Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooh mis, benim de çocukluğuma dair hatırladığım en güzel anılar, annemle beraber bir şeyler yaptığımız eğlendiğimiz zamanlar, o geldi aklıma, anneler dünya bir yana siz bir yana ❤
Ilerde sende harika bir anne olursun canim
Ailenede masallah ne guzel yetistirmisler seni..

Reçel olmasa iyiymiş ama genel olarak iyi canım harikasın :)

Kizlar kuzulari uyuttum sizle biraz sohbet edip, sonra kalkip organik egzema kremi yapacagim.
Epeydir yapmiyordum, foto paylasirim sizlede :)
Tam uyuycakken bu mesajini okudum. Benim bebislerin ikisinde de atopik dermatit vardi bebek egzemasi ikisinde de kortizonlu kremler kullandim ara ara. Bu bebis de olmaz ins. Ama olursa senin kremler de bebek egzemasi icin kullaniliyor mu??

10a yakin cesit organik krem ve cesit cesit parfum yapiyorum el yapimi hepsi:)
Parfumlerim eskiden nenelerimizin kullandigi gibi krem parfum.
Son zamanda cok bosladim, yeniden instagram sayfam, online satisim ugrasacagim..
Aaaa sayfan da var
Adı ne diye sorsam reklam olur mu özelden de sorabilirim
Yaaa nasıl yapıyorsun çok hoş :) çok tebrik ederim ya :)
Girişimci kadın

Ben tabiri caizse el yordamıyla çabaladım canım,ben de korkarım diş hekiminden,yani daha doğrusu diş olayından
Ama yine de kuzu kuzu giderdim.
Çocuklara da neler yaptım,dolaşıp canayakın doktor aradım,en istediği oyuncakları diş hekiminin elinden aldılar,aslında iyi de gidiyorlardı ama kimden korkutucu dş hikayeleri dinledilerse bir fobi oluştu işte.

Tam uyuycakken bu mesajini okudum. Benim bebislerin ikisinde de atopik dermatit vardi bebek egzemasi ikisinde de kortizonlu kremler kullandim ara ara. Bu bebis de olmaz ins. Ama olursa senin kremler de bebek egzemasi icin kullaniliyor mu??
Evet kullaniliyor canim, hemde cok iyi geliyor.
Burada ispanyali bir arkadasimin oglunun egzemasi var cok uzun zamandir, ilk basta guvenemedi iyi gelirmi ki diye, oda mecbur kalip hep kortizonlu kremler kullaniyordu.
Ama benim kremim baya ise yaradi, kortizonlu kremi cok ciddi bir durum olmadik kullanmiyor.
Ihtiyac duyarsan bana ozelden yaz, ben sana birebir tarifimi veririm.
Malzemeleri aktardan alir evde kendin yaparsin, insallah gerek kalmaz ama aklinin bir kosesinde bulunsun canim.

Canım pilav olmayış ve bitter 1 olsa daha iyiymiş

Canım değişiklik iyidir olsun
Buna da alışırsın inşallah üzülme
İyi tarafından bak
Belki çok daha güzel günler seni bekliyor

Aaaa sayfan da var
Adı ne diye sorsam reklam olur mu özelden de sorabilirim
Yaaa nasıl yapıyorsun çok hoş :) çok tebrik ederim ya :)
Girişimci kadın ♥
Canim boyle is , reklam vs durumlarini paylasmak sitede yasak, ben zaten sadece abd'ye satis ve kargolama yapiyorum.Cok merak ettiysen sana ozelden yazabilirim.Ama ben sadece sizlerle samimiyetimize dayanarak gundelik bir aktivitem oldugu icin yazdim krem yapacagim diye.Yanlis anlasilmak , yanlis bir intiba birakmak ya da site kurallarini ihlal etmek istemem.

Canım evet ya maşallah tüm güzeller toplanmış...
İnşallah harika geçer sınavın kuzum

Yok yok zaten hiç reklam vs gibi düşünmedim kuzum
Öyle yapacak olsan çoktaaaan yapardın :)

Yazma yazma canım olsun :) karışıklık yaşamayalım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…