Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin canm evet hamilelik var ama keseyi daha goremedik o biraz beni dusundruyor

Gunaydin kizlar , cumaniz hayirli olsun , heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum..
FitFiliz canim tekrar sinavinda basarilar.
Teşekkürler canım,
Bildirimi de yapayım.
Geçen cuma:64.0
Bugün:63.1
Fark:0.9
Yüzde: 1.4

(Akşamüstü girebilirim kızlar en erken, görüşürüz. İyi, mutlu günler, kilo verenlere de şimdiden tebrikler

İnşallah
Evet pazar günü kutlamamız var kısmetse çok heyecanlıyım bütün hazırlıklarımız tamamlandı.
Keşke eksi gördeydim şimdi tartıldım ama wc ihriyacımda var sanki biraz bekleyip tekrar mı tartılsam acaba of

Yawrukush haftayada artı çıkarsam ben biraz ara vermek istiyorum kaptanım mümkün mü acaba biraz kendimi toparlayayım kahvaltı etmeyip öğün atlayınca olmuyormuş anladım sabahları evde de bir şey istemiyor canım şuan pek çeşit yok market alışveriş zamanımız geldi çünkü. Bu hafta alışveriş yapıp eski düzenime dönmek istiyorum burdanda kopmak istemiyorum çünkü ama eğer artı çıkarsam yine ara vermek istiyorum

pek bir şey vermemişim gibi duruyor
yarın bir daha tartılıcam biraz tuvalet sorunu da yaşıyorum da ilaçlardan
Şu tuvalet sorunları bitiriyor bizi bende de aynı sorun var kızımın doğum gününe kadar 65 olurum diyodum ben kilo aldım netdetse 68 olcam

kaptişim yaa sen bir tanesin.. Çok iyiyim çok şükür.. Bu cuma kese görmeye gideceğiz inşallah.. Hafif kasık ağrısı ve kramplarım var onlarda normalmiş.. Sen siz nasılsınız
Canm cok guzel benimde kese gorunmedi daha tedirginim besinci haftadayiz. Gordunuz mu keseyi kacinci haftada görülüyor acaba

Merhaba kizlar
Simdi tartildim 76.5 kg ciktim. Gecen haftadan bu yana yarim kg gitmis. Toparliyorum yavas yavas cok mutlu oldum.
Canim en son 75.8 kg idi bildirimin, takima niye gelmiyorsun, sohbete gelsene..

Gunaydin ablacim :)

Guzel olmus canim menun :)

Gunaydin canm evet hamilelik var ama keseyi daha goremedik o biraz beni dusundruyor
Endise etme canim, henuz gorunmemesi normaldir, biraz daha bekleyince gorunur insallah..

Canim esim harikasin :)
Kolayliklar diliyorum..
Keske listede olsaydin...

Canim oglen saat 2-3e kadar zaman taniyayim sana, tuvaletini yap, tartil ve en dusuk bildirimini yap ne olur, arti takimi cok kotu etkiliyor, Elmasyuzuk de 1 haftadir takima ugramiyor, bu hafta takimimizin durumu gercekten kotu olacak..

Eki Görüntüle 2292583
Herkes kahvaltı tabağı atıyor bende iş yeri kahvaltısı atayım :))
Afiyet olsun ablacim, gunun guzel gecsin :)
Kahvaltida mis gibi, bende olsaydim..

Canim olur, belki ara vermen daha iyi gelir sana.
Buradan kopmana gerek yok, liste disinda da yarismaya devam edersin diger arkadaslar gibi.
Dilersen bu hafta da izne ayirabilirim seni...

Hastalik , ilaclar vs yinede eksidesin canim.
Haftaya guzel bir eksi gelir:)

Günaydınnnnnnn kuzucuklarrr
Gunaydin canim :)

aynen neden öyle yaparlar ben de hiç anlamıyorum, hiç kırık çıkmasın diye yapıyorlar sanırım, iyice yapıştırıyorlar
Heralde canim ama kuofore gitmeyi hic sevmiyorum ucundan al diyorsun kesiyorda kesiyor kisacik birakıyorlar
Ama gece 05.30 da uyudum
Olsun ben de gece uyuyamiyom ama
Geçmiş olsun kuzum
Şimdi nasılsın bir sıkıntın yok inşallah?
yok kuzum cok sukur iyiyim yoklugunu hic hissetmedim bile
çook güzel olmuş
ben de böyle bir renk istemiştim berbat bişey oldu
bir kaç hafta sonra bayrama saçlarımı boyatıcam zayıflamış da olacağımdan ben de foto paylaşıcam
Eminim sende cok guzelsindir bizim gruptan cirkin kadin cıkmaz evet malesef kuoforler oyle aslinda bende baska bi renk icin gitmistim bu renk ciktim ama benimkinin yanma tehlikesi oldugu icin koyu tuttu biraz yoksa acicaktik daha insallah bu sefer istedigin renge ulasirsin.
1 bucuk saat 2 ayri spor aletiyle yaptim kuzum bu idmani ve sonra sukrettim kalbim beni yari yolda birakmadi diye:)
Cok sukur kaptan sen bize lazimsin
Tam bir yaz saçı
Dimi bencede
Tesekkur ederim kuşum
Cok sukur butun grup begendi bi annem begenmedi tatlım yaa valla cok koyu olmus diyor
Ya benimki hic severek yemiyor bende tanelilere gecmeye korkuyorum valla hep zorla yiyor 9.ayin icinde ama korayin bogazina kabak cekirdegi kacti gecen mart solunum yolunu tikadi nefes alamiyordu cocugum bronoskopi olmak zorunda kaldi o yuzden cok korkuyorum yemek vermeye napicam hic bilmiyorum.
Cik cik cik borek olmusmu hicc(dinime kufreden musluman olsa bari misali oldu benimkisi)sana diyorum ama bende boreksiz gun gecirmiyorum bu aralar
Yirum yapamiyorum artik tam bir kaptana yakisir hareketler bunlar
Merhaba kizlar
Simdi tartildim 76.5 kg ciktim. Gecen haftadan bu yana yarim kg gitmis. Toparliyorum yavas yavas cok mutlu oldum.
Tebrikler canim

Nekadarlikmis canim ufaktir daha gorursunuz daha endiselenme
Sen niye mezun oldun ki allah allah cok guzel tatlim tebrikler
Eki Görüntüle 2292583
Herkes kahvaltı tabağı atıyor bende iş yeri kahvaltısı atayım :))
Afiyet olsun canim
-200 gr diyelim tuvalet sorunu anca okadar oynatiyor tatlim almismisin peki sabitmi

Cok sagol canm. Unutmamis endise etmi*in opuyorum ins dedigin gibidir. Bu arada cok tatliymissin kaptan.

H
Enuz doktr kac haftalik oldugunu soylemedi keseyi gormedigi icn. 5 haftalik felan

Cok sagol canm. Unutmamis endise etmi*in opuyorum ins dedigin gibidir. Bu arada cok tatliymissin kaptan.
Tesekkur ederim canim, guzel haberlerini bekliyoruz :)

Masallah ne yazismissiniz anca bitti cocuklari doyurdum kutayimı uyuttum simdi tartilma zamanı sonrada dr beni bekler
Cenemiz dustu :)
Hadi canim guzel haberlerle don..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…