yok geçti gitti şükür ben biraz da büyüttümCanim hayirdir canini sıkan sey insallah onemli bisey degildir evet ac kalinca insan birden yukleniyor malesef
benim galiba gecen haftaki kilomKizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
Takimimiz 7. oldu, bazi sorunlar oldu, gelince yazacagim.
@Diyetteanne oyle bir dalginligima geldi ki daha 4 haftadir listedesin canim. seni izne ayirmam mumkun degil
Kozmogirl17 canim cook gecmis olsun, sporla sakatlama, yorma kendini, dikkat et lutfen.
@Derya_the_queen canim esim sinavin nasil gecti?
Kizlar kilo veren , vermek icin elinden geleni yapan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
DeryaOnDiet canim sende eksidesin, opuyorum seni :)
Ben simdilik kactim kizlar, donusum mukemmel olcak
evet canim listedeki 2 hafta onceki kilom, haklisin artidayim.CanimDeryaOnDiet gecen haftaki kilo bildirimi 69 mus o yuzden artidayim diyor gecmise baktim dedigi gibi bende senin gibi dusunmustum ama degilmis.
insallah canim cok istiyorum listeye geri donmeyi ama takildim donemiyorum bir turluTebrikler canim
Canim eksikliklerin farkindasin , listede devam ediyorsun, lutfen arti gelmemen icin ne gerekiyorsa yapalim...
Tebrikler canisi
Tebrikler kuzum
Tebrikler canim.
Canim gecen haftaki kayitli kilona gore eksideydin listede hata mi yaptik gecen hafta acaba?
Canim sen cok dogru bir diyet haftasi gecirdi, benim gozumde artida falan degilsin, aynen devam ediyoruz.
Ben seninle ayni listede takimimiz icin yarisacagim, beni bu zevkten mahrum etme
Tebrikler canim, menulerini biliyorsun, bu hafta dikkat edersen cok guzel bir eksi gelir, lutfen dikkat et.
Tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim, son durumu nasil ?
Insallah guzel haberler alacaksin benim icime oyle doguyor.
Canim cok gecmis olsun, iyi mi kuzun?
Dusunceli ablam, ellerine saglik.
tebrikler canim, cok guzel vermissin. Haftaya hedefine ulasacgina hiic kuskum yokKendime not :haftaya hedefim 75.4 umarım ulasirim
tebrikler***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2.Patlicanmoru & @klbk33 (1900gr)
3. @Yawrukush & @Derya_the_queen (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5.Ankee & @cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & @gogo2405 (200gr) ve @enimenime (200gr)
7.fayfeyfiy & @Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & Patlicanmoru
2. @enimenime &Mavi boncukkk
3.fayfeyfiy & DeryaOnDiet
4. @Derya_the_queen & @cinecin
5. @gogo2405 &Ankee
6. @Yawrukush & @klbk33
7. @Diyetteanne & K Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Ole mi diyorsun canim kucuk kac yasinda simdi senin ya 8 yeni bitti benimkinin 9 un icinde iste bisey anlamicak dugunden falan park falan olsa gezsin de nebilim biyanim gotur birakma diyor bi yanimda birak bisey olmaz diyor ya hic birakmayan insan degilim buyuk oglum hastanede yatarken 2 gun 3 gun biraktim hic gormedi beni ama ozaman ufakyi biraz dahaAy ben de heyecanlandım canım ☺☺
Umarım gerçek olur bu plan
Ben de katılıyorum Emine'ye canım. Bir resim uğruna çektiği cileye değmeyecek. Boşver götürme. Ben de çok yaptım büyüğü alıp gezer, küçüğü de bırakırdım. Ama bak artık istesem de öyle bir durum yok, zaten anlayıp takılıyor peşimize
Gecmis olsun diyelim ozaman canimyok geçti gitti şükür ben biraz da büyüttüm
daha da şimdi kalktım nasıl acıkmışım yine
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah haftayatebrikler canim, cok guzel vermissin. Haftaya hedefine ulasacgina hiic kuskum yok
Tesekkur ederiz dondurmada sinir ne acabaa
Insallah ben de 7 lere dogru hizla ilerlemek istiyorumOoo yeni rakibim cok dişli haftanin takim birincisikilolarımız da cok yakin. Tamamdir!! Mavi boncukkk bu hafta ikimizde cok guzel kilo verelim olur mu. Benim hedefim 1.1 kilo vermek.
Dondurnalar ödül sanirim kaptancigim. Afiyet olsun
Tesekkur ederim hepinizin katkisi var basarimdaGünaydınlar
Ev dışında olunca menü sasiyor an fena değil yinede iyi idare etmişsin
Yaşım 42 canım nasıl hitap etmek istersen kabulüm
Ödüle rağmen hafif olmuş aslında ama karpuz da ödül gibi olmuş bir koca tabak şeker oranı yüksek bir meyve karpuz
Sağol canım. Uyuyoruz uyumadan geçmez o kadar saat ıki kisiysek servis uygunsa gece 12 den 8 e ikiye bölüp dinleniyoruz sırayla tek nobetciysek mümkün olduğu kadar dinleniyoruz hemşire odasında.
Güzel dengeli olmuş.
Dışarda olmana rağmen güzel
Komposto şekerli değilse sorun yok
Emeğine sağlık Özgem çok çaba sarfetmissin nik değişikliği sorun oluyor her zaman. Umarım bir daha sıkıntı çıkmaz. Sorun olursa yardım iste ama elimden geleni yaparım.
1. Arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum kendime de haftaya başarıli olmayı diliyorum
Çok iyi menü yine
Eh iste doydum sayilir bu ara biraz mucadele halindeyim herseyi istiyo canimGünaydınlar
Ev dışında olunca menü sasiyor an fena değil yinede iyi idare etmişsin
Yaşım 42 canım nasıl hitap etmek istersen kabulüm
Ödüle rağmen hafif olmuş aslında ama karpuz da ödül gibi olmuş bir koca tabak şeker oranı yüksek bir meyve karpuz
Sağol canım. Uyuyoruz uyumadan geçmez o kadar saat ıki kisiysek servis uygunsa gece 12 den 8 e ikiye bölüp dinleniyoruz sırayla tek nobetciysek mümkün olduğu kadar dinleniyoruz hemşire odasında.
Güzel dengeli olmuş.
Dışarda olmana rağmen güzel
Komposto şekerli değilse sorun yok
Emeğine sağlık Özgem çok çaba sarfetmissin nik değişikliği sorun oluyor her zaman. Umarım bir daha sıkıntı çıkmaz. Sorun olursa yardım iste ama elimden geleni yaparım.
1. Arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum kendime de haftaya başarıli olmayı diliyorum
Çok iyi menü yine
Kizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si @Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor @Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadir @Elmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu..Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacakti Ben simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
Tatli 2 yerine bir olsa kabulumdu bende cunku dayanamiyorum tatliya arada kacamak oluyor afiyet olsunIyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin
Ara sade kahve
Öğlen 12:30 bir kase çorba 3 köfte bir dilim karpuz
Ara sade kahve bi kare bitter
Akşam 18:00 bir kase çorba etli patates yemeğinin etleri 3 kaşık kadar barbunya
21 de 2 tane şekerpare tatlısı
Su 2.5 lt
Spor yok gün içi kosturmasi 3600 adım.
Guzel olmus esim begendim ben cumaya kadar guclerimizi birlestiriyoruz cok hirslandim odulum olan dondurmayi bile yemedm26 temmuz
Sabahtan disari ciktim yemege bir türlü firsat bulamadim.
13.30
3 hurma 3 badem 4 findik
16.00
Bol cokelekli koca bir kase salata
3 kofte
20.00
4 kasik kisir 2 çiğ köfte bol yesillikli
Su 2.5 litre
1 saat kadar yürüyüş ama tempolu degil
Cinayet
İşten çıkarma
İkiside kötü
Sen iyisindir umarım
Ben iyiyim çok şükür canimmm :)))
Ayy canım gecmis olsun neler olmus oyle
Çok korkunç olaylar gerçekten allah düşmanıma vermesin
Belki misafir de yorgunluk yaratmıştır, umarım daha rahatlarsın canim
Vardık ama çook yorgunum, valizi biraz açtım, biraz da sabaha bıraktım. Çocukları yatırdım. Şimdi de telefonu aldım elime canım
Evimi özlemişim.
Ben şu an aç hissediyorum, demek ki eridi yediklerim, belki de o kadar abartmamişımdır Özge'cim. Diğer eşlere bol şanslar dileriz
Teşekkürler, dediğim gibi sen yanındasın diye şanslı bence arkadaşın
Ay korkunç bu anlattıkların
Geçmiş olsun tatlım
Sağol kuzummm
Ooo o konuda oyum Eskişehir den yana Kocaeli ile kiyaslanmaz şehir olarak çok daha güzel.
Evlenince illa kilo alınıyor tatlım fazla değil kilon verirsin kısa zamanda
Iyı olmuş menü sadece dolma pilav ekmek arka arkaya denk gelmese daha iyi olurmuş
Az yemişsin baya ama mide usutmek kötü oluyor
Ayy Allah beterinden saklasın fena şeyler yaşamışsın
Is yeri yoğun olunca düzen kaçıyor
Akşam yemeyip dengelemissin ama acikmadinmi
Annen de gitmis koye, sen benim anac kollarima gel, havuzada gotururum seni, dondurmada alirim
Afiyet olsun canim cok guzel, su ve adimda sahane :)
Az kaldi cumaya ha gayret, kolayliklar diliyorum.
Masallah ne guzel, cok mutlu, saglikli bir omru olsun simdiden.
Insan heyecanli olmaz mi
Canim az yemissin epey, ogun atlamasan az da olsa yesen guzel olur :)
Cok uzuldum canim olanlara
Bicaklanan kadincagiza acil sifalar diliyorum, kim bilir neler yasadi.
Isten cikartmalarda hep cok acili, uzucu oluyor
Sende yogunsun sanada kolayliklar diliyorum canim..
Hâlâ isyerindeyim kuzummm ve bitmedi cikislar
Menun guzel, suyunda guzel canim :)
O senin guzel goren gozlerinden canim
Benimkilerde hala kucuk ,aralari 3 bucuk yas, huni takip kafama geziyorum, sagolsunlar
Canim diyetin kalori olarak iyi o yuzden ceza gelmeyecek ama aksami gecmissin oglen makarna oldugu icin, gece acikacaksin..
Ogun atlama, saglikli seyler ye.
Mesela o ton baligiyla harika bir salata yerdin , mis gibi olurdu:)
Allah tam müge anlı’lık olay, sabırlar diliyorum canım
Hiç sormaaa :)))
Maşallah kaptanım ne güzelsin
Cokta guzel haberlerle gelmedim canim
Ogun atladiginiz zamnlarda metobolizma ciddi derece yavasliyiro 1 avuc leblebi bile yeseniz yemekte metabolizmayi calistirir.
Tam yarislik olmus ozaman bu haftaki esim sen ol hem grupla hem beraber yarisalim ahahah ne yarislara doymaz grupmusuz @Yawrukush
Harika diye ben buna derim supersin hatta super otesisin.
Sagol tatlim azda olsa gitmis yine.
Az olsun bizim olsun insallah hic gormeden atlar 82 yi gorursun tatlim
Offf offf bakalim yapicaz kuzum biseyler vermeye calisiyorum ufaktan biseyler ama hic mutlu yemiyor evet dis donemi malesef
❤❤❤
Yaris baslasin ozaman suan tartilsam eminim 1 kilo gitmistir ama tartim yok
Sagol canim
***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2.Patlicanmoru & @klbk33 (1900gr)
3. @Yawrukush & @Derya_the_queen (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5.Ankee & @cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & @gogo2405 (200gr) ve @enimenime (200gr)
7.fayfeyfiy & @Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
insan teselli ikramiyesi verir 2. lere :))))))
***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & Patlicanmoru
2. @enimenime &Mavi boncukkk
3.fayfeyfiy & DeryaOnDiet
4. @Derya_the_queen & @cinecin
5. @gogo2405 &Ankee
6. @Yawrukush & @klbk33
7. @Diyetteanne & K Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Kozmogirl17 Bu sefer o dondurmayı yemek istiyorummm:))))
Bol odullu bir gun olmus kaptan afiyet olsunCUMA MENUM
SABAH
1 tost ekmeginden sucuklu, peynirli tost
1 salatalik
3 yesil zeytin , yarim kibrit kutusu peynir
ARA
1 murdum erigi
2 biskrem
OGLEN
Barbeku eti
2 kasik siyah fasulye
Ceyrek kozlenmis misir
Aci biber tursusu
ARA
Filtre kahve
2 top dondurma
AKSAM
1.5 lahmacun
Bol salata
SU:2 LT + 350 ml mineralli su
SPOR: Yuruyus, alisveris.
Afiyet olsun ben cok skntili birsey gormedimSelamlar herkese menümü yazayım.
Sabah,2 haşlanmış yumurta, 5 dilim salatalık 2 dilim 4 siyah zeytin kepek ekmek..
Ara öğün:1 yeşil elma,1 muz
Akşam, karnıyarık yapıyordum ama saat geç olacaktı pişine kadar. Bende artan kıymayı yedim 2 dilim ekmek ile
Ara öğün, kayısı hoşaf/komposto ikiside aynı şey sanırımçok az yedim. 3-4 kayısı
2 litre su.
Bugünlük bu kadar..
Aleyküm selam canım :) benim çooooook kötüydü menü olarak :/Selamben geldiimm
Nasıl geçti kızlar gününüz? Takım ortalaması daha iyi galiba geçen haftaya göre, sevindim.Mavi boncukkk var yaa süpersin
Afiyet olsun kuzum 73 yaş anneannemSafra için özel bir diyetin olmadığı için şanslısın canım.
Saçlara gelince ben de bi küllü sarı yaptırdım (hatta yazmıştım galiba size de). Sonra gözüm alışamadı koyulttum birkac gün sonra. Küllü den de vazgeçicem çünkü dediğim gibi dorelikler şimdiden var. Çok çabuk sıkılıyorum ben saç rengimden
Normal krepin içine peynir, bol maydanoz bol dereotu yeşil biber feyzacim
Biz de epey vaktini alıyoruz di mi Özge'cimkendi işlerine de vakit ayır tabi ki.
Krem parfüm çok ilgimi çekti, kesin daha kalıcıdır. Ne güzel bir işin var, benim cok ilgimi çeker ev yapımı güzellik & sağlık sırları
Çok güzel tebrikler
Geçmiş olsun canım ama muhabbetin başını kaçırdım sanırım. Kimden bahsediyorsun? Yaşlı biri mi
Kıyamam çok üzüldüm. İyi ki alerjisi yokmuş tatlım
Küçük taburelerden kullan hayatım eğilme konularında kurtarıcı oluyor. Ben de dizlerime dikkat etmeye başladığımda diz üstü durmak yerine alçak bir tabureye oturayım bari demiştim.
Geçmiş olsun bak iyi ki gitmişsin doktora
Eşim harika, kalori hesabı yapmak nasıl da işe yaramış. Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?