O kadar haklısın ki kuzumEmin ol çok kötü şeyler yaşadım ama sen ayağa kalkmazsan hep bir iten olur hadi ver elini arkadasim...
Ne guzel bir yorum, hayat enerjin hic eksimesin Betulcum..Emin ol çok kötü şeyler yaşadım ama sen ayağa kalkmazsan hep bir iten olur hadi ver elini arkadasim...
Hadi insallah o zaman :)Canım kaptanım ♥ İnşallah hemen ayrılmayı düşünmüyorum ben de devam etmek istiyorum çünkü geçen sene aldım
Artık listedışı devam ederim ya da duruma göre hareket ederiz
Menü falan paylaşmak çok motive ediyor düzenli tartılmak da
Ve sizi de çok seviyorum
İnşallah diyelim
HarikaSemiz otu demisken aksam semizotu salatasi yaptim ahhh nefisti, mutlaka dene canim.
Semizotlarini bayagi dallariyla beraber kestim.
1 domates, 1 salatalik kestim.
1 avuc cevizi iri iri dogradim.
2 dis sarimsak rendeledim.
Limon , cok az zeytinyagi ve tuz harika oluyor:)
Ahahahha ben uyanıktım ama görmedim yazdığını kuzum bilsem hemen gelirdimDaha saat cok erken siz kalkana kadsr gideyim biraz daha uyuyum bari
Ay hemen ver , hadi bekliyorum, cok heyecanliyim :)Sana güzel bir haber vereyim mi:)
Ağlamaaa bak kaptanım Doğum günün diye neler yaptım
Kuzum ben boyle boyle unutuyorum senin menuleri yazmayi, gunaydin :))Gece uyuyakalmısım canlar günaydın hepinize
30 temmuz salı
Sabahb09.30
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 cavdarli dilim ekmek
Ara12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Öglen 14.30
2 tane etli biber dolmasi
1 kucuk kade yogurt
2 dilim cavdarli ekmek
Ara yok
Aksamda baya gec bisaatte 1 kucuk bira 4 5tane midye esim cok israr etti ona eslik ettim cezama raziyim
2 lt su
20 dak leslie
50 mekikk
30 dak. Ayyuruyusu
Patlicanmoru
Yawrukush
Neyseki yerken sIkintin yok , bunada sukur canim, dikkat et..Harika
Biz de semizotu +salatalık üstüne ceviz kırmızı biber sumak yağ tuz koyuyoruz kaptanım Harika oluyor
Ben dereotunu da çok seviyorum
Kötü haber
En sevdiğim ot olan her şeye katabileceğim dereotuna sanırım allerjik duyarlılığım var...
Geçen de olmuştu bu sefer de iki üç dal olmasına rağmen (kabak pişirdim ona doğrayacaktım) beni hapşuruk krizine soktu
Ama yerken bir şey yok Allah a şükür
Artı oluyor galiba üzgün ifaden varBende evdeyim canım ev işleri malum hala yerleşmeye çalışıyorum
Fırsat buldukça giriyorum :) tartıyı da ihmal ettim bu ara dün tartıldım ama
Spor salonunda tarttı hoca 70 kilo çıktım
Reçelden sonra spor kurtarmışBende dün bildirim yapamamıştım
29 Temmuz pazartesi yediklerim
Sabah bir haşkanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalıj
2 dilim tam buğday ekmeği
Çokorem az miktarda
Birazda reçel
Bi tane zeytin
Sonra spor :)
Öğle yemeği
2 baget
Küçük bi kase ev yoğurdu
Salata
Bir bardak şalgam suyu
2 dilim tam buğday
Biraz üzüm
Ara öğün
Çeyrek simit ve yoğurt
Akşam yemeği
Bir baget
2 dilim taö buğday
Birinin üzerine çikokata sürdüm jayır ne alakaysa
Şalgam suyu yine
Ve küçük bir kase ev yoğurdu
Bi çay kaşığı çikolata
Saat sekiz olmadan da bitane cevizli sucuk yedim
Allahım neler yemişim yaa
Çok su içmedim bir litre olmuş mudur bilmiyorım çok eksiğim su konusunda ondan canım tatlı istiyor olabilir
Spor olarak da
15 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
5 dk falan normal bisiklet
15 dk da yerde egzersiz hareketleri
AçıııııııııııımmmmmmFırında kızarmış peynirli ekmek mi karnım aç sanirimmm:)))) ne güzel de şeyler yemiş:))))
Horon>>>>> hepsiCanisi pazartesi spor
10 dk nerde ne
5 dk roman
10 dk horon
15 dk leslie
300 ip atlama :)))
Dün çok kahve içtiğim için gece uyuyamadımAy hemen ver , hadi bekliyorum, cok heyecanliyim :)
Kuzum ben boyle boyle unutuyorum senin menuleri yazmayi, gunaydin :))
Aaa bana bunlarla gel tatlim, spor mu yapmis benim tatli dillim :))Dün çok kahve içtiğim için gece uyuyamadım
Bil bakalım 03.30 sularında ne yaptım
Ya bir de ben köyde büyüdüm biliyor Musun kaptan sonradan duyarlandım 18 yaşıma yakınken hatta 16 falankenNeyseki yerken sIkintin yok , bunada sukur canim, dikkat et..
Hem de Leslie 3 mil 5 k ve 2 defa yani 90 dkAaa bana bunlarla gel tatlim, spor mu yapmis benim tatli dillim :))
Günaydın kuzum menü Harika midyeye kadarGece uyuyakalmısım canlar günaydın hepinize
30 temmuz salı
Sabahb09.30
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 cavdarli dilim ekmek
Ara12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Öglen 14.30
2 tane etli biber dolmasi
1 kucuk kade yogurt
2 dilim cavdarli ekmek
Ara yok
Aksamda baya gec bisaatte 1 kucuk bira 4 5tane midye esim cok israr etti ona eslik ettim cezama raziyim
2 lt su
20 dak leslie
50 mekikk
30 dak. Ayyuruyusu
Patlicanmoru
Yawrukush
Babam geldi napıyor bu deli diye baktı birazHem de Leslie 3 mil 5 k ve 2 defa yani 90 dk
Sonra da cezamı yaptım 200 dk koşma (diz kaldırarak yazacaktım 200 dakika dedim neler oluyor)
200 dakika :)) tek kelimeyle harikasin canim, gurur duydum seninle, komsular hakkinda ne dusunuyor bilmiyorum tabi :)))Hem de Leslie 3 mil 5 k ve 2 defa yani 90 dk
Sonra da cezamı yaptım 200 dk koşma (diz kaldırarak yazacaktım 200 dakika dedim neler oluyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?