Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasın kaptan

Canim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandı
Ayy gelmiş geçmiş olsun hayatım. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor. Benimki de küpe yutmuştu. Bir de kusturup çıkarmaya çalışmıştım. Halbuki öyle büyük bir hataymiş ki. Boğazı geçtiyse sorun yokmuş. Esas tehlike oradaymış. Feyza daha iyi anlatabilir
(Başınıza olur da gelirse diye yazıyorum ben,sakin kusturmaya calismayin.) Bir gün takip etmistik, ertesi gün dışkıyla çıkmıştı.
çok korkutucuydu tabi ama çok şükür atlatmistik

Canım akşam hariç güzel

Aaaa çok geçmiş olsun kuzum
Evet böyle durumlarda zorlamamak gerekiyor ya çok geçmiş olsun
Kardeşime de küçükken çekirdek takılmıştı ve o da bronkoskopi ile çıktı

Amiiiin canım
Aaaa aynen bak geçen aklıma elmişti
Bence de yüzdeye göre olsun
Yawrukush

Kızlar cumartesi menüm
Sabah ılık su
1 kepek tost
Mesai vardı malum yine çıkışlar bu saate kadar kahve ama starbuckstan karamel mocca patron söyleyince içtik bizde vala
2 çubuk kraker 2 bisküvi
Şu 1 lt suana kadar
Öğlen yemek yiyemedim
17:00 bir nektarin
19:00 gibi tost makinasında tavuk göğsü yapmayı düşünüyorum ya da karpuz peynir bilmiyorum
10000 adim yapmisimdir bugun

Güzel canım akşamı hafif kapatırsan iyi

Kizlar sabahtan beri duzenli bisey yiyemedim hep gittim geldim atistirdim oyle aman aman degil yabi karnimi bastirmalik simdi de guzel bi ciger menu yedim ki sormayin gerci aksama oynarsam eritirim dugunde gce gorusmek uzere birazdan cikicaz bizde
Afiyet olsun canım, iyi eğlenceler. Bizim yerimize de oyna

Tesekkur ederim canim harikasin

Canim benim cok tesekkur ederim guzel sozlerine.
Bu hafta 500 gr hooooopp gidiyoooooorrrr :))

Insallah Deryacim

aman kaptanım yapmayın öyle şeyler. Daha yeni olduğum için gruplar arası yarışma durumunu tam anlayamıyorum umarım başarılı oluruz sadece
Sagol canim benim :)

Kisir, lindor, pilav bende mi sizle es olsam

Patates kizartmasi cok degilse kotu degil canim menun ,gun icinde az yemissin zaten :)

daha kotu olabilirdi tabiki. bakalim simdi haftasonu tatiline gidiyoruz ins kilo alip donmem
Canim cok keyifli, iyi tatiller :)

Deryacim ben bu hafta kalori hesaplama diyetinin cok faydasini gordum, kilo verdigim sure boyunca devam etmek istiyorum.Kilo vermenin durdugunu dusunuyorsan denemek ister misin bu diyeti?

Tesekkur ederiz dondurmada sinir ne acabaa
Sinir yok canim 1 adet istediginz dondurmayi odul olarak yiyebilirsiniz:)

Bol odullu bir gun olmus kaptan afiyet olsun
Evet 1 haftalik az yiyp ,masadan ac kalkmalarin odulu oldu :))

İnşallah olmamıştır canım
Ya gerçekten bizimle tek tek uğraşıyorsun çok çok teşekkürler ♥

İnşallah gerçek hayatta her işin rast gider
Canim benim, guzel kalpli kuzu, seninde tum islerin rast gitsin

Insallah koy ona iyi gelir Feyzacim.
Pazartesi hberdar et bizi..

Tamam o halde kendi istegin uzerine cuma 1000 zipzip ceza sana :))

Canim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandı
Bir daha yasanmasin, Allah korusun canim.

Harikasın kaptan
Kuzum dun odul ogunumdu, odulun dibine vurdum :))

Sizede buyuk gecmis olsun Deryacim

Canim oglen yemek yememissin mocha o yuzden kaloru olarak kotu degil, aksami ama duzgun ye.

Kizlar sabahtan beri duzenli bisey yiyemedim hep gittim geldim atistirdim oyle aman aman degil yabi karnimi bastirmalik simdi de guzel bi ciger menu yedim ki sormayin gerci aksama oynarsam eritirim dugunde gce gorusmek uzere birazdan cikicaz bizde
Ohh kurtlarini dok canim, ciger kebaba bayilirim, iyi eglencelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…