Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim galiba gecen haftaki kilom
Canim DeryaOnDiet gecen haftaki kilo bildirimi 69 mus o yuzden artidayim diyor gecmise baktim dedigi gibi bende senin gibi dusunmustum ama degilmis.
evet canim listedeki 2 hafta onceki kilom, haklisin artidayim.
Ins haftaya eksi gelmek umuduyla. Bu haftasonu bol bl yuzup spor yapacagim, gidecegimiz yerde havuz da var spor salonu da bunu degerlendirmemm lazim

insallah canim cok istiyorum listeye geri donmeyi ama takildim donemiyorum bir turlu
bu haftasonu super spor yapacagim. hafta ici de yine havuza devam, bakalim haftaya cuma nasil olacak.
Kucuk bir haftasonu tatiline gidiyoruz 1 saate otele ulasiriz, planimi yaptim, yiyeceim tabi saglikli ve abartmadan ama sporu cok abartmayi planliyorum , hedefim gunde 3X20 dak yuzme, en azindan

tebrikler Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum . harikasininiz.

fayfeyfiy canim es olmusuz, insallah guzel bir eksiyle geliriz cumaya

Ole mi diyorsun canim kucuk kac yasinda simdi senin ya 8 yeni bitti benimkinin 9 un icinde iste bisey anlamicak dugunden falan park falan olsa gezsin de nebilim biyanim gotur birakma diyor bi yanimda birak bisey olmaz diyor ya hic birakmayan insan degilim buyuk oglum hastanede yatarken 2 gun 3 gun biraktim hic gormedi beni ama ozaman ufakyi biraz daha
yok geçti gitti şükür ben biraz da büyüttüm
daha da şimdi kalktım nasıl acıkmışım yine
Gecmis olsun diyelim ozaman canim
tebrikler canim, cok guzel vermissin. Haftaya hedefine ulasacgina hiic kuskum yok
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah haftaya

Insallah ben de 7 lere dogru hizla ilerlemek istiyorum

Tesekkur ederim hepinizin katkisi var basarimda

Eh iste doydum sayilir bu ara biraz mucadele halindeyim herseyi istiyo canim

Tatli 2 yerine bir olsa kabulumdu bende cunku dayanamiyorum tatliya arada kacamak oluyor afiyet olsun

Guzel olmus esim begendim ben cumaya kadar guclerimizi birlestiriyoruz cok hirslandim odulum olan dondurmayi bile yemedm

Cinayet
İşten çıkarma
İkiside kötü
Sen iyisindir umarım

Ben iyiyim çok şükür canimmm :)))
Ayy canım gecmis olsun neler olmus oyle

Çok korkunç olaylar gerçekten allah düşmanıma vermesin
Allah tam müge anlı’lık olay, sabırlar diliyorum canım

Hiç sormaaa :)))

Maşallah kaptanım ne güzelsin

Kozmogirl17 Bu sefer o dondurmayı yemek istiyorummm:))))

Bol odullu bir gun olmus kaptan afiyet olsun

Afiyet olsun ben cok skntili birsey gormedim

Afiyet olsun kuzum 73 yaş anneannem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…