Sendeki azme hayranim DeryacimDün evet biraz az yedim canım (gerçi akşam süt de içtim yazmayı unutmuşum), bu hafta çok yavaş gitti hatta gitmedi. Telaş yaptım sanırım. Amaa bu sabah birden düştü kilom. Meğer ödemmiş. Genelde reglin ilk günü normale dönerdim. Bu sefer son güne kadar süründürdü beni ..
Neyse sabah moral buldum gerçekten. Kahvaltı sonrası çayın yanında bir kare bitterle kutlama bile yaptım
Canim bir odayi ders calisma odasi yapsan? Eger beraber yatmayi seviyorlarsa devam etsinler. Zaten biraz daha buyuyunce ayri oda isterse buyuk ihtimalGeçer tabi güzelim, o gece uykusuzluklari anı olarak kalıyor. Arada derede uyaniyorlar büyüdüklerinde (ya da hasta filanken), onda da ertesi gün çok halsiz oluyorum mesela ben. Bebeklerken nasıl dayanmışım uykusuzluğa diye hayret ediyorum hatta kendime.
Ayni odada uyuyorlar di mi? Ben bu sıra düşünüyorum acaba benimkilerin odasını ayirsam mi diye.. çok kararsız olduğum bir konu
Benimki anne kapa kapa ıhhh ihhh diyor gozunu gosteriyor
Benimkiler büyüdü bitanem, biri 9 diğeri 6
Ayni odada uyumalari güzel ama şimdi küçük de okula başlıyor, acaba ders çalışma açısından daha mı güzel olur ayrı odalar?
Ben kardeşimle aynı odada kalırdım, onun da keyfi başka. O yüzden bilemiyorum. Bir de odaları ayirirsam iki oda birden dağınık olacak. O da var
Super1 Ağustos Perşembe (ay kızlar şaka maka Ağustosa girdik, tam iki aydır diyetteyim)
Spor:
Yarım saat havuz hareketleri, öğle gibi Instagram'da ki pilatesannesi nin son paylaştığı selülitsavar hareketler, şimdi de yürüyüş
Menü:
Sabah 10: yarım dilim ekşi mayalı ekmek, peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, çay, bir kare bitter
Öğle13.40 karışık sebze, küçük kase yoğurt, 9 kiraz
14.30 türk kahvesi, iki tatlı kaşığı şekersiz kuşburnu marmeladı
Akşam 17 biraz kavrulmuş kıyma, domates
18: sütlü Nescafe
Nice mutlu senelereKizlar bugun bizim esimle tanismamizin uzerinden tam 11 yil gecti..
Her sene o unuturdu bugun ben tarihin hic farkinda degildim, o kutladi ben unuttum
Zaman su gibi akiyor, onunla tanistigim gun 19 yasindaydim, ertesi gun dogum gunumdu 20 olmustum
Hep esprisini yapar 19 diye cikmaya basladik, hemen 20 oldun diye.
Neyse oyle iste, gereksiz bilgiler ansiklopedimize bunuda eklemis oldum :))
Evet canim sabah kacirmissin, en azindan meyveyi yemeyip dengeleyebilirdin. Aksami atlama ama hafif birseyler ye. Salata veya yogurtlu sebze gibiKızlarrr hepinzie selmalarr
Bu ay hepimize hayırlar güzellikler getirsinn
1 Ağustos Perş. Menüsü
Sabah 10 kahvaltı
Bi tane gözleme
Az miktarda domates salatalık
2 çatal peynir
2 tane zeytin
2 çay bardağı çay
Bi tane haşlanmış yumurta
Bir çatal reçel
Evet üzgünüm kahvaltımı yine biraz kaçordım
Öğle 14 30
4 ymk kşığı kadar zeytinyağlı patlıcan
1 dilim tam buğday
Salata
Ara öğün
Baya meyve yedim
Akşam yemeğimi henüz yemedim acıktım ve saat baya geç oldu
Ton balıklı salata bugüne fazla mı olur acaba ?
Bide 45 dk kadar kardio yaptım çok yorucuydu
Kahve sade icilmis01.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.30 yağsız tost ekmeğine yağsız beyaz peynirli tost -ya bu arada tostu büfeden alıyorum ve yağsız falan demedim, peynir şansıma yağsızmış. adam da bugün bir daha sipariş verdiğimde “yine yağsız olacak değil mi” dedi adam acaba diyet grubuna katıldığımı anlamış olabilir mi
09.00 sade kahve
13.00 sade makarnayla etli patates yemeği vardı et de dışarda yemediğimden makarna ve patates yedimişte o çıktığından 4yk sade makarna 4 dilim patates yemişimdir belki toplasanız 1 patates etmez ama yanında yoğurt
17.00 nesfit az sütle ve 2 adet çiğ köfte sadece marulla -misafirler geldi kebaplar gırla yendi off çok özendim-
20.00- bir avuç ceviz içi
şimdi de şekersiz limonlu çay içiyorum
yarın 700 gram vermiş olmam lazım yaaaaa
Her hafta persembe gunu dondurma kazanmak icin hummali bir calisma oluyor takimda :)))
Cuma günlerini çok seviyorum ama artık korkuyorum :)))
Sabah geç kalkmama rağmen öğleden sonra çocuklarla uyudum. Gecede uyudum. Ya aşırı yorulmuşum ya da psikolojik. Bişey yapmadım yani. Eş olmuşuz. Çok sevindim.Patlicanmoru yiyemedik dondurmayı. Canım çok kızartma istedi. Bu yaz ikinci defa yiyorum. Ödüle sayar mısın Yawrukush
Sevgili eşim senin nasıl geçti günün.
Yazamadım geçen hafta
Çok zor bir hafta geçirmiştim
Bişeyler de okuyamadım
önümüzdeki hafta bol bol okuyacağım
27 temmuz
Sabah 8zeytin, 1kk b peynir, sucuklu yumurta(1pors), 2d ekmek
Öğle yok
Akşam karışık kızartma, 2d ekmek
Spor yok maalesef (birazdan yaparsam yazarım)
Su 3.5 lt
Harikasin canim, o zmaan yaz onlari spora olur mu , menunle beraber yaz ben not alip, tablomuzu hazirliyorum onlara gore :)
Kuzum leslie 15 dk
10 dk horon ve roman :)
Kizlar bugun bizim esimle tanismamizin uzerinden tam 11 yil gecti..
Her sene o unuturdu bugun ben tarihin hic farkinda degildim, o kutladi ben unuttum
Zaman su gibi akiyor, onunla tanistigim gun 19 yasindaydim, ertesi gun dogum gunumdu 20 olmustum
Hep esprisini yapar 19 diye cikmaya basladik, hemen 20 oldun diye.
Neyse oyle iste, gereksiz bilgiler ansiklopedimize bunuda eklemis oldum :))
Nice mutlu 11 yollarınız olsun inşallah el ele göz göze kuzumm
[QUOTE="Kozmogirl17, post: 60732151,Oje benim icin bir aşktı ki esimle tanistim ojelerine aşik oldum dedi ve oje surmemi yasakladi cooook uzun suredir surmuyordum dugun icin surdum iste nezamn siliyorsun diye sorup duruyordu sildim yenisini surdum rengini degistim dun anlamadim sanma diyorfırsattan istifade ediyorum bu aralar mutluluguma mutluluk katıyorum.
Denize attim canim bi size anlattim
Valla ne verirsen raziyim almada sakın
Yarin dereceye girecegizz
Gunluk Tukkettigim butun su buzlu canim super bi bilgi tessekkur ederim.
Cok guzel menu canim herkes son gune yakisir besleniyor masallah
Nice mutlu senelere canım.
Tamam canim kolay gelsin size
Evet canim baya yorucu oluyor senin icin ama cocuklar icin cok guzel aktivite oluyor enerjilerini atiyorlardir market alisverisimi cocuklarla kesinlikle hayir su kisacik analık hayatimda bunu ögrendim kaptanGecmisi okudum, benim omrum gecmis yazilari okumakla geciyor gercekten
Cimnastik dersinde Aras bir sn durmuyor, durmuyor..
Bir sonraki ay ara versem diyorum, sinifin isleyis duzenini bozuyoruz biraz ama ogretmende cok aktif bir cocuk sorun yok diyor.
Ordan alisverise gittik, iki cocukla market alisverisi cok super oluyor sizde gelsenize
Sonrada Akin aciktim dedi, marketin yaninda turk restorani var, dedik girelim, anne-ogullar keyif yapalim.
Donustede yolda annem-ananemle kamerali gorustuk eve geldik, posetleri yerlestirdim.
Su saniye oturabildim, mandalinali sekersiz mineral suyumuda aldim, kendimi azicik insan gibi hissediyorum, neredeyse mutluluktan aglayacagim :))
Cok guzel Ozlemcim, persembenin hakkini vermissin :)01 Agustos menu
Sabah 10.00
1 yumurtadan yapilmis menemen
1kk peynir
2 dilim cavdar ekmegi
3 bardak şekersiz cay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Ogle 15.00
4 kasik etli pilav
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Aksam 18.00
1 tabak dolusu coban salata az zeytinyagli
1 avuc kadar 4 kasik falan haslanmis didiklenmis tavuk gogus
1 kase yogurt
Ara
Yarım sise sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Saat 9 da 3 ucgen dilim karpuz ama kucuktu dilimler
2 ltre su
30 dakika ay yuruyusu 10 dk cezamdi kaptan
50 mekik
Yawrukush
Patlicanmoru
100 de olur 500 de canim yeterki eksi olsun[QUOTE="Kozmogirl17, post: 60732151,
Kuzum ekşi var da 100 mu olur 500 mu olur bilmiorum regl 3. Gun
Evet canim sozumuz var 2 gundur baya sikıyımCok guzel Ozlemcim, persembenin hakkini vermissin :)
01 Agustos menu
Sabah 10.00
1 yumurtadan yapilmis menemen
1kk peynir
2 dilim cavdar ekmegi
3 bardak şekersiz cay
Ara 12.30
Şekersiz türk kahvesi
Ogle 15.00
4 kasik etli pilav
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Aksam 18.00
1 tabak dolusu coban salata az zeytinyagli
1 avuc kadar 4 kasik falan haslanmis didiklenmis tavuk gogus
1 kase yogurt
Ara
Yarım sise sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Saat 9 da 3 ucgen dilim karpuz ama kucuktu dilimler
2 ltre su
30 dakika ay yuruyusu 10 dk cezamdi kaptan
50 mekik
Yawrukush
Patlicanmoru
Esim tum gun calisiyor, aksamda ne bende ne onda markete gitcek hal kalmiyor.Evet canim baya yorucu oluyor senin icin ama cocuklar icin cok guzel aktivite oluyor enerjilerini atiyorlardir market alisverisimi cocuklarla kesinlikle hayir su kisacik analık hayatimda bunu ögrendim kaptan
Insallah turk restoraninda anali ogullu derken fazla kacirmadiniz insallah gozumden kacmadi degil yani
Karabasan gibi coktum ustune canim normaldir kilo vercen diyeSlm kızlar bugün alamadığım bi şekilde bir yorgunluk bir halsizlik hissediyorum
Işler çok yoğun ondan da olabilir
Bir de bugün resmen çok az yedim karnım aç ama yiyemiyorum bi tuhafimm yani
Regl den mi stres mı bilmiyorum ger ci stres olunca ben çok abur cubur yerdim.
Bir de şekerli bisey yemiyorum ya kan sekerim mı düşüyo acaba... offf niye böyle oldu bilmiyorum
Bir de yarın ki kilomu merak ediyorum ben en sin 91 dik galiba dimi
BendeeeeCanım menün güzel olmuş bence pilavın öğle olması güzel seni eksilerle görmek istiyorummmm:)
Canim az yeme, vucudunun ihtiyac duydugu kadar kalori al.Slm kızlar bugün alamadığım bi şekilde bir yorgunluk bir halsizlik hissediyorum
Işler çok yoğun ondan da olabilir
Bir de bugün resmen çok az yedim karnım aç ama yiyemiyorum bi tuhafimm yani
Regl den mi stres mı bilmiyorum ger ci stres olunca ben çok abur cubur yerdim.
Bir de şekerli bisey yemiyorum ya kan sekerim mı düşüyo acaba... offf niye böyle oldu bilmiyorum
Bir de yarın ki kilomu merak ediyorum ben en sin 91 dik galiba dimi
HarikasinEvet canim sozumuz var 2 gundur baya sikıyım
Canim az yeme, vucudunun ihtiyac duydugu kadar kalori al.
Az yemek saglikli degil.
Canin sekerli seyler istiyorsa kesinlikle hurmayi oneriyorum, acayip kesiyor tatli istegini.
Gecen hfta 91 kiloydun canim evet.
Vucudun sIkilasiyor ve kas kitlen artiyor, dolayisiyla tartida eksi olmasa bile inceldigini hissetmen normal canim:)Bide bir şey daha söyleyecektim size kilo olarak çok farletmiyo ama inceldigimi anliyorum yani görüyorum bi resim çekmiştim 2 hafta da o resimle suan arasında gerçekten fark var. Ama tarti neden oyle bilmiyorum
Cuma ya da cumartesi gunu odul hakkin var kuzum, yarismayi kazanamasanizda odul olarak yiyebilirsin.Yarın inşallah şu dondurmayı hallederiz yaz bitmeden dondurma yemek istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?