100 grami 300 kusur kalori, ama ben 65 gr yedimKaç kaloriymis peki deryacim?
iste oyle 1 tane yeyip birakamiyorum, bir yeyince en az 4 taneAralarda 100-150kalorilik ye mesela canim☺
Harika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda24 temmuz
Spor: yarım saat havuz, bir saate yakın da yürüyüş
Su: 3ltye yakın
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Öğle: buzluk sağolsun bir çinekop balığı, 4 mini boy yaprak sarma
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, 1 yeşil elma
Akşam: yumurta+yoğurt+pul biber, iki yaş kayısı, yeşil çay
bugun aclik yok canim, fistik tok tutuyor beni, o yuzden zaten bufeye inince pirinc patlaginin yanina hemen fistik aldimAc misin peki canim?
Sonuçta akşam yemeği yememişsin, onun yerine geçmiş100 grami 300 kusur kalori, ama ben 65 gr yedim
afiyet olsun canim, menu de spor da cok guzel. Ayy canim yumurta yogurt pul biber istedi24 temmuz
Spor: yarım saat havuz, bir saate yakın da yürüyüş
Su: 3ltye yakın
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Öğle: buzluk sağolsun bir çinekop balığı, 4 mini boy yaprak sarma
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, 1 yeşil elma
Akşam: yumurta+yoğurt+pul biber, iki yaş kayısı, yeşil çay
Menun,adimin,suyun super bu hafta guzel bir eksi gelecek canimBugunku menum - 24 temmuz menum
09:00_ 4 tane kofte
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:30_ 1 kase bugdayli domates corbasi, 150 gr tavuk izgara, 1 kase salata
ara: 1 elma, 1 nektarin, 1 muz
17:00_ 4 tane pirinc patlagi, 1 avuc fistik, 2 fincan bitki cayi
10000 adim
arkadasla bulusunca yuzemedim
su: 3 litreyi biraz gecti
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
aynen canim, kalori olarak zaten fistik sagolsun aksam yemegi kalorisini bulduSonuçta akşam yemeği yememişsin, onun yerine geçmiş
evet kaptanim yaa hissediyorum. insallah gireyim artik su listeyeMenun,adimin,suyun super bu hafta guzel bir eksi gelecek canim☺
Keyifli seyirler canim esimHandmaids tale izleyeyim kızlar, 3. sezon 8. bölüm beni bekler
hic sorma yaa ayy yaprak sarmasi zaten hatirlamiyorum en son ne zaman yedim de, canim nasil yumurta ve yogurt ve pul biber istedi. Unutmazsam cumartesi gunu yapip yiyeyimHarika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda☺
Benim buzluk ganimetlerim tukendi☹
Gireceksin canim hatta bence bu cumaevet kaptanim yaa hissediyorum. insallah gireyim artik su listeye
Benim de aslında, yenilerini yaparız napalimHarika menu agzimi sulandirdi canim,sporunda oyle,suyunda☺
Benim buzluk ganimetlerim tukendi☹
Ben de fıstık yedim ama çoook kalorili o da.bugun aclik yok canim, fistik tok tutuyor beni, o yuzden zaten bufeye inince pirinc patlaginin yanina hemen fistik aldim
Ben zaten sizin menulerin okuyunca hep acikiyorumhic sorma yaa ayy yaprak sarmasi zaten hatirlamiyorum en son ne zaman yedim de, canim nasil yumurta ve yogurt ve pul biber istedi. Unutmazsam cumartesi gunu yapip yiyeyim
ayy insallah. bu ara acayip motiveyim. ben yuzum zayiflayinca cok mutlu oluyorum. Ve su sabahlari yuzme nasil motive ediyor beni, iyiki baslamisim. Sadece pazartesi ve carsamba sabahlari gidemiyrum esimin isine 9 civari baslamasi lazim ama yarin yine tam gaz devam yuzmeyeGireceksin canim hatta bence bu cuma
Benim tembel işi öğünüm oldu, üşenince bunu yapıyorumhic sorma yaa ayy yaprak sarmasi zaten hatirlamiyorum en son ne zaman yedim de, canim nasil yumurta ve yogurt ve pul biber istedi. Unutmazsam cumartesi gunu yapip yiyeyim
sen birkac taneden sonra diyorsun ben fistigi 70gr lik paket olarak aldim, biliyorum butun paketi yerim. Ondan actim hemen birkac arkadasa tuttum ki hepsini yemeyeyim diye ama yine 50gra yakin yemisimdir yaniBenim de aslında, yenilerini yaparız napalim
Sebze firinlayip buzluğa koyucam parça parça. Kurtarıcı olabilir. Ama ev şu an tamtakir, mutfak alışverişi yapmam lazım beniim
Ben de fıstık yedim ama çoook kalorili o da.
Allah'tan durabildim birkaç taneden sonra.
Bende buzluga birseyler atmaliyim ama ancak agustos 15ten sonra.Benim de aslında, yenilerini yaparız napalim
Sebze firinlayip buzluğa koyucam parça parça. Kurtarıcı olabilir. Ama ev şu an tamtakir, mutfak alışverişi yapmam lazım beniim
Ben de fıstık yedim ama çoook kalorili o da.
Allah'tan durabildim birkaç taneden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?