Sıhatter olsun tatlım, ben de uğradım bugün kizimin saçlarını kestirdik. Sen ne işlem yaptırıyorsun?Şimdi bakım zamanı❤❤
GünaaydınnnSelamlar kizlar, ben yeni uyandim, nasilsiniz?
Gununuz nasil geciyor:)
Deryacim senin takimdaki mesajlarini oyle keyifle okuyorum ki bilemezsin.Günaaydınnn☀
Nasil gecti canim gunun?Iyi geceler jkaptancim, benim icin de is zamani az once geldim ise, once havuiz sonra is
Evet kuafore sacim icin yilda 2 kez falan gidiyorum, sadece kestiriyorum.aynen cnaim burda da oyle adeta neredeyse yeni elbise parasi istiyorlar daraltmak icin, ben de o yuzden zayiflayinca yenilerini aldim
Insallah daha iyi olur, biran evvel ailesine kavusur ablacim..Dr ümitli iyileşme potansiyeli var elimizden geleni yapıyoruz demiş.
Güzel dengelemissin
Yanına Alman iyi olmuş yemeklerini
Ohh sefan olsun canim, bu bakimsiz arkadasin icinde yaptir :)))Şimdi bakım zamanı❤❤
Canim halleyin 2si 260 kalori diyetin acisindan kotu olmamis, kalori olarak diyetin iyi.25 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 4 zeytin biraz peynir domates salatalik 2 isirik simit
Oglen
Etli guvec sebzeli 4 yk bol domates salatasi
Aksam
2 tane halley. Kendimi tatlidan alamiyorum dun bugun bana yardim edin
Su ictim bayaaa 3 e yakin sporda esimle disarda isimiz vardi baya bir tempolu yurudum
Dunku menun, sporun gayet guzel canim.Aklım bir karış havada kaptanım bugünlerde,sen kusuruma bakma
Dünkü menümü bildiriyorum
Kahvaltı yok(oğlumun randevusu için erken çıktık)
Sadece su
Saat 14 2 yumurta tereyağda,1 tabak karışık salata
Ara çay 1 avuç kuruyemiş
Akşam tarhana çorbası,etli nohut 1er tabak
Gece çay,yoğurt 1 kase
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün 10 kahvaltı
Kızarmış biber 3 4 çatal,peynir domates,3 4 çatal sucuklu yumurta,1 dilim ekmek çay,2 kupa yeşilçay
Şimdi eve dönüyorum devamını yazarım yedikçe
Deryacim gorundun mu doktora ne dedi canisi, bizi bir update et..selam canim isteyim, bugun erken cikacagim isten. Doktor randevum var safra kesesi tasi icin.
Sen nasilsin? nasil geciyor gunun? Geliyor mu yarina guzel bir eksi?
Deryacim ben ikisinde bilungial olsunlae diye yirtiyorum kendimi , hem onlarin gelisimi icin oyle olmasi guzel, hem akrabalarimizla iletisim kurabilmeleri icin.hatirlamiyorum rüyami ama seni kırmayıp kesin pilav görmüşümdür ☺
Aras evin ikinci çocuğu olması dolayısıyla sadece Türkceye değil İngilizceye de maruz kalmış. Bence bilingulal olacak o da. Akın bir de İspanyolca konuşuyor demek, ne harika
Eşim bir de şey diyecektim: kazanınca dondurmayı kimseye vermek yooksen yemezsen benim boğazımdan geçmez ki
Sanki yazınca daha çok duruyordu canım, aslında çok ölçülüymüş porsiyonların
Ben de kitabın 3te birini okumuştum, telefona indirdiğim için öyle keyif yaparak değil de ara sıra, ne bileyim, metroda, boş derste..vs
Evin işleri halloldu mu canım?
Çok şekerler maşallah, tam yemelikler tam
Kahvaltıda köfte mii diye baktım bir an deryacim ama aslında çok mantıklı, hiç de fena bir fikir değil
Ahh bu krep aklimda surekli, hfta ici yapmaya niyetlendim dereotum yoktu maydanoz vardi, simdi ikiside yok, cumartesi kavaltisina ypmak niyetindeyim, harika olmussssss:)Özgecim bugün bütün gün gezdim, gezdim nasıl acıktım şimdi eve gitsem bana uygun yemek yokmarkete uğrayıp dereotu, maydanoz aldım ve yaptım meşhur yeşil krepimi
Yawrukush bu görseli de sana ithaf ediyorum
Ben geldim canim nasilsinKimsecikler yok, yapayalniz kaldim takimda
Dalgın da değilim kaptanım da biraz canım sıkıldı.Dunku menun, sporun gayet guzel canim.
Bugunde oyle olmustur insallah.
Oglunun ne randevusu vardi hayirdir, iyisiniz insallah..
Senin neden aklin dalgin merak ettim seni, her sey yolundadir insallah...
Deryacim gorundun mu doktora ne dedi canisi, bizi bir update et..
Deryacim ben ikisinde bilungial olsunlae diye yirtiyorum kendimi , hem onlarin gelisimi icin oyle olmasi guzel, hem akrabalarimizla iletisim kurabilmeleri icin.
Arasin bu birkac dile maruz kalma durumundan dolayi konusmasi gecikti, anlamsiz hic bir dilde olmayan sozcuklerle anlatmaya calisiyor kendini, usanmadan turkce konusmaya devam ediyorum..
Dondurmayi Ozlem cok istiyor diye ikram edeyim dedim esim, benim hic dondurmayla aram yok, yuz yil yemesem akima gelmez ama senin hatrin icin cig tavuk yenir :))
Ahh bu krep aklimda surekli, hfta ici yapmaya niyetlendim dereotum yoktu maydanoz vardi, simdi ikiside yok, cumartesi kavaltisina ypmak niyetindeyim, harika olmussssss:)
Iyiyim canim , kahvalti ediyorum, 1 saat sonra arasin cimnastik kursu var oraya gitcez , oradanda spor salonuna gececegim:)Ben geldim canim nasilsin
Canim haklisin, uzuldun, endiselendin, neden benimle paylasmadi diye hayal kirikligi yasadin..Dalgın da değilim kaptanım da biraz canım sıkıldı.
Çocukların diş tedavisine gittik demiştim ya,daha önce tedavi edilen iki diş enfekte olmuş,kanal tedavisi için başka bir merkeze yönlendirdi doktor.
Asıl canımı sıkan da çocuğumun bunu farketttiği halde benimle paylaşmamış olması,çünki dişçi fobisi var,kanal tedavisi denecek diye söylememiş.
Halbuki bebekliklerinden beri korkmamaları için türlü şeyler yaptım,yenemedik demekki.
Sonra birini yaptırınca "aa basitmiş ya"deyince heyheylerim geldi,boşa gitti iki diş
Doktor dedi ki çünki"yine enfekte olursa çekilecekler ve yerleri boş kalacak
Gecmis olsun canim insallah cekilmeye gerek kalmazDalgın da değilim kaptanım da biraz canım sıkıldı.
Çocukların diş tedavisine gittik demiştim ya,daha önce tedavi edilen iki diş enfekte olmuş,kanal tedavisi için başka bir merkeze yönlendirdi doktor.
Asıl canımı sıkan da çocuğumun bunu farketttiği halde benimle paylaşmamış olması,çünki dişçi fobisi var,kanal tedavisi denecek diye söylememiş.
Halbuki bebekliklerinden beri korkmamaları için türlü şeyler yaptım,yenemedik demekki.
Sonra birini yaptırınca "aa basitmiş ya"deyince heyheylerim geldi,boşa gitti iki diş
Doktor dedi ki çünki"yine enfekte olursa çekilecekler ve yerleri boş kalacak
Sagol canim yok kestirdim gramajimiz dussun diye canim sombre yaptirdim kizinada sihhatler olsun tatlimSıhatter olsun tatlım, ben de uğradım bugün kizimin saçlarını kestirdik. Sen ne işlem yaptırıyorsun?
Eğer listede değilsen kaynak taktır Özlemcim, kendi aramizdaki dondurma yarışması için biraz ağırlık olurbiz kazaniriz
Afiyet olsun kaptanim bugun sabahtan spor yaptim oglende kuofore gittim anca dondum eve kulkediligine devam isteIyiyim canim , kahvalti ediyorum, 1 saat sonra arasin cimnastik kursu var oraya gitcez , oradanda spor salonuna gececegim:)
Sen neler yaptin bugun?
Yaş 13 canım,başka durumlarda cesur davranıyor ama burada olmadı,baştan beri sevecen doktorlarla irtibatta olduk,korkmasınlar diye,onların elinden hediye verdiriyordum.Canim haklisin, uzuldun, endiselendin, neden benimle paylasmadi diye hayal kirikligi yasadin..
Ama hepsinin otesinde henuz yasi kac olursa olsun kucuk..
Hepimiz kucukken ne sacmaliklar , yanlislar yaptik.
Sen guzel bir dille, dislerini bu sekilde kaybedebilecegini, daha sonra uzulecegini asila.
Kac yasinda bilmiyorum ama orta okuldan itibaren cocuklar sekilci olmaya basliyor, yani onu ne durup evet boyle yapmamaliyim dedirtecekse, o yonde bir konusma yap.
Uzme lutfen kendini..Daha dikkatli bakar bu sefer insallah.
Birde dis temizliginde dis ipi ve agiz calkalama suyu mutlaka kullanmaya tesvik et canim, sadece fircalamak yeterli degil...
Sporu bende sabahtan yapayim diyorum cok guzel oluyor.Sagol canim yok kestirdim gramajimiz dussun diye canim sombre yaptirdim kizinada sihhatler olsun tatlim
Afiyet olsun kaptanim bugun sabahtan spor yaptim oglende kuofore gittim anca dondum eve kulkediligine devam iste
Hadi bakalim yarismada ilk haftam hayirli ugurlu olsun*** 4. Takım 632. Etap ***
enimenime (84.2///%)
Elmasyuzuk (55.6///%)
Diyetteanne (67.1///%)
Yawrukush (65.1///%)
cinecin (60.0///%)
fmad (58.8///%)
Kozmogirl17 (76.7///%)
Mavi boncukkk (85.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
4. Takım ortalaması: %
***Listedekilerden Bile Daha Fitiz 632. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.4///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (75.8///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (67.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
gogo2405 (68.1///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (93.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
bstc11 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:18.07.19 , baslangic kilosu:61 , hedef kilosu:54
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.7///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (52///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (64.0///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
***Izindeki Citirlar***
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.4///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
Attim resim canimSporu bende sabahtan yapayim diyorum cok guzel oluyor.
Kuaforde ne yaptirdin, olsun az da olsa sefan olmus :)
İnşallah canım sağol,ben çok diş problemi yaşadım,onlar da yaşasın istemem,tedavi çok zorlu oluyorGecmis olsun canim insallah cekilmeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?