Çok üzüldüm canım, Allah şifa versin. Umarım daha iyi olur annanneciginCanım gece yani 2 saat önce hastaneye kaldırdık
Şu an biz eve geldik diğerleri kalıyor sabah da ben geçeceğim yarın zaten randevumuz da vardı
Kötüleşti gece
İnşallah bir şey çıkmaz
Kızlar geçmiş yapamayacağım çok özür dilerim hemen menü bildiriyorum
İnşallah kuzumÇok üzüldüm canım, Allah şifa versin. Umarım daha iyi olur annannecigin
Ederim Feyzacim. Sabaha biracz daha düzelir insallah canım. Haber ver dediğin gibiİnşallah kuzum
Dua edin
Ben yatıyorum
Bence de oje yakışmış. Keyfini çıkar madem biraz daha canımOje benim icin bir aşktı ki esimle tanistim ojelerine aşik oldum dedi ve oje surmemi yasakladi cooook uzun suredir surmuyordum dugun icin surdum iste nezamn siliyorsun diye sorup duruyordu sildim yenisini surdum rengini degistim dun anlamadim sanma diyorfırsattan istifade ediyorum bu aralar mutluluguma mutluluk katıyorum.
Denize attim canim bi size anlattim
Valla ne verirsen raziyim almada sakın
Yarin dereceye girecegizz
Gunluk Tukkettigim butun su buzlu canim super bi bilgi tessekkur ederim.
Cok guzel menu canim herkes son gune yakisir besleniyor masallah
Nice mutlu senelere canım.
Tamam canim kolay gelsin size
Süper başlamışsın ağustosa sevgili eşimÖncelikle yeni ay hepimize güzellikler getirsin
1 ağustos menüm
Sabah:
1 avuç kiraz + 1 activia + 1 kaşık tahıl
Ara:
Türk kahvesi + 7-8 kiraz + çay
Akşam:
Tavuklu salata + 4 kaşık çorba + 1 tanecik zeytinyağlı yaprak sarma
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
2lt su
Yarım sa yürüyüş
Gecmisi okudum, benim omrum gecmis yazilari okumakla geciyor gercekten
Cimnastik dersinde Aras bir sn durmuyor, durmuyor..
Bir sonraki ay ara versem diyorum, sinifin isleyis duzenini bozuyoruz biraz ama ogretmende cok aktif bir cocuk sorun yok diyor.
Ordan alisverise gittik, iki cocukla market alisverisi cok super oluyor sizde gelsenize
Sonrada Akin aciktim dedi, marketin yaninda turk restorani var, dedik girelim, anne-ogullar keyif yapalim.
Donustede yolda annem-ananemle kamerali gorustuk eve geldik, posetleri yerlestirdim.
Su saniye oturabildim, mandalinali sekersiz mineral suyumuda aldim, kendimi azicik insan gibi hissediyorum, neredeyse mutluluktan aglayacagim :))
Allah sifa versin canım uzuldum insaallah daha iyi olurKızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Yawrukush 200jj duruyor kaptanım yapamadım henüz
DeryaOnDiet canım sen geldin mi?
Al bendende okadar canimBen de uykum çok açılmadan uyumaya döneyim. Kaptişe mutlu güzel bir gün, diğer herkese de rahat uykular tatlı rüyalar
Al bendende okadar canimBen de uykum çok açılmadan uyumaya döneyim. Kaptişe mutlu güzel bir gün, diğer herkese de rahat uykular tatlı rüyalar
Arkadas anlasmazliklari, her yasta devam ediyor, o zamanlarini bende iple cekiyorum oglanlarin :)Çok sıcak kuzu ya, monoton geçti aslında ama güzel haberler aldım. Seninki nasıldı tatlım?
Ne güzel olmuş yeni insanlarla kaynaşmak. Rusların mutfağı bize çok benziyor. Mantı mesela
Bir de örgü konularında çok becerikliler. Ayrımcılık yaşamamanız çok güzel. Trump konusunda haklısın.
Arkadaşı salıncakta inmemis, aslında sıra ondaymis
Nice senelere canımcım. Hiç bozulmasın ağzınızın tadı Özge'cim
Sagol kuzum :)Oje benim icin bir aşktı ki esimle tanistim ojelerine aşik oldum dedi ve oje surmemi yasakladi cooook uzun suredir surmuyordum dugun icin surdum iste nezamn siliyorsun diye sorup duruyordu sildim yenisini surdum rengini degistim dun anlamadim sanma diyorfırsattan istifade ediyorum bu aralar mutluluguma mutluluk katıyorum.
Denize attim canim bi size anlattim
Valla ne verirsen raziyim almada sakın
Yarin dereceye girecegizz
Gunluk Tukkettigim butun su buzlu canim super bi bilgi tessekkur ederim.
Cok guzel menu canim herkes son gune yakisir besleniyor masallah
Nice mutlu senelere canım.
Tamam canim kolay gelsin size
Kahvalti ve bolca meyve diyete uygun olmamis canim, insallah eksi gelirsin yarina..Kızlarrr hepinzie selmalarr
Bu ay hepimize hayırlar güzellikler getirsinn
1 Ağustos Perş. Menüsü
Sabah 10 kahvaltı
Bi tane gözleme
Az miktarda domates salatalık
2 çatal peynir
2 tane zeytin
2 çay bardağı çay
Bi tane haşlanmış yumurta
Bir çatal reçel
Evet üzgünüm kahvaltımı yine biraz kaçordım
Öğle 14 30
4 ymk kşığı kadar zeytinyağlı patlıcan
1 dilim tam buğday
Salata
Ara öğün
Baya meyve yedim
Akşam yemeğimi henüz yemedim acıktım ve saat baya geç oldu
Ton balıklı salata bugüne fazla mı olur acaba ?
Bide 45 dk kadar kardio yaptım çok yorucuydu
Evet canim :))aaa ne kadar güzel bir anıymış bu
demek kiii yarın doğum günü kutlamaları vaaaar
Cok guzel menu canim, tostcu amca bile anlamis senin ozenle diyet yaptigini:)01.08.2019 PERŞEMBE MENÜ
08.30 yağsız tost ekmeğine yağsız beyaz peynirli tost -ya bu arada tostu büfeden alıyorum ve yağsız falan demedim, peynir şansıma yağsızmış. adam da bugün bir daha sipariş verdiğimde “yine yağsız olacak değil mi” dedi adam acaba diyet grubuna katıldığımı anlamış olabilir mi
09.00 sade kahve
13.00 sade makarnayla etli patates yemeği vardı et de dışarda yemediğimden makarna ve patates yedimişte o çıktığından 4yk sade makarna 4 dilim patates yemişimdir belki toplasanız 1 patates etmez ama yanında yoğurt
17.00 nesfit az sütle ve 2 adet çiğ köfte sadece marulla -misafirler geldi kebaplar gırla yendi off çok özendim-
20.00- bir avuç ceviz içi
şimdi de şekersiz limonlu çay içiyorum
yarın 700 gram vermiş olmam lazım yaaaaa
Harikasin :))yarım saat de yürüdüm kaptan yarın spora gidicem ama
Konus guzel arkadasim konus :))Kizlar hepinizden ricam bu satten sonra hic bir sey tuketmeyin.acikan acikmayan arkadaslara duyuru irademize sahip çikiyoruz.hem yiyoruzda noluyor tuvalete gidiyorbu olmadı galiba
Insallah canim,tesekkur ederim:)Güzel canım
Ne güzel hikaye, inşallah daha bir sürü romantik hikayeleriniz olsun beraber
Benim günüm fena geçmedi kuzum, ufak işlerimi hallettim, kaldığım evi değiştirmem gerek onlara bakınmaya başlıcam yarından itibaren
Persembeye yakisir bir menu daha :)Öncelikle yeni ay hepimize güzellikler getirsin
1 ağustos menüm
Sabah:
1 avuç kiraz + 1 activia + 1 kaşık tahıl
Ara:
Türk kahvesi + 7-8 kiraz + çay
Akşam:
Tavuklu salata + 4 kaşık çorba + 1 tanecik zeytinyağlı yaprak sarma
Üstüne
Sütlü kahve + 2 bitter
2lt su
Yarım sa yürüyüş
Tesekkur ederim canim:))Sendeki azme hayranim Deryacimharika gidiyorsun
Canim bir odayi ders calisma odasi yapsan? Eger beraber yatmayi seviyorlarsa devam etsinler. Zaten biraz daha buyuyunce ayri oda isterse buyuk ihtimal
Cocuk bakmak da ne zor, ince ince herseyi dusunuyor insan ve hicbirseyin tek dogrusu yok
yerim ben onu
sadece kendi odalari daginiksa harikaymis
Super
Nice mutlu senelere
Evet canim sabah kacirmissin, en azindan meyveyi yemeyip dengeleyebilirdin. Aksami atlama ama hafif birseyler ye. Salata veya yogurtlu sebze gibi
Kahve sade icilmis
Bufeci supermisogle yemegi zorunlu kalmissin olsun arada olur oyle. Aksam bence kebap yiyebilirdin ekmeksiz/pidesiz et iyi bir ogun olur. O kadar iskence etme kendine
Bu kadar ac kaliyorsun, yarin tarti seni uzmeyecek
Biraz dinlendim simdi havuza gidiyoruz kuzularla:))Gayet guzel canim
Guzel menu cnm afiyet olsun
Insallah vermissindir cnm. Ins.
Cook iyi cnm afiyet olsun
azicik ayaklarini yukari kaldir uzan dinlen kaptancigim
Süper olmus canim
Neyse bugunu hafif gecirmende iyi spor anlaminda, yarin guzel bir eksi gelecek insallah:)Misafirlikteydim gelince yaparim dedim ama yapamadim canim. Aksam cocuklarla yuruyuse cikalim dedim ama hava serindi bebisin de burnu akiyo diye 10 dk yuruduk geldik. Yani egzersiz yook. Plank durmaya çalıştım iki set 50 sn. Ama bunlar sayilmaz tabi
Canim bizi habersiz birakma , aklim sizde...Canım gece yani 2 saat önce hastaneye kaldırdık
Şu an biz eve geldik diğerleri kalıyor sabah da ben geçeceğim yarın zaten randevumuz da vardı
Kötüleşti gece
İnşallah bir şey çıkmaz
Kızlar geçmiş yapamayacağım çok özür dilerim hemen menü bildiriyorum
Canim cok acil sifalar diliyorum, sen destek ol annene, menu , mesaj yazamasanda sorun degil..Acile kaldırdık kaptanım
Annem ananemden daha kötüydü
Şu an daha iyiler
Şimdiden soran herkese çok teşekkür ederim
Gelişmelerden haberdar ederim kızlar
canim guzel menu, yememissin dogru durust birsey..Kızlar yorum yapamadığım ve olur da yapamazsam yapamayacağım menüler için özür dilerim
Ananem hastanede gelişmelerden haberdar ederim
Dua beklerim
1 agust
11.30
Domatesli biber 1 yk
1yk yumurtalı fasulye
2-3 dilim ekmeğin sadece dışı (tek parça da yaklaşık ona tekamül eder )
Kayısılı çay
Yeşil çay
Türk kahvesi +1 kuru kayısı
17.15
Yoğurtlu kabak 6-7 yk
Domates salatalık
Çay
Su 2,5 oldu sanırım 2 net
Spor gelen gidene hizmet hastane koşturması
Tartı öncesi boş bırakmıştım aslında
Yawrukush 200jj duruyor kaptanım yapamadım henüz
DeryaOnDiet canım sen geldin mi?
Kahvemide ictim deryacim, hatta yeni bir kitaba bile basladim, 30 sayfa okudum :))Bence de oje yakışmış. Keyfini çıkar madem biraz daha canım
Süper başlamışsın ağustosa sevgili eşim
Ay ilk defa senden geç saatte yazıyorumbi tuhaf geldi canım
☺☺☺ Sevindim o zaman Özgecim. Umarım bir kahve keyfi bile yaparsin bugün
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 10DK ELIPTIK | ||||||
Mavi boncukkk | 50M | ||||||
gogo2405 | |||||||
Falanfilannn | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | 100IA 100M | ||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 200DK | 200JJ | |||||
Patlicanmoru | |||||||
klbk33 | |||||||
LaMademoiselle | 100IA | ||||||
Gonulmeyvesi | 100IA | ||||||
Minikpanda1107 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?