Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben zaten sizin menulerin okuyunca hep acikiyorum☺sarma yapmayi cok severi,yemeyide ama diyet sagolsun
yemeyi seviyorum da ben ugrastirici yemekler yapmayi sevmiyorum. Ama iyiki de sevmiyorum bak yemek olmayinca yiyecek birsey de yok evde

Benim tembel işi öğünüm oldu, üşenince bunu yapıyorum
ama gayet saglikli. hem de kalorili degil. Super.
Tatilde nasil zayifladin canim, bana anlatman lazim. Agustos basinda bir hafta burda goller bolgesi var oraya gidiyoruz. kilo almak degil vermem lazim. Ama gol temiz yuzuluyor, hedefim hava guzel oldugu muddetce hergun bol bol yuzmek.

Canım bı gidemedim ki, sizle muhabbet tatli geldi
Ama merak uyandıran bir yerde kalmıştım.
İyi, keyifli bir gün geçir eşim,
Deryacim sana da iyi geceler
Görüşmek üzere yarın
Iyi geceler cnaim, iyi seyirler. Benim de oje yenilemem lazim. Ben de onu yapayim.
Aaa soylemeyi unuttum hep kuafore gidiyordum dedim neden kendim yapmayayim, su kalici oje isiklari var ya hybrid onlardan aldim son bir aydir kendim yapiyorum.

Menu guzel canim,haftaya Spor cezalariyla beraber bekliyoruz,iyi geceler

Ben yola ciktim kizlar,arabayi yikatip eve gececegim.
Deryacim iyi yapmissin ojeni kendin surerek.Burada manikur-pedikur 50$dan basliyor Ben hep kendim yapiyorum☺ DeryaOnDiet
Iyi geceler esim☺ FitFiliz
ordaki kadar pahali degil ama burada da kuafor/terzi vs. fiyatlar cok yuksek Turkiyeye bakarak.
kolay gelsin canim

haklisin canim, hele ki yazin insan cok ozluyor tatili ayy hadi zayiflayalim da tatile gidelim fir vucutla bikiniler giyelim
Kolay gelsin canim
Bu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda
İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.
Canım tatildeyken de çok uyuyunca kötü hissediyor insan...
Kolayımız bulunmuyor valla

Menümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum )
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Fırında karışık kızartma yanında yoğurt ile
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kızımın peşinde koşuşturma

Ben 23 kardeşim 21 biz hala kavga ediyoruz
Tabi artık ben bir şey yapamıyorum ama...
Dogrudur canim hic bitmicek biliyodummm
Sagol canim aynen oyle minnaklar valla ikizi ucuzu olanlar napiyor bilmiyorum ama kucuhun tek basina zarari yok buyugunde oyle ama ikisi bir arada oldun mu anaaaammmm 3 uz 5 ize bin basariz yani

Karpuz ucgen dilim mi buyuk dilim mi canim

24 temmuz menum

Sabah 11

1 yumurtadan menemen
1 Domates
1 kk peynir
2 dilim Ekmek
3 bardak sekersiz cay

Ara12.30 fix annem geliyor bu saatte
1 sekersiz turk kahvesi

Oglen 15.00
1 dilim ekmek
2 ćk tavuk sote

Ara 16.00
Sade maden suyu

1 tane çigborek annem getirmis dayanamadim yedim cok guzeldi

3 tane kayısi malatyadan gelmis cok guzel di tadlari

Aksam 20.00
3 4 kasik zeytinyagli patlıcan yemegi
1.5 kofte ufaktı ama

Spor
Sbahtn ev supurdum sildim
50 mekik
100 zıpladım
Okadar malatyadan esimin halasi geldi ona gittik vakit kalmadi

Canım öğlen olmamış sabah da tost bir de çikolata bol karbonhidratlı bir menü olmuş
Spor yaptın mı hiç
Su ne kadar

Güzel canım ben beğendim

Aleyküm selam kaptan nasılsın :)

Amiiin kaptanım çok teşekkürler
Herkesin işi kutsal
Hepimiz işimizi doğru bir şekilde yaptığımızda:)

Ahahahahah canım ya estetikte baya para da var biliyor musun
Biz her halimizle güzeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…