- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Ay o ne rahatlıkOndan rahatsin, yoksaAomine Daiki 'yi biliyorsun, komsusu sanki onlarin evindeydi..
Cesit cesit komsu var...
Nota dedigin cezamı kaptan.Kizlar bu hafta birgun 6. takima ugrayalim hep beraber, zamani kararlastirip.
Sonrada 13.takima gidelim, 13. takim bizim kardes takimimiz.
Bu arada cuma gunu 1 nota almisiz yarismada
Ama bu hafta o notayi sildirecegiz el ele..
Hepimize cok is dusuyor...
Skmdiden jyi ki dogduncanım yapicaz ins biseylerBir sey daha var bu cuma benim dogum gunum, hepinizden dogum gunu hediyesi olarak bolca kilo vermenizi istesem, cok sey mi istemis olurum.
Bir sey daha var bu cuma yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bizim takimimizda, yani listeleri ben hazirlayacagim.
Dogum gunumde takimimiz ilk 3e girse, notamiz silinse, bende mutlulukla sonuc listelerini hazirlasam cok guzel olmaz mi?
Hadi insallahAyy cok guzel olur bir de bu totem gibi oldu benim icin, daha oncede 4.takimdayken yine boyle bir istekte bulunmustum 1. olmustuk:))
Hadi hayirlisi
Harika menulere ragmen nasil +geldin sen anlamiyorum kaptan kaloriyi biraz daha mı dusursen acaba.PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1kk peynir, 6 zeytin
1 dilim pastirma
4 kucuk havuc, 4 kucuk biber, yarim salatalik, nane.
OGLEN 13DE (herseyimin yarisini Aras yedi)
Yarim sosisli sandvic
Yarim hurma
6 kabuklu yer fistigi
Filtre kahve
ARA 15DE
2 kofte
1 salatalik
AKSAM (henuz aksami yemedim)
3 kofte
Yarim kase tarhana corbasi
Salata
Yatana kadar limonlu cay icerim.
SU: 2.5 lt olur bugun cunku ciftlikte gunesin altinda epey ictim.
SPOR: 3 bucuk saat ciftlikte yuruyus, simdide spor salonuna gidiyorum.Biraz kosup, yarim saatte yuzecegim.
@klbk33
Yapma be feyzam özleriz❤2 Eylül okulumun açılışı kaptanım
Hiç ayrılmak istemiyorum aslında ama okul ile birlikte çok zor gidiyor maalesef
Hedefimi de çekip devam yemek istiyorum ama yoğunluktan ayrılacağım sanırım
Üzülerek...
Babam genç daha ya aaaa değilmiş 48 yaşında :)
41 de bırakmışım 7 yıldır yaşlandırmıyprum:)
Annem de 42 oldu daha yeni bu arada :)
Cokta kacirmamissin canim biraz daha dikkat edersen gorursum umarim.Gunaydin kizlaaar.
Ben de misafirlikteydim ve o kadar cesite rağmen en saglikli olani yedim iste menüm
29 temmuz
Sabah 9 30
2 yumurtadan cokelekli yumurta
Yarim dilin köy ekmegi
15.00
1 tabak kisir bol cay
19.00
2/ 3 bardak ayran
1 çatal karpuz
Su 2.litre
45dk yuruyus
Bu arada 3 gündür o kadar dikkat etmeme ragmen kilom sabit.ben eksi bekliyordum acikcasi hayal kirijligina uğradim yani hala 83 u goremedim ucundan
Ohh uyu uyu .Daha saat cok erken siz kalkana kadsr gideyim biraz daha uyuyum bari
Cikolata biraz fazlami kacmis acaba☺Bende dün bildirim yapamamıştım
29 Temmuz pazartesi yediklerim
Sabah bir haşkanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalıj
2 dilim tam buğday ekmeği
Çokorem az miktarda
Birazda reçel
Bi tane zeytin
Sonra spor :)
Öğle yemeği
2 baget
Küçük bi kase ev yoğurdu
Salata
Bir bardak şalgam suyu
2 dilim tam buğday
Biraz üzüm
Ara öğün
Çeyrek simit ve yoğurt
Akşam yemeği
Bir baget
2 dilim taö buğday
Birinin üzerine çikokata sürdüm jayır ne alakaysa
Şalgam suyu yine
Ve küçük bir kase ev yoğurdu
Bi çay kaşığı çikolata
Saat sekiz olmadan da bitane cevizli sucuk yedim
Allahım neler yemişim yaa
Çok su içmedim bir litre olmuş mudur bilmiyorım çok eksiğim su konusunda ondan canım tatlı istiyor olabilir
Spor olarak da
15 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
5 dk falan normal bisiklet
15 dk da yerde egzersiz hareketleri
Fırında kızarmış peynirli ekmek mi karnım aç sanirimmm:)))) ne güzel de şeyler yemiş:))))
Gelmeye calısıcam kaptanGunaydin citirlar, gununuz aydin olsun
Bugun Turkiye saatiyle aksam 17.00de musait olan, takima ugrayabilen arkadaslarimla **6. TAKIMI** ziyarete gidelim.
Menulerimize dikkat edelim, cumaya cok az kaldi.
Takimimizin 1 kucuk cezasi var, onumuzdeki cuma ilk 3e girersek yarismada cezamiz silinecek.
Hemde okumayanlar icin yuzsuzce bir daha yazayimcuma gunu benim dogum gunum ve yarisma sonuc listelerini hazirlamak benim gorevim , bu sebeple sizden kucuk bir dogum gunu hediyesi istiyorum.
Harika kilolar verip , takimimizi ilk 3e sokup, bu insancigi sevindirmek istemez misiniz
Bence istersiniz, o zamaaaaan dansss, o zaman renkkkkk(Kaptan kafayi yemis olabilir :))
Bende severim semizotu salatasiji yogurtlu yogurtlu misSemiz otu demisken aksam semizotu salatasi yaptim ahhh nefisti, mutlaka dene canim.
Semizotlarini bayagi dallariyla beraber kestim.
1 domates, 1 salatalik kestim.
1 avuc cevizi iri iri dogradim.
2 dis sarimsak rendeledim.
Limon , cok az zeytinyagi ve tuz harika oluyor:)
Tabloya ywtistorim dedim ama yine sen benden once davrandın ozgecim olsun ben menumu yaziyorum ceza falan aiyimde menu yok diye.Ay hemen ver , hadi bekliyorum, cok heyecanliyim :)
Kuzum ben boyle boyle unutuyorum senin menuleri yazmayi, gunaydin :))
Evet midye pirincli ama cok ta tuketemem midem almaz 2 saatte 1 bira 4 5 midye zor yedim esim yanloz kalmasin diye muhabbet ettikde biraz heezaman olmuyor cocuklardan firsat bulamiyoruz onuda ihmal etmemek lazim arada bencede aksama kadar cok iyi di planda bu yoktu aksam yemegi olarakta karpuz yicektim tek ama bozdum butun niyeti.malesef caniim cocuklar dizimi cooook fazlasiyla yoruyorlar ama onlar icin yapabilecegim fazlada bisey yok spporda ay yuruyusu ve leslie cok agritmadi mekik zaten bisey yapmiyor ip atlama baya kotu yapiyorGünaydın kuzum menü Harika midyeye kadar
Midye hiç yemedim çok da kalorisini falan bilmiyorum ama içinde pirinç var di mi
Bacağını çok zorlama kuzum düz yürüyüş yapsan sadece
Çocuklar ev derken zaten zorluyorsundur daha kötü olma
Yine kacirdim seni galiba alintilari cevapliyim derken nasilsin kaptanim coluk cocuk ne guzel seyler yapiyorsunuz imreniyorum gercekten size benimkilerde biraz buyuseler bende tutar ellerinden gezerimde biz bagira cagira geciriyoruz gunlerimizi kucugun buara sesi kisildi aglamaktan okadar diyim sana
Bence deKadın olmak zor ya herşeyi zor valla ... erkekler kaldıramazdı
Harikasın kuzum :) ohhhhh horonlar yansın yağlarrrTeşekkür ederim kuzucummm ben laz kızıyım olcak o kadar :)))
Ya tam yemelik bunlarBoyle uyunur mu arkadaş
Ahahah aaa neden kiAy o ne rahatlıkkomşumda artık rahatlar 9 ay töbe töbe ya
ben birayı görmemişimNota dedigin cezamı kaptan.
Skmdiden jyi ki dogduncanım yapicaz ins biseyler
Hadi insallah
Harika menulere ragmen nasil +geldin sen anlamiyorum kaptan kaloriyi biraz daha mı dusursen acaba.
Yapma be feyzam özleriz❤
Cokta kacirmamissin canim biraz daha dikkat edersen gorursum umarim.
Ohh uyu uyu .
Cikolata biraz fazlami kacmis acaba☺
benimde tadi damagimda kaldı.
Gelmeye calısıcam kaptan
Bende severim semizotu salatasiji yogurtlu yogurtlu mis
Tabloya ywtistorim dedim ama yine sen benden once davrandın ozgecim olsun ben menumu yaziyorum ceza falan aiyimde menu yok diye.
Evet midye pirincli ama cok ta tuketemem midem almaz 2 saatte 1 bira 4 5 midye zor yedim esim yanloz kalmasin diye muhabbet ettikde biraz heezaman olmuyor cocuklardan firsat bulamiyoruz onuda ihmal etmemek lazim arada bencede aksama kadar cok iyi di planda bu yoktu aksam yemegi olarakta karpuz yicektim tek ama bozdum butun niyeti.malesef caniim cocuklar dizimi cooook fazlasiyla yoruyorlar ama onlar icin yapabilecegim fazlada bisey yok spporda ay yuruyusu ve leslie cok agritmadi mekik zaten bisey yapmiyor ip atlama baya kotu yapiyorYawrukush kaptisim ceza verirken bana ip atlama vermezsen sevinirim.disarda duz yuruyus yapma sansim cok yok canim ne yaparsam evde iste
Cok iyi olur canim seni mutlu etmeyi cok isteriz insallah bu hafta guzel eksiler olsun..Gunaydin citirlar, gununuz aydin olsun
Bugun Turkiye saatiyle aksam 17.00de musait olan, takima ugrayabilen arkadaslarimla **6. TAKIMI** ziyarete gidelim.
Takimimizin 1 kucuk cezasi var, onumuzdeki cuma ilk 3e girersek yarismada cezamiz silinecek.
Hemde okumayanlar icin yuzsuzce bir daha yazayimcuma gunu benim dogum gunum ve yarisma sonuc listelerini hazirlamak benim gorevim , bu sebeple sizden kucuk bir dogum gunu hediyesi istiyorum.
Harika kilolar verip , takimimizi ilk 3e sokup, bu insancigi sevindirmek istemez misiniz
Bence istersiniz, o zamaaaaan dansss, o zaman renkkkkk(Kaptan kafayi yemis olabilir :))
Bayilirim bayilirim. Bu saydiklarinin icine biraz da sogan ve ustune de cokelek koyuyoruz biz oyle de harika oluyo. Nasil guzel bir sebzeyse hersey yakisiyoSemiz otu demisken aksam semizotu salatasi yaptim ahhh nefisti, mutlaka dene canim.
Semizotlarini bayagi dallariyla beraber kestim.
1 domates, 1 salatalik kestim.
1 avuc cevizi iri iri dogradim.
2 dis sarimsak rendeledim.
Limon , cok az zeytinyagi ve tuz harika oluyor:)
ah kuzulara bak yaa nasıl da sevimliler.Boyle uyunur mu arkadaş
Gunaydin citirlar, gununuz aydin olsun
Yarin canm ins guzel haberlerle gelirimAyyyyy Allah muhafaza ya
Haklısın ben bir an unuttum
Komşu ne yaparsa yapsın Bebiş geliyorrrr:)
tomrs canım senin de bugün kontrol mü vardı
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah:)
Yiyebilirsin teyzesiYa tam yemelik bunlar
Gorme boşver görülcek bisey degil evet evet bende bekliyorum hatta 50 mekik cekim cezami kendim kesim.ben birayı görmemişimo da kaloriliiii
Bakalım ceza ne gelecek :)
ah kuzulara bak yaa nasıl da sevimliler.
Dun herkes sabahtan iyi gitmis aksam bozmus hep yazik ediyoruz butun gun ki emeklerimize.hiç dünkü menümü yazasım yok yaa
29.07.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 labneli hindi fümeli sandviç çavdar ekmeğine
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2 yk kadar salçalı makarna -çok tadımlık- yoğurt 3yk, şehriyeli domates çorbası
tabi bu kadar çok az olunca saat 6 da çok acıktım
18:00 nesfit
ve bomba
eşim çok acıktım eve kadar dayanamayacağım dediği için
19:10 mcdonald küçük hamburger menü
menünün 650 kalori olmasından bahsetmiyorum bile
Gunaydin tatlısGünaydınnn
Yarin mi kontrolun hadi bakalim guzel haberlerle gelYarin canm ins guzel haberlerle gelirim
Gece uyuyakalmısım canlar günaydın hepinize
30 temmuz salı
Sabahb09.30
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 cavdarli dilim ekmek
Ara12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Öglen 14.30
2 tane etli biber dolmasi
1 kucuk kade yogurt
2 dilim cavdarli ekmek
Ara yok
Aksamda baya gec bisaatte 1 kucuk bira 4 5tane midye esim cok israr etti ona eslik ettim cezama raziyim
2 lt su
20 dak leslie
50 mekikk
30 dak. Ayyuruyusu
@Patlicanmoru
Yawrukush
Her zaman olmadigi icin kiyamadimda sohbet etmek icin cocuklarin uyumasini bekliyorsun yok desem onu da ihmal etmis gibi hissediyorum bizim yemek saatlerimizde cok uymuyor isten 9 da geliyor ee saat gec olunca ben beklemiyorum yiyorum.ya aslında çavdar ekmekler olmasa birayla dengeleyebilirdi.
sonuçta bi ufak bira... şimdi eşler de yanına eşlik etmeni istiyorlar
valla evlilikte bu diyet olayları zor oluyor yaa, eşim çok yalnız kalıyor o da yemiyor haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?