Açım hemen geliyorum
Aleyküm selam maşallah ya :)
Harikasın kuzum24 temmuz
Spor: yarım saat havuz, bir saate yakın da yürüyüş
Su: 3ltye yakın
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Öğle: buzluk sağolsun bir çinekop balığı, 4 mini boy yaprak sarma
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, 1 yeşil elma
Akşam: yumurta+yoğurt+pul biber, iki yaş kayısı, yeşil çay
Spor da olsa harikaymış kuzumBugunku menum - 24 temmuz menum
09:00_ 4 tane kofte
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:30_ 1 kase bugdayli domates corbasi, 150 gr tavuk izgara, 1 kase salata
ara: 1 elma, 1 nektarin, 1 muz
17:00_ 4 tane pirinc patlagi, 1 avuc fistik, 2 fincan bitki cayi
10000 adim
arkadasla bulusunca yuzemedim
su: 3 litreyi biraz gecti
@Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Kolay gelsin kuzum menü de gayet güzelKızlar Slmmm yazıp kaçıyorum malesef bugün de
Sabah standart
Öğlen salata domates çorba karpuz
1 nektarin
Ara ayran 4 galeta biraz çok oldu acıktım
Akşam peynirli salata
3 lt su
Sizi seviyorum haftasonuna kadar işlerimi toparlayacagim
Yaaaa tüm gün arazilerde yürüyorsundur bol hareketBu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda
İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.
Kolayımız bulunmuyor valla
Canım fırında olduğu için akşam da okeyMenümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum)
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Fırında karışık kızartma yanında yoğurt ile
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kızımın peşinde koşuşturma
En kısa sürede düzelirsin inşallah..Soran herkese tesekkur ederim bugun dahs iyiydim cok sukur ama hala sesim duzelmesi maalesef. Menume gelirsek
24 temmuz menum
Sabah
Yarim simit biraz peynir 6 zeytin domates sekersiz cay
Aksam
Et haslama yemegi biraz salata
Cayin yaninda 1 kucuk dilim kek
Oglen yok firsat olmadi disarda islerimiz vardi bugun
Su 3 e yakin
Spor butun gun kosusturmaca
Guzel menu cok sknti yok ben de arada ufak da olsa bir iki isirik hamur isi yiyorum24 temmuz menum
Sabah 11
1 yumurtadan menemen
1 Domates
1 kk peynir
2 dilim Ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara12.30 fix annem geliyor bu saatte
1 sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim ekmek
2 ćk tavuk sote
Ara 16.00
Sade maden suyu
1 tane çigborek annem getirmis dayanamadim yedim cok guzeldi
3 tane kayısi malatyadan gelmis cok guzel di tadlari
Aksam 20.00
3 4 kasik zeytinyagli patlıcan yemegi
1.5 kofte ufaktı ama
Spor
Sbahtn ev supurdum sildim
50 mekik
100 zıpladım
Okadar malatyadan esimin halasi geldi ona gittik vakit kalmadi
Kacamaksiz guzel menu boyle yaparsan cuma ya guzel eksi gelirMenümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum)
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şeyTevafuğa bakar mısııınCanım aslında düşündüğüm birçok şey var o yüzden eleme usulü gidiyorum branşlarda
Ve şu an net bir şey yok ama şöyle açıklayım
Cerrahi bir branş istemiyorum
Hasta görmek istediğimden temel bilimler de istemiyorum(temel bilimler laboratuarda çalışıp ders anlatan hocalarımız)
1. İstediğim pediatriydi bizde yandal öncesine uzmanlık zorunlu oldu. Pediatri de çok geniş ve çok zor zaten biliyorsunuz çocuğun her dönemi her yaşı ayrı ergen süt ç yenidoğan
Çoooook seviyorum çocukları
Ama pediatride doktor asla 1 hasta ile uğraşmıyor
1 hasta=3 kişi ve çocuğun her dönemine ayrı ilaç ayrı doz vs vs çok zor yani
O yüzden spesifikleşmek için yandal istiyordum
Ama bu da 6 fakülte +4-5 uzmanlık+ 2-3 sene zorunlu+ 3 sene min yandal demek
Yandal bölümü bile düşünmüştüm ama ne zaman evlenicem ne zaman çocuğum olacak
Çocuk doktoru olunca da aileme kendi çocuklarıma neredeyse hiç aman ayıramayacağım
Çocuklarımın da doktoru olacağım ama anneleri de olmak istiyorum (çocuk-LAR yapacak kadar senem olursa tabi)
2. İstediğim Göz dü
Gözün uzmanlığı çok zor bilgi baya fazla ve tus puanı çok yüksek ama hala olabilir
3. Aile hekimliği uzmanlığı
Bana çok yatkın geliyor ve ciddi ciddi düşünüyorum
Hasta tekrar bana gelecek önemli şeylerde yönlendiricem ve inşallah gelen hastayı muayene edeceğim (yoğunluktan dolayı çoğu zaman muayene bile olamıyoruz.....biraz idealistim sanırım)
Çok makul mantıklı ve yapıma da uygun geliyor ama konuştuğum aile hekimleri reçete doktoru gibi davranılıyor diyorlar o da biraz üzüyor ama ona bile gelse muayene etsem yine tatmin olurum diye düşünüyorum
4. Ve gözümün nururadyasyon onkolojisi
Şu an Türkiye de çok az doktoru var ve çok az ünide var
Çok da hoşuma gitti ama biraz duygusal bir insanım
Hastalarım diğeri branşlardan çok daha az yaşama oranına sahip olacak belki ve halsiz bitkin olacaklar
Ben insanlara yardım etmeyi çok seviyorum ama psikolojim bu kadarını kaldırır mı bilemiyorum
Kaldırırım diye düşünüyorum zaten sürekli yeni tedaviler çıkıyor kanser grip gibi artık hepimizde çıkıyor yani ve tedavi ediliyor Allah a şükür
Ama işte bilemiyorum
Karar vermek zor
O yüzden akışına bıraktım
Tus puanı da etkili olacak seçimimde tabi Ama daha Göz ve Radyasyon onk staj yapmadım
Pediatriyi gördüm ve gerçekten çok zor çok yıpratıcı doktor açısından da ve çocukları çok sevdiğim için birkaç doktor şey diyor
‘Çocukları seviyorsanız çocuk gelişimi okuyun çocuk doktoru olup kendinize eziyet etmeyin çünkü çok sevdiğin şeyin hastalığında daha çok üzülürsün çocuk doktorluğu tercihinde sevmekten çok ne kadar yapabilirim faydalı olabilirim diye düşünün’ yazmışlar tus sitelerinde ve haklılar da
O yüzden tam bilemiyorum neler olur ne yaparım
2 sene var :) bakalım hayat nasıl şekillenecek :)
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoşSek sek oynadim,kaydiraktan kaydim,kosu yarisi yaptik simdi ilk arami yapiyorum canim
Eki Görüntüle 2292164
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?Handmaids tale izleyeyim kızlar, 3. sezon 8. bölüm beni bekler
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa soruniste oyle 1 tane yeyip birakamiyorum, bir yeyince en az 4 tane
perşembeyide düzgün geçirrsem cuma eksideyiz inşallah eşimCanım fırında olduğu için akşam da okey
Ben beğendim :) harikasın
İnşallah geçen hafta 1 kilo almıştım bu hafta onu vermişimdir inşallahKacamaksiz guzel menu boyle yaparsan cuma ya guzel eksi gelir
Guzel olmus biraz galete fazla gibibsadeceKızlar Slmmm yazıp kaçıyorum malesef bugün de
Sabah standart
1 nektarin
Akşam peynirli salata
3 lt su
Pilav patates yanyana gelmese iyi olurmus aksam cayin yanina da az az yemissin ama cesiti 1 e dusursen guzel olur24 temmuz menüm
Sabah
2 wasa + acuka + hindi füme + beyaz peynir + 1 dilim kavun
Ara
Türk kahvesi + 2 kayısı
Akşam
Fırın biftek , patates + 6 kaşık pilav
Üstüne
Sütlü kahve + 3 hurma + 8 yer fıstığı + 1 diyet bisküvi
2lt su
40 dk yürüyüş
Insallah kacamaksiz olursa diger gunler net verirsinperşembeyide düzgün geçirrsem cuma eksideyiz inşallah eşim
İnşallah geçen hafta 1 kilo almıştım bu hafta onu vermişimdir inşallah
Çok güzel menü canım, tam yazlık24 temmuz
Spor: yarım saat havuz, bir saate yakın da yürüyüş
Su: 3ltye yakın
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Öğle: buzluk sağolsun bir çinekop balığı, 4 mini boy yaprak sarma
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, 1 yeşil elma
Akşam: yumurta+yoğurt+pul biber, iki yaş kayısı, yeşil çay
Canım sabah köfte mi yedin? Bende de sabah-aksam ayrımı yoktur, her şeyi her öğün yiyebilirimBugunku menum - 24 temmuz menum
09:00_ 4 tane kofte
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:30_ 1 kase bugdayli domates corbasi, 150 gr tavuk izgara, 1 kase salata
ara: 1 elma, 1 nektarin, 1 muz
17:00_ 4 tane pirinc patlagi, 1 avuc fistik, 2 fincan bitki cayi
10000 adim
arkadasla bulusunca yuzemedim
su: 3 litreyi biraz gecti
@Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Güzel menü, ayrıca canım aşırı karpuz çekti bu yaz hiç yemediğimi hatırladımKızlar Slmmm yazıp kaçıyorum malesef bugün de
Sabah standart
1 nektarin
Akşam peynirli salata
3 lt su
Güzel menü canımMenümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Doğru diyorsun kuzu, senin menünü göremedim??Pilav patates yanyana gelmese iyi olurmus aksam cayin yanina da az az yemissin ama cesiti 1 e dusursen guzel olur
Hollywood yanaklı olursun bence yakındaayy insallah. bu ara acayip motiveyim. ben yuzum zayiflayinca cok mutlu oluyorum. Ve su sabahlari yuzme nasil motive ediyor beni, iyiki baslamisim. Sadece pazartesi ve carsamba sabahlari gidemiyrum esimin isine 9 civari baslamasi lazim ama yarin yine tam gaz devam yuzmeye
Deryacim aslında ben de senin hedefledigin gibi sıkçayüzüyordum, hem zevkli hem spor. Bari yememe de dikkat edeyim modunda geçti benim tatil. Zaten benimkiler hareketli pek de yemek keyfi yaptımiyor insana, hızlıca ne yediğimi anlamadan yiyeceğime pek yemeden de olur dedim. Bir de plaja kendim için yemek taşıdım harirliyorsanama gayet saglikli. hem de kalorili degil. Super.
Tatilde nasil zayifladin canim, bana anlatman lazim. Agustos basinda bir hafta burda goller bolgesi var oraya gidiyoruz. kilo almak degil vermem lazim. Ama gol temiz yuzuluyor, hedefim hava guzel oldugu muddetce hergun bol bol yuzmek.
Canım o zaman arazi filan derken gayet hareketli bir iş yaşamın varrir. Bu güzel bir avantajBu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda
İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.
Kolayımız bulunmuyor valla
Gizemcim yeni başlamadım da tatildeyken izlemedim son yayınlanan bölümleri. Az önce 2 bölüm birden seyredip bitirdim son sezonun son bölümünü. Evet pis SerenaKuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şey
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoş
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa sorun
Kuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şey
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoş
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?