Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nota dedigin cezamı kaptan.
Skmdiden jyi ki dogduncanım yapicaz ins biseyler
Ayy cok guzel olur bir de bu totem gibi oldu benim icin, daha oncede 4.takimdayken yine boyle bir istekte bulunmustum 1. olmustuk:))
Hadi hayirlisi
Hadi insallah
Harika menulere ragmen nasil +geldin sen anlamiyorum kaptan kaloriyi biraz daha mı dusursen acaba.
Yapma be feyzam özleriz❤
Cokta kacirmamissin canim biraz daha dikkat edersen gorursum umarim.
Daha saat cok erken siz kalkana kadsr gideyim biraz daha uyuyum bari
Ohh uyu uyu .
Cikolata biraz fazlami kacmis acaba☺
Fırında kızarmış peynirli ekmek mi karnım aç sanirimmm:)))) ne güzel de şeyler yemiş:))))
benimde tadi damagimda kaldı.
Gelmeye calısıcam kaptan
Bende severim semizotu salatasiji yogurtlu yogurtlu mis
Ay hemen ver , hadi bekliyorum, cok heyecanliyim :)

Kuzum ben boyle boyle unutuyorum senin menuleri yazmayi, gunaydin :))
Tabloya ywtistorim dedim ama yine sen benden once davrandın ozgecim olsun ben menumu yaziyorum ceza falan aiyimde menu yok diye.
Evet midye pirincli ama cok ta tuketemem midem almaz 2 saatte 1 bira 4 5 midye zor yedim esim yanloz kalmasin diye muhabbet ettikde biraz heezaman olmuyor cocuklardan firsat bulamiyoruz onuda ihmal etmemek lazim arada bencede aksama kadar cok iyi di planda bu yoktu aksam yemegi olarakta karpuz yicektim tek ama bozdum butun niyeti.malesef caniim cocuklar dizimi cooook fazlasiyla yoruyorlar ama onlar icin yapabilecegim fazlada bisey yok spporda ay yuruyusu ve leslie cok agritmadi mekik zaten bisey yapmiyor ip atlama baya kotu yapiyor Yawrukush kaptisim ceza verirken bana ip atlama vermezsen sevinirim.disarda duz yuruyus yapma sansim cok yok canim ne yaparsam evde iste

Kozmogirl17 denk gelemiyoruz, ozledim seni canisi, opuyorum yanaklarindan.
Yine kacirdim seni galiba alintilari cevapliyim derken nasilsin kaptanim coluk cocuk ne guzel seyler yapiyorsunuz imreniyorum gercekten size benimkilerde biraz buyuseler bende tutar ellerinden gezerimde biz bagira cagira geciriyoruz gunlerimizi kucugun buara sesi kisildi aglamaktan okadar diyim sana

ben birayı görmemişim o da kaloriliiii
Bakalım ceza ne gelecek :)

Cok iyi olur canim seni mutlu etmeyi cok isteriz insallah bu hafta guzel eksiler olsun..
Bayilirim bayilirim. Bu saydiklarinin icine biraz da sogan ve ustune de cokelek koyuyoruz biz oyle de harika oluyo. Nasil guzel bir sebzeyse hersey yakisiyo

hiç dünkü menümü yazasım yok yaa
29.07.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 labneli hindi fümeli sandviç çavdar ekmeğine
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2 yk kadar salçalı makarna -çok tadımlık- yoğurt 3yk, şehriyeli domates çorbası
tabi bu kadar çok az olunca saat 6 da çok acıktım
18:00 nesfit
ve bomba
eşim çok acıktım eve kadar dayanamayacağım dediği için
19:10 mcdonald küçük hamburger menü
menünün 650 kalori olmasından bahsetmiyorum bile

aa doğum günün kutlu olsun kaptaaan şimdiden
biz nasıl ceza alıyoruz neden oluyor?
bilsem dün o son yemeği yemezdim
kaç kilo vermemiz lazım ya da yüzdelik olarak mı?

Ya tam yemelik bunlar
Yiyebilirsin teyzesi
ben birayı görmemişim o da kaloriliiii
Bakalım ceza ne gelecek :)
Gorme boşver görülcek bisey degil evet evet bende bekliyorum hatta 50 mekik cekim cezami kendim kesim.
ah kuzulara bak yaa nasıl da sevimliler.

Dun herkes sabahtan iyi gitmis aksam bozmus hep yazik ediyoruz butun gun ki emeklerimize.
Gunaydin tatlıs

ya aslında çavdar ekmekler olmasa birayla dengeleyebilirdi.
sonuçta bi ufak bira... şimdi eşler de yanına eşlik etmeni istiyorlar
valla evlilikte bu diyet olayları zor oluyor yaa, eşim çok yalnız kalıyor o da yemiyor haliyle...

Her zaman olmadigi icin kiyamadimda sohbet etmek icin cocuklarin uyumasini bekliyorsun yok desem onu da ihmal etmis gibi hissediyorum bizim yemek saatlerimizde cok uymuyor isten 9 da geliyor ee saat gec olunca ben beklemiyorum yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…