- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
İnşallah
Evet pazar günü kutlamamız var kısmetse çok heyecanlıyım bütün hazırlıklarımız tamamlandı.
Keşke eksi gördeydim şimdi tartıldım ama wc ihriyacımda var sanki biraz bekleyip tekrar mı tartılsam acaba of
Bence öyle yap canım
sagol canim, iyi gidiyorum saniyordum ama arti geldim , neyse baska cumaya kaldi benim listeyue girmeben bi kaç menünü gördüm de açıkçası harika gidiyorsun, darısı başıma
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2292583
Herkes kahvaltı tabağı atıyor bende iş yeri kahvaltısı atayım :))
Canım kilonu geçen haftaki ile yazarsan yorum daha kolay yaparız :) kilon az büyük eksiler olmayacak ama bu küçük bile iyi:)pek bir şey vermemişim gibi duruyor
yarın bir daha tartılıcam biraz tuvalet sorunu da yaşıyorum da ilaçlardan
canim iyi bir doktora gitsinler benim tasim 2cmden kucuk. baska gittigim doktor hemen keselim dedi.Canım randevun nasıl geçti ne dedi doktor
Benim de anneannem ameliyat olması gerekiyor ama biraz geç tarihe mi verir diye düşüyor dedem
Günaydın canıııımGünaydınnnnnnn kuzucuklarrr
sagol canim, dun bir markete girdim su biop urunler satan, cok guzel bir recel gordum eve donunce dedim bir tadina bakayimReçel olmasa iyiymiş ama genel olarak iyi canım harikasın :)
oyleydi guzel bir hafta gecirdim ama artiyim kaptanimGayet guzel canim benim :)
Bu hafta tam nazar boncukluk bir hafta gecirdin..
Sagol canim :)
Canim uzgunsun, kendine biraz zaman tani, suan ne seni iyi hissettiriyorsa oyle davran.
Tatlilar haric menulerin, sularin, sporlarin cok guzel :)
Ahh o Turk kuaforlerin cektigi fonu arayipta bulamayanlar var canim :)
harikasin:)
Kek yarim dilim cok degil, menu , su kosturmaca guzel ablam :)
Danis canim, bizde habersiz birakma :)
Buranin bir kesimine orada ombre yaptiriyorsun canim, bize gore cok uygun ama Turkiye sartlarinda haklisin pahali.
Sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin canim.
Aslinda olay dis hekiminde buyuk olcude, burada sadece cocuklara ait dis hekimleri var.
Icerisi oyun parki gibi, dis hekimleri super kahraman gibi, yuz boyamasi vs yapiyorlar, kendileri cocuklara her seferinde hediyeler veriyorlar.
Igne yapildigini bile hissetmiyor cocuklar, evet diyor disci simdi hangi renk istiyorsun disini o renge boyuyoruz, simdi harika bir dovme yapiyoruz vs vs kikirdiyor benim buyuk oglum.
Ama bende kucukken cok korkardim , cunku dis hekimim cok ozensizdi..
Tabiki dondurma bizim canim benim :))
Maşallahbenim agri esigim mi yuksek , yoksa canim mi tatli degil anlamadim. Doktor da sordu cok agri yaopar hangi agri kesiciyi aliyorsun diyeben de hicbirini dedim
Girwemiyorum kaptanim ya baska cumaya kaldim yineKizlar gece 12 burada benim icin uyku vakti, bol eksili bildirimlerinizi okuyayim sabah olunca insallah.
DeryaOnDiet sanki bugun listeye doneceksin oyle hissediyorum.:)
Ben Turkiye saatiyle 17.30da kalkar listemizi halleder, paylasirim, hic merak etmeyin.
sagol canimMaşallah
Geçmiş olsun kuzum
Canım yaşıyordu birkaç sene önce doktoru ameliyatı kaldıramaz dedicanim iyi bir doktora gitsinler benim tasim 2cmden kucuk. baska gittigim doktor hemen keselim dedi.
Dun iyi bir priofesor bulup ona gittim, o da dedi ki kesmek demek safra kesesini komple almak demektir ki vucuda gerekli bir organ dedi. Eger iltihap yoksa, yasanabilir tasla sadece yilda bir filan ultrason cektirip buyukluk durumuna bakmak lazimmis.
Aleyküm selam:)Selamlar.
Kilo bildirimi yapayım
66.400gr :))
Gunumgecince evde yamistim testimi cikmisti. Aslinda bu kadar erken olabilecegini dusunmemustim. Saligunu kasik agrisiyla acile gittim keseyi goremedi doktr tahlil verdim hamile oldugum cikti. Birgun araryla tahlil verdim deger yukselmis ama yine kese gorulmedi ben sitrese girdm biraz norel felan sifir dis gebelik olabilur die felan baya sikintiliydim. Onumuzdeki hafta gudecegim ins o zamn keseyi goruurm .sende yarin gorursun canm ins keseyi Haberdar et beniSen ne zaman öğrendin canım..ay nasıl mutlu oldum..2020 martta doğum yapacaklar grubu var gelsene oraya
Canım kabak çekirdeği normal çekirdek hatta kuruyemişlerden uzak tut ama artık 9 ay püreden parmak besinden de çıkman lazımHeralde canim ama kuofore gitmeyi hic sevmiyorum ucundan al diyorsun kesiyorda kesiyor kisacik birakıyorlar
Olsun ben de gece uyuyamiyom ama
yok kuzum cok sukur iyiyim yoklugunu hic hissetmedim bile
Eminim sende cok guzelsindir bizim gruptan cirkin kadin cıkmazevet malesef kuoforler oyle aslinda bende baska bi renk icin gitmistim bu renk ciktim ama benimkinin yanma tehlikesi oldugu icin koyu tuttu biraz yoksa acicaktik daha insallah bu sefer istedigin renge ulasirsin.
Cok sukur kaptan sen bize lazimsin
Dimi bencede
Tesekkur ederim kuşum
Cok sukur butun grup begendi bi annem begenmedi tatlım yaa valla cok koyu olmus diyor
Ya benimki hic severek yemiyor bende tanelilere gecmeye korkuyorum valla hep zorla yiyor 9.ayin icinde ama korayin bogazina kabak cekirdegi kacti gecen mart solunum yolunu tikadi nefes alamiyordu cocugum bronoskopi olmak zorunda kaldi o yuzden cok korkuyorum yemek vermeye napicam hic bilmiyorum.
Cik cik cik borek olmusmu hicc(dinime kufreden musluman olsa barimisali oldu benimkisi)sana diyorum ama bende boreksiz gun gecirmiyorum bu aralar
Yirum yapamiyorum artik tam bir kaptana yakisir hareketler bunlar
Tebrikler canim
Nekadarlikmis canim ufaktir daha gorursunuz daha endiselenme
Sen niye mezun oldun ki allah allah cok guzel tatlim tebrikler
Afiyet olsun canim
-200 gr diyelim tuvalet sorunu anca okadar oynatiyor tatlim almismisin peki sabitmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?