Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pek bir şey vermemişim gibi duruyor
yarın bir daha tartılıcam biraz tuvalet sorunu da yaşıyorum da ilaçlardan
Canım kilonu geçen haftaki ile yazarsan yorum daha kolay yaparız :) kilon az büyük eksiler olmayacak ama bu küçük bile iyi:)
Boy kaçtı

Canım randevun nasıl geçti ne dedi doktor
Benim de anneannem ameliyat olması gerekiyor ama biraz geç tarihe mi verir diye düşüyor dedem
canim iyi bir doktora gitsinler benim tasim 2cmden kucuk. baska gittigim doktor hemen keselim dedi.
Dun iyi bir priofesor bulup ona gittim, o da dedi ki kesmek demek safra kesesini komple almak demektir ki vucuda gerekli bir organ dedi. Eger iltihap yoksa, yasanabilir tasla sadece yilda bir filan ultrason cektirip buyukluk durumuna bakmak lazimmis.

oyleydi guzel bir hafta gecirdim ama artiyim kaptanim

Girwemiyorum kaptanim ya baska cumaya kaldim yine arti geldim, anlamiyorum. Demekki sadece yuzmek yetmiyor, artik spora da baslayacagim yani yuzme harici.

Canım yaşıyordu birkaç sene önce doktoru ameliyatı kaldıramaz dedi
Ama şu an ne yemek yiyebiliyor ne de yediğini içinde tutabiliyor
En son 2 doktor da ameliyat demiş
Hastanede yatıyor 1 hafta olacak
Serumlarla besin değerleri antibiyotikler verildi
Ama işte bana çok uzaklar onlar farklı şehirde
Bakalım

Sen ne zaman öğrendin canım.. ay nasıl mutlu oldum..2020 martta doğum yapacaklar grubu var gelsene oraya
Gunumgecince evde yamistim testimi cikmisti. Aslinda bu kadar erken olabilecegini dusunmemustim. Saligunu kasik agrisiyla acile gittim keseyi goremedi doktr tahlil verdim hamile oldugum cikti. Birgun araryla tahlil verdim deger yukselmis ama yine kese gorulmedi ben sitrese girdm biraz norel felan sifir dis gebelik olabilur die felan baya sikintiliydim. Onumuzdeki hafta gudecegim ins o zamn keseyi goruurm .sende yarin gorursun canm ins keseyi Haberdar et beni

Dün yazacaktım.
1 yaşındaki kızıma arı soktu
O kadar üzüldüm kiiii
Hayvanı nasıl öldürdüm bilmiyorum.
Kızımın kolunu öyle görünce deliye döndüm.
Kızım hiç ağlamadı ne olduğunu anlayamadı bile.
Kolunu sallayıp durdu.
O kadar güzel geçen günün sonunda bunu yaşamak üzdü. Allah beterinden korusun tüm yavruları.

Canım kabak çekirdeği normal çekirdek hatta kuruyemişlerden uzak tut ama artık 9 ay püreden parmak besinden de çıkman lazım
Mesela pilav ver pişmiş ve çiğnesin
Öğlen vakti başla
Ve istekli olsun
Bir de kendisi eliyle döke saça yesin biraz kötü bir öneri ama.. 1 yaşta mıydı tam hatırlayamadım sofraya kendi oturup yemeye çalışması gerekiyor
Ama her kaşıkta ağzını sileyim falan deme sakın
Hepsini yesin öyle sil
Eğer siliyorsan belki o yüzden de yemiyor olabilir
Bir de sevdiği bir grup vardır illa
Diş falan çıkartıyor mu
Huysuzluk bunlardan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…