- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
yemeyi seviyorum da ben ugrastirici yemekler yapmayi sevmiyorum. Ama iyiki de sevmiyorum bak yemek olmayinca yiyecek birsey de yok evdeBen zaten sizin menulerin okuyunca hep acikiyorum☺sarma yapmayi cok severi,yemeyide ama diyet sagolsun
Canım bı gidemedim ki, sizle muhabbet tatli geldiKeyifli seyirler canim esim☺
ama gayet saglikli. hem de kalorili degil. Super.Benim tembel işi öğünüm oldu, üşenince bunu yapıyorum
Iyi geceler cnaim, iyi seyirler. Benim de oje yenilemem lazim. Ben de onu yapayim.Canım bı gidemedim ki, sizle muhabbet tatli geldi
Ama merak uyandıran bir yerde kalmıştım.
İyi, keyifli bir gün geçir eşim,
Deryacim sana da iyi geceler
Görüşmek üzere yarın
Menu guzel canim,haftaya Spor cezalariyla beraber bekliyoruz,iyi gecelerKızlar Slmmm yazıp kaçıyorum malesef bugün de
Sabah standart
Öğlen salata domates çorba karpuz
1 nektarin
Ara ayran 4 galeta biraz çok oldu acıktım
Akşam peynirli salata
3 lt su
Sizi seviyorum haftasonuna kadar işlerimi toparlayacagim
ordaki kadar pahali degil ama burada da kuafor/terzi vs. fiyatlar cok yuksek Turkiyeye bakarak.Ben yola ciktim kizlar,arabayi yikatip eve gececegim.
Deryacim iyi yapmissin ojeni kendin surerek.Burada manikur-pedikur 50$dan basliyor Ben hep kendim yapiyorum☺DeryaOnDiet
Iyi geceler esim☺FitFiliz
Bu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlardahaklisin canim, hele ki yazin insan cok ozluyor tatiliayy hadi zayiflayalim da tatile gidelim fir vucutla bikiniler giyelim
Kolay gelsin canim
İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.Bence de Eskişehir güzel, birkaç gün kaldım tatilinin en başında. Sıkılmıyor insan orda
Evettt ☺☺ çok heyecanlı
Yine çok güzel menün, planladığın belli tatlım
Kaçta canım randevum? Bizede yaz bakalım ne diyecek doktorun, umarım iyidir dizlerinin durumu
Ben bugün tartildim merakla☺☺, annemdeki tartidan farklı değil sanırım benimki. Sadece 100 gr arti çıktım düne göre. Bugün de dikkatli başladım ama kahvaltıdan hemen sonra bir avuç fıstık yedim. Ara öğün hakkımın biri gitti
Neyse sağlık olsun.
Ne iş yapıyorsun canım? Muhasebeci olan sen miydin? Bir de kaçırmış olabilirim, adını paylaşmış mıydın? İyi çalışmalar canım
Ne güzel bir haber☺☺
Benim de günlük giydiğim şeylerde bollananlar var, artık bir eski dar gelen giysilerime bir baksam iyi olacak.
Ay bir de annemlerde boy aynası yoktu,eve gelince aynalarda bir zayıflamış gördüm kendimi
Yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum.çünkü bir kilo verdim anca tatildeyken. Belki denize girmek sıkılaştırdı
Kolayımız bulunmuyor vallaCanım tatildeyken de çok uyuyunca kötü hissediyor insan...
Dogrudur canim hic bitmicek biliyodummmBen 23 kardeşim 21 biz hala kavga ediyoruz
Tabi artık ben bir şey yapamıyorum ama...
Sagol canim aynen oyle minnaklar valla ikizi ucuzu olanlar napiyor bilmiyorum ama kucuhun tek basina zarari yok buyugunde oyle ama ikisi bir arada oldun mu anaaaammmm 3 uz 5 ize bin basariz yaniFeyzacim ne güzel, heyecanlı bir yol var önünde. Umarım senin için en iyisi gerçek olur. Ben nedense senin aşırı başarılı bir öğrenci olduğunu düşünüyorum. Öyle mi?zaten azmedince her kapı açılır önünde.
Ha bu arada nası gelmediyse aklımacerrahi istemiyorum demişsin ama bak bir öneri daha yapayım: bence estetik ve rekonstrüktif cerrahi seç. Harika, hem insanlar mutlu mutlu çıkar hep yanından. Kesinlikle kişisel bir çıkarım yok bunu önerirken ama bana da rhinoplasti yaparsın daha ileride de örümcek ağı filan
Ya da takımca bı zayiflayalim kalan yağları da sana aldırırız
Oyyy pek minik minik kuzuların. Hatırladım şimdi bahsetmiştim aslında ikisinin de bebek olduğundan. İkizi olanlardan hallicesin desene.
Gelmiş geçmiş olsun tatlım
Çikolata çok cezbedici, karşı koymak zor. Yanında sağlıklı alternatifler bulundur. Ara öğün ekle. Yanında yoğurt taşı mesela. Yoksa Açken karşına çikolata çıkınca yapacak birşey kalmaz, kendimden biliyorum
Günüm oldukça yoğun bugün eşim, bir arayı zor verdim. Eşya toparlamak, biraz temizlik, havuz vs.
Hala bitiremediğim kitabım var tanrının formülü. İstersen bir bak konusuna tatlım. Ben de yürüyüşe çıkayım
Karpuz ucgen dilim mi buyuk dilim mi canimMenümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum)
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Fırında karışık kızartma yanında yoğurt ile
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kızımın peşinde koşuşturma
Canım öğlen olmamış sabah da tost bir de çikolata bol karbonhidratlı bir menü olmuş23.07.20019 tarihli menüm
09:00 sabah kaşarlı domatesli tost
şekersiz türk kahvesi
13:00 nohut pilav
13:30 tek şekerli kahve -arkadaş şekerli yapmış-
17:00 kare şeklindeki ülker çikolataları var ya ondan küçük 2 kare attım yine dayanamadım
19:30 kuru etli balkan salatası -ikea :) ekmeksiz tabi ki
yanında sütlü nescafe şekersiz.
24 temmuz menum
Sabah 11
1 yumurtadan menemen
1 Domates
1 kk peynir
2 dilim Ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara12.30 fix annem geliyor bu saatte
1 sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim ekmek
2 ćk tavuk sote
Ara 16.00
Sade maden suyu
1 tane çigborek annem getirmis dayanamadim yedim cok guzeldi
3 tane kayısi malatyadan gelmis cok guzel di tadlari
Aksam 20.00
3 4 kasik zeytinyagli patlıcan yemegi
1.5 kofte ufaktı ama
Spor
Sbahtn ev supurdum sildim
50 mekik
100 zıpladım
Okadar malatyadan esimin halasi geldi ona gittik vakit kalmadi
Aleyküm selam kaptan nasılsın :)Selamlar kizlar nasilsiniz, uyandim gecmisi okudum ,alintilarimi yaptim.
DeryaOnDiet canim diyetlik barlar, diyetlik pirinc- misir patlaklari oluyor ya is yerine birkac tane al, cekmecene at bulundur yaninda canim.Hem diyetinide bozmamis olursun.Tezini teslim etmissin cok sevindim, tebrikler
@LaMademoiselle canim sende bitter cikolata bulundur yaninda, ya da diyete uygun birkac sey al yanina, diyet heba olmasin:)Nasil oldun?
Evet canim bin muhtesem gunes, son yuz sayfam kaldi acayip huzunlu bir roman
Bugun bitirecegim, yeni kitaba baslayacagim.
Sen hangisini okuyorsun, var mi bir onerin bana :)
Ah canim cocuklarla oglene kadar yatmak ne mumkun :)
Dogum gunu hazirliklarin nasil gidiyor?
Boy boy , cesit cesit bardak ve fincanlarim :)
Cok severim , sagol canim :)
Aksam yiyememissin ama harika bir menu ve spor olmus :)
Canim 100gr arti bir sey degil, yuzmek vucudu cok guzel toparliyor.
Ne guzel sey kiyafetlerin bol gelmesi :)
Gunun nasil gecti esim?
Uyanma da kuzum ne gerek var, keske ben bekarken daha cok uyusaydim :))
Canim secim yapmak cok zor, yaptiginiz is cok kutsal, Allah gonlune gore versin, icine sinen bir brans olsun :)
Cok gecmis ogluna cok uzuldum
Allah esirgesin tum kuzulari canim...
Hay Allah fatimem, hamileligin son donemleri hastaliklardan iyilesmekte zor oluyor.
Her sey hallolmus neredeyse canim, hastane cikis kiyafetine karar verirsen bebisimiz saglikla, hayirlisiyla gelebilir.
Allaha emanet ol canim, guzel haberlerini bekliyoruz.
ikeada oyle bir yemek mi varmis ne guzel:)
Sanirim her ulkede sunulan menuleri farkli oluyor.
Bayilirim kuru ete :)
Afiyet olsun canim.
Feyzacim ne güzel, heyecanlı bir yol var önünde. Umarım senin için en iyisi gerçek olur. Ben nedense senin aşırı başarılı bir öğrenci olduğunu düşünüyorum. Öyle mi?zaten azmedince her kapı açılır önünde.
Ha bu arada nası gelmediyse aklımacerrahi istemiyorum demişsin ama bak bir öneri daha yapayım: bence estetik ve rekonstrüktif cerrahi seç. Harika, hem insanlar mutlu mutlu çıkar hep yanından. Kesinlikle kişisel bir çıkarım yok bunu önerirken ama bana da rhinoplasti yaparsın daha ileride de örümcek ağı filan
Ya da takımca bı zayiflayalim kalan yağları da sana aldırırız
Oyyy pek minik minik kuzuların. Hatırladım şimdi bahsetmiştim aslında ikisinin de bebek olduğundan. İkizi olanlardan hallicesin desene.
Gelmiş geçmiş olsun tatlım
Çikolata çok cezbedici, karşı koymak zor. Yanında sağlıklı alternatifler bulundur. Ara öğün ekle. Yanında yoğurt taşı mesela. Yoksa Açken karşına çikolata çıkınca yapacak birşey kalmaz, kendimden biliyorum
Günüm oldukça yoğun bugün eşim, bir arayı zor verdim. Eşya toparlamak, biraz temizlik, havuz vs.
Hala bitiremediğim kitabım var tanrının formülü. İstersen bir bak konusuna tatlım. Ben de yürüyüşe çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?