykusuzluktan buyuk ihtimal ama bekarken uyumadigim gunlerime aciyorum
Çocuklar az büyüsün daha rahat uyursun :) olsun acıma geçmiş bu haliyle en güzeli

İlerde de uyumadım güzelce kalktım vs diye şükredeceksin
Uyuyup uyuşyk mu olsaydın kız

Çocuklar az büyüsün daha rahat uyursun :) olsun acıma geçmiş bu haliyle en güzeli ♥♥

İlerde de uyumadım güzelce kalktım vs diye şükredeceksin
Uyuyup uyuşyk mu olsaydın kız
Feyzacim, böyle küçük çocuğu olan anneleri toplayip ayda bir kere 24 saat uyutsalar inan hepsi hemen kabul ediyorum der
Kozmogirl17 seninkiler tam olarak kaç yaşlarında tatlım?
Benim biri 9 digeri 6 göya büyüdüler ama minişim geceleri hala uyanır arada. Bir de öyle kavga ediyorlar ki sorma. Olmadık şeylerden bağırışıyorlar

Ben 23 kardeşim 21 biz hala kavga ediyoruz
Tabi artık ben bir şey yapamıyorum ama...

Yok kilo da verdin cnaim tatilde, masallah suanki kilon super senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…