- 20 Eylül 2012
- 22.127
- 89.215
- 798
Gayet guzel canim benim :)25 temmuz menum - bugunku menu
09:20_ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, uzerini kapatacak kadar sut
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:20 _ 1 kase sebze corbasi, 120 gr kadar izgara tavuk, 1 kase salata
ara: 2 elma, 2 erik
18:00_ 150gr kadar kurutulmus dana eti, 1 kase yogurt, 1 tk recel
su: 3 lt
spor: 20 dakika yuzme, 10000 kusur adim
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch @gogo2405
Bu hafta tam nazar boncukluk bir hafta gecirdin..
Sagol canim :)afiyet olsun canim, haklisin ihmal etmemek lazim.
Canim uzgunsun, kendine biraz zaman tani, suan ne seni iyi hissettiriyorsa oyle davran.Alıntı yapıyorum. Yazamadan kalıyorum
Yoğunum maalesef
3 kişilik işi yapınca öyle oluyor
Evde de işim bitmiyor
Çocuklarla uğraşınca evle işle uğraşınca akşamları erkenden uyuyakalıyorum
Normalde bu kadar yorulmaz akşamları olsun yazardım
Dünkü menüm
24 temmuz
Sabah standart kahvaltımın aynısı (domates salatalık zeytin peynir 1d ekmek)
Öğle patates salatası 1/2 pors, 2köfte, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 2lt
Spor 10500civarı adım
25 temmuz
Sabah domates salatalık zeytin peynir 1kurabiye
Öğle taze fasülye, patlıcan musakka, makarna, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 3lt
Spor 14000civarı adım
100ip atlama
Bu ara hayatımda değişiklikler oluyor
Canım sıkılınca tatlı yiyorum
Hadi hayırlısı
Tatlilar haric menulerin, sularin, sporlarin cok guzel :)
Ahh o Turk kuaforlerin cektigi fonu arayipta bulamayanlar var canim :)Canim sizin guzel bakisiniz o resmi yarim cektim cunku kuoforlerin cektigi fonden nefret ediyorum kafama yapistiriyolar saci sole havali olsun istiyorum hic biri beceremiyor.hiiii aramizda kuofor yoktu dimiii
harikasin:)Valla bende kalktim ay yuruyusunun tepesine ciktim simdi kocam gelnedwn 1 yarim saat daha bineyim dedim iyi eglenceler sizede
Kek yarim dilim cok degil, menu , su kosturmaca guzel ablam :)Bugün kü menüm.
Sabah 9 da yarım simit domates salatalık zeytin peynir az acı sos yarım dilim kek (yine iş yeri kahvaltısı ama arkadaşlar planlı hazırlamışlar )
Öğlen 13 bir kase çorba
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam 19 da 4 et kaşık pilav ve kuru fasulye salata 2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Spor gün içinde koşturmaca 4000 adım
@DeryaOnDiet
Danis canim, bizde habersiz birakma :)Cumartesi gideceğiz kaptişim değiştik tarihi... foto atarım... hem size danışacaklarımda varYa sen nasıl bişeysin benle bile ilgileniyon
Buranin bir kesimine orada ombre yaptiriyorsun canim, bize gore cok uygun ama Turkiye sartlarinda haklisin pahali.Canim aslinda burada da cok ucuz degil sac kesim 50 lira omre 300 500 arasi degisiyor fon 25 30 kusur insanin kuaföre gidesi gelmiyor valla orda omreyi nekadara yapıyorlar.
Harika tebrikler.
Trilice tatlı degilmi hergun menunde olması yeni tatlici falanmı acildi canim sizin oralara şaka biyana tatli olmasa menulerin on numara.
Kek ve aksam ana ogunle meyve haric guzel canim
Evet canim insallah gerek kalmaz
Sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin canim.Ben tabiri caizse el yordamıyla çabaladım canım,ben de korkarım diş hekiminden,yani daha doğrusu diş olayından
Ama yine de kuzu kuzu giderdim.
Çocuklara da neler yaptım,dolaşıp canayakın doktor aradım,en istediği oyuncakları diş hekiminin elinden aldılar,aslında iyi de gidiyorlardı ama kimden korkutucu dş hikayeleri dinledilerse bir fobi oluştu işte.
Aslinda olay dis hekiminde buyuk olcude, burada sadece cocuklara ait dis hekimleri var.
Icerisi oyun parki gibi, dis hekimleri super kahraman gibi, yuz boyamasi vs yapiyorlar, kendileri cocuklara her seferinde hediyeler veriyorlar.
Igne yapildigini bile hissetmiyor cocuklar, evet diyor disci simdi hangi renk istiyorsun disini o renge boyuyoruz, simdi harika bir dovme yapiyoruz vs vs kikirdiyor benim buyuk oglum.
Ama bende kucukken cok korkardim , cunku dis hekimim cok ozensizdi..
Tabiki dondurma bizim canim benim :))Dondurma sizin galiba