Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda
Benim buzluk ganimetlerim tukendi

afiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel. Ayy canim yumurta yogurt pul biber istedi uzun zamandir yemedim oyle

Menun,adimin,suyun super bu hafta guzel bir eksi gelecek canim

Harika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda☺
Benim buzluk ganimetlerim tukendi☹
hic sorma yaa ayy yaprak sarmasi zaten hatirlamiyorum en son ne zaman yedim de, canim nasil yumurta ve yogurt ve pul biber istedi. Unutmazsam cumartesi gunu yapip yiyeyim

Harika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda☺
Benim buzluk ganimetlerim tukendi☹
Benim de aslında, yenilerini yaparız napalim
Sebze firinlayip buzluğa koyucam parça parça. Kurtarıcı olabilir. Ama ev şu an tamtakir, mutfak alışverişi yapmam lazım beniim
bugun aclik yok canim, fistik tok tutuyor beni, o yuzden zaten bufeye inince pirinc patlaginin yanina hemen fistik aldim
Ben de fıstık yedim ama çoook kalorili o da.
Allah'tan durabildim birkaç taneden sonra.

hic sorma yaa ayy yaprak sarmasi zaten hatirlamiyorum en son ne zaman yedim de, canim nasil yumurta ve yogurt ve pul biber istedi. Unutmazsam cumartesi gunu yapip yiyeyim
Ben zaten sizin menulerin okuyunca hep acikiyorumsarma yapmayi cok severi,yemeyide ama diyet sagolsun

Gireceksin canim hatta bence bu cuma
ayy insallah. bu ara acayip motiveyim. ben yuzum zayiflayinca cok mutlu oluyorum. Ve su sabahlari yuzme nasil motive ediyor beni, iyiki baslamisim. Sadece pazartesi ve carsamba sabahlari gidemiyrum esimin isine 9 civari baslamasi lazim ama yarin yine tam gaz devam yuzmeye

sen birkac taneden sonra diyorsun ben fistigi 70gr lik paket olarak aldim, biliyorum butun paketi yerim. Ondan actim hemen birkac arkadasa tuttum ki hepsini yemeyeyim diye ama yine 50gra yakin yemisimdir yani

Bende buzluga birseyler atmaliyim ama ancak agustos 15ten sonra.
Akinin okulu acilinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…