Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öncelikle yeni ay hepimize güzellikler getirsin

1 ağustos menüm
Sabah:
1 avuç kiraz + 1 activia + 1 kaşık tahıl

Ara:
Türk kahvesi + 7-8 kiraz + çay

Akşam:
Tavuklu salata + 4 kaşık çorba + 1 tanecik zeytinyağlı yaprak sarma

Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter

2lt su

Yarım sa yürüyüş

Sendeki azme hayranim Deryacim harika gidiyorsun
Canim bir odayi ders calisma odasi yapsan? Eger beraber yatmayi seviyorlarsa devam etsinler. Zaten biraz daha buyuyunce ayri oda isterse buyuk ihtimal
Cocuk bakmak da ne zor, ince ince herseyi dusunuyor insan ve hicbirseyin tek dogrusu yok
Benimki anne kapa kapa ıhhh ihhh diyor gozunu gosteriyor
yerim ben onu
sadece kendi odalari daginiksa harikaymis
Super
Nice mutlu senelere
Evet canim sabah kacirmissin, en azindan meyveyi yemeyip dengeleyebilirdin. Aksami atlama ama hafif birseyler ye. Salata veya yogurtlu sebze gibi
Kahve sade icilmis
Bufeci supermis ogle yemegi zorunlu kalmissin olsun arada olur oyle. Aksam bence kebap yiyebilirdin ekmeksiz/pidesiz et iyi bir ogun olur. O kadar iskence etme kendine
Bu kadar ac kaliyorsun, yarin tarti seni uzmeyecek

Her hafta persembe gunu dondurma kazanmak icin hummali bir calisma oluyor takimda :)))

Cuma günlerini çok seviyorum ama artık korkuyorum :)))
Harikasin canim, o zmaan yaz onlari spora olur mu , menunle beraber yaz ben not alip, tablomuzu hazirliyorum onlara gore :)

Kuzum leslie 15 dk
10 dk horon ve roman :)
[QUOTE="Kozmogirl17, post: 60732151,

Kuzum ekşi var da 100 mu olur 500 mu olur bilmiorum regl 3. Gun

Gecmisi okudum, benim omrum gecmis yazilari okumakla geciyor gercekten
Cimnastik dersinde Aras bir sn durmuyor, durmuyor..
Bir sonraki ay ara versem diyorum, sinifin isleyis duzenini bozuyoruz biraz ama ogretmende cok aktif bir cocuk sorun yok diyor.
Ordan alisverise gittik, iki cocukla market alisverisi cok super oluyor sizde gelsenize
Sonrada Akin aciktim dedi, marketin yaninda turk restorani var, dedik girelim, anne-ogullar keyif yapalim.
Donustede yolda annem-ananemle kamerali gorustuk eve geldik, posetleri yerlestirdim.
Su saniye oturabildim, mandalinali sekersiz mineral suyumuda aldim, kendimi azicik insan gibi hissediyorum, neredeyse mutluluktan aglayacagim :))

01 Agustos menu
Sabah 10.00

1 yumurtadan yapilmis menemen
1kk peynir
2 dilim cavdar ekmegi
3 bardak şekersiz cay

Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi

Ogle 15.00
4 kasik etli pilav

Ara
Şekersiz türk kahvesi

Aksam 18.00
1 tabak dolusu coban salata az zeytinyagli
1 avuc kadar 4 kasik falan haslanmis didiklenmis tavuk gogus
1 kase yogurt

Ara
Yarım sise sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Saat 9 da 3 ucgen dilim karpuz ama kucuktu dilimler

2 ltre su
30 dakika ay yuruyusu 10 dk cezamdi kaptan
50 mekik

Yawrukush
Patlicanmoru

Evet canim baya yorucu oluyor senin icin ama cocuklar icin cok guzel aktivite oluyor enerjilerini atiyorlardir market alisverisimi cocuklarla kesinlikle hayir su kisacik analık hayatimda bunu ögrendim kaptan
Insallah turk restoraninda anali ogullu derken fazla kacirmadiniz insallah gozumden kacmadi degil yani

Slm kızlar bugün alamadığım bi şekilde bir yorgunluk bir halsizlik hissediyorum
Işler çok yoğun ondan da olabilir
Bir de bugün resmen çok az yedim karnım aç ama yiyemiyorum bi tuhafimm yani
Regl den mi stres mı bilmiyorum ger ci stres olunca ben çok abur cubur yerdim.
Bir de şekerli bisey yemiyorum ya kan sekerim mı düşüyo acaba... offf niye böyle oldu bilmiyorum
Bir de yarın ki kilomu merak ediyorum ben en sin 91 dik galiba dimi

Cok guzel Ozlemcim, persembenin hakkini vermissin :)

Canım menün güzel olmuş bence pilavın öğle olması güzel seni eksilerle görmek istiyorummmm:)

Esim tum gun calisiyor, aksamda ne bende ne onda markete gitcek hal kalmiyor.
Haftasonlarida kosturmayla geciyor oyuzden ben haftaici ikisiyle hallediyorum alisverisi
Yok canim tavuk sis yedim soylemesi ayip, yanindaki salatayla ve Arasin mercimek corbasindan 3-4 kasik aldim.

Karabasan gibi coktum ustune canim normaldir kilo vercen diyesicaklar canim bunaltiyor

Canim az yeme, vucudunun ihtiyac duydugu kadar kalori al.
Az yemek saglikli degil.
Canin sekerli seyler istiyorsa kesinlikle hurmayi oneriyorum, acayip kesiyor tatli istegini.
Gecen hfta 91 kiloydun canim evet.

Canim az yeme, vucudunun ihtiyac duydugu kadar kalori al.
Az yemek saglikli degil.
Canin sekerli seyler istiyorsa kesinlikle hurmayi oneriyorum, acayip kesiyor tatli istegini.
Gecen hfta 91 kiloydun canim evet.

Yarın inşallah şu dondurmayı hallederiz yaz bitmeden dondurma yemek istiyorum:)

Bide bir şey daha söyleyecektim size kilo olarak çok farletmiyo ama inceldigimi anliyorum yani görüyorum bi resim çekmiştim 2 hafta da o resimle suan arasında gerçekten fark var. Ama tarti neden oyle bilmiyorum
Vucudun sIkilasiyor ve kas kitlen artiyor, dolayisiyla tartida eksi olmasa bile inceldigini hissetmen normal canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…