Evde yemek olunca kolay oluyor ya bende evde yemegim varken cok guzel yapiyorum bugun bendede haslanmis tavuk var yuppiiiidünkü menümü yazıyorum
geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkürler, sağolun kızlar
24.07.2019 menü
08:30 baget ekmeğine kaşarlı sandviç
09:00 tek şekerli türk kahvesi
13:00 bir adet şeftali
15:00 adana dürümdürümün bir kısmını yemeyip köftesini yedim
20:00 tavuk suyuna çorba ve 2 yk fırında jülyen tavuk -domatez-soğanlı salata 2yk-
başka hiçbir şey içmedim, he bir bardak şekersiz limonlu çay akşam.
işçtiğim su 2 lt.yi bulmamıştır. 1,5litre
dün gece saat 10da eşimle birlikte uyumuşuz hatta bayılmışız, sonunda iyiyim yaa
bugün komple gerçek diyet yapacağım yanımda haşlanmış yumurtam var akşama tavuk suyuna çorbayla zeytinyağlı barbunyam da var. tüm diyetlik yemeklerim tamam
ama yarından korkuyorum
Evde yemek olunca kolay oluyor ya bende evde yemegim varken cok guzel yapiyorum bugun bendede haslanmis tavuk var yuppiiii
Almadiysan sorun yok canim bakalim yarin gorcez hepimiz napmisiz bende ogleden sonra kuofore gidicem o yuzden sabah sabah spor yapiyorumaynen yaa yoksa çok zor oluyor
neyse haftasonu geliyor. haftasonu diğer hafta için bi kaç şey hazırlamam lazım.
Bu hafta hiç ilerleme kaydedemedim
neyse almadım allahtan, sanırım
iyi cnm sen nasilsinHepinize gunaydinlar kizlar, mutlu bir persembe gunu gecirmenizi diliyorum.
Tarti icin son gunumuz, bugun agir egzersizlerden ve agir menulerden uzak duralim.
Yarin basgul, hepimizi guldursun :)
Ankee nasil oldun canim?
@stitch canim nasilsin, odevini submit ettin mi?
@klbk33 nasilsin canim?
@DenizinYosunKokusu yoksun birkac gundur canisi?
@enimenime misafirlerinle nasil gecti canim, menun nasildi?
Mavi boncukkk , @Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
@gogo2405 gunaydin ablalarin guzeli, kolay mesailer diliyorum.
@cromozom Nenam, dogum gunu sekeri nerdesin?
@Patlicanmoru , @cinecin ,DeryaOnDiet , D Diyetteanne , @fmad , Kozmogirl17 kizlar cok guzel bir gun gecirin sizleride opuyorum :)
@Derya_the_queen canim esim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, harika bir hafta gecirdim senin tatli sohbetinle, yarin iyi olan (yani biz) kazansin.
Oy masallah bu aslan parcalarina canim, cok tatlilar, tam ekmege surup yemelik :)Gunaydin kızlar bende durum bu
Kek olmasa menu cok guzel, ip ve yuruyuste guzel canim :)24 temmuz
Sabah 10.00
Bol bol semizotu salatasi
1.5 haslanmis yumurta
Cokelek sündürmesi biraz
1 dilim tam b. ekmegi ile yenecek kadar kekikli b.salcasi ve bal
Oglen 14.00
1 dilim kek
Aksam 19.00
Kozlenmis Patlican salatasi
Yarim kase corba
21.00
Bir avuc leblebi
Su 2 litre
Yarim saat yürüyüş
700 ip
canim 50 kez oldugun yerde dizlerini karnina cekerek kosuyor gibi yapmak. :)Canim 50 Dk yi anlamadım tam olarak
Amin canim hepimizin.Masallah kaptancigim cok guzel ve fit duruyorsun.. yavruslarinla ve esinle huzurlu mutlu bir yuvan olsun insallah
Ya neden kalasin. Once kendin inan gececegine. Hem araba surmek cok eglenceli gercekten. Sınava da her kelimesi senin isine yarayacak birer bilgi olarak bakip calisirsan aklinda kalmasi daha kolay olur ins.
Kolay gelsin canim
Guzel canim aksam yrmeden durabildiysen.
afoyet olsun canim bence guzel
Cok guzel canim menun de sporun da
Harikasin..en guzel motivasyon kaynaklarından
Kolay gelsin canim. Karar vermek zor ama bence pediatri olsun malum küçük cocuklarimiz var. Senin gibi tatli doktorlara ihtiyacimiz var
Afiyet olsun canim
Kaptancigim bin muhteşem gunes cok guzel yine ayni yazarin bir kitabi daha var ucurtma avcisi. O da güzel. yakin zamanda george orwell hayvan ciftligi okudum cok begendim. 1984 de elimde ama okuyamadim daha. Okudun mu hic?
Ohh miss. Rabbim saglik huzur versin.. masallah pek tatli kuzucuklar
Super canim mezun oldun ama guzel menülere devam. Bizlere ornek olsun
Cok hafif guzel olmuş canim afiyet olsun
Iyi olmana sevindim canim, haftasonunuda dinlenip toparlanirsin insallah :)dünkü menümü yazıyorum
geçmiş olsun dileyen herkese çok teşekkürler, sağolun kızlar
24.07.2019 menü
08:30 baget ekmeğine kaşarlı sandviç
09:00 tek şekerli türk kahvesi
13:00 bir adet şeftali
15:00 adana dürümdürümün bir kısmını yemeyip köftesini yedim
20:00 tavuk suyuna çorba ve 2 yk fırında jülyen tavuk -domatez-soğanlı salata 2yk-
başka hiçbir şey içmedim, he bir bardak şekersiz limonlu çay akşam.
işçtiğim su 2 lt.yi bulmamıştır. 1,5litre
dün gece saat 10da eşimle birlikte uyumuşuz hatta bayılmışız, sonunda iyiyim yaa
bugün komple gerçek diyet yapacağım yanımda haşlanmış yumurtam var akşama tavuk suyuna çorbayla zeytinyağlı barbunyam da var. tüm diyetlik yemeklerim tamam
ama yarından korkuyorum
Ben seni muaf tutuyorum canim egzersizden iyilesene kadar, yapmak zorunda degilsin :)ip atlamayı da cuma günü yapmayı planlıyorum :)
Gunaydin canim :)Günaydın kızlarr
Bende iyiyim okudugum kitabi bitirdim ,aglaya aglaya harap oldum canim.Iyi
iyi cnm sen nasilsin
Hmmm o kolaydir ozaman kaptan ilk kez aldim bu cezayıda kusura bakma ondan anlamadim simdi kucugumu aldım havaya kaldirdim oyle mekik cektim hem o gjlmekten yoruldu uyuya kaldi hem ben zor bi isi basarmis oldum agirlikla mekik cektimOy masallah bu aslan parcalarina canim, cok tatlilar, tam ekmege surup yemelik :)
Kek olmasa menu cok guzel, ip ve yuruyuste guzel canim :)
canim 50 kez oldugun yerde dizlerini karnina cekerek kosuyor gibi yapmak. :)
Amin canim hepimizin.
Ucurtma avcisini okudum, 1984un pdfini bulup okumaya baslamistim sonra biraktim firsat bulamamaktan, onuda okuyacagim ilk firsatta.:)
Iyi olmana sevindim canim, haftasonunuda dinlenip toparlanirsin insallah :)
Bugunun menusude hazirmis harika :)
Ben seni muaf tutuyorum canim egzersizden iyilesene kadar, yapmak zorunda degilsin :)
Gunaydin canim :)
Bende iyiyim okudugum kitabi bitirdim ,aglaya aglaya harap oldum canim.
Simdide saat gece 12 oldu, uyku vakti geldi.
Gunun guzel gecsin :)
Evdeki her seyi etkin kullanmak lazim :))Hmmm o kolaydir ozaman kaptan ilk kez aldim bu cezayıda kusura bakma ondan anlamadim simdi kucugumu aldım havaya kaldirdim oyle mekik cektim hem o gjlmekten yoruldu uyuya kaldi hem ben zor bi isi basarmis oldum agirlikla mekik cektimevdeki malzemeyle spor yapiyoruz napalim
Insallah canim seneye fit gezersinBu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda
İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.
Kolayımız bulunmuyor valla
Iyi geceler jkaptancim, benim icin de is zamani az once geldim ise, once havuiz sonra isKizlar gece 12 oldu, benim icin uyku vakti.
Yarin gorusmek uzere..
Elmasyuzuk umuyorum iyisindir canim...
Iyi uykular canimEvdeki her seyi etkin kullanmak lazim :))
Canin tatli isteyincede totolarindan bir isirik alirsin :)
Optum canim, ben uykuya kactim.
haklisin canim ahh o eski isyerimden arkadasi gormeseydim , havuz yolunda karisilastikSpor da olsa harikaymış kuzum
aynen canim, paketin sonunu gormem lazim ne yazik ki. O yuzden iste bu kilolari aldim ya zaten .Kuzu sen tıp mı okuyorsun? Allah kolaylık versin, çok zor bölüm, inşallah güzel gönlüne göre olsun her şey
Bu fotiyi ben de üstüme alındım kaptoş
Ayy sen yeni mi başlamıştın canım? Hani geçen ay muhabbeti dönmüştü ya? Öyleyse sevdin mi? Serena nasıl çark etti yine di mi?
Ben de hiçbir zaman hiçbir şeyi, sayıyla yiyip bırakamıyorum, önümde olmıycak olursa sorun
buzluktan cikartmistim kiymayi bir gun once aksam eve cok gec gittim yapamadim, himm sabah baktim vaktim var dedim kofte hazirlayayim hem kizim yer, hem de bana kahvalti olurÇok güzel menü canım, tam yazlık
Canım sabah köfte mi yedin? Bende de sabah-aksam ayrımı yoktur, her şeyi her öğün yiyebilirim
Güzel menü, ayrıca canım aşırı karpuz çekti bu yaz hiç yemediğimi hatırladım
Güzel menü canım
Doğru diyorsun kuzu, senin menünü göremedim??
evet canim hatirliyorum, ben de yemek tasiyayim suerekli. Gol kenarinda plaj var oraya yakin olacagiz. Gidefrken hep yemegimi gotureyim yanimda. Mayis tatilde aldigim kiloyu veremedim dahaHollywood yanaklı olursun bence yakında
Deryacim aslında ben de senin hedefledigin gibi sıkçayüzüyordum, hem zevkli hem spor. Bari yememe de dikkat edeyim modunda geçti benim tatil. Zaten benimkiler hareketli pek de yemek keyfi yaptımiyor insana, hızlıca ne yediğimi anlamadan yiyeceğime pek yemeden de olur dedim. Bir de plaja kendim için yemek taşıdım harirliyorsan
Canım o zaman arazi filan derken gayet hareketli bir iş yaşamın varrir. Bu güzel bir avantaj
Gizemcim yeni başlamadım da tatildeyken izlemedim son yayınlanan bölümleri. Az önce 2 bölüm birden seyredip bitirdim son sezonun son bölümünü. Evet pis Serenaama bence kızını bulur june hastanede. O azim var onda
aynen cnaim burda da oyle adeta neredeyse yeni elbise parasi istiyorlar daraltmak icin, ben de o yuzden zayiflayinca yenilerini aldimBurasi ates pahasi, hele kuaforle terziye hic gitme :)
Cok az yemissin canim, eksi gelecek cumaya :)
Esin evet yok kuzum, ben dondurmami sana hediye edecegim, sen kilonu ver.
Sagol canim, yaz tatili ya hergun bir eglence bulmaya calisiyorum..
Butun anneler yavrularina verici , fedakar..
Menun guzel canim, kotu degil, 1 borekten bir sey olmaz.
Ama kucu bir ceza gelir :)
Malatyali misiniz?
Iyiyim canim oglen yemegimi yiyorum :)
Sizi okuyorum..
Ablam iyi istirahatler..
Haklisin canim ama hayatta her seyi yerine koyuyrsunda, saglik oyle degil ya.
O yuzden dedim isiniz kutsal diye :)
Canim Akinla 3 yasina kadar hic ingilizce konusmadik evde hep turkce konustuk , 3 yasinda her seyiyle turkceyi konusuyordu sonra burada krese basladi orada ilk birkac ay gercekten zorlandi ama 6 ay icinde ingilizceyide tamamen anlar ve konusabilir hale geldi.
Suan ingilizcesi ana dili, turkceyide gayet guzel konusup anliyor.
Fakat biz onunla turkce dahi konussak o ingilizce cevap veriyor ve hep ingilizce konusmak istiyor.
Bu konuda bazi yaptirimlarimiz oluyor turkceyi tesvik ediyoruz unutmasin diye:)
Kucuk olan aras ise 2 bucuk yasinda ve cok fazla konusmuyor ama derdini anlatiyor:)
Onda durum daha farkli cunku Akin cogunlukla ingilizce ve hatta zaman zaman ispanyolca konusuyor.
Aras 3 dil duyuyor evde ve hala bunlardan birini konusuyor degil:)
Bakalim hayirlisi...
insallah yarin guzel eksilerle gelelim kaptanimHepinize gunaydinlar kizlar, mutlu bir persembe gunu gecirmenizi diliyorum.
Tarti icin son gunumuz, bugun agir egzersizlerden ve agir menulerden uzak duralim.
Yarin basgul, hepimizi guldursun :)
Ankee nasil oldun canim?
@stitch canim nasilsin, odevini submit ettin mi?
@klbk33 nasilsin canim?
@DenizinYosunKokusu yoksun birkac gundur canisi?
@enimenime misafirlerinle nasil gecti canim, menun nasildi?
Mavi boncukkk , @Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
@gogo2405 gunaydin ablalarin guzeli, kolay mesailer diliyorum.
@cromozom Nenam, dogum gunu sekeri nerdesin?
@Patlicanmoru , @cinecin ,DeryaOnDiet , D Diyetteanne , @fmad , Kozmogirl17 kizlar cok guzel bir gun gecirin sizleride opuyorum :)
@Derya_the_queen canim esim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, harika bir hafta gecirdim senin tatli sohbetinle, yarin iyi olan (yani biz) kazansin.
pazartesi ve carsamba isyerimde meyve gunu heryer meyve o yuzden kendimi tutamiyorum 2-3 tane yiyorumGünaydınlar
Dengelemissin canım.
Gayet güzel olmuş kaptan menüsü
Dengeli olmuş canım
Tıp okuyorsun başarılar canım. Çocuk zor dediğin gibi ama bütün derslerden daha zor olanı anne babalariyla uğraşmak. Illa hasta muayene etmek isterim dersen fizik tedavi güzel mesela . Cerrahi el yakınlığı istiyor bilginin yanında. Aile hekimliği halkın henüz alisamadigi bir bölüm eski sağlık ocağı anlayışı hüküm sürüyor hala. Hanımlar için cildiye olabilir ama puanı yüksek sanırım. Kadın doğum pek sevmiyorum ben ama hem cerrahi hem dahili hem çocuk var içinde. Allah kolaylık versin kuzum.
Dengeli olmuş çikolata bitter olursa daha iyi tabi
Ne güzel menü beğendim
Meyve fazla olmuş canım bugün dengelersin.
Kitabı çok güzel di
Menun dengeli olmuş
Çi börek bir tane sorun olmaz küçük ince zaten
Pilav fazla ama çok sorun değil.
Börek mii neyse erken saatte yemişsin erimistir gün içinde
insallah bugun regli olursan yarin guzel eksi gorursun cnaim. Arti gelirsen uzme kendini saka gibi ben arti 2kg gelmistim bir hafta once regliden 2-3 gun onceydi.Yaa yazdığım msj kayboldu anlamadım nasıl oldu.
Iki gündür mesaj yazamadım menüde yazamadım kaptisimYawrukush zararlı bişey yemedim hemde sürekli ayaktaydım evde kutuları açıp yerleştirdim. Eşim salı günü annesiyle Gebze ye gitti hasta yeğeni ziyarete dünde çalışıyordu kutuları açıp yerleştirmek bana kaldı. Yanlız kötü olan bugün yarın regl olcam baskul artı gösteriyordu umarım yarın öyle olmaz ama çok ümitli değilim. DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?