10a yakin cesit organik krem ve cesit cesit parfum yapiyorum el yapimi hepsi:)Canım neler yapıyorsun başka :)
Ilerde sende harika bir anne olursun canimOooh mis, benim de çocukluğuma dair hatırladığım en güzel anılar, annemle beraber bir şeyler yaptığımız eğlendiğimiz zamanlar, o geldi aklıma, anneler dünya bir yana siz bir yana ❤
Reçel olmasa iyiymiş ama genel olarak iyi canım harikasın :)25 temmuz menum - bugunku menu
09:20_ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, uzerini kapatacak kadar sut
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:20 _ 1 kase sebze corbasi, 120 gr kadar izgara tavuk, 1 kase salata
ara: 2 elma, 2 erik
18:00_ 150gr kadar kurutulmus dana eti, 1 kase yogurt, 1 tk recel
su: 3 lt
spor: 20 dakika yuzme, 10000 kusur adim
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Iyi uykular canim bende tukkani kapatacagimBizim internet çok kötü kızlar ya; biraz bir şeyler okuyup uyuyayım en iyisi. Kalanlara iyi geceler, sabah bol eksilerimiz olsun inşallah
Tam uyuycakken bu mesajini okudum. Benim bebislerin ikisinde de atopik dermatit vardi bebek egzemasi ikisinde de kortizonlu kremler kullandim ara ara. Bu bebis de olmaz ins. Ama olursa senin kremler de bebek egzemasi icin kullaniliyor mu??Kizlar kuzulari uyuttum sizle biraz sohbet edip, sonra kalkip organik egzema kremi yapacagim.
Epeydir yapmiyordum, foto paylasirim sizlede :)
Aaaa sayfan da var10a yakin cesit organik krem ve cesit cesit parfum yapiyorum el yapimi hepsi:)
Parfumlerim eskiden nenelerimizin kullandigi gibi krem parfum.
Son zamanda cok bosladim, yeniden instagram sayfam, online satisim ugrasacagim..
Ben tabiri caizse el yordamıyla çabaladım canım,ben de korkarım diş hekiminden,yani daha doğrusu diş olayındanMavi boncukcum canin cok istedi halleyi, yedin bitti afiyet olsun artik daha saglikli beslenme zamani (aslinda kendime bu not :)
Afiyet olsun cnm dun menün gayet güzelmiş. Bu hafta biz esmisiz ama cok yazisamadik burda. Kalan gunlerde daha cok görüşelim daha cok eksi gorelim ins.
Cok gecmis olsun canim
Hmmm cok guzel görünüyor. Afiyet olsun
Bu dis fobisini napicaz ya... benim oglus da korkuyo ama çürükler var. Ne yapmak gerekir?? Ilk doktora gittiğimizde guzelce oturdu. Doktor suyla temizliycem dedi ve sonra dolgusunu yapti cok guzel gecmisti. Ikinci gidisimizde doktorun elinde igneyi gordu ve orda olay koptu... sonra ne oturabildik ne dogru duzgun konuşabildik. Yine de birkac denememiz oldu ugradik doktorun yanina konustuk sohbet ettik ama geri döndük.. bildigi bir yontem olan varsa bize de soyleyebilir mi??
Süper olmus canim. Cok guzel gözüküyor.
75 $ mi??? Hakkaten cok pahaliymis. Neyse canim uzun sac da gayet guzel hiic gerek yok yani
Afiyet olsun canim trileceler olmasaymid daha iyiymiş tabi ama aksamlari cok hafif gecirmissin cok guzel olmus
Bence gayet guzel afiyet olsun
Aman dikkat et kaptancigim sen bize lazimsin
Basarilar canimm. Neden girceksin ki bu sinava?? Toefl dan filan farki ne??
Evet kullaniliyor canim, hemde cok iyi geliyor.Tam uyuycakken bu mesajini okudum. Benim bebislerin ikisinde de atopik dermatit vardi bebek egzemasi ikisinde de kortizonlu kremler kullandim ara ara. Bu bebis de olmaz ins. Ama olursa senin kremler de bebek egzemasi icin kullaniliyor mu??
Canım pilav olmayış ve bitter 1 olsa daha iyiymişBugün kü menüm.
Sabah 9 da yarım simit domates salatalık zeytin peynir az acı sos yarım dilim kek (yine iş yeri kahvaltısı ama arkadaşlar planlı hazırlamışlar )
Öğlen 13 bir kase çorba
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam 19 da 4 et kaşık pilav ve kuru fasulye salata 2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Spor gün içinde koşturmaca 4000 adım
@DeryaOnDiet
Dondurma sizin galibaHala sagim,olmedim ama yasiyorum da sayilmaz
Canım değişiklik iyidir olsunBugün idarecim değişti
Eskisi ile 5 yıllık geçmişimiz vardı
Ona içerledim biraz
İşim de geçen ay değişmişti zaten.
Sürekli bişeyler değişiyor
Tam işi öğrenip rahat edecek hale geliyorum hop bişey değişiyor
Öyle olunca da hevesim azalıyor
Depresyon iyi bir yer olsa girerdim
Tatlı yedim işte
En azından 1 dilim yedim diye avunuyorum
6günde 70000 adım yürüyüp tatlıları eriteceğim
Canim boyle is , reklam vs durumlarini paylasmak sitede yasak, ben zaten sadece abd'ye satis ve kargolama yapiyorum.Cok merak ettiysen sana ozelden yazabilirim.Ama ben sadece sizlerle samimiyetimize dayanarak gundelik bir aktivitem oldugu icin yazdim krem yapacagim diye.Yanlis anlasilmak , yanlis bir intiba birakmak ya da site kurallarini ihlal etmek istemem.Aaaa sayfan da var
Adı ne diye sorsam reklam olur mu özelden de sorabilirim
Yaaa nasıl yapıyorsun çok hoş :) çok tebrik ederim ya :)
Girişimci kadın ♥
Canım evet ya maşallah tüm güzeller toplanmış...İyi akşamlar, güzeller ( artık gerçek anlamda kullanıyorum, iltifat değil)
Ben geçmişi okudum, birkaç saat içinde ne çok birikmişaz konuşup çok spor yapar insan
Kızlar bu akşam biraz telaşlıyım, yarın bir sınava giricem ( British council'in Aptis placement test) ve daha önce bu testi almadım hiç, ben de internetteki Aptis test örneklerine bakıyorum. Formatını anlamak için. Yarın öğleden sonra, 3 saat sürüyormuş. Yani yarın çok aktif olamayabilirim. Bildirim yaparım sabah, tartı konusunda da çok heyecanlıyım niyeyse bu hafta
Yok yok zaten hiç reklam vs gibi düşünmedim kuzumCanim boyle is , reklam vs durumlarini paylasmak sitede yasak, ben zaten sadece abd'ye satis ve kargolama yapiyorum.Cok merak ettiysen sana ozelden yazabilirim.Ama ben sadece sizlerle samimiyetimize dayanarak gundelik bir aktivitem oldugu icin yazdim krem yapacagim diye.Yanlis anlasilmak , yanlis bir intiba birakmak ya da site kurallarini ihlal etmek istemem.
Valla eşim bu saatten bir şeycik olma mide falan yıkatalık boşalsın anca ozaman belki
YaaaaYarın tartıya çıkmaktan çok korkuyorum kızlar ya inşallah eksi görürüm pek sanmıyorum kendimi çok şiş hissediyorum ama
Şey kol bacak kessem kurtarır mıValla eşim bu saatten bir şeycik olma mide falan yıkatalık boşalsın anca ozaman belki
4. Takımda değişim haftasıçook güzel olmuş
ben de böyle bir renk istemiştim berbat bişey oldu
bir kaç hafta sonra bayrama saçlarımı boyatıcam zayıflamış da olacağımdan ben de foto paylaşıcam
Süpersin kaptanHarika bilgiler feyzos:)
Benim mutlulugumun sebebi spor sonrasi salgilanan hormonlar ve yemege kavusma ani :))))
Hayıııır NayıııırrrArtik su saatten sonra dondurmay bye bye diyebilirsiniz bence:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?