MaşallahAllah razi olsun canim sikayet etsekte uykusuzus yorgunuz soyle boyle gozlerinkin icine bakiyoruz evlatlarimizin onlar eglensin diye hergun parklardda sokaklarda geziyoruz dun ben koskoca kadin ufakta eglendin diye kaydiraktan kaydim ufagi la birikte yeterki o gulsun eglensin diye
Ahahahhaha bak haklısınBurasi guzel gunluk olur onlar icin acsinlar okusunlar anamiz hem bizle ugrasmis hem kilo vermis diye
Canıııım Allah kucağına güzelce alabilmeyi nasip etsinÇok sağol canım..
Yok ya nerdee, tam iyiyim derken bu sabah daha kötü uyandım, çok kötü grip olmuşum.. Hemen doktorla konuştum, ilaç söyledi aldım kullanmaya başladım, bakalım nasıl olucak
Dur daha şimdiden ne yaşlanmasııı :))
Hazırlıklarım bitti gibi, ufak tefek eksiklerim var, yani olmasa da sonradan halledile bilinecek türden.. Annem, kvm var, sıkıntı yok yani :) toparlana bilsem kendim halledicem de işte, ne zamandır iyi olamıyorum..
Önemli eksiğim bebeğin çıkış kıyafeti.. Karar veremedim bir türlü
gidiyorum asagidaki bufeye misir patlagi gevregi almaya, cook acim bugun yaa
misir patlagindan yapilmis seyler var ya onlardan yedim 70 gram.
ahah yaa bazen insanı hiçbir şey tutmuyor
artık yapacak bir şey yok
mısır da çok masum değil tabi ama
guzel olmus canim, afiyet olsun. (oglenki nohutlu pliavin oporsiyonunun cok buyuk olmadigini tahmin ederek )23.07.20019 tarihli menüm
09:00 sabah kaşarlı domatesli tost
şekersiz türk kahvesi
13:00 nohut pilav
13:30 tek şekerli kahve -arkadaş şekerli yapmış-
17:00 kare şeklindeki ülker çikolataları var ya ondan küçük 2 kare attım yine dayanamadım
19:30 kuru etli balkan salatası -ikea :) ekmeksiz tabi ki
yanında sütlü nescafe şekersiz.
guzel olmus canim, afiyet olsun. (oglenki nohutlu pliavin oporsiyonunun cok buyuk olmadigini tahmin ederek )
Evet canim bin muhtesem gunes, son yuz sayfam kaldi acayip huzunlu bir romanBana günaydın, sana da keyifli geceler o zaman canım, geçen resmini yuklediğin kitap değil mi? Ben hala bitiremedim kendikimi.
Oldukça şiş uyandım. Aslında daha kalkıp işlere koyulamadim, öyle tembel tembel geçmişi okuyorum
Bugün dikkat ederim, fazladan spor da yaparım, olur esim. Ama asıl tartilmayi iple çekiyorum. Tartiyla birbirimizi süzüyoruz şu an
Ah canim cocuklarla oglene kadar yatmak ne mumkun :)Günaydın kızlarrrr. Yine sabah zarla zorla kalktım işime geldim şöyle öğlene kadar yatıp uyumayı çook özledim. Şükür bir işim var ama insan tatilide özlüyor
Boy boy , cesit cesit bardak ve fincanlarim :)ohh hem de turk bardagindaafiyet olsun kaptanim
Aksam yiyememissin ama harika bir menu ve spor olmus :)23 temmuz menum - dunku menu
09:00_ 2 yk kadar yulaf kepegi, uzerine biraz sicak su ve cok az sut, 1 avuc kuru meyve (goji) , 1 muz.
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
14:00_ 1 kase sebzeli tavuk corbasi, 125 gr somon fume, 1 kase salata
18:00_ 1 yesil elma, 1 bardak soya sutu
aksam yok cunku eve cok gec gittim saat 22a geliyordu ve o saatten sonra yemek istemedim zaten uyudum sonra.
su: 3 litre
spor: 21 dakika yuzme, 11ooo adim
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Canim 100gr arti bir sey degil, yuzmek vucudu cok guzel toparliyor.Bence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
Evettt ☺☺ çok heyecanlı
Yine çok güzel menün, planladığın belli tatlım
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumu
Ben bugün tartildim merakla☺☺, annemdeki tartidan farklı değil sanırım benimki. Sadece 100 gr arti çıktım düne göre. Bugün de dikkatli başladım ama kahvaltıdan hemen sonra bir avuç fıstık yedim. Ara öğün hakkımın biri gitti
Neyse sağlık olsun.
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canım
Ne güzel bir haber☺☺
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen giysilerime bir baksam iyi olacak.
Ay bir de annemlerde boy aynası yoktu,eve gelince aynalarda bir zayıflamış gördüm kendimi
Yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum.çünkü bir kilo verdim anca tatildeyken. Belki denize girmek sıkılaştırdı
Uyanma da kuzum ne gerek var, keske ben bekarken daha cok uyusaydim :))Evet canım
Dün boyama da yaptım :)
Ama asıl sorun erken kalkamamam uyandırılmasam zorunda olmasam uyanmıyorum ....
Komşılarımız Allah a şükür çok iyiler hele İstanbul’da böyle bir mahallede oturmak bize çok büyük şans
İnşallah size de daha da iyi komşular nasip olur
Canim secim yapmak cok zor, yaptiginiz is cok kutsal, Allah gonlune gore versin, icine sinen bir brans olsun :)Tevafuğa bakar mısııın ♥ Canım aslında düşündüğüm birçok şey var o yüzden eleme usulü gidiyorum branşlarda
Ve şu an net bir şey yok ama şöyle açıklayım
Cerrahi bir branş istemiyorum
Hasta görmek istediğimden temel bilimler de istemiyorum(temel bilimler laboratuarda çalışıp ders anlatan hocalarımız)
1. İstediğim pediatriydi bizde yandal öncesine uzmanlık zorunlu oldu. Pediatri de çok geniş ve çok zor zaten biliyorsunuz çocuğun her dönemi her yaşı ayrı ergen süt ç yenidoğan
Çoooook seviyorum çocukları
Ama pediatride doktor asla 1 hasta ile uğraşmıyor
1 hasta=3 kişi ve çocuğun her dönemine ayrı ilaç ayrı doz vs vs çok zor yani
O yüzden spesifikleşmek için yandal istiyordum
Ama bu da 6 fakülte +4-5 uzmanlık+ 2-3 sene zorunlu+ 3 sene min yandal demek
Yandal bölümü bile düşünmüştüm ama ne zaman evlenicem ne zaman çocuğum olacak
Çocuk doktoru olunca da aileme kendi çocuklarıma neredeyse hiç aman ayıramayacağım
Çocuklarımın da doktoru olacağım ama anneleri de olmak istiyorum (çocuk-LAR yapacak kadar senem olursa tabi)
2. İstediğim Göz dü
Gözün uzmanlığı çok zor bilgi baya fazla ve tus puanı çok yüksek ama hala olabilir
3. Aile hekimliği uzmanlığı
Bana çok yatkın geliyor ve ciddi ciddi düşünüyorum
Hasta tekrar bana gelecek önemli şeylerde yönlendiricem ve inşallah gelen hastayı muayene edeceğim (yoğunluktan dolayı çoğu zaman muayene bile olamıyoruz.....biraz idealistim sanırım)
Çok makul mantıklı ve yapıma da uygun geliyor ama konuştuğum aile hekimleri reçete doktoru gibi davranılıyor diyorlar o da biraz üzüyor ama ona bile gelse muayene etsem yine tatmin olurum diye düşünüyorum
4. Ve gözümün nururadyasyon onkolojisi
Şu an Türkiye de çok az doktoru var ve çok az ünide var
Çok da hoşuma gitti ama biraz duygusal bir insanım
Hastalarım diğeri branşlardan çok daha az yaşama oranına sahip olacak belki ve halsiz bitkin olacaklar
Ben insanlara yardım etmeyi çok seviyorum ama psikolojim bu kadarını kaldırır mı bilemiyorum
Kaldırırım diye düşünüyorum zaten sürekli yeni tedaviler çıkıyor kanser grip gibi artık hepimizde çıkıyor yani ve tedavi ediliyor Allah a şükür
Ama işte bilemiyorum
Karar vermek zor
O yüzden akışına bıraktım
Tus puanı da etkili olacak seçimimde tabi Ama daha Göz ve Radyasyon onk staj yapmadım
Pediatriyi gördüm ve gerçekten çok zor çok yıpratıcı doktor açısından da ve çocukları çok sevdiğim için birkaç doktor şey diyor
‘Çocukları seviyorsanız çocuk gelişimi okuyun çocuk doktoru olup kendinize eziyet etmeyin çünkü çok sevdiğin şeyin hastalığında daha çok üzülürsün çocuk doktorluğu tercihinde sevmekten çok ne kadar yapabilirim faydalı olabilirim diye düşünün’ yazmışlar tus sitelerinde ve haklılar da
O yüzden tam bilemiyorum neler olur ne yaparım
2 sene var :) bakalım hayat nasıl şekillenecek :)
Cok gecmis ogluna cok uzuldumGecicek billiyorum yeterki sagliklari yerinde olsun buyuk oglumla cok ugrastim bi caydan yandi bi bogazina cekirdek tikandi operasyona girdi o yuzden hastanelerde ugrasmak nedir biliyorum sagliklari yerinde olsunlarda rvde uyumasinlar ben bi sekilde gunu bitiriyorum ya
Hay Allah fatimem, hamileligin son donemleri hastaliklardan iyilesmekte zor oluyor.Çok sağol canım..
Yok ya nerdee, tam iyiyim derken bu sabah daha kötü uyandım, çok kötü grip olmuşum.. Hemen doktorla konuştum, ilaç söyledi aldım kullanmaya başladım, bakalım nasıl olucak
Dur daha şimdiden ne yaşlanmasııı :))
Hazırlıklarım bitti gibi, ufak tefek eksiklerim var, yani olmasa da sonradan halledile bilinecek türden.. Annem, kvm var, sıkıntı yok yani :) toparlana bilsem kendim halledicem de işte, ne zamandır iyi olamıyorum..
Önemli eksiğim bebeğin çıkış kıyafeti.. Karar veremedim bir türlü
ikeada oyle bir yemek mi varmis ne guzel:)23.07.20019 tarihli menüm
09:00 sabah kaşarlı domatesli tost
şekersiz türk kahvesi
13:00 nohut pilav
13:30 tek şekerli kahve -arkadaş şekerli yapmış-
17:00 kare şeklindeki ülker çikolataları var ya ondan küçük 2 kare attım yine dayanamadım
19:30 kuru etli balkan salatası -ikea :) ekmeksiz tabi ki
yanında sütlü nescafe şekersiz.
Selamlar kizlar nasilsiniz, uyandim gecmisi okudum ,alintilarimi yaptim.
DeryaOnDiet canim diyetlik barlar, diyetlik pirinc- misir patlaklari oluyor ya is yerine birkac tane al, cekmecene at bulundur yaninda canim.Hem diyetinide bozmamis olursun.Tezini teslim etmissin cok sevindim, tebrikler
Ankee canim sende bitter cikolata bulundur yaninda, ya da diyete uygun birkac sey al yanina, diyet heba olmasin:)Nasil oldun?
Hic toparlanamadin mi canim, cok uzuldum, esin ilgilenebiliyor mu?valla her yanım çikolata nasıl bir şirket anlamadım
çok çok kötüyüm akşama serum bile yiyebilirim
Hic toparlanamadin mi canim, cok uzuldum, esin ilgilenebiliyor mu?
Yardimci olabilecek birileri var mi yakininda..
Feyzacim ne güzel, heyecanlı bir yol var önünde. Umarım senin için en iyisi gerçek olur. Ben nedense senin aşırı başarılı bir öğrenci olduğunu düşünüyorum. Öyle mi?Tevafuğa bakar mısııın ♥ Canım aslında düşündüğüm birçok şey var o yüzden eleme usulü gidiyorum branşlarda
Ve şu an net bir şey yok ama şöyle açıklayım
Cerrahi bir branş istemiyorum
Hasta görmek istediğimden temel bilimler de istemiyorum(temel bilimler laboratuarda çalışıp ders anlatan hocalarımız)
1. İstediğim pediatriydi bizde yandal öncesine uzmanlık zorunlu oldu. Pediatri de çok geniş ve çok zor zaten biliyorsunuz çocuğun her dönemi her yaşı ayrı ergen süt ç yenidoğan
Çoooook seviyorum çocukları
Ama pediatride doktor asla 1 hasta ile uğraşmıyor
1 hasta=3 kişi ve çocuğun her dönemine ayrı ilaç ayrı doz vs vs çok zor yani
O yüzden spesifikleşmek için yandal istiyordum
Ama bu da 6 fakülte +4-5 uzmanlık+ 2-3 sene zorunlu+ 3 sene min yandal demek
Yandal bölümü bile düşünmüştüm ama ne zaman evlenicem ne zaman çocuğum olacak
Çocuk doktoru olunca da aileme kendi çocuklarıma neredeyse hiç aman ayıramayacağım
Çocuklarımın da doktoru olacağım ama anneleri de olmak istiyorum (çocuk-LAR yapacak kadar senem olursa tabi)
2. İstediğim Göz dü
Gözün uzmanlığı çok zor bilgi baya fazla ve tus puanı çok yüksek ama hala olabilir
3. Aile hekimliği uzmanlığı
Bana çok yatkın geliyor ve ciddi ciddi düşünüyorum
Hasta tekrar bana gelecek önemli şeylerde yönlendiricem ve inşallah gelen hastayı muayene edeceğim (yoğunluktan dolayı çoğu zaman muayene bile olamıyoruz.....biraz idealistim sanırım)
Çok makul mantıklı ve yapıma da uygun geliyor ama konuştuğum aile hekimleri reçete doktoru gibi davranılıyor diyorlar o da biraz üzüyor ama ona bile gelse muayene etsem yine tatmin olurum diye düşünüyorum
4. Ve gözümün nururadyasyon onkolojisi
Şu an Türkiye de çok az doktoru var ve çok az ünide var
Çok da hoşuma gitti ama biraz duygusal bir insanım
Hastalarım diğeri branşlardan çok daha az yaşama oranına sahip olacak belki ve halsiz bitkin olacaklar
Ben insanlara yardım etmeyi çok seviyorum ama psikolojim bu kadarını kaldırır mı bilemiyorum
Kaldırırım diye düşünüyorum zaten sürekli yeni tedaviler çıkıyor kanser grip gibi artık hepimizde çıkıyor yani ve tedavi ediliyor Allah a şükür
Ama işte bilemiyorum
Karar vermek zor
O yüzden akışına bıraktım
Tus puanı da etkili olacak seçimimde tabi Ama daha Göz ve Radyasyon onk staj yapmadım
Pediatriyi gördüm ve gerçekten çok zor çok yıpratıcı doktor açısından da ve çocukları çok sevdiğim için birkaç doktor şey diyor
‘Çocukları seviyorsanız çocuk gelişimi okuyun çocuk doktoru olup kendinize eziyet etmeyin çünkü çok sevdiğin şeyin hastalığında daha çok üzülürsün çocuk doktorluğu tercihinde sevmekten çok ne kadar yapabilirim faydalı olabilirim diye düşünün’ yazmışlar tus sitelerinde ve haklılar da
O yüzden tam bilemiyorum neler olur ne yaparım
2 sene var :) bakalım hayat nasıl şekillenecek :)
Oyyy pek minik minik kuzuların. Hatırladım şimdi bahsetmiştim aslında ikisinin de bebek olduğundan. İkizi olanlardan hallicesin desene.Biri 27 aylik 2 yasina yeni girdi digeride 9.ayin icinde canim seninkiler buyumusler benimkilerin arasinda 19 ay var ikiside bebekler daha bide 1 ay once buyuge bezi biraktirdim onun icin ugrastim gerci 3.gununde halletmistik o iside.beegim cok huysuz gunduz uykusu yok gecede dis donemi diye sanirim uyumuyorlar buyukte en arkadaki buyuk disleri cikariyor 1 gece guzel uyusa diger gece yarim satte bi bagiriyor
Gelmiş geçmiş olsun tatlımGecicek billiyorum yeterki sagliklari yerinde olsun buyuk oglumla cok ugrastim bi caydan yandi bi bogazina cekirdek tikandi operasyona girdi o yuzden hastanelerde ugrasmak nedir biliyorum sagliklari yerinde olsunlarda rvde uyumasinlar ben bi sekilde gunu bitiriyorum ya
Çikolata çok cezbedici, karşı koymak zor. Yanında sağlıklı alternatifler bulundur. Ara öğün ekle. Yanında yoğurt taşı mesela. Yoksa Açken karşına çikolata çıkınca yapacak birşey kalmaz, kendimden biliyorumya öğlen hiç yiyemiyorum 3 tepeleme yemek kaşığı anca yemişimdir
sonra çikolataya acıktığımdan saldırıyorum(
Günüm oldukça yoğun bugün eşim, bir arayı zor verdim. Eşya toparlamak, biraz temizlik, havuz vs.Evet canim bin muhtesem gunes, son yuz sayfam kaldi acayip huzunlu bir roman
Bugun bitirecegim, yeni kitaba baslayacagim.
Sen hangisini okuyorsun, var mi bir onerin bana :)
Ah canim cocuklarla oglene kadar yatmak ne mumkun :)
Dogum gunu hazirliklarin nasil gidiyor?
Boy boy , cesit cesit bardak ve fincanlarim :)
Cok severim , sagol canim :)
Aksam yiyememissin ama harika bir menu ve spor olmus :)
Canim 100gr arti bir sey degil, yuzmek vucudu cok guzel toparliyor.
Ne guzel sey kiyafetlerin bol gelmesi :)
Gunun nasil gecti esim?
Uyanma da kuzum ne gerek var, keske ben bekarken daha cok uyusaydim :))
Canim secim yapmak cok zor, yaptiginiz is cok kutsal, Allah gonlune gore versin, icine sinen bir brans olsun :)
Cok gecmis ogluna cok uzuldum
Allah esirgesin tum kuzulari canim...
Hay Allah fatimem, hamileligin son donemleri hastaliklardan iyilesmekte zor oluyor.
Her sey hallolmus neredeyse canim, hastane cikis kiyafetine karar verirsen bebisimiz saglikla, hayirlisiyla gelebilir.
Allaha emanet ol canim, guzel haberlerini bekliyoruz.
ikeada oyle bir yemek mi varmis ne guzel:)
Sanirim her ulkede sunulan menuleri farkli oluyor.
Bayilirim kuru ete :)
Afiyet olsun canim.
Dinlenmeden iyilesmiyor hicbir hastalik haklisin canim.anneme gidiyoruz bu akşam
akşam yemeğim -serum olmazsa- tavuk suyuna çorba olacak
aslında 3 gündür uyuyamıyoruz dışarda pazar vardı dün ondan önce gürültü yapanlar...
tam yatalım dedik saat gece bir de sokağı yıkamaya başladılar
2de yat bölük pörçük uyu kalk 7.30da sanırım bu nedenle bir türlü iyileşemedim
hatta bu sabah sokakta bi kamyon geldi naaptığı belirsiz saat 7de
bu akşam 10da falan yatmam lazım, uykusuzluk da vurdu.
Geçmiş olsun, acile gidecek misin? Canım sıvı tüket olur muvalla her yanım çikolata nasıl bir şirket anlamadım
çok çok kötüyüm akşama serum bile yiyebilirim
Guzel canim afiyet olsun basarili bir gun gecirmissinSALI MENUM
SABAH 9.30DA
1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma
ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar
OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)
ARA
Yarim armut
Filtre kahve
AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata
SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?