Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pardon canım karıştırmışım Serena’nın kocasının vasıfsızlığı da ayrı olay, tam sevmiştim Seroyu yine delirdi dizide en sevdiğim hikaye Serena ve June arasında gelişen garip arkadaşlık, devrimi de onlar yapcak bence

perşembeyide düzgün geçirrsem cuma eksideyiz inşallah eşim

İnşallah geçen hafta 1 kilo almıştım bu hafta onu vermişimdir inşallah
Ayyyy hadi inşallah
Ben de tüm buluşmadım perşembe oluyor yarın yine arkadaşlarımla buluşacağız ya
İnşallah bugün eksideydim ama cumaya ne olur bilmiyorum çok sıkıldım inmem lazım artık daha koruma yapıcam vs hedefimi de çekecektim ama veremiyorum ki bunu bile

Canım pilav olmasa harika imiş ama neyseki perşemve değil
Yarın hafif geçerse eksi gelirsin inşallah

Şu an kalkıp yatağa
Ben de nasıl sonlanacak bu hikaye diye merak ediyorum, kitabı indirmistim telefonuma okuyordum ara ara, ama sonra telefon değiştirince gitti. Yeniden indireyim. Spoiler veririm sana

Canım pilav olmasa harika imiş ama neyseki perşemve değil
Yarın hafif geçerse eksi gelirsin inşallah
O kadar haklısın ki ne diyebilirim....
Şu an kalkıp yatağa

Ben de nasıl sonlanacak bu hikaye diye merak ediyorum, kitabı indirmistim telefonuma okuyordum ara ara, ama sonra telefon değiştirince gitti. Yeniden indireyim. Spoiler veririm sana
Ayy beklerim
AA pilav mi yemiş, ben görmemiştim. Seni hemen kaptana ispiyonluyorum. Pilav yiyen vaaar cinecin Yawrukush
Hahajaha yazıklar olsun Derya, yapılır mı bu bana? Kaptan farketmeyip like’ı bile basmıştı

ordaki kadar pahali degil ama burada da kuafor/terzi vs. fiyatlar cok yuksek Turkiyeye bakarak.
kolay gelsin canim
Burasi ates pahasi, hele kuaforle terziye hic gitme :)

Cok az yemissin canim, eksi gelecek cumaya :)

Yawrukush bu haftaki dondurma hediyesinden ben yararlanamicam belli oldu eşimden hala ses seda yok cunku.
Yavrularla yine muthis bir gun gecirmissiniz masallah canım senin gibi bi anneleri oldugu icin cok sanslılar
Esin evet yok kuzum, ben dondurmami sana hediye edecegim, sen kilonu ver.
Sagol canim, yaz tatili ya hergun bir eglence bulmaya calisiyorum..
Butun anneler yavrularina verici , fedakar..

Menun guzel canim, kotu degil, 1 borekten bir sey olmaz.
Ama kucu bir ceza gelir :)
Malatyali misiniz?

Aleyküm selam kaptan nasılsın :)
Iyiyim canim oglen yemegimi yiyorum :)
Sizi okuyorum..

İyi geceler kızlar geldim geçmişi okudum alintilarimi yaptım ama cvp yazamiycam çok yorgunum uyuycam hemen. Ilk fırsatta cevaplarım inşallah yarın mesai var. Öptüm herkesi.
Ablam iyi istirahatler..

Amiiin kaptanım çok teşekkürler
Herkesin işi kutsal
Hepimiz işimizi doğru bir şekilde yaptığımızda:)
Haklisin canim ama hayatta her seyi yerine koyuyrsunda, saglik oyle degil ya.
O yuzden dedim isiniz kutsal diye :)

Aleyküm selam maşallah ya :)
Canım çocuklar dil gelişimi konusunda nasıllar
Canim Akinla 3 yasina kadar hic ingilizce konusmadik evde hep turkce konustuk , 3 yasinda her seyiyle turkceyi konusuyordu sonra burada krese basladi orada ilk birkac ay gercekten zorlandi ama 6 ay icinde ingilizceyide tamamen anlar ve konusabilir hale geldi.
Suan ingilizcesi ana dili, turkceyide gayet guzel konusup anliyor.
Fakat biz onunla turkce dahi konussak o ingilizce cevap veriyor ve hep ingilizce konusmak istiyor.
Bu konuda bazi yaptirimlarimiz oluyor turkceyi tesvik ediyoruz unutmasin diye:)
Kucuk olan aras ise 2 bucuk yasinda ve cok fazla konusmuyor ama derdini anlatiyor:)
Onda durum daha farkli cunku Akin cogunlukla ingilizce ve hatta zaman zaman ispanyolca konusuyor.
Aras 3 dil duyuyor evde ve hala bunlardan birini konusuyor degil:)
Bakalim hayirlisi...

Paylaştığım fotoğrafı silemiyor muyum yaa
Yok canim sen silemiyorsun ama editorlere soylersen onlar silebilirler saniyorum.

Alin canim uzerine alin kahvedasim :)

6 kasik pilav kotu degil , 3 kasik olsa tabi daha iyi olurdu :))

Canim seni hep o bulusmalar yakiyor :))

Maşallah :) bu durumlarda genelde konuşma gecikiyor diye duymuştum sanki o yüzden sormak istedim canım ama harika olay 3dil.. maşallah

24 Temmuz

14.00
Domates çorbası
2peynirli börek (ince sarılmıştı)

1 hurma
Türk kahvesi

19.15
Domatesli biber azıcık yağda çevirme
Karpuz 1 porsiyon
1 hurma
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates soğan

21.00
Kefirşi kayısılı kinoalı bi yoğurt yeni aldım marketten

Su 3L
Spor yok:/

Yawrukush
D Diyetteanne

Maşallah :) bu durumlarda genelde konuşma gecikiyor diye duymuştum sanki o yüzden sormak istedim canım ama harika olay 3dil.. maşallah
Arasin gecikti iste canim, evde 1den fazla dil duydugu icin hangisini konusacagini sasiriyor, karistiriyor.
Ama Akinda uyguladigimiz yontem super oldu, keske Arasta da yapabilseydik..

Az da olsa karbonhidratli kacamaklar olmus ama kalori olarak, genel olarak iyi canim menun , su da guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…