İnşallah canım ama stres yapmaGunumgecince evde yamistim testimi cikmisti. Aslinda bu kadar erken olabilecegini dusunmemustim. Saligunu kasik agrisiyla acile gittim keseyi goremedi doktr tahlil verdim hamile oldugum cikti. Birgun araryla tahlil verdim deger yukselmis ama yine kese gorulmedi ben sitrese girdm biraz norel felan sifir dis gebelik olabilur die felan baya sikintiliydim. Onumuzdeki hafta gudecegim ins o zamn keseyi goruurm .sende yarin gorursun canm ins keseyi Haberdar et beni
Amiiin geçmiş olsun kuzumDün yazacaktım.
1 yaşındaki kızıma arı soktu
O kadar üzüldüm kiiii
Hayvanı nasıl öldürdüm bilmiyorum.
Kızımın kolunu öyle görünce deliye döndüm.
Kızım hiç ağlamadı ne olduğunu anlayamadı bile.
Kolunu sallayıp durdu.
O kadar güzel geçen günün sonunda bunu yaşamak üzdü. Allah beterinden korusun tüm yavruları.
Teşekkür ederimAmiiin geçmiş olsun kuzum
Canım olsun haftaya daha iyi oluruz inşallahBindirimide yapayım
Geçen hafta: 67.150 kg
Bu hafta: 67. 550 kg
Fark: + 0.4 kg
Oran: 0.59
fayfeyfiy eşim kusura bakma bu ara neden böyle oldum anlayamadım bende bir şey yememe rağmen artıdayım sanırım öğün atladığım için ve az su içtiğim için
Süpersin kuzum
Aleyküm selam harikasınKızlar slm
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91
Verilen kg ~700
HarikasınOnceki kilom 85
Bu hafta. 83
Fark. 2
Oran. 2.35
Cok sagol canm biraz daha iyiim.Aomine yle ayniyiz oda yarin kese yi gorecekk ins. Onun haberlesmem beni rahatlatti cok sukurİnşallah canım ama stres yapma
AmiiiinMrb kizlar
Gecen hafta 84.2
Bu hafta 84.0
Fark 0.2
%0 23
Ya su 83 u bir turlu goremedim. Ama haftaya 83 u hic gormeden 82.9 u görmek
Eveeet 4. Takımda gebelik haftası yaşanmış resmen o hafta :)Cok sagol canm biraz daha iyiim.Aomine yle ayniyiz oda yarin kese yi gorecekk ins. Onun haberlesmem beni rahatlatti cok sukur
Canım kilonu geçen haftaki ile yazarsan yorum daha kolay yaparız :) kilon az büyük eksiler olmayacak ama bu küçük bile iyi:)
Boy kaçtı
Aynen oyle gorunuyor cogalacagiz teyzeleri insEveeet 4. Takımda gebelik haftası yaşanmış resmen o hafta :)
Sanal teyze olucazzzz
Biraz khidratli olmuş menüBgunaydin kizlar gece uyuyakaldim hemen menumu yazim gecmisin yarisini okudum yarisini alintiladim devam edecegim hemuz tartilmadim onuda halledicem ama once kuzularimi doyurmaliyim
Dunku menum
Sabah 09.00
Bir gun onceki cigborekten vardi 1 tane onu yedim
Sekersiz cay
Ara 11.30
1 muz
Oglen 13.30
1 dilim ekmek
2 kasik tavuk sote
Ara
2 si biarada nescafe
Aksam 18.30
tavuk sote
2 dilim ekmek
Ara 21.30
Maden suyu sade
Spor
Sabah
30 dak ay yuruyusu
50 agirlikli mekik cocukla yaptim
250 hayali ip
50 diz cekme cezamdi adi oylemiydi hatirlamiyorum
Aksam
30 dakika ay ruruyusu
100 hayali ip
Su 2 litre
TebriklerTeşekkürler canım,
Bildirimi de yapayım.
Geçen cuma:64.0
Bugün:63.1
Fark:0.9
Yüzde: 1.4
(Akşamüstü girebilirim kızlar en erken, görüşürüz. İyi, mutlu günler, kilo verenlere de şimdiden tebrikler
Olsun az da olsa gidecek kilolarpek bir şey vermemişim gibi duruyor
yarın bir daha tartılıcam biraz tuvalet sorunu da yaşıyorum da ilaçlardan
Her zaman çıkar sana kahvaltıCanim en son 75.8 kg idi bildirimin, takima niye gelmiyorsun, sohbete gelsene..
Gunaydin ablacim :)
Guzel olmus canim menun :)
Endise etme canim, henuz gorunmemesi normaldir, biraz daha bekleyince gorunur insallah..
Canim esim harikasin :)
Kolayliklar diliyorum..
Keske listede olsaydin...
Canim oglen saat 2-3e kadar zaman taniyayim sana, tuvaletini yap, tartil ve en dusuk bildirimini yap ne olur, arti takimi cok kotu etkiliyor, @Elmasyuzuk de 1 haftadir takima ugramiyor, bu hafta takimimizin durumu gercekten kotu olacak..
Afiyet olsun ablacim, gunun guzel gecsin :)
Kahvaltida mis gibi, bende olsaydim..
Canim olur, belki ara vermen daha iyi gelir sana.
Buradan kopmana gerek yok, liste disinda da yarismaya devam edersin diger arkadaslar gibi.
Dilersen bu hafta da izne ayirabilirim seni...
Hastalik , ilaclar vs yinede eksidesin canim.
Haftaya guzel bir eksi gelir:)
Gunaydin canim :)
Moralini bozma canım ogunlerini düzenledim verirsin kiloBindirimide yapayım
Geçen hafta: 67.150 kg
Bu hafta: 67. 550 kg
Fark: + 0.4 kg
Oran: 0.59
fayfeyfiy eşim kusura bakma bu ara neden böyle oldum anlayamadım bende bir şey yememe rağmen artıdayım sanırım öğün atladığım için ve az su içtiğim için
Tebrikler
Tebrikler eşim geçen hafta kaçtın hatırlayamadım
Tebrikler görürsün inşallah istediğin kiloyuMrb kizlar
Gecen hafta 84.2
Bu hafta 84.0
Fark 0.2
%0 23
Ya su 83 u bir turlu goremedim. Ama haftaya 83 u hic gormeden 82.9 u görmek
TebriklerSelamlar.
Kilo bildirimi yapayım
66.400gr :))
Geçmiş olsun canım alerjisi yoksa bişey olmaz arı soktuktan sonra ölüyor zaten.Dün yazacaktım.
1 yaşındaki kızıma arı soktu
O kadar üzüldüm kiiii
Hayvanı nasıl öldürdüm bilmiyorum.
Kızımın kolunu öyle görünce deliye döndüm.
Kızım hiç ağlamadı ne olduğunu anlayamadı bile.
Kolunu sallayıp durdu.
O kadar güzel geçen günün sonunda bunu yaşamak üzdü. Allah beterinden korusun tüm yavruları.
Süper o zamangeçen cuma kilom tam olarak
52.20 -bir 52 bir 52.40 bir 52.20 çıkıyordum- ortalamayı aldım
bu cuma 51.80
Tesekkur ederim kaptan bazen siskinlik felan oluyor bugun yoktu sukur eksiyimMasallah canim hamilelige ragmen 100 gr eksidesin.
canim peki midesine baktirdi mi? Dun gittigim dktor safra kesesi tasi olanlarda ulser kontrolu yapilmasi gerektigini soyledi. Belki asil bu rahatsizliklarinin sebebi ulserdirCanım yaşıyordu birkaç sene önce doktoru ameliyatı kaldıramaz dedi
Ama şu an ne yemek yiyebiliyor ne de yediğini içinde tutabiliyor
En son 2 doktor da ameliyat demiş
Hastanede yatıyor 1 hafta olacak
Serumlarla besin değerleri antibiyotikler verildi
Ama işte bana çok uzaklar onlar farklı şehirde
Bakalım
artiyim canimBiraz khidratli olmuş menü
Tebrikler
Olsun az da olsa gidecek kilolar
Her zaman çıkar sana kahvaltı
Moralini bozma canım ogunlerini düzenledim verirsin kilo
Tebrikler
Tebrikler eşim geçen hafta kaçtın hatırlayamadım
Tebrikler görürsün inşallah istediğin kiloyu
Tebrikler
Geçmiş olsun canım alerjisi yoksa bişey olmaz arı soktuktan sonra ölüyor zaten.
Listeye etkili bir baslangic yaptim insallah boyle devam eder*** 4. Takım 632. Etap ***
enimenime (84.2///%)
Elmasyuzuk (55.6///%)
Diyetteanne (67.1///%)
Yawrukush (65.1///%)
cinecin (60.0///%)
fmad (58.8///%)
Kozmogirl17 (76.7///%)
Mavi boncukkk (85.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
4. Takım ortalaması: %
***Listedekilerden Bile Daha Fitiz 632. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.4///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (75.8///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (67.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
gogo2405 (68.1/68.2/+0.1/%-0.15) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (93.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
bstc11 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:18.07.19 , baslangic kilosu:61 , hedef kilosu:54
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.7///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (52///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (64.0///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
***Izindeki Citirlar***
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.4///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?