Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana günaydın, sana da keyifli geceler o zaman canım, geçen resmini yuklediğin kitap değil mi? Ben hala bitiremedim kendikimi.
Oldukça şiş uyandım. Aslında daha kalkıp işlere koyulamadim, öyle tembel tembel geçmişi okuyorum
Bugün dikkat ederim, fazladan spor da yaparım, olur esim. Ama asıl tartilmayi iple çekiyorum. Tartiyla birbirimizi süzüyoruz şu an

Teşekkür ederim canım sizinde dişiniz hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun sağlıcakla sıkıntısız çıkarsın dişlerini inşallah
Evet canım gerçekten çok kötü üni zamanında daha kiloluydum bir arkadaşım böyle olmuştu hiç yemek yiyemiyordu tabi benim iştahın maşallahı var arkadaşıma ne güzel keşke bende bir şey yiyemesem demiştim fikri güzel geliyor çünkü insana yemek yiyemiyorsun sonra bende hastalandım ve ne kadar kötü olduğunu anladım yemek düşününce bile bulanıyordu midem. Sonradan arkadaşıma hak vermiştim.
süpersin canım eşim

cuma en çok kilo veren eş grubuna dondurma hediyesi var :)
Eşim senin menünde güZel sporla sen yakmışsındır zaten o reçeli falan bir şeycik kalmamıştır ama güne geç başlamak kötü oluyor işte insanın dengesi şaşıyor

sagol canim, cok mutluyum . Sukur dun gonderdim ama eve de baya gec gittim o yuzden aksam yemegi yiyemedim dun.
Ama degdi sonunda tezi hocama gonderdim

Canim benim tabiki cok zordur 3 cocukla. Ama lutfeen yemee. Sadece kendini mutsuz edersin baska birsey degil, hadi gel mutlu ve fit anneler olalim. Arada gel hic degilse menulerini yaz, kotu de olsa yaz.

ohh masallah saatlerce harket iyidir YANIN KALORILER

23 temmuz menum - dunku menu
09:00_ 2 yk kadar yulaf kepegi, uzerine biraz sicak su ve cok az sut, 1 avuc kuru meyve (goji) , 1 muz.
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
14:00_ 1 kase sebzeli tavuk corbasi, 125 gr somon fume, 1 kase salata
18:00_ 1 yesil elma, 1 bardak soya sutu
aksam yok cunku eve cok gec gittim saat 22a geliyordu ve o saatten sonra yemek istemedim zaten uyudum sonra.

su: 3 litre
spor: 21 dakika yuzme, 11ooo adim
Yawrukush Elmasyuzuk stitch gogo2405

Günaydın kızlar, gününüz çook güzel geçsin
Alıntıları yaptım sonra bir ara yazicam. C u
Gunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyordu esim al sana motivasyon olur demisti, almistim. Veeee su anda o elbise var ustumde

Günaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
haklisin canim, hele ki yazin insan cok ozluyor tatili ayy hadi zayiflayalim da tatile gidelim fir vucutla bikiniler giyelim
Kolay gelsin canim

Bence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
İyi geceler gece kuşlarım tatlı rüyalar uyuyanlarım

İnşallah hepiniz zayıf mı zayıf rüyalar görür motive uyanırsınızzzz cumaya 2 gün kaldııı
Evettt çok heyecanlı
Yine çok güzel menün, planladığın belli tatlım
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumu
Pazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.
2-3 gunde bir tartilmaya gayret ediyorum canim, yoksa kafama takip, stres yapiyorum.
Elmasyuzuk hafta sonundan beri yok, 2. kez boyle yapiyor, cok uzgunum
Ben bugün tartildim merakla, annemdeki tartidan farklı değil sanırım benimki. Sadece 100 gr arti çıktım düne göre. Bugün de dikkatli başladım ama kahvaltıdan hemen sonra bir avuç fıstık yedim. Ara öğün hakkımın biri gitti
Neyse sağlık olsun.
Günaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canım
Gunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyordu esim al sana motivasyon olur demisti, almistim. Veeee su anda o elbise var ustumde
Ne güzel bir haber
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen giysilerime bir baksam iyi olacak.
Ay bir de annemlerde boy aynası yoktu,eve gelince aynalarda bir zayıflamış gördüm kendimi
Yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum. çünkü bir kilo verdim anca tatildeyken. Belki denize girmek sıkılaştırdı

Gunaydin kizlarr.. sabahin nurunda uyandi bebis ama yok uyumuyo... kahvaltiya da misafirim gelcek... siz neler yapiyorsunuz? Firsat bulur bulmaz gecmisi okuycam ama bugun pek mumkun degil gibi. Bakalim
Oyyyy Allah yardımcın olsun canım

Evet canım
Dün boyama da yaptım :)

Ama asıl sorun erken kalkamamam uyandırılmasam zorunda olmasam uyanmıyorum ....

Komşılarımız Allah a şükür çok iyiler hele İstanbul’da böyle bir mahallede oturmak bize çok büyük şans

İnşallah size de daha da iyi komşular nasip olur

Süpersin kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…