Gizemcim yeni başlamadım da tatildeyken izlemedim son yayınlanan bölümleri. Az önce 2 bölüm birden seyredip bitirdim son sezonun son bölümünü. Evet pis Serenaama bence kızını bulur june hastanede. O azim var onda
Ayyyy hadi inşallahperşembeyide düzgün geçirrsem cuma eksideyiz inşallah eşim
İnşallah geçen hafta 1 kilo almıştım bu hafta onu vermişimdir inşallah
Canım pilav olmasa harika imiş ama neyseki perşemve değil24 temmuz menüm
Sabah
2 wasa + acuka + hindi füme + beyaz peynir + 1 dilim kavun
Ara
Türk kahvesi + 2 kayısı
Akşam
Fırın biftek , patates + 6 kaşık pilav
Üstüne
Sütlü kahve + 3 hurma + 8 yer fıstığı + 1 diyet bisküvi
2lt su
40 dk yürüyüş
Ben de nasıl sonlanacak bu hikaye diye merak ediyorum, kitabı indirmistim telefonuma okuyordum ara ara, ama sonra telefon değiştirince gitti. Yeniden indireyim. Spoiler veririm sanaPardon canım karıştırmışımSerena’nın kocasının vasıfsızlığı da ayrı olay, tam sevmiştim Seroyu yine delirdi dizide en sevdiğim hikaye Serena ve June arasında gelişen garip arkadaşlık, devrimi de onlar yapcak bence
O kadar haklısın ki ne diyebilirim....Canım pilav olmasa harika imiş ama neyseki perşemve değil
Yarın hafif geçerse eksi gelirsin inşallah
Ayy beklerimŞu an kalkıp yatağa
Ben de nasıl sonlanacak bu hikaye diye merak ediyorum, kitabı indirmistim telefonuma okuyordum ara ara, ama sonra telefon değiştirince gitti. Yeniden indireyim. Spoiler veririm sana
Hahajaha yazıklar olsun Derya, yapılır mı bu bana? Kaptan farketmeyip like’ı bile basmıştı
İşte arkadaş vaaar arkadaş var Feyzacım..........,Ahahhahahaama çok iyi gidiyordu bir güncüüüük
O kadar haklısın ki ne diyebilirim....
Ayy beklerim
Hahajaha yazıklar olsun Derya, yapılır mı bu bana? Kaptan farketmeyip like’ı bile basmıştı
İşte arkadaş vaaar arkadaş var Feyzacım..........,
Ahajajsjsjsagklj
Gizemcim bı tanesin
(Ben daha fazla adilesmeden uyuyayim artık en iyisi
Burasi ates pahasi, hele kuaforle terziye hic gitme :)ordaki kadar pahali degil ama burada da kuafor/terzi vs. fiyatlar cok yuksek Turkiyeye bakarak.
kolay gelsin canim
Cok az yemissin canim, eksi gelecek cumaya :)Menümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum)
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Fırında karışık kızartma yanında yoğurt ile
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kızımın peşinde koşuşturma
Esin evet yok kuzum, ben dondurmami sana hediye edecegim, sen kilonu ver.Yawrukush bu haftaki dondurma hediyesinden ben yararlanamicam belli oldu eşimden hala ses seda yok cunku.
Yavrularla yine muthis bir gun gecirmissiniz masallah canım senin gibi bi anneleri oldugu icin cok sanslılar
Menun guzel canim, kotu degil, 1 borekten bir sey olmaz.24 temmuz menum
Sabah 11
1 yumurtadan menemen
1 Domates
1 kk peynir
2 dilim Ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara12.30 fix annem geliyor bu saatte
1 sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim ekmek
2 ćk tavuk sote
Ara 16.00
Sade maden suyu
1 tane çigborek annem getirmis dayanamadim yedim cok guzeldi
3 tane kayısi malatyadan gelmis cok guzel di tadlari
Aksam 20.00
3 4 kasik zeytinyagli patlıcan yemegi
1.5 kofte ufaktı ama
Spor
Sbahtn ev supurdum sildim
50 mekik
100 zıpladım
Okadar malatyadan esimin halasi geldi ona gittik vakit kalmadi
Iyiyim canim oglen yemegimi yiyorum :)Aleyküm selam kaptan nasılsın :)
Ablam iyi istirahatler..İyi geceler kızlar geldim geçmişi okudum alintilarimi yaptım ama cvp yazamiycam çok yorgunum uyuycam hemen. Ilk fırsatta cevaplarım inşallah yarın mesai var. Öptüm herkesi.
Haklisin canim ama hayatta her seyi yerine koyuyrsunda, saglik oyle degil ya.Amiiin kaptanım çok teşekkürler
Herkesin işi kutsal
Hepimiz işimizi doğru bir şekilde yaptığımızda:)
Canim Akinla 3 yasina kadar hic ingilizce konusmadik evde hep turkce konustuk , 3 yasinda her seyiyle turkceyi konusuyordu sonra burada krese basladi orada ilk birkac ay gercekten zorlandi ama 6 ay icinde ingilizceyide tamamen anlar ve konusabilir hale geldi.Aleyküm selam maşallah ya :)
Canım çocuklar dil gelişimi konusunda nasıllar
Ben yorumumu yazdim , birkac kasik pilav ok benim icin :))O kadar haklısın ki ne diyebilirim....
Ayy beklerim
Ohh beni gecenin bu vaktinde hoplayıp zıplatmadığın için teşekkürler kaptanımBen yorumumu yazdim , birkac kasik pilav ok benim icin :))
Yok canim sen silemiyorsun ama editorlere soylersen onlar silebilirler saniyorum.Paylaştığım fotoğrafı silemiyor muyum yaa
Alin canim uzerine alin kahvedasim :)Kuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şey
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoş
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa sorun
6 kasik pilav kotu degil , 3 kasik olsa tabi daha iyi olurdu :))24 temmuz menüm
Sabah
2 wasa + acuka + hindi füme + beyaz peynir + 1 dilim kavun
Ara
Türk kahvesi + 2 kayısı
Akşam
Fırın biftek , patates + 6 kaşık pilav
Üstüne
Sütlü kahve + 3 hurma + 8 yer fıstığı + 1 diyet bisküvi
2lt su
40 dk yürüyüş
Canim seni hep o bulusmalar yakiyor :))Ayyyy hadi inşallah
Ben de tüm buluşmadım perşembe oluyor yarın yine arkadaşlarımla buluşacağız ya
İnşallah bugün eksideydim ama cumaya ne olur bilmiyorum çok sıkıldım inmem lazım artık daha koruma yapıcam vs hedefimi de çekecektim ama veremiyorum ki bunu bile
iyi uyklar canim :)Ohh beni gecenin bu vaktinde hoplayıp zıplatmadığın için teşekkürler kaptanım
Şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim
Maşallah :) bu durumlarda genelde konuşma gecikiyor diye duymuştum sanki o yüzden sormak istedim canım ama harika olay 3dil.. maşallahBurasi ates pahasi, hele kuaforle terziye hic gitme :)
Cok az yemissin canim, eksi gelecek cumaya :)
Esin evet yok kuzum, ben dondurmami sana hediye edecegim, sen kilonu ver.
Sagol canim, yaz tatili ya hergun bir eglence bulmaya calisiyorum..
Butun anneler yavrularina verici , fedakar..
Menun guzel canim, kotu degil, 1 borekten bir sey olmaz.
Ama kucu bir ceza gelir :)
Malatyali misiniz?
Iyiyim canim oglen yemegimi yiyorum :)
Sizi okuyorum..
Ablam iyi istirahatler..
Haklisin canim ama hayatta her seyi yerine koyuyrsunda, saglik oyle degil ya.
O yuzden dedim isiniz kutsal diye :)
Canim Akinla 3 yasina kadar hic ingilizce konusmadik evde hep turkce konustuk , 3 yasinda her seyiyle turkceyi konusuyordu sonra burada krese basladi orada ilk birkac ay gercekten zorlandi ama 6 ay icinde ingilizceyide tamamen anlar ve konusabilir hale geldi.
Suan ingilizcesi ana dili, turkceyide gayet guzel konusup anliyor.
Fakat biz onunla turkce dahi konussak o ingilizce cevap veriyor ve hep ingilizce konusmak istiyor.
Bu konuda bazi yaptirimlarimiz oluyor turkceyi tesvik ediyoruz unutmasin diye:)
Kucuk olan aras ise 2 bucuk yasinda ve cok fazla konusmuyor ama derdini anlatiyor:)
Onda durum daha farkli cunku Akin cogunlukla ingilizce ve hatta zaman zaman ispanyolca konusuyor.
Aras 3 dil duyuyor evde ve hala bunlardan birini konusuyor degil:)
Bakalim hayirlisi...
Evet:/Yok canim sen silemiyorsun ama editorlere soylersen onlar silebilirler saniyorum.
Alin canim uzerine alin kahvedasim :)
6 kasik pilav kotu degil , 3 kasik olsa tabi daha iyi olurdu :))
Canim seni hep o bulusmalar yakiyor :))
Arasin gecikti iste canim, evde 1den fazla dil duydugu icin hangisini konusacagini sasiriyor, karistiriyor.Maşallah :) bu durumlarda genelde konuşma gecikiyor diye duymuştum sanki o yüzden sormak istedim canım ama harika olay 3dil.. maşallah
Az da olsa karbonhidratli kacamaklar olmus ama kalori olarak, genel olarak iyi canim menun , su da guzel:)24 Temmuz
14.00
Domates çorbası
2peynirli börek (ince sarılmıştı)
1 hurma
Türk kahvesi
19.15
Domatesli biber azıcık yağda çevirme
Karpuz 1 porsiyon
1 hurma
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates soğan
21.00
Kefirşi kayısılı kinoalı bi yoğurt yeni aldım marketten
Su 3L
Spor yok:/
Yawrukush
D Diyetteanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?