Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet guzel canim benim :)
Bu hafta tam nazar boncukluk bir hafta gecirdin..

afiyet olsun canim, haklisin ihmal etmemek lazim.
Sagol canim :)

Canim uzgunsun, kendine biraz zaman tani, suan ne seni iyi hissettiriyorsa oyle davran.
Tatlilar haric menulerin, sularin, sporlarin cok guzel :)

Canim sizin guzel bakisiniz o resmi yarim cektim cunku kuoforlerin cektigi fonden nefret ediyorum kafama yapistiriyolar saci sole havali olsun istiyorum hic biri beceremiyor.hiiii aramizda kuofor yoktu dimiii
Ahh o Turk kuaforlerin cektigi fonu arayipta bulamayanlar var canim :)

Valla bende kalktim ay yuruyusunun tepesine ciktim simdi kocam gelnedwn 1 yarim saat daha bineyim dedim iyi eglenceler sizede
harikasin:)

Kek yarim dilim cok degil, menu , su kosturmaca guzel ablam :)

Cumartesi gideceğiz kaptişim değiştik tarihi... foto atarım... hem size danışacaklarımda var Ya sen nasıl bişeysin benle bile ilgileniyon
Danis canim, bizde habersiz birakma :)

Buranin bir kesimine orada ombre yaptiriyorsun canim, bize gore cok uygun ama Turkiye sartlarinda haklisin pahali.

Sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin canim.
Aslinda olay dis hekiminde buyuk olcude, burada sadece cocuklara ait dis hekimleri var.
Icerisi oyun parki gibi, dis hekimleri super kahraman gibi, yuz boyamasi vs yapiyorlar, kendileri cocuklara her seferinde hediyeler veriyorlar.
Igne yapildigini bile hissetmiyor cocuklar, evet diyor disci simdi hangi renk istiyorsun disini o renge boyuyoruz, simdi harika bir dovme yapiyoruz vs vs kikirdiyor benim buyuk oglum.
Ama bende kucukken cok korkardim , cunku dis hekimim cok ozensizdi..

Dondurma sizin galiba
Tabiki dondurma bizim canim benim :))

Sorma canim hayat oyle pahali ki , paran yoksa asla yasamazsin bu ulkede..
O yuzden cok fazla insan evsiz
Allah yardımcıları olsun canım
Bu DIY olayları falan o yüzden yaygınlaşıyor iyice demek bir sebebi de bu yani

Ağzımın suyu akıyor

Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
Canım bu 3. Çocuk idi sanırım
Hemen söyleyim

Çocuk istekli olmalı yani öne eğik ağzı açık mutlu(öğlen saati en çok)
Ve tek çeşit ile başla 3 gün sadece onu dene
Püre ile başlıyoruz (çorba değil)
Her yeni gıdayı 3 gün deniyoruz
Havuç ile başlayabilirsin mesela A vit olduğu için anne sütünde zamanla azalıyordu diye hatırlıyorum
Et ile de başlayabilirsin kuzu eti sanırım hatta

1. Gün 1tk 2. Gün 2 tk 3. Gün 3tk veriyoruz diye hatılıyorum
6. Ayda sadece öğlen ek besin veriyoruz :)

Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
Ah bir de kilo alımı daha az olacak ilk aylara göre
Kaygılanma kuzum
Persantil(boy kilo eğrisi) normal devam ettipi sürece

Ne guzel bilgiler canim.

Süpersin kuzum bitter 1 olsa harika

Her çocuk özeldir

Soyledin canim annem koyde dedin bende gel benim anac kollarima dedim ya sana
Persembelerini ne olur bulusmayin , sonra yanlislikla cig kofte, tatli falan yiyorsunuz
Yemedim aldım yanıma ödül yapacağım
Ayyy bunadım galiba ever hatta havuza da götürecektin

Süpersin eminem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…