İnşallah canım bu hafta inşallah 57 leri görmek istiyorum geç bile kaldımNe cok alinti yaptim yine ya hu
Masallah ozgecim. Saglik sihhat olsun once
Olsun canim azmedip haftaya cok guzel bir eksiyle gelirsin insallah
tebrikler canim super
Harikasın canim tebrikler
Oooo masallah.. tebrikler canim cok guzel
Ayy insallah hedefine ulasirsin canim. Benim de hedefim aynen ucundan da olsa 79 u gormekdi ama zora girdi biraz bakalim birlikte basarmaya calisalim ins.
Way ne guzel bir rakam.. tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim simdiden cok dikkat et önlemini al ki ilerde sıkıntı olmasin.. evet cocuklarla cok zor ama belki onlar da sana yardimci , destek olurlar bu durumu ogrenince. Gerci cook kucuktuler dimi durumu anlayacak yasta degildiler sanki
Uzulme canim haftaya super bi eksiyle gelirsin ins.
Tebrikler cnm 5 li rakamlardasin
Tebrikler kaptancigim süpersin...
Helal olsun valla kelebekcim. Hedefine ulasip koruman takdire şayan
Tatlı hariç Harika kuzumIyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin
Ara sade kahve
Öğlen 12:30 bir kase çorba 3 köfte bir dilim karpuz
Ara sade kahve bi kare bitter
Akşam 18:00 bir kase çorba etli patates yemeğinin etleri 3 kaşık kadar barbunya
21 de 2 tane şekerpare tatlısı
Su 2.5 lt
Spor yok gün içi kosturmasi 3600 adım.
Süpersin kadar kuzumBende bugunku menumu yazim
Sabah 10.45
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen 16.00
3 kasik bulgur
1 kase yogurt
1 domates
Kayinvalidemdeydim yemek tek bulgur vardi o an cokta actim mecburen yedim
Ara
1 milfoy
3 bardak sekersiz Cay
Kek te vardi bi isirik aldim
Aksam 20.00
1 kase cacik
1 milfoy
2 3 dilim basparmak kadardi firinda patates
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
1 tane maden suyu sade
Spor 250 hayali ip
Su 3 litreye yakın
Bugun evde degildim sapitti menum
Güzel canım26 temmuz menüm
Sabah
1 iri dilim kavun
Öğlen
Ödül menüsü: Arby’s Beef n Cheddar burger sandviç + orta boy patates
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
3 kaşık pilav + 1 kaşık kuru fasulye + 1 koca tabak karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Ben de birakamiyyorum kuzum yaa seni iyi anliyorum ya ikiside gelicek ya da kalicaklar sanki digerine haksizlik yapmisim gibi hissediyorumKizlarr buhun kendimce cok buyuk bi derdim var bdvlik bir konu aslinda bugun dugun var biliyorsunuz kucuk olan oglumu goturmiyim dugune diyorum mahvolcak orda bizide mahvedicek onu giderken anneme birakim diyorum yani annem bize gelip bakicakzaten 6 7 gibi gideriz 9 9.30 gibide kutay uyuyor ananesine aliskin hergun beraberler o yonden rahat ederim bu mantiken dusuncem ama gelgelelim vicdanim elvermiyor onu birakmaya mecburiyetlerimde birakiyorum o ayri ama keyfi bi yere gidicez icim elvermiyor kıyamiyorum evde birakip abisini alip gitmeye ayy cok kararsiz kaldim esim sen bilirsin diyor sonrada ekliyor korayi heryere goturuyordun kimseye birakmiyodun buna niye boylesin diye vicdan yaptiriyor eee ozaman yeni anneydim acemiydim bana bi akil verin ya canim arkadaslarim
Çooook sevindim geçmiş olsun kuzumGizemcim tam cumaya yakışır menü
Afiyet bal şeker olsun ama löp löp et olmasın canım
Sınavım gayet iyiydi. Verilen süreden 40 dk önce bitirdim hatta
Süpersin kuzum maşallah26 temmuz menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik
Ara
Nescafe sekersiz
Oglen
Domates salatasi
Ara
Misir yarim
Aksam
3 yk ciger
Cayin yanina 2 biskuvi
3 E YAKIN SU ICTIM
SPOR DA 40 DK YURUDUM
Süpersin :)26 temmuz
Sabahtan disari ciktim yemege bir türlü firsat bulamadim.
13.30
3 hurma 3 badem 4 findik
16.00
Bol cokelekli koca bir kase salata
3 kofte
20.00
4 kasik kisir 2 çiğ köfte bol yesillikli
Su 2.5 litre
1 saat kadar yürüyüş ama tempolu degil
Harikasın tatlımSelamlar herkese menümü yazayım.
Sabah,2 haşlanmış yumurta, 5 dilim salatalık 2 dilim 4 siyah zeytin kepek ekmek..
Ara öğün:1 yeşil elma,1 muz
Akşam, karnıyarık yapıyordum ama saat geç olacaktı pişine kadar. Bende artan kıymayı yedim 2 dilim ekmek ile
Ara öğün, kayısı hoşaf/komposto ikiside aynı şey sanırımçok az yedim. 3-4 kayısı
2 litre su.
Bugünlük bu kadar..
İnşallah olmamıştır canımKizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si D Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor D Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadir @Elmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu..Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacakti Ben simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
Tebrikler canim
Canim eksikliklerin farkindasin , listede devam ediyorsun, lutfen arti gelmemen icin ne gerekiyorsa yapalim...
Tebrikler canisi
Tebrikler kuzum
Tebrikler canim.
Canim gecen haftaki kayitli kilona gore eksideydin listede hata mi yaptik gecen hafta acaba?
Canim sen cok dogru bir diyet haftasi gecirdi, benim gozumde artida falan degilsin, aynen devam ediyoruz.
Ben seninle ayni listede takimimiz icin yarisacagim, beni bu zevkten mahrum etme
Tebrikler canim, menulerini biliyorsun, bu hafta dikkat edersen cok guzel bir eksi gelir, lutfen dikkat et.
Tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim, son durumu nasil ?
Insallah guzel haberler alacaksin benim icime oyle doguyor.
Canim cok gecmis olsun, iyi mi kuzun?
Dusunceli ablam, ellerine saglik.
Canim emarini cektir, insallah emar sonuclari iyi cikar.
Belki fizik tadaviye yonlendirir, doktora mutlaka sor ne egzersizi yapabilirim, dizlerime ne iyi gelir, nasil daha guclendirebilirim diye.
Cok uzuldum ,aklim sendeydi, insallah iyi olacak kuzum..
Feyzos bu hafta sIki denetim var , hadi bakalim, kilolar gidecek..
Harikasin , helal olsun sana.
Tebrikler canim, var misin bu hafta en az 500gr hedef koyalim, istersen verirsin biliyorum.
Cok iyi gidiyorsun canim.
Canim seneye yaza bir mani olmazsa gelecegim Ankaraya sana kremlerimden hediye getiririm, belki bir cay -kahve iceriz :)
Ablam iyi nobetler, cok kolay geciyordur insallah..
Bugun odul olmus :)
Odulun sahane Gizemcim, afiyet olsun :)
Azimli arkadasim benim, iyi gececegini biliyordum ben, formaliteden sordum:)
40dk once bitirmissin ustelik, sonuclarda cok iyi gelir insallah.
Ne icin girdin bu sinava, isle mi ilgili?
Menu, su ,spor guzel olmus canim :)
Afiyet olsun canim, menu ,spor, su hepsi guzel :)
Menun guzel canim, spor yapabildin mi ?
Sessiz atın çiftesi pek oluyor demediler ki biz kazanıcaz diye***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2. @Patlicanmoru & @klbk33 (1900gr)
3.Yawrukush & FitFiliz (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5. @LaMademoiselle & @cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & @gogo2405 (200gr) ve @enimenime (200gr)
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
D Diyetteanne sonuncu olmuşuz ama olsun eksi olsun bizim olsundu.../***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2. @Patlicanmoru & @klbk33 (1900gr)
3.Yawrukush & FitFiliz (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5. @LaMademoiselle & @cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & @gogo2405 (200gr) ve @enimenime (200gr)
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & @Patlicanmoru
2. @enimenime &Mavi boncukkk
3.fayfeyfiy & DeryaOnDiet
4.FitFiliz & @cinecin
5. @gogo2405 & @LaMademoiselle
6.Yawrukush & @klbk33
7. D Diyetteanne & K Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Geçmiş olsun canım, nesi vardı oğlunun o zaman? Ciddi bir durum değildi inşallah?Ole mi diyorsun canim kucuk kac yasinda simdi senin ya 8 yeni bitti benimkinin 9 un icinde iste bisey anlamicak dugunden falan park falan olsa gezsin de nebilim biyanim gotur birakma diyor bi yanimda birak bisey olmaz diyor ya hic birakmayan insan degilim buyuk oglum hastanede yatarken 2 gun 3 gun biraktim hic gormedi beni ama ozaman ufakyi biraz daha
Gecmis olsun diyelim ozaman canim
Tesekkur ederim canim darisi basina insallah haftaya
Bence yüzde durumuna göre bakalım bu hafta, o daha adaletli.
Bugün yaptım kısırımı, normalin yapacaktim ama vicdanım elvermedi yaPratik kısır:
+Yarım çay bardağı kinoa'yi bir iki saat suda beklettikten sonra, bir çay bardağı suda haşliyoruz
+Bir çay bardağı ince bulguru da bir çay bardağı suyla demliyoruz.
+İkisini birleştirip, üzerine biraz biber salçası, biraz nar ekşisi, bir tk da z.yağı ekleyip karıştırıyoruz.
+Bir soğan, yarım demet taze nane, yarım demete yakın maydanoz ve domatesi rondoda çekip kısır karışımına ekliyoruz. İyice karıştırınca kisirimiz hazır. (Otları fazla, kinoa takviyesiyle bulguru da az olunca hafif oluyor, şişirmiyor insanı)
Deneyeceklere afiyet olsun..
Canım mükemmel olurAhahajajjaja yazıklar olsun....
Bu hafta en az 500 vermem farz oldu ☄
BendeKozmogirl17 Bu sefer o dondurmayı yemek istiyorummm:))))
Canim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandıGeçmiş olsun canım, nesi vardı oğlunun o zaman? Ciddi bir durum değildi inşallah?
(Benim küçük bile büyüdü Özlemcim bu sene okula başlayacak)
Bence yüzde durumuna göre bakalım bu hafta, o daha adaletli.Yawrukush (Kazanamayinca kulp buluyorum di mi )
Bir de geçmiş olsun Feyzacim, umarım bir nebze rahatlar anneannen canim
Galiba vicdanimi yenicem birakicam kizlar ya ama gelin almaya gidiceklermis erken saatte ona katilmicam dugun baslamak uzereyken gidicem yani biraz gec gidicem yoksa onlar 5 te gidiceklermis okadar cokta birakamam yani.Ben de birakamiyyorum kuzum yaa seni iyi anliyorum ya ikiside gelicek ya da kalicaklar sanki digerine haksizlik yapmisim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?