Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasın kuzum

Spor da olsa harikaymış kuzum

Kolay gelsin kuzum menü de gayet güzel

Bu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda

İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.

Kolayımız bulunmuyor valla
Yaaaa tüm gün arazilerde yürüyorsundur bol hareket Canım eşim

Canım fırında olduğu için akşam da okey
Ben beğendim :) harikasın

En kısa sürede düzelirsin inşallah..

Guzel menu cok sknti yok ben de arada ufak da olsa bir iki isirik hamur isi yiyorum

Kacamaksiz guzel menu boyle yaparsan cuma ya guzel eksi gelir

Kuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şey
Sek sek oynadim,kaydiraktan kaydim,kosu yarisi yaptik simdi ilk arami yapiyorum canim
Eki Görüntüle 2292164
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoş
Handmaids tale izleyeyim kızlar, 3. sezon 8. bölüm beni bekler
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?
iste oyle 1 tane yeyip birakamiyorum, bir yeyince en az 4 tane
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa sorun

Guzel olmus biraz galete fazla gibibsadece

Pilav patates yanyana gelmese iyi olurmus aksam cayin yanina da az az yemissin ama cesiti 1 e dusursen guzel olur

Çok güzel menü canım, tam yazlık
Canım sabah köfte mi yedin? Bende de sabah-aksam ayrımı yoktur, her şeyi her öğün yiyebilirim
Güzel menü, ayrıca canım aşırı karpuz çekti bu yaz hiç yemediğimi hatırladım
Güzel menü canım
Pilav patates yanyana gelmese iyi olurmus aksam cayin yanina da az az yemissin ama cesiti 1 e dusursen guzel olur
Doğru diyorsun kuzu, senin menünü göremedim??

Hollywood yanaklı olursun bence yakında
Deryacim aslında ben de senin hedefledigin gibi sıkçayüzüyordum, hem zevkli hem spor. Bari yememe de dikkat edeyim modunda geçti benim tatil. Zaten benimkiler hareketli pek de yemek keyfi yaptımiyor insana, hızlıca ne yediğimi anlamadan yiyeceğime pek yemeden de olur dedim. Bir de plaja kendim için yemek taşıdım harirliyorsan
Bu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda

İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.

Kolayımız bulunmuyor valla
Canım o zaman arazi filan derken gayet hareketli bir iş yaşamın varrir. Bu güzel bir avantaj
Gizemcim yeni başlamadım da tatildeyken izlemedim son yayınlanan bölümleri. Az önce 2 bölüm birden seyredip bitirdim son sezonun son bölümünü. Evet pis Serena ama bence kızını bulur june hastanede. O azim var onda

Evet sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…