Ama menu onlarla guzeldi be gülümSüpersin kadar kuzum
Kek ve milföy hariç Harika bence
Harikasın kaptanCUMA MENUM
SABAH
1 tost ekmeginden sucuklu, peynirli tost
1 salatalik
3 yesil zeytin , yarim kibrit kutusu peynir
ARA
1 murdum erigi
2 biskrem
OGLEN
Barbeku eti
2 kasik siyah fasulye
Ceyrek kozlenmis misir
Aci biber tursusu
ARA
Filtre kahve
2 top dondurma
AKSAM
1.5 lahmacun
Bol salata
SU:2 LT + 350 ml mineralli su
SPOR: Yuruyus, alisveris.
Ayy gelmiş geçmiş olsun hayatım. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor. Benimki de küpe yutmuştu. Bir de kusturup çıkarmaya çalışmıştım. Halbuki öyle büyük bir hataymiş ki. Boğazı geçtiyse sorun yokmuş. Esas tehlike oradaymış. Feyza daha iyi anlatabilirCanim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandı
Canım akşam hariç güzel26 temmuz cuma menüm
dün biraz moralsiz olduğumdan neredeyse hiç yemek yiyemedim -ki normalde üzgün olduğunda yiyen bi insan olmama rağmen-
09:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
11:00 bir kase sütlü nesfit
13:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
14:30 tost ekmeğine kaşarlı domatezli tost
19:30 beğendili köfte yarım dilim ekmek biraz patates kızartması -dışarda yedik ve had safhada açtım-
3 lokma kola aldım...
su 2 litreyi buldu ama çok zordu sürekli tuvalete gittim
spor yoktu. inşallah bugün bolca olacak
Aaaa çok geçmiş olsun kuzumAyy gelmiş geçmiş olsun hayatım. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor. Benimki de küpe yutmuştu. Bir de kusturup çıkarmaya çalışmıştım. Halbuki öyle büyük bir hataymiş ki. Boğazı geçtiyse sorun yokmuş. Esas tehlike oradaymış. Feyza daha iyi anlatabilir
(Başınıza olur da gelirse diye yazıyorum ben,sakin kusturmaya calismayin.) Bir gün takip etmistik, ertesi gün dışkıyla çıkmıştı.
çok korkutucuydu tabi ama çok şükür atlatmistik
İnşallaaah
Amiiiin canımGeçmiş olsun canım, nesi vardı oğlunun o zaman? Ciddi bir durum değildi inşallah?
(Benim küçük bile büyüdü Özlemcim bu sene okula başlayacak)
Bence yüzde durumuna göre bakalım bu hafta, o daha adaletli.Yawrukush (Kazanamayinca kulp buluyorum di mi )
Bir de geçmiş olsun Feyzacim, umarım bir nebze rahatlar anneannen canim
Kuzum harikasın yaCanım mükemmel oluryarım kilo daha verirsem tam on kilo vermiş olurum.
O zamaan dAnS
Ahahahhaha ödül müydü öyleyse sözüm yokAma menu onlarla guzeldi be gülüm
Güzel canım akşamı hafif kapatırsan iyiKızlar cumartesi menüm
Sabah ılık su
1 kepek tost
Mesai vardı malum yine çıkışlar bu saate kadar kahve ama starbuckstan karamel mocca patron söyleyince içtik bizde vala
2 çubuk kraker 2 bisküvi
Şu 1 lt suana kadar
Öğlen yemek yiyemedim
17:00 bir nektarin
19:00 gibi tost makinasında tavuk göğsü yapmayı düşünüyorum ya da karpuz peynir bilmiyorum
10000 adim yapmisimdir bugun
Fmad beğen ifadesi birakti'dan anlaşılıyorGeçmişi anca bitirdim:)
Afiyet olsun canım, iyi eğlenceler. Bizim yerimize de oynaKizlar sabahtan beri duzenli bisey yiyemedim hep gittim geldim atistirdim oyle aman aman degil yabi karnimi bastirmalik simdi de guzel bi ciger menu yedim ki sormayin gerci aksama oynarsam eritirim dugunde gce gorusmek uzere birazdan cikicaz bizde
Tesekkur ederim canim harikasin
Canim benim cok tesekkur ederim guzel sozlerine.Günaaaydııınnn
Kaptanım yorulup gerilmişsin ama gerçekten emeklerine, özenine sağlık, harika bir iş çıkarıyorsun, iyi ki bizim kaptanımız sensin ❤
Bu arada ben de @Elmasyuzuk konusuna takılıyorum, inş iyidir..
Teşekkürler canım, varımmmm diyorum
Ok bu hafta allahın izniyle senin için 500 gr vericem kız, no worries
Ayyyy güne ne güzel haberle başladımm oleyy
kankimFitFiliz eş olmuşuz, günaydın eşimcim
Insallah DeryacimAy ben de heyecanlandım canım ☺☺
Umarım gerçek olur bu plan
Ben de katılıyorum Emine'ye canım. Bir resim uğruna çektiği cileye değmeyecek. Boşver götürme. Ben de çok yaptım büyüğü alıp gezer, küçüğü de bırakırdım. Ama bak artık istesem de öyle bir durum yok, zaten anlayıp takılıyor peşimize
Sagol canim benim :)aman kaptanım yapmayın öyle şeyler. Daha yeni olduğum için gruplar arası yarışma durumunu tam anlayamıyorum umarım başarılı oluruz sadece
Kisir, lindor, pilav bende mi sizle es olsam@cinecin gizocan günaydınn, dün yapamadığım kaçamakları bugün yapicam canım. Kısır mesela
Sabahtan da kahvaltı üstüne çayın yanında lindt lindor yedim iki tane minik. Kız senle eş olmak beni obur mu yaptı ne
Pilav da yerim şimdi ben
Patates kizartmasi cok degilse kotu degil canim menun ,gun icinde az yemissin zaten :)26 temmuz cuma menüm
dün biraz moralsiz olduğumdan neredeyse hiç yemek yiyemedim -ki normalde üzgün olduğunda yiyen bi insan olmama rağmen-
09:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
11:00 bir kase sütlü nesfit
13:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
14:30 tost ekmeğine kaşarlı domatezli tost
19:30 beğendili köfte yarım dilim ekmek biraz patates kızartması -dışarda yedik ve had safhada açtım-
3 lokma kola aldım...
su 2 litreyi buldu ama çok zordu sürekli tuvalete gittim
spor yoktu. inşallah bugün bolca olacak
Canim cok keyifli, iyi tatiller :)daha kotu olabilirdi tabiki. bakalim simdi haftasonu tatiline gidiyoruz ins kilo alip donmem
Deryacim ben bu hafta kalori hesaplama diyetinin cok faydasini gordum, kilo verdigim sure boyunca devam etmek istiyorum.Kilo vermenin durdugunu dusunuyorsan denemek ister misin bu diyeti?insallah canim cok istiyorum listeye geri donmeyi ama takildim donemiyorum bir turlu
bu haftasonu super spor yapacagim. hafta ici de yine havuza devam, bakalim haftaya cuma nasil olacak.
Kucuk bir haftasonu tatiline gidiyoruz 1 saate otele ulasiriz, planimi yaptim, yiyeceim tabi saglikli ve abartmadan ama sporu cok abartmayi planliyorum , hedefim gunde 3X20 dak yuzme, en azindan
Sinir yok canim 1 adet istediginz dondurmayi odul olarak yiyebilirsiniz:)Tesekkur ederiz dondurmada sinir ne acabaa
Evet 1 haftalik az yiyp ,masadan ac kalkmalarin odulu oldu :))Bol odullu bir gun olmus kaptan afiyet olsun
Canim benim, guzel kalpli kuzu, seninde tum islerin rast gitsinİnşallah olmamıştır canım
Ya gerçekten bizimle tek tek uğraşıyorsun çok çok teşekkürler ♥
İnşallah gerçek hayatta her işin rast gider
Insallah koy ona iyi gelir Feyzacim.Canım şu an yemek yiyor köye gitmek istedi annemlwrle köye geçti( hem şehir merkezi hem köyde evleri var şehir merkezi hastaneye çok yakın o yüzden oradalardı)
Ptsi farklı bir şehire devlet hastanesine gidecekler il merkezindeki oraya göre karar verecekler sanırım
Tamam o halde kendi istegin uzerine cuma 1000 zipzip ceza sana :))Kaptanım kesinlikle
Cuma çok kötüydü ve öyle bir menü tekrarlamayacak ama izninle yazmayım ve istediğin ceza ver hatta 1000 zıp diye düşündüm ben ama istersen arttır nasıl dersen
İstersen sana özelden de yazabilirim ama baya kötüydü grup motivasyonunu da düşürmek istemiyorum
Bu hafta çok dikkat edeceğim inşallah
Canim bogazina cekirdek kacti solunum yolunu tikadi bronoskopi yapildi ozaman yatmistik kucuumde 3 4 aylik falandı
Kuzum dun odul ogunumdu, odulun dibine vurdum :))Harikasın kaptan
Sizede buyuk gecmis olsun DeryacimAyy gelmiş geçmiş olsun hayatım. Ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor. Benimki de küpe yutmuştu. Bir de kusturup çıkarmaya çalışmıştım. Halbuki öyle büyük bir hataymiş ki. Boğazı geçtiyse sorun yokmuş. Esas tehlike oradaymış. Feyza daha iyi anlatabilir
(Başınıza olur da gelirse diye yazıyorum ben,sakin kusturmaya calismayin.) Bir gün takip etmistik, ertesi gün dışkıyla çıkmıştı.
çok korkutucuydu tabi ama çok şükür atlatmistik
Canim oglen yemek yememissin mocha o yuzden kaloru olarak kotu degil, aksami ama duzgun ye.Kızlar cumartesi menüm
Sabah ılık su
1 kepek tost
Mesai vardı malum yine çıkışlar bu saate kadar kahve ama starbuckstan karamel mocca patron söyleyince içtik bizde vala
2 çubuk kraker 2 bisküvi
Şu 1 lt suana kadar
Öğlen yemek yiyemedim
17:00 bir nektarin
19:00 gibi tost makinasında tavuk göğsü yapmayı düşünüyorum ya da karpuz peynir bilmiyorum
10000 adim yapmisimdir bugun
Ohh kurtlarini dok canim, ciger kebaba bayilirim, iyi eglencelim :)Kizlar sabahtan beri duzenli bisey yiyemedim hep gittim geldim atistirdim oyle aman aman degil yabi karnimi bastirmalik simdi de guzel bi ciger menu yedim ki sormayin gerci aksama oynarsam eritirim dugunde gce gorusmek uzere birazdan cikicaz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?