Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evde yemek olunca kolay oluyor ya bende evde yemegim varken cok guzel yapiyorum bugun bendede haslanmis tavuk var yuppiiii

Evde yemek olunca kolay oluyor ya bende evde yemegim varken cok guzel yapiyorum bugun bendede haslanmis tavuk var yuppiiii

aynen yaa yoksa çok zor oluyor
neyse haftasonu geliyor. haftasonu diğer hafta için bi kaç şey hazırlamam lazım.
Bu hafta hiç ilerleme kaydedemedim
neyse almadım allahtan, sanırım

aynen yaa yoksa çok zor oluyor
neyse haftasonu geliyor. haftasonu diğer hafta için bi kaç şey hazırlamam lazım.
Bu hafta hiç ilerleme kaydedemedim
neyse almadım allahtan, sanırım
Almadiysan sorun yok canim bakalim yarin gorcez hepimiz napmisiz bende ogleden sonra kuofore gidicem o yuzden sabah sabah spor yapiyorum

Iyi iyi cnm sen nasilsin

Gunaydin kızlar bende durum bu
Oy masallah bu aslan parcalarina canim, cok tatlilar, tam ekmege surup yemelik :)

Kek olmasa menu cok guzel, ip ve yuruyuste guzel canim :)

Canim 50 Dk yi anlamadım tam olarak
canim 50 kez oldugun yerde dizlerini karnina cekerek kosuyor gibi yapmak. :)

Amin canim hepimizin.
Ucurtma avcisini okudum, 1984un pdfini bulup okumaya baslamistim sonra biraktim firsat bulamamaktan, onuda okuyacagim ilk firsatta.:)

Iyi olmana sevindim canim, haftasonunuda dinlenip toparlanirsin insallah :)
Bugunun menusude hazirmis harika :)

ip atlamayı da cuma günü yapmayı planlıyorum :)
Ben seni muaf tutuyorum canim egzersizden iyilesene kadar, yapmak zorunda degilsin :)

Günaydın kızlarr
Gunaydin canim :)

Iyi
iyi cnm sen nasilsin
Bende iyiyim okudugum kitabi bitirdim ,aglaya aglaya harap oldum canim.
Simdide saat gece 12 oldu, uyku vakti geldi.
Gunun guzel gecsin :)

Hmmm o kolaydir ozaman kaptan ilk kez aldim bu cezayıda kusura bakma ondan anlamadim simdi kucugumu aldım havaya kaldirdim oyle mekik cektim hem o gjlmekten yoruldu uyuya kaldi hem ben zor bi isi basarmis oldum agirlikla mekik cektim evdeki malzemeyle spor yapiyoruz napalim

Evdeki her seyi etkin kullanmak lazim :))
Canin tatli isteyincede totolarindan bir isirik alirsin :)
Optum canim, ben uykuya kactim.

Bu sene bana tatil yok artık yaz bitti seneye inşallah fit fit gezicem plajlarda

İsmim burcu. Yok canım muhasebeci değilim ziraat mühendisiyim ben günüm arazilerde geçiyor genellikle.

Kolayımız bulunmuyor valla
Insallah canim seneye fit gezersin

aynen canim, paketin sonunu gormem lazim ne yazik ki. O yuzden iste bu kilolari aldim ya zaten .

buzluktan cikartmistim kiymayi bir gun once aksam eve cok gec gittim yapamadim, himm sabah baktim vaktim var dedim kofte hazirlayayim hem kizim yer, hem de bana kahvalti olur

evet canim hatirliyorum, ben de yemek tasiyayim suerekli. Gol kenarinda plaj var oraya yakin olacagiz. Gidefrken hep yemegimi gotureyim yanimda. Mayis tatilde aldigim kiloyu veremedim daha
ayy cok seviyorum oyle kucuk yuzleri cikik yanakalri, zayiflayinca o yuzden en cok yuzumu seviyorum

aynen cnaim burda da oyle adeta neredeyse yeni elbise parasi istiyorlar daraltmak icin, ben de o yuzden zayiflayinca yenilerini aldim

insallah yarin guzel eksilerle gelelim kaptanim

pazartesi ve carsamba isyerimde meyve gunu heryer meyve o yuzden kendimi tutamiyorum 2-3 tane yiyorum

insallah bugun regli olursan yarin guzel eksi gorursun cnaim. Arti gelirsen uzme kendini saka gibi ben arti 2kg gelmistim bir hafta once regliden 2-3 gun onceydi.
Kolay gelsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…