Evet bende ozledim hemde essiz boynu bukuk kaldımAgzindan bal damliyor canim, insallah :)
Daha oncede cok yogundu , arkadasinin sIkIntisi vardi, gelememisti birkac gun.
Hem merak ediyorum, hem ozledim..
Bana günaydın, sana da keyifli geceler o zaman canım, geçen resmini yuklediğin kitap değil mi? Ben hala bitiremedim kendikimi.4. takimin citir mi citirlari gununuz aydin olsun.
Cok keyifli bir gun gecirin insallah, calisan arkadaslarima islerinde kolayliklar, odevleri-sinavlari-tezleri olan arkadaslarima basarilar, evde kuzulari ile bogusan arkadaslarima saglikli, guzel gunler , hasta arkadaslarima sifalar, hamile arkadaslarima da keyifli gunler diliyorum.
@tomrs doktora gittin mi canim?
stitch ses ver kuzum:)
FitFiliz canim esim menune dikkat et bugun, egzersiz icinde harika bir gun bence.
Kizlar cay demledik esimle, simdi kitabima gomuleyim azcik, bu gece bitiremem muhtemelen yarina biter ama cok meraktayim insallah bitiririm, dinimiz suphaneke amin
Hepinizi opuyorum.
Teşekkür ederim canım sizinde dişiniz hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun sağlıcakla sıkıntısız çıkarsın dişlerini inşallahBen iki cocukla kafayı yicem yakında sen 3 e iyi dayaniyosun kuzum allah saglik sıhhat versinde zor valla
Dogum gununuz kutlu olsun canim bende dis bugdayi uapicam yakin zamanda.
Ayyy bende oglumla hep atliyorumm cok egleniyor essek.
Ayy ben yoruldum kız
Evet canım gerçekten çok kötü üni zamanında daha kiloluydum bir arkadaşım böyle olmuştu hiç yemek yiyemiyordu tabi benim iştahın maşallahı var arkadaşıma ne güzel keşke bende bir şey yiyemesem demiştim fikri güzel geliyor çünkü insana yemek yiyemiyorsun sonra bende hastalandım ve ne kadar kötü olduğunu anladım yemek düşününce bile bulanıyordu midem. Sonradan arkadaşıma hak vermiştim.Ooo o konuda oyum Eskişehir den yana Kocaeli ile kiyaslanmaz şehir olarak çok daha güzel.
Evlenince illa kilo alınıyor tatlım fazla değil kilon verirsin kısa zamanda
Iyı olmuş menü sadece dolma pilav ekmek arka arkaya denk gelmese daha iyi olurmuş
Az yemişsin baya ama mide usutmek kötü oluyor
Ayy Allah beterinden saklasın fena şeyler yaşamışsın
Is yeri yoğun olunca düzen kaçıyor
Akşam yemeyip dengelemissin ama acikmadinmi
süpersin canım eşim
cuma en çok kilo veren eş grubuna dondurma hediyesi var :)
Eşim senin menünde güZel sporla sen yakmışsındır zaten o reçeli falan bir şeycik kalmamıştır ama güne geç başlamak kötü oluyor işte insanın dengesi şaşıyorbugün çok yorucuydu..
12.30
peynirli yumurta
1tk krem peynir
3 zeytn
1tk fıstık ezmesi
1dilim ekmek
16.00
elma kurusu
20.40(çok açtım)
bir porsiyon karpuz
domates soğan salatası 1.5 domatesten
yumurtalı fasulye 2-3yk
7zeytin
3hurma
1dilim ekmek
1tk çilek reçeli(hiiiiç olmadı biliyorum ama komşumuz yapmış tadına baktırdı:/)
22.00
Türk kahvesi
su
2L
spor
3 saat yürüyüş pazar artı yol
1000 zıp
50 mekik
cezamı ve gün içi yazdığını yaptım kaptanım reçel de yiyince devam ettim dedim zıpla bu az bile sana ceza diy...
Yawrukush
Elmasyuzuk kuzum nerelerdesin
stitch koyverdun gittun bizi
D Diyetteanne canım eşim dondurmayı bizim almamız lazım ama bu menülerle...
bana yetmiyor canim yaa, nasil seviyorum suyu. Ben cocuk emzirirken 5i geciyorduMenun güzel olmuş ama su fazla gerçekten. Fazlası zehirlenmeye sebep olabiliyor. 3 yeter bence en fazla
himm bakayim tekrar canim, ama goremedim etiketlenmedeYazıp etiketlemistim seni tatlım
sagol canim, cok mutluyum . Sukur dun gonderdim ama eve de baya gec gittim o yuzden aksam yemegi yiyemedim dun.Deryacim çok sevindim, sonuna gelmişsin artık, umarım çok düzeltme de çıkmaz
Hmm, o zaman senin spora ağırlık vermen lazım diyetten ziyade canım. Ben de biraz daha kilo versem bir spor salonuna yazilicam hemen
Ben hiç geçe kalmam zaten akşam yemeği konusunda, Max. 5 genelde de 4 gibi yerim. Ondan sonra da çay, süt gibi sıvı seyler genelde. (Tabi okul zamanı değişebiliyor, programima göre artık)
Canim benim tabiki cok zordur 3 cocukla. Ama lutfeen yemee. Sadece kendini mutsuz edersin baska birsey degil, hadi gel mutlu ve fit anneler olalim. Arada gel hic degilse menulerini yaz, kotu de olsa yaz.Yawrukush stitch iyiyim kizlar tesekkur ederim. Evet bir kac gundur hic ugrayamadim. Pek iyi degildim. Cildirmak üzereydim.. 3 cocuklu hayat cok zormus. Zaten evdeki islere yetisemiyorum bir de hareketli 2 cocuk arti surekli kucak isteyen bir bebek.. cok sukur Rabbim saglik sihhat versin hayirli uzuuun omur versin onlara ama ben pek iyi değildim. Birseyleri yetistiremedikce strese giriyorum. Eskiden hic bağırmayan cok sabirli olan ben artik delircek duruma geliyorum. Cocuklarin muzurluklarina artik dayanamiyorum bağırıyorum ve mutfagin yolunu tutmaya basladim 2 gundur kendimi engelleyemiyorum. Yedikce de suclu hissediyorum buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum 2 gundur. Misafirlerim vardi hafta sonu yaptiklarimi da strese girdikce git gel git gel yedim. Oyle iste. Kaptanciklarim cezam neyse raziyim. Insallah toparlayabilirim.. bi ceki duzen vermeliyim kendime. Help me!!!
ohh hem de turk bardaginda
ohh masallah saatlerce harket iyidirKaptanım yayıldım yeni eve geldim ordan komşuya geldim hatta onla yatıyoruz
Ama bugün mutlaka yapacağım inşallah cezamla beraber harikasın kuzum
Canım pazara gittim 1.35 gibi evden çıktım 6 gibi geldim full hareketliydim
Çok yorgunum
Siz nasılsınız
Gunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyorduGünaydın kızlar, gününüz çook güzel geçsin
Alıntıları yaptım sonra bir ara yazicam. C u
haklisin canim, hele ki yazin insan cok ozluyor tatiliGünaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
Bence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan ordaOoo o konuda oyum Eskişehir den yana Kocaeli ile kiyaslanmaz şehir olarak çok daha güzel.
Evlenince illa kilo alınıyor tatlım fazla değil kilon verirsin kısa zamanda
Iyı olmuş menü sadece dolma pilav ekmek arka arkaya denk gelmese daha iyi olurmuş
Az yemişsin baya ama mide usutmek kötü oluyor
Ayy Allah beterinden saklasın fena şeyler yaşamışsın
Is yeri yoğun olunca düzen kaçıyor
Akşam yemeyip dengelemissin ama acikmadinmi
Evetttİyi geceler gece kuşlarım tatlı rüyalar uyuyanlarım
İnşallah hepiniz zayıf mı zayıf rüyalar görür motive uyanırsınızzzz cumaya 2 gün kaldııı
Yine çok güzel menün, planladığın belli tatlımSALI MENUM
SABAH 9.30DA
1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma
ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar
OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)
ARA
Yarim armut
Filtre kahve
AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata
SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumuBugun spora yuklenmeyi dusunuyorum zaten bi bugun bi yarin var yarin aksamada kina var ama gitmicem ben kinaya cocuklarla burnumdan gelir esim 9 da geliyor benim orda olmam 10 kendim iki cocukla gitmeye kalksam olmaz yollarda durmayabilirler uzakta biraz kayinvalidemlerle gidicek olsam onlarda kina bitene kadr otururlar en iyisi gitmemem cumada dr randevum var ndizim icin yani sporu su iki gun ne yaparsam kar ctside dugun var
Ben bugün tartildim meraklaPazartesi tartildim -200dum, sali tartilmadim ama sabah uyaninca tartilacagim.
2-3 gunde bir tartilmaya gayret ediyorum canim, yoksa kafama takip, stres yapiyorum.
Elmasyuzuk hafta sonundan beri yok, 2. kez boyle yapiyor, cok uzgunum
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canımGünaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
Ne güzel bir haberGunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyorduesim al sana motivasyon olur demisti, almistim. Veeee su anda o elbise var ustumde
Oyyyy Allah yardımcın olsun canımGunaydin kizlarr.. sabahin nurunda uyandi bebis ama yok uyumuyo... kahvaltiya da misafirim gelcek... siz neler yapiyorsunuz? Firsat bulur bulmaz gecmisi okuycam ama bugun pek mumkun degil gibi. Bakalim
Sizin komsu muhabbetlerinize cok ozeniyorum :)
Aile gibisiniz masallah..
Cok gec yatiyorsun gercekten, dizi film vs mi izliyorsun ?
Hay Allah gece kalkiyorlar gercenten..
Bas agrin gecti mi canim?
Bu gece takimin kuzulari hep erkenden uyanmis.
Kolay gelsin canim, keyifli kahvaltilar :)
Kahve içmiştim bu gece ondan oldu galiba canımSen niye uyumadin tatlim.tesekkur ederim
SALI MENUM
SABAH 9.30DA
1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma
ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar
OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)
ARA
Yarim armut
Filtre kahve
AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata
SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?