Ahhahahahahaha evet yaKiz uyuyorum diyosun yaziyosun gene
OyyyŞu saatte daha yeni kahvaltimi yaptim yazık bana yaaa
kesinlikle tabak hazırlamak çok etkili bence deCok iyi hissediyorum Ozlemcim kendimi, bir gece onceden menumu kararlastiriyorum.
Kalorilerini hesapliyorum ve asla bozmayacagim diye pesinen kararli oluyorum.
2 gundur kahvaltidaki sebzelerim artiyor, tabak hazirlamasam daha cok yiyordum.
Epey sevdim bu yontemi.
Bakalim cuma nasil olcak :)
Evet kesinlikle canımTeşekkür ederim canım sizinde dişiniz hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun sağlıcakla sıkıntısız çıkarsın dişlerini inşallah
Evet canım gerçekten çok kötü üni zamanında daha kiloluydum bir arkadaşım böyle olmuştu hiç yemek yiyemiyordu tabi benim iştahın maşallahı var arkadaşıma ne güzel keşke bende bir şey yiyemesem demiştim fikri güzel geliyor çünkü insana yemek yiyemiyorsun sonra bende hastalandım ve ne kadar kötü olduğunu anladım yemek düşününce bile bulanıyordu midem. Sonradan arkadaşıma hak vermiştim.
Eşim senin menünde güZel sporla sen yakmışsındır zaten o reçeli falan bir şeycik kalmamıştır ama güne geç başlamak kötü oluyor işte insanın dengesi şaşıyor
Canim pollyannacım aynen oyle bide temizlik yaptim ac ac ohhh simdi bide spor yaparım missAhhahahahahaha evet ya
Oyyy ♥ Kuzum iyi tarafından bak aç aç o kadar uğraştın yağlar yandı
Tanıştırayım: Pollyanna
Kahve uykusunu kaciranlardansın yani sende ayy bi benimi hic etkilemiyo kahve cay icerim yine uykum olurKahve içmiştim bu gece ondan oldu galiba canım
Bence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
Evettt ☺☺ çok heyecanlı
Yine çok güzel menün, planladığın belli tatlım
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumu
Ben bugün tartildim merakla☺☺, annemdeki tartidan farklı değil sanırım benimki. Sadece 100 gr arti çıktım düne göre. Bugün de dikkatli başladım ama kahvaltıdan hemen sonra bir avuç fıstık yedim. Ara öğün hakkımın biri gitti
Neyse sağlık olsun.
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canım
Ne güzel bir haber☺☺
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen gi12 ye ysilerime bir baksam iyi olacak.
Ay bir de annemlerde boy aynası yoktu,eve gelince aynalarda bir zayıflamış gördüm kendimi
Yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum.çünkü bir kilo verdim anca tatildeyken. Belki denize girmek sıkılaştırdı
11.50 de cnim insallah yoktur ama agriyan dizimden kıtır kıtır ses geliyor oynatırken bende korkuyorum valla kotu bisi cikmasin diyeBence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
Evettt ☺☺ çok heyecanlı
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumu
Ben bugün tartildim merakla☺☺, annemdeki tartidan farklı değil sanırım benimki. Sadece 100 gr arti çıktım düne göre. Bugün de dikkatli başladım ama kahvaltıdan hemen sonra bir avuç fıstık yedim. Ara öğün hakkımın biri gitti
Neyse sağlık olsun.
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canım
Ne güzel bir haber☺☺
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen giysilerime bir baksam iyi olacak.
Ay bir de annemlerde boy aynası yoktu,eve gelince aynalarda bir zayıflamış gördüm kendimi
Yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum.çünkü bir kilo verdim anca tatildeyken. Belki denize girmek sıkılaştırdı
Amin canim insallahTeşekkür ederim canım sizinde dişiniz hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun sağlıcakla sıkıntısız çıkarsın dişlerini inşallah
Evet canım gerçekten çok kötü üni zamanında daha kiloluydum bir arkadaşım böyle olmuştu hiç yemek yiyemiyordu tabi benim iştahın maşallahı var arkadaşıma ne güzel keşke bende bir şey yiyemesem demiştim fikri güzel geliyor çünkü insana yemek yiyemiyorsun sonra bende hastalandım ve ne kadar kötü olduğunu anladım yemek düşününce bile bulanıyordu midem. Sonradan arkadaşıma hak vermiştim.
Eşim senin menünde güZel sporla sen yakmışsındır zaten o reçeli falan bir şeycik kalmamıştır ama güne geç başlamak kötü oluyor işte insanın dengesi şaşıyor
Canım tatildeyken de çok uyuyunca kötü hissediyor insan...Günaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
İnşallahohh masallah saatlerce harket iyidirYANIN KALORILER
Süpersin kuzum23 temmuz menum - dunku menu
09:00_ 2 yk kadar yulaf kepegi, uzerine biraz sicak su ve cok az sut, 1 avuc kuru meyve (goji) , 1 muz.
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
14:00_ 1 kase sebzeli tavuk corbasi, 125 gr somon fume, 1 kase salata
18:00_ 1 yesil elma, 1 bardak soya sutu
aksam yok cunku eve cok gec gittim saat 22a geliyordu ve o saatten sonra yemek istemedim zaten uyudum sonra.
su: 3 litre
spor: 21 dakika yuzme, 11ooo adim
@Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Harikasın kuzumCanim pollyannacım aynen oyle bide temizlik yaptim ac ac ohhh simdi bide spor yaparım miss
Benim belli bir nokta var oraya kadar kaçırır sonrası tınlamam ama kaçırıyor yaniKahve uykusunu kaciranlardansın yani sende ayy bi benimi hic etkilemiyo kahve cay icerim yine uykum olur
Hmm benimde uykusuzluktan buyuk ihtimal ama bekarken uyumadigim gunlerime aciyorumBenim belli bir nokta var oraya kadar kaçırır sonrası tınlamam ama kaçırıyor yani
Çocuklar az büyüsün daha rahat uyursun :) olsun acıma geçmiş bu haliyle en güzeliHmm benimde uykusuzluktan buyuk ihtimal ama bekarken uyumadigim gunlerime aciyorum
Özlemcim, ne dedi peki? Kireçlenme filan mıymış, geçmiş olsun tekrardan11.50 de cnim insallah yoktur ama agriyan dizimden kıtır kıtır ses geliyor oynatırken bende korkuyorum valla kotu bisi cikmasin diye
Feyzacim, böyle küçük çocuğu olan anneleri toplayip ayda bir kere 24 saat uyutsalar inan hepsi hemen kabul ediyorum derÇocuklar az büyüsün daha rahat uyursun :) olsun acıma geçmiş bu haliyle en güzeli ♥♥
İlerde de uyumadım güzelce kalktım vs diye şükredeceksin
Uyuyup uyuşyk mu olsaydın kız
Ben 23 kardeşim 21 biz hala kavga ediyoruzFeyzacim, böyle küçük çocuğu olan anneleri toplayip ayda bir kere 24 saat uyutsalar inan hepsi hemen kabul ediyorum der
Kozmogirl17 seninkiler tam olarak kaç yaşlarında tatlım?
Benim biri 9 digeri 6 göya büyüdüler ama minişim geceleri hala uyanır arada. Bir de öyle kavga ediyorlar ki sorma. Olmadık şeylerden bağırışıyorlar
Ayyy yandık deseneBen 23 kardeşim 21 biz hala kavga ediyoruz
Tabi artık ben bir şey yapamıyorum ama...
Yok kilo da verdin cnaim tatilde, masallah suanki kilon super seninBence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
Evettt ☺☺ çok heyecanlı
Neyse sağlık olsun.
Ne güzel bir haber☺☺
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen giysilerime bir baksam iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?