Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Paylaştığım fotoğrafı silemiyor muyum yaa
Canim neden siliyorsun gayet guzel çikmissin.ozgecim ve sen cok guzelmissiniz yok mu arttıran
Guzel menu cok sknti yok ben de arada ufak da olsa bir iki isirik hamur isi yiyorum
Tesekkur ederim canim iki ısırıktan birazcik fazlaydi bakalim yarin tartimi etkilicek mi
Canimsin yaaa valla kaptanlarin bitanesisin valla esim magnum fistikli almis gece gece gel karsilikli yiyelim dedi hayir dedim yemedim gozum kaldi ama caktirmadim bi turk kahvesi yaptim sekersiz gel bunu iccelim karsilikli bey dedim sanirim bunun icin bi alkisi hakettim.ayreten yataktada 50 sınav cektirdim hem esim hem kendim.Bu arada esim Malatya li
Sende bendensin bugun

Aynen ::

Iyi yapmissin yememekle bugun, helal olsun sana, tum takim adina tesekkur ederim.
Cuma gunu tartil bir magnumu hemen tartinin arkasindan ye :))

Bu arada senin ufak oglunla benim buyuk yasitlarmis kaptisim Yawrukush sizin disler bittimi
Disler bitti canim, hatta 1 tanesini kirdik bile
Sizde nasil durumlar?

Iyi yapmissin yememekle bugun, helal olsun sana, tum takim adina tesekkur ederim.
Cuma gunu tartil bir magnumu hemen tartinin arkasindan ye :))

Disler bitti canim, hatta 1 tanesini kirdik bile
Sizde nasil durumlar?
Bak bu super oldu cumay ı iple cekiyorum ozaman kaptan bugun cocuklar iyiler uyuduklarindan beri yeni uyandilar masaallah diyim nazar degmesin uykumu aldim baya bi bu seferde ac hissediyorum ama yemicem hicbisey hemen uykuma geri donuyorum
Evet solemistin gecmis olsun canim bizim en arkadaki ust koklerin birii cikiyor digeride cikmak uzzere bitcek sonra insallah onlarin huzursuzluggu var sanki .

CARSAMBA MENUM
(Yazmak gozumde buyuyor ,hepsinin fotosunu cektim ,paylasiyorum)
SABAH

ARA

OGLEN

ARA
Filtre kahve
Ceyrek Elma

AKSAM (et ve salata yedim, fotonun yanindaki yogurt haylaz Arasimonun)

Yatana kadar cay icerim sekersiz,limonlu.

SU:2ltyi gectim
SPOR: 2kez parka gittik ,totalde 3bucuk saat cocuk pesinde adimlama,hoplama,ziplama..☺

Ne guzel bugun uyumussun canim:)
Sizinde disler kolaylikla ciksin , agrisiz sizisiz..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl1750DK
Mavi boncukkk MUAF
gogo2405
btsc11
Konus dinliyorum
Derya_the_queen
enimenime
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad100IA 10DK D
Patlicanmoru100IA 50S 100JJ 5DK D
klbk33100IA
LaMademoiselle100IA MUAF MUAF
cromozom

Hepinize gunaydinlar kizlar, mutlu bir persembe gunu gecirmenizi diliyorum.
Tarti icin son gunumuz, bugun agir egzersizlerden ve agir menulerden uzak duralim.
Yarin basgul, hepimizi guldursun :)
Ankee nasil oldun canim?
stitch canim nasilsin, odevini submit ettin mi?
K klbk33 nasilsin canim?
IcimdekiSonsuzDeniz yoksun birkac gundur canisi?
sserendipity misafirlerinle nasil gecti canim, menun nasildi?
Mavi boncukkk , K Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
gogo2405 gunaydin ablalarin guzeli, kolay mesailer diliyorum.
cromozom Nenam, dogum gunu sekeri nerdesin?
Patlicanmoru , cinecin , DeryaOnDiet , D Diyetteanne , fayfeyfiy , Kozmogirl17 kizlar cok guzel bir gun gecirin sizleride opuyorum :)
FitFiliz canim esim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, harika bir hafta gecirdim senin tatli sohbetinle, yarin iyi olan (yani biz) kazansin.

Günaydınlar
Dengelemissin canım.
Gayet güzel olmuş kaptan menüsü
Dengeli olmuş canım
Tıp okuyorsun başarılar canım. Çocuk zor dediğin gibi ama bütün derslerden daha zor olanı anne babalariyla uğraşmak. Illa hasta muayene etmek isterim dersen fizik tedavi güzel mesela . Cerrahi el yakınlığı istiyor bilginin yanında. Aile hekimliği halkın henüz alisamadigi bir bölüm eski sağlık ocağı anlayışı hüküm sürüyor hala. Hanımlar için cildiye olabilir ama puanı yüksek sanırım. Kadın doğum pek sevmiyorum ben ama hem cerrahi hem dahili hem çocuk var içinde. Allah kolaylık versin kuzum.
Dengeli olmuş çikolata bitter olursa daha iyi tabi
Ne güzel menü beğendim
Meyve fazla olmuş canım bugün dengelersin.
Handmaids tale izleyeyim kızlar, 3. sezon 8. bölüm beni bekler ☺☺☺
Kitabı çok güzel di
Menun dengeli olmuş
Çi börek bir tane sorun olmaz küçük ince zaten
Pilav fazla ama çok sorun değil.
Börek mii neyse erken saatte yemişsin erimistir gün içinde

Yaa yazdığım msj kayboldu anlamadım nasıl oldu.
Iki gündür mesaj yazamadım menüde yazamadım kaptisim Yawrukush zararlı bişey yemedim hemde sürekli ayaktaydım evde kutuları açıp yerleştirdim. Eşim salı günü annesiyle Gebze ye gitti hasta yeğeni ziyarete dünde çalışıyordu kutuları açıp yerleştirmek bana kaldı. Yanlız kötü olan bugün yarın regl olcam baskul artı gösteriyordu umarım yarın öyle olmaz ama çok ümitli değilim. DeryaOnDiet

Ablacim hastanizdan haber var mi?
Durumu azcik daha iyiydi, simdi nasil?
Regliden dolayi uzme kendini ,hepimiz sisiyoruz regli zamani..
Gunun guzel gecsin.

24 temmuz
Sabah 10.00
Bol bol semizotu salatasi
1.5 haslanmis yumurta
Cokelek sündürmesi biraz
1 dilim tam b. ekmegi ile yenecek kadar kekikli b.salcasi ve bal

Oglen 14.00
1 dilim kek

Aksam 19.00
Kozlenmis Patlican salatasi
Yarim kase corba

21.00
Bir avuc leblebi

Su 2 litre
Yarim saat yürüyüş
700 ip

Canim 50 Dk yi anlamadım tam olarak

Masallah kaptancigim cok guzel ve fit duruyorsun.. yavruslarinla ve esinle huzurlu mutlu bir yuvan olsun insallah
Ya neden kalasin. Once kendin inan gececegine. Hem araba surmek cok eglenceli gercekten. Sınava da her kelimesi senin isine yarayacak birer bilgi olarak bakip calisirsan aklinda kalmasi daha kolay olur ins.
Kolay gelsin canim
Guzel canim aksam yrmeden durabildiysen.
Bir fotoğrafta benden gelsin.
Deniz dönüşü

afoyet olsun canim bence guzel
Cok guzel canim menun de sporun da
Gunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyordu esim al sana motivasyon olur demisti, almistim. Veeee su anda o elbise var ustumde
Harikasin..en guzel motivasyon kaynaklarından
Kolay gelsin canim. Karar vermek zor ama bence pediatri olsun malum küçük cocuklarimiz var. Senin gibi tatli doktorlara ihtiyacimiz var
Afiyet olsun canim
Kaptancigim bin muhteşem gunes cok guzel yine ayni yazarin bir kitabi daha var ucurtma avcisi. O da güzel. yakin zamanda george orwell hayvan ciftligi okudum cok begendim. 1984 de elimde ama okuyamadim daha. Okudun mu hic?
Ohh miss. Rabbim saglik huzur versin.. masallah pek tatli kuzucuklar
Super canim mezun oldun ama guzel menülere devam. Bizlere ornek olsun
Cok hafif guzel olmuş canim afiyet olsun

dünkü menümü yazıyorum
geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkürler, sağolun kızlar

24.07.2019 menü
08:30 baget ekmeğine kaşarlı sandviç
09:00 tek şekerli türk kahvesi

13:00 bir adet şeftali

15:00 adana dürüm dürümün bir kısmını yemeyip köftesini yedim

20:00 tavuk suyuna çorba ve 2 yk fırında jülyen tavuk -domatez-soğanlı salata 2yk-

başka hiçbir şey içmedim, he bir bardak şekersiz limonlu çay akşam.
işçtiğim su 2 lt.yi bulmamıştır. 1,5litre

dün gece saat 10da eşimle birlikte uyumuşuz hatta bayılmışız, sonunda iyiyim yaa
bugün komple gerçek diyet yapacağım yanımda haşlanmış yumurtam var akşama tavuk suyuna çorbayla zeytinyağlı barbunyam da var. tüm diyetlik yemeklerim tamam
ama yarından korkuyorum

Son düzenleme:

vay çok iyiymiş komple dünün, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…