Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım bu hafta inşallah 57 leri görmek istiyorum geç bile kaldım

Tatlı hariç Harika kuzum

Süpersin kadar kuzum
Kek ve milföy hariç Harika bence

Güzel canım
Arbys görünce bir dedim yanlış mı sonra ödül gördüm :)

Ben de birakamiyyorum kuzum yaa seni iyi anliyorum ya ikiside gelicek ya da kalicaklar sanki digerine haksizlik yapmisim gibi hissediyorum

26 temmuz menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik

Ara
Nescafe sekersiz
Oglen
Domates salatasi
Ara
Misir yarim
Aksam
3 yk ciger
Cayin yanina 2 biskuvi
3 E YAKIN SU ICTIM
SPOR DA 40 DK YURUDUM
Süpersin kuzum maşallah

Süpersin :) Harikasın tatlım

İnşallah olmamıştır canım
Ya gerçekten bizimle tek tek uğraşıyorsun çok çok teşekkürler

İnşallah gerçek hayatta her işin rast gider

Canım şu an yemek yiyor köye gitmek istedi annemlwrle köye geçti( hem şehir merkezi hem köyde evleri var şehir merkezi hastaneye çok yakın o yüzden oradalardı)
Ptsi farklı bir şehire devlet hastanesine gidecekler il merkezindeki oraya göre karar verecekler sanırım

Kaptanım kesinlikle

Cuma çok kötüydü ve öyle bir menü tekrarlamayacak ama izninle yazmayım ve istediğin ceza ver hatta 1000 zıp diye düşündüm ben ama istersen arttır nasıl dersen
İstersen sana özelden de yazabilirim ama baya kötüydü grup motivasyonunu da düşürmek istemiyorum
Bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah

Sessiz atın çiftesi pek oluyor demediler ki biz kazanıcaz diye
Mavi boncukkk K Konus dinliyorum şaka bir yana tebrikler kızlar

D Diyetteanne sonuncu olmuşuz ama olsun eksi olsun bizim olsundu.../

DeryaOnDiet canım eşim merhaba
Bu hafta hedefimiz ne

Listeye girmene kaç kilo var
Noluuurrrrr dondurmayı biz alalımmöö

Geçmiş olsun canım, nesi vardı oğlunun o zaman? Ciddi bir durum değildi inşallah?
(Benim küçük bile büyüdü Özlemcim bu sene okula başlayacak )
D Diyetteanne sonuncu olmuşuz ama olsun eksi olsun bizim olsundu.../
Bence yüzde durumuna göre bakalım bu hafta, o daha adaletli. Yawrukush (Kazanamayinca kulp buluyorum di mi)
Bir de geçmiş olsun Feyzacim, umarım bir nebze rahatlar anneannen canim

Bugün yaptım kısırımı, normalin yapacaktim ama vicdanım elvermedi ya
Ben de ortayı bulup nefis körlemelik, hafiften light birşey hazırladım (alıntıda resmini de ekledim kızlar)

Canim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandı

Ben de birakamiyyorum kuzum yaa seni iyi anliyorum ya ikiside gelicek ya da kalicaklar sanki digerine haksizlik yapmisim gibi hissediyorum
Galiba vicdanimi yenicem birakicam kizlar ya ama gelin almaya gidiceklermis erken saatte ona katilmicam dugun baslamak uzereyken gidicem yani biraz gec gidicem yoksa onlar 5 te gidiceklermis okadar cokta birakamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…