Canim neden siliyorsun gayet guzel çikmissin.ozgecim ve sen cok guzelmissiniz yok mu arttıranPaylaştığım fotoğrafı silemiyor muyum yaa
Tesekkur ederim canim iki ısırıktan birazcik fazlaydi bakalim yarin tartimi etkilicek miGuzel menu cok sknti yok ben de arada ufak da olsa bir iki isirik hamur isi yiyorum
Canimsin yaaa valla kaptanlarin bitanesisin valla esim magnum fistikli almis gece gece gel karsilikli yiyelim dedi hayir dedim yemedim gozum kaldi ama caktirmadim bi turk kahvesi yaptim sekersiz gel bunu iccelim karsilikli bey dedim sanirim bunun icin bi alkisi hakettim.ayreten yataktada 50 sınav cektirdim hem esim hem kendim.Bu arada esim Malatya liBurasi ates pahasi, hele kuaforle terziye hic gitme :)
Cok az yemissin canim, eksi gelecek cumaya :)
Esin evet yok kuzum, ben dondurmami sana hediye edecegim, sen kilonu ver.
Sagol canim, yaz tatili ya hergun bir eglence bulmaya calisiyorum..
Butun anneler yavrularina verici , fedakar..
Menun guzel canim, kotu degil, 1 borekten bir sey olmaz.
Ama kucu bir ceza gelir :)
Malatyali misiniz?
Iyiyim canim oglen yemegimi yiyorum :)
Sizi okuyorum..
Ablam iyi istirahatler..
Haklisin canim ama hayatta her seyi yerine koyuyrsunda, saglik oyle degil ya.
O yuzden dedim isiniz kutsal diye :)
Canim Akinla 3 yasina kadar hic ingilizce konusmadik evde hep turkce konustuk , 3 yasinda her seyiyle turkceyi konusuyordu sonra burada krese basladi orada ilk birkac ay gercekten zorlandi ama 6 ay icinde ingilizceyide tamamen anlar ve konusabilir hale geldi.
Suan ingilizcesi ana dili, turkceyide gayet guzel konusup anliyor.
Fakat biz onunla turkce dahi konussak o ingilizce cevap veriyor ve hep ingilizce konusmak istiyor.
Bu konuda bazi yaptirimlarimiz oluyor turkceyi tesvik ediyoruz unutmasin diye:)
Kucuk olan aras ise 2 bucuk yasinda ve cok fazla konusmuyor ama derdini anlatiyor:)
Onda durum daha farkli cunku Akin cogunlukla ingilizce ve hatta zaman zaman ispanyolca konusuyor.
Aras 3 dil duyuyor evde ve hala bunlardan birini konusuyor degil:)
Bakalim hayirlisi...
Sende bendensin bugun24 Temmuz
14.00
Domates çorbası
2peynirli börek (ince sarılmıştı)
1 hurma
Türk kahvesi
19.15
Domatesli biber azıcık yağda çevirme
Karpuz 1 porsiyon
1 hurma
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates soğan
21.00
Kefirşi kayısılı kinoalı bi yoğurt yeni aldım marketten
Su 3L
Spor yok:/
Yawrukush
D Diyetteanne
Aynen ::Canim neden siliyorsun gayet guzel çikmissin.ozgecim ve sen cok guzelmissiniz yok mu arttıran
Tesekkur ederim canim iki ısırıktan birazcik fazlaydi bakalim yarin tartimi etkilicek mi
Canimsin yaaa valla kaptanlarin bitanesisin valla esim magnum fistikli almis gece gece gel karsilikli yiyelim dedi hayir dedim yemedim gozum kaldi ama caktirmadim bi turk kahvesi yaptim sekersiz gel bunu iccelim karsilikli bey dedim sanirim bunun icin bi alkisi hakettim.ayreten yataktada 50 sınav cektirdim hem esim hem kendim.Bu arada esim Malatya li
Sende bendensin bugun
Iyi yapmissin yememekle bugun, helal olsun sana, tum takim adina tesekkur ederim.Canim neden siliyorsun gayet guzel çikmissin.ozgecim ve sen cok guzelmissiniz yok mu arttıran
Tesekkur ederim canim iki ısırıktan birazcik fazlaydi bakalim yarin tartimi etkilicek mi
Canimsin yaaa valla kaptanlarin bitanesisin valla esim magnum fistikli almis gece gece gel karsilikli yiyelim dedi hayir dedim yemedim gozum kaldi ama caktirmadim bi turk kahvesi yaptim sekersiz gel bunu iccelim karsilikli bey dedim sanirim bunun icin bi alkisi hakettim.ayreten yataktada 50 sınav cektirdim hem esim hem kendim.Bu arada esim Malatya li
Sende bendensin bugun
Disler bitti canim, hatta 1 tanesini kirdik bileBu arada senin ufak oglunla benim buyuk yasitlarmis kaptisimYawrukush sizin disler bittimi
Bak bu super oldu cumay ı iple cekiyorum ozaman kaptan bugun cocuklar iyiler uyuduklarindan beri yeni uyandilar masaallah diyim nazar degmesin uykumu aldim baya bi bu seferde ac hissediyorum ama yemicem hicbisey hemen uykuma geri donuyorumIyi yapmissin yememekle bugun, helal olsun sana, tum takim adina tesekkur ederim.
Cuma gunu tartil bir magnumu hemen tartinin arkasindan ye :))
Disler bitti canim, hatta 1 tanesini kirdik bile
Sizde nasil durumlar?
Ne guzel bugun uyumussun canim:)Bak bu super oldu cumay ı iple cekiyorum ozaman kaptan bugun cocuklar iyiler uyuduklarindan beri yeni uyandilar masaallah diyim nazar degmesin uykumu aldim baya bi bu seferde ac hissediyorum ama yemicem hicbisey hemen uykuma geri donuyorum
Evet solemistin gecmis olsun canim bizim en arkadaki ust koklerin birii cikiyor digeride cikmak uzzere bitcek sonra insallah onlarin huzursuzluggu var sanki .
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50DK | ||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | ||||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | ||||||
LaMademoiselle | 100IA MUAF | ||||||
cromozom |
Dengelemissin canım.bugün çok yorucuydu..
12.30
peynirli yumurta
1tk krem peynir
3 zeytn
1tk fıstık ezmesi
1dilim ekmek
16.00
elma kurusu
20.40(çok açtım)
bir porsiyon karpuz
domates soğan salatası 1.5 domatesten
yumurtalı fasulye 2-3yk
7zeytin
3hurma
1dilim ekmek
1tk çilek reçeli(hiiiiç olmadı biliyorum ama komşumuz yapmış tadına baktırdı:/)
22.00
Türk kahvesi
su
2L
spor
3 saat yürüyüş pazar artı yol
1000 zıp
50 mekik
cezamı ve gün içi yazdığını yaptım kaptanım reçel de yiyince devam ettim dedim zıpla bu az bile sana ceza diy...
Yawrukush
@Elmasyuzuk kuzum nerelerdesin
stitch koyverdun gittun bizi
D Diyetteanne canım eşim dondurmayı bizim almamız lazım ama bu menülerle...
Gayet güzel olmuş kaptan menüsüSALI MENUM
SABAH 9.30DA
1 Haslanmis yumurta
1 domates, 1 salatalik , 3 minik havuc, 3 kucuk biber
5 zeytin, 1 parca peynir
50 kalorilik pita ekmegi
3 dilim pastirma
ARA
Latte kahve (sekersiz)
100 kalorilik bar
OGLEN 15.30DA
1 parca tavuk gogsu haslanmis
(Sabah kahvaltidaki domates, salatalik, havucu bitirememistim, tavugun yaninda onlari bitirdim)
ARA
Yarim armut
Filtre kahve
AKSAM 19DA
4 et kofte
1 kase salata
SU: 2 lt
SPOR: Sabah yuruyus, aksam ustu 1bucuk saat havuzda yuzme, cocuk yuzdurme.
Dengeli olmuş canım23 temmuz menum - dunku menu
09:00_ 2 yk kadar yulaf kepegi, uzerine biraz sicak su ve cok az sut, 1 avuc kuru meyve (goji) , 1 muz.
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
14:00_ 1 kase sebzeli tavuk corbasi, 125 gr somon fume, 1 kase salata
18:00_ 1 yesil elma, 1 bardak soya sutu
aksam yok cunku eve cok gec gittim saat 22a geliyordu ve o saatten sonra yemek istemedim zaten uyudum sonra.
su: 3 litre
spor: 21 dakika yuzme, 11ooo adim
Yawrukush @Elmasyuzuk stitch gogo2405
Tıp okuyorsun başarılar canım. Çocuk zor dediğin gibi ama bütün derslerden daha zor olanı anne babalariyla uğraşmak. Illa hasta muayene etmek isterim dersen fizik tedavi güzel mesela . Cerrahi el yakınlığı istiyor bilginin yanında. Aile hekimliği halkın henüz alisamadigi bir bölüm eski sağlık ocağı anlayışı hüküm sürüyor hala. Hanımlar için cildiye olabilir ama puanı yüksek sanırım. Kadın doğum pek sevmiyorum ben ama hem cerrahi hem dahili hem çocuk var içinde. Allah kolaylık versin kuzum.Tevafuğa bakar mısııın ♥ Canım aslında düşündüğüm birçok şey var o yüzden eleme usulü gidiyorum branşlarda
Ve şu an net bir şey yok ama şöyle açıklayım
Cerrahi bir branş istemiyorum
Hasta görmek istediğimden temel bilimler de istemiyorum(temel bilimler laboratuarda çalışıp ders anlatan hocalarımız)
1. İstediğim pediatriydi bizde yandal öncesine uzmanlık zorunlu oldu. Pediatri de çok geniş ve çok zor zaten biliyorsunuz çocuğun her dönemi her yaşı ayrı ergen süt ç yenidoğan
Çoooook seviyorum çocukları
Ama pediatride doktor asla 1 hasta ile uğraşmıyor
1 hasta=3 kişi ve çocuğun her dönemine ayrı ilaç ayrı doz vs vs çok zor yani
O yüzden spesifikleşmek için yandal istiyordum
Ama bu da 6 fakülte +4-5 uzmanlık+ 2-3 sene zorunlu+ 3 sene min yandal demek
Yandal bölümü bile düşünmüştüm ama ne zaman evlenicem ne zaman çocuğum olacak
Çocuk doktoru olunca da aileme kendi çocuklarıma neredeyse hiç aman ayıramayacağım
Çocuklarımın da doktoru olacağım ama anneleri de olmak istiyorum (çocuk-LAR yapacak kadar senem olursa tabi)
2. İstediğim Göz dü
Gözün uzmanlığı çok zor bilgi baya fazla ve tus puanı çok yüksek ama hala olabilir
3. Aile hekimliği uzmanlığı
Bana çok yatkın geliyor ve ciddi ciddi düşünüyorum
Hasta tekrar bana gelecek önemli şeylerde yönlendiricem ve inşallah gelen hastayı muayene edeceğim (yoğunluktan dolayı çoğu zaman muayene bile olamıyoruz.....biraz idealistim sanırım)
Çok makul mantıklı ve yapıma da uygun geliyor ama konuştuğum aile hekimleri reçete doktoru gibi davranılıyor diyorlar o da biraz üzüyor ama ona bile gelse muayene etsem yine tatmin olurum diye düşünüyorum
4. Ve gözümün nururadyasyon onkolojisi
Şu an Türkiye de çok az doktoru var ve çok az ünide var
Çok da hoşuma gitti ama biraz duygusal bir insanım
Hastalarım diğeri branşlardan çok daha az yaşama oranına sahip olacak belki ve halsiz bitkin olacaklar
Ben insanlara yardım etmeyi çok seviyorum ama psikolojim bu kadarını kaldırır mı bilemiyorum
Kaldırırım diye düşünüyorum zaten sürekli yeni tedaviler çıkıyor kanser grip gibi artık hepimizde çıkıyor yani ve tedavi ediliyor Allah a şükür
Ama işte bilemiyorum
Karar vermek zor
O yüzden akışına bıraktım
Tus puanı da etkili olacak seçimimde tabi Ama daha Göz ve Radyasyon onk staj yapmadım
Pediatriyi gördüm ve gerçekten çok zor çok yıpratıcı doktor açısından da ve çocukları çok sevdiğim için birkaç doktor şey diyor
‘Çocukları seviyorsanız çocuk gelişimi okuyun çocuk doktoru olup kendinize eziyet etmeyin çünkü çok sevdiğin şeyin hastalığında daha çok üzülürsün çocuk doktorluğu tercihinde sevmekten çok ne kadar yapabilirim faydalı olabilirim diye düşünün’ yazmışlar tus sitelerinde ve haklılar da
O yüzden tam bilemiyorum neler olur ne yaparım
2 sene var :) bakalım hayat nasıl şekillenecek :)
Dengeli olmuş çikolata bitter olursa daha iyi tabi23.07.20019 tarihli menüm
09:00 sabah kaşarlı domatesli tost
şekersiz türk kahvesi
13:00 nohut pilav
13:30 tek şekerli kahve -arkadaş şekerli yapmış-
17:00 kare şeklindeki ülker çikolataları var ya ondan küçük 2 kare attım yine dayanamadım
19:30 kuru etli balkan salatası -ikea :) ekmeksiz tabi ki
yanında sütlü nescafe şekersiz.
Ne güzel menü beğendim24 temmuz
Spor: yarım saat havuz, bir saate yakın da yürüyüş
Su: 3ltye yakın
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Öğle: buzluk sağolsun bir çinekop balığı, 4 mini boy yaprak sarma
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, 1 yeşil elma
Akşam: yumurta+yoğurt+pul biber, iki yaş kayısı, yeşil çay
Meyve fazla olmuş canım bugün dengelersin.Bugunku menum - 24 temmuz menum
09:00_ 4 tane kofte
12:30_ 1 kase bugdayli domates corbasi, 150 gr tavuk izgara, 1 kase salata
ara: 1 elma, 1 nektarin, 1 muz
17:00_ 4 tane pirinc patlagi, 1 avuc fistik, 2 fincan bitki cayi
10000 adim
arkadasla bulusunca yuzemedim
su: 3 litreyi biraz gecti
Kitabı çok güzel diHandmaids tale izleyeyim kızlar, 3. sezon 8. bölüm beni bekler ☺☺☺
Menun dengeli olmuşMenümü yazmaya geldim kızlar. Kızımdan daha yeni vakit buluyorum totom yemek yemek harici yeni yer gördü
Sabah
1 fincan yeşil çay
Ara
Yok
Öğlen
5 kaşık taze fasülye
1.5dilim karpuz( karpuz mevsimi geçsin biran önce bence ben yemeden duramıyorum)
Ara
1 orta türk kahvesi
Akşam
Fırında karışık kızartma yanında yoğurt ile
Su
2.5 litre
Spor
50 zıplama
Kızımın peşinde koşuşturma
Çi börek bir tane sorun olmaz küçük ince zaten24 temmuz menum
Sabah 11
1 yumurtadan menemen
1 Domates
1 kk peynir
2 dilim Ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara12.30 fix annem geliyor bu saatte
1 sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim ekmek
2 ćk tavuk sote
Ara 16.00
Sade maden suyu
1 tane çigborek annem getirmis dayanamadim yedim cok guzeldi
3 tane kayısi malatyadan gelmis cok guzel di tadlari
Aksam 20.00
3 4 kasik zeytinyagli patlıcan yemegi
1.5 kofte ufaktı ama
Spor
Sbahtn ev supurdum sildim
50 mekik
100 zıpladım
Okadar malatyadan esimin halasi geldi ona gittik vakit kalmadi
Pilav fazla ama çok sorun değil.24 temmuz menüm
Sabah
2 wasa + acuka + hindi füme + beyaz peynir + 1 dilim kavun
Ara
Türk kahvesi + 2 kayısı
Akşam
Fırın biftek , patates + 6 kaşık pilav
Üstüne
Sütlü kahve + 3 hurma + 8 yer fıstığı + 1 diyet bisküvi
2lt su
40 dk yürüyüş
Börek mii neyse erken saatte yemişsin erimistir gün içinde24 Temmuz
14.00
Domates çorbası
2peynirli börek (ince sarılmıştı)
1 hurma
Türk kahvesi
19.15
Domatesli biber azıcık yağda çevirme
Karpuz 1 porsiyon
1 hurma
1 yk yoğurtlu makarna
1 dilim ekmek
3 zeytin
Domates soğan
21.00
Kefirşi kayısılı kinoalı bi yoğurt yeni aldım marketten
Su 3L
Spor yok:/
Yawrukush
D Diyetteanne
Ablacim hastanizdan haber var mi?Yaa yazdığım msj kayboldu anlamadım nasıl oldu.
Iki gündür mesaj yazamadım menüde yazamadım kaptisimYawrukush zararlı bişey yemedim hemde sürekli ayaktaydım evde kutuları açıp yerleştirdim. Eşim salı günü annesiyle Gebze ye gitti hasta yeğeni ziyarete dünde çalışıyordu kutuları açıp yerleştirmek bana kaldı. Yanlız kötü olan bugün yarın regl olcam baskul artı gösteriyordu umarım yarın öyle olmaz ama çok ümitli değilim. DeryaOnDiet
Canim 50 Dk yi anlamadım tam olarakTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 50DK Mavi boncukkk MUAF gogo2405 btsc11 Konus dinliyorum Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush stitch cinecin DenizinYosunKokusu fmad 100IA 10DK D Patlicanmoru 100IA 50S 100JJ 5DK D klbk33 100IA LaMademoiselle 100IA MUAF MUAF cromozom
Masallah kaptancigim cok guzel ve fit duruyorsun.. yavruslarinla ve esinle huzurlu mutlu bir yuvan olsun insallahSanat kursundan ciktik yuruyoruz kuzularla☺
Eki Görüntüle 2291833 Eki Görüntüle 2291834
Eki Görüntüle 2291835
Ya neden kalasin. Once kendin inan gececegine. Hem araba surmek cok eglenceli gercekten. Sınava da her kelimesi senin isine yarayacak birer bilgi olarak bakip calisirsan aklinda kalmasi daha kolay olur ins.İlgin için teşekkür ederim
İş durumları stabil..
Şimdilik durgun ve sakin ne olacağı,nerden kopacağı belirsiz.
Saldım.. ne olursa olsun modundayım.
Ehliyet işte bildiğimiz ehliyet
Baya zorlu geçiyor.
Bu ülkede ehliyet almak eziyet.
Ağustos 15-20 gibi sınav tarihi diyor hoca.
Kesin kalacağım
Kısmet.
Guzel canim aksam yrmeden durabildiysen.23 temmuz menum
Sabah 08.30
1 tane yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Sekersiz cay
Ara 3 ucgen dilim karpuz
Sekersiz turk kahvesi
Öglen 14.30
1 tabak tonbalikli makarna bu cok kotu oldu
Ara
1 sade soda
Aksam yok
3 litre su
Sporda yok parkta 2 saat cocuklarla oyun oynadim evde kosturduk baya bi bugun yine uykusuzluk kotu etkiledi beni hic hallim yoktu kolum kanadim kirikti sanki
Bir fotoğrafta benden gelsin.
Deniz dönüşü
afoyet olsun canim bence guzelbugün çok yorucuydu..
12.30
peynirli yumurta
1tk krem peynir
3 zeytn
1tk fıstık ezmesi
1dilim ekmek
16.00
elma kurusu
20.40(çok açtım)
bir porsiyon karpuz
domates soğan salatası 1.5 domatesten
yumurtalı fasulye 2-3yk
7zeytin
3hurma
1dilim ekmek
1tk çilek reçeli(hiiiiç olmadı biliyorum ama komşumuz yapmış tadına baktırdı:/)
22.00
Türk kahvesi
su
2L
spor
3 saat yürüyüş pazar artı yol
1000 zıp
50 mekik
cezamı ve gün içi yazdığını yaptım kaptanım reçel de yiyince devam ettim dedim zıpla bu az bile sana ceza diy...
Yawrukush
@Elmasyuzuk kuzum nerelerdesin
stitch koyverdun gittun bizi
D Diyetteanne canım eşim dondurmayı bizim almamız lazım ama bu menülerle...
Cok guzel canim menun de sporun da23 temmuz menum - dunku menu
09:00_ 2 yk kadar yulaf kepegi, uzerine biraz sicak su ve cok az sut, 1 avuc kuru meyve (goji) , 1 muz.
14:00_ 1 kase sebzeli tavuk corbasi, 125 gr somon fume, 1 kase salata
18:00_ 1 yesil elma, 1 bardak soya sutu
aksam yok cunku eve cok gec gittim saat 22a geliyordu ve o saatten sonra yemek istemedim zaten uyudum sonra.
su: 3 litre
spor: 21 dakika yuzme, 11ooo adim
Harikasin..en guzel motivasyon kaynaklarındanGunaydin canim, ayy bugun gunum sabahtan guzel basladi. 1 ay kadar once bir elbiseyi cok begenmistim ama fermuari tam kapanmiyorduesim al sana motivasyon olur demisti, almistim. Veeee su anda o elbise var ustumde
Kolay gelsin canim. Karar vermek zor ama bence pediatri olsun malum küçük cocuklarimiz var. Senin gibi tatli doktorlara ihtiyacimiz varTevafuğa bakar mısııın ♥ Canım aslında düşündüğüm birçok şey var o yüzden eleme usulü gidiyorum branşlarda
Ve şu an net bir şey yok ama şöyle açıklayım
Cerrahi bir branş istemiyorum
Hasta görmek istediğimden temel bilimler de istemiyorum(temel bilimler laboratuarda çalışıp ders anlatan hocalarımız)
1. İstediğim pediatriydi bizde yandal öncesine uzmanlık zorunlu oldu. Pediatri de çok geniş ve çok zor zaten biliyorsunuz çocuğun her dönemi her yaşı ayrı ergen süt ç yenidoğan
Çoooook seviyorum çocukları
Ama pediatride doktor asla 1 hasta ile uğraşmıyor
1 hasta=3 kişi ve çocuğun her dönemine ayrı ilaç ayrı doz vs vs çok zor yani
O yüzden spesifikleşmek için yandal istiyordum
Ama bu da 6 fakülte +4-5 uzmanlık+ 2-3 sene zorunlu+ 3 sene min yandal demek
Yandal bölümü bile düşünmüştüm ama ne zaman evlenicem ne zaman çocuğum olacak
Çocuk doktoru olunca da aileme kendi çocuklarıma neredeyse hiç aman ayıramayacağım
Çocuklarımın da doktoru olacağım ama anneleri de olmak istiyorum (çocuk-LAR yapacak kadar senem olursa tabi)
2. İstediğim Göz dü
Gözün uzmanlığı çok zor bilgi baya fazla ve tus puanı çok yüksek ama hala olabilir
3. Aile hekimliği uzmanlığı
Bana çok yatkın geliyor ve ciddi ciddi düşünüyorum
Hasta tekrar bana gelecek önemli şeylerde yönlendiricem ve inşallah gelen hastayı muayene edeceğim (yoğunluktan dolayı çoğu zaman muayene bile olamıyoruz.....biraz idealistim sanırım)
Çok makul mantıklı ve yapıma da uygun geliyor ama konuştuğum aile hekimleri reçete doktoru gibi davranılıyor diyorlar o da biraz üzüyor ama ona bile gelse muayene etsem yine tatmin olurum diye düşünüyorum
4. Ve gözümün nururadyasyon onkolojisi
Şu an Türkiye de çok az doktoru var ve çok az ünide var
Çok da hoşuma gitti ama biraz duygusal bir insanım
Hastalarım diğeri branşlardan çok daha az yaşama oranına sahip olacak belki ve halsiz bitkin olacaklar
Ben insanlara yardım etmeyi çok seviyorum ama psikolojim bu kadarını kaldırır mı bilemiyorum
Kaldırırım diye düşünüyorum zaten sürekli yeni tedaviler çıkıyor kanser grip gibi artık hepimizde çıkıyor yani ve tedavi ediliyor Allah a şükür
Ama işte bilemiyorum
Karar vermek zor
O yüzden akışına bıraktım
Tus puanı da etkili olacak seçimimde tabi Ama daha Göz ve Radyasyon onk staj yapmadım
Pediatriyi gördüm ve gerçekten çok zor çok yıpratıcı doktor açısından da ve çocukları çok sevdiğim için birkaç doktor şey diyor
‘Çocukları seviyorsanız çocuk gelişimi okuyun çocuk doktoru olup kendinize eziyet etmeyin çünkü çok sevdiğin şeyin hastalığında daha çok üzülürsün çocuk doktorluğu tercihinde sevmekten çok ne kadar yapabilirim faydalı olabilirim diye düşünün’ yazmışlar tus sitelerinde ve haklılar da
O yüzden tam bilemiyorum neler olur ne yaparım
2 sene var :) bakalım hayat nasıl şekillenecek :)
Afiyet olsun canim23.07.20019 tarihli menüm
09:00 sabah kaşarlı domatesli tost
şekersiz türk kahvesi
13:00 nohut pilav
13:30 tek şekerli kahve -arkadaş şekerli yapmış-
17:00 kare şeklindeki ülker çikolataları var ya ondan küçük 2 kare attım yine dayanamadım
19:30 kuru etli balkan salatası -ikea :) ekmeksiz tabi ki
yanında sütlü nescafe şekersiz.
Kaptancigim bin muhteşem gunes cok guzel yine ayni yazarin bir kitabi daha var ucurtma avcisi. O da güzel. yakin zamanda george orwell hayvan ciftligi okudum cok begendim. 1984 de elimde ama okuyamadim daha. Okudun mu hic?Evet canim bin muhtesem gunes, son yuz sayfam kaldi acayip huzunlu bir roman
Bugun bitirecegim, yeni kitaba baslayacagim.
Sen hangisini okuyorsun, var mi bir onerin bana :)
Ah canim cocuklarla oglene kadar yatmak ne mumkun :)
Dogum gunu hazirliklarin nasil gidiyor?
Boy boy , cesit cesit bardak ve fincanlarim :)
Cok severim , sagol canim :)
Aksam yiyememissin ama harika bir menu ve spor olmus :)
Canim 100gr arti bir sey degil, yuzmek vucudu cok guzel toparliyor.
Ne guzel sey kiyafetlerin bol gelmesi :)
Gunun nasil gecti esim?
Uyanma da kuzum ne gerek var, keske ben bekarken daha cok uyusaydim :))
Canim secim yapmak cok zor, yaptiginiz is cok kutsal, Allah gonlune gore versin, icine sinen bir brans olsun :)
Cok gecmis ogluna cok uzuldum
Allah esirgesin tum kuzulari canim...
Hay Allah fatimem, hamileligin son donemleri hastaliklardan iyilesmekte zor oluyor.
Her sey hallolmus neredeyse canim, hastane cikis kiyafetine karar verirsen bebisimiz saglikla, hayirlisiyla gelebilir.
Allaha emanet ol canim, guzel haberlerini bekliyoruz.
ikeada oyle bir yemek mi varmis ne guzel:)
Sanirim her ulkede sunulan menuleri farkli oluyor.
Bayilirim kuru ete :)
Afiyet olsun canim.
Ohh miss. Rabbim saglik huzur versin.. masallah pek tatli kuzucuklarParktan herkese selamlar☺
Eki Görüntüle 2292139
Super canim mezun oldun ama guzel menülere devam. Bizlere ornek olsun24 temmuz
Menü:
Kahvaltı saat 10: küçük bir dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim sucuk, acı yeşil biber, domates, çay, üstüne de bir avuç fıstık
Cok hafif guzel olmuş canim afiyet olsunBugunku menum - 24 temmuz menum
09:00_ 4 tane kofte
12:30_ 1 kase bugdayli domates corbasi, 150 gr tavuk izgara, 1 kase salata
ara: 1 elma, 1 nektarin, 1 muz
17:00_ 4 tane pirinc patlagi, 1 avuc fistik, 2 fincan bitki cayi
10000 adim
arkadasla bulusunca yuzemedim
su: 3 litreyi biraz gecti
24 temmuz
Menü:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?