Bugun son gun canim biraz hafif gecir aksami yumurta yaninda cok bisey yeme.genel olarak az gibi menun ama son gun icin ideal bence leslie yapabilirsen 30 dakika onu tavsiye ederim canımSlmm kızlar yine yoğunum ama arada yazabiliyorum en azından malum regl 3. günüm ve tatlı yememek için kendimi zor tuttum...
01.08.2019_Perşembe menüm
07:00 Sabah ılık su
Toplantı vardı kahvaltıyı yaptım yapamadım bişey oldu
11:00 mercimekli ekmek varmış ondan 1 parça
kepek ekmeğim vardı bide ondan iki ısırık
12:00 Tavuksuyu çorba
Yemek te köfte vardı rostoyu kesmişler uzun uzun işte 1 tam köfte yemiş oldum
16:00 kan üzümü 5 adet
1 Şeftali
400 ml su
2 lt su
Eve geçince yumurta haşlamayı düşünüyorum canım çekiyo :) Su ve sporu ne yapayım kızlar ve canımKozmogirl17
31 temmuz menum
Sabah yok
Oglen 12.00 annemleri bekledim kahvaltiya cunku
2 kasik menemen
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Yarim saat sonra
1 miniminnacık salkım uzum 10 adet ya vardir ya yoktur yani
Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam17.30
3 kasık zeytinyaglı barbunya
2 kasik pilav
3 kasık et sote
Ara
3 dilim kadar kavun
Spor
30 dk leslie
30 dak ayyuruyusu kaptan sen cezami verdinmi gormedim ben o yuzden 30 dk ceza yerine yaptim fazlasini istersen yaparim yine
50 mekik
2 lt su
Gel gel canim bekliyorumKizlar hepinize merhabalar,
Nasilsiniz, tarti oncesi son gununz nasil gecti?
Esim hizli bir sekilde ise gidecek, gecmisi okuyamadan ona kahvalti hazirliyorum, sonra gelecegim:)
Geldim kuzum, menemen esliginde sizi okuyorum :)Gel gel canim bekliyorum
Canim az yemissin bugun, epey az, su miktarin iyi :)Slmm kızlar yine yoğunum ama arada yazabiliyorum en azından malum regl 3. günüm ve tatlı yememek için kendimi zor tuttum...
01.08.2019_Perşembe menüm
07:00 Sabah ılık su
Toplantı vardı kahvaltıyı yaptım yapamadım bişey oldu
11:00 mercimekli ekmek varmış ondan 1 parça
kepek ekmeğim vardı bide ondan iki ısırık
12:00 Tavuksuyu çorba
Yemek te köfte vardı rostoyu kesmişler uzun uzun işte 1 tam köfte yemiş oldum
16:00 kan üzümü 5 adet
1 Şeftali
400 ml su
2 lt su
Eve geçince yumurta haşlamayı düşünüyorum canım çekiyo :) Su ve sporu ne yapayım kızlar ve canımKozmogirl17
Iyiyim canim yemmekleri yaptim insanlari doyurdum bunun mutlulugu icinde buzlu suyumu iciyorum.Geldim kuzum, menemen esliginde sizi okuyorum :)
Nasilsin ozlemcim:)
Buzlu su ya da soğuk su mideyi uyarır ve büzermiş böylece midenin hacmi küçülünce az yermiş insan. Yani süper yapıyorsunIyiyim canim yemmekleri yaptim insanlari doyurdum bunun mutlulugu icinde buzlu suyumu iciyorum.
Ben de bir yandan çocuk şikayetleri dinleyerek yürüyorumGeldim kuzum, menemen esliginde sizi okuyorum :)
Nasilsin ozlemcim:)
Aynen canim tehlikeli lezzetlerle dolu bir gun :))Cok az ve hafif olmuş.. antep fıstığı en bi sevdiğim. 4 tane ile bırakamazdim sanirim
afiyet olsun canim. Karpuzun bitmesi iyi olmuş. Guzel bir karpuzsa, cekirdek gibi yedikce yediriyo
5.5 aylik oldu cnm. aradan 5 yil geçti ama dedigin gibi acemi oluyo insan. Seninkilerin arasi 1.5 yas miydi canim.
Guzel olmus canim. Rahatsizligina ragmen spor da harika :)
Spor da menu de guzel cnm. Sadecd 9 dan once bitirebilseymissin yeme isini daha iyi olurmuş
Yine bu kadar harekete iyi ayaktasin canim
Bir de spor salonu mu var. Tebrikler cnm. Bu kadar harekete o cips olur bence
Cok guzel canim afiyet olsun
Gunaydin kaptancigim.. hadi bakalım yine cesitli ve lezzetli tehlikelerle dolu bir gün
Cok dogru yoldasin canim:)günaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Esimin ekibinden bir arkadasi ve esiyle gecirdik dun gunumuzu Deryacim, cok icten tatli insanlardi.Yani hem sen şu bir aylığına spora yazıldin hem de gitmiyorsun, hemenn geliyorum yanına
(Kız kıyamam kii
Eşim kahvaltina ve kuşkonmaza bayıldım. Nerde buldun ben hiç görmüyorum marketlerde bu sıra. Ben diyet yapmazken görüyordum ☺☺
Hafta başıyla karşılaştırinca gayet güzel menün kuzum
ay dün akşam salatalık ve yoğurt yicektim
Baktım dolapta hala karpuz, sağolsun Gizemcim de ozendirmişti zaten beni, karpuz yedim ben de. Balık baştan koktu yani Özlemcim
Aslında miktarı alşmadıkça (ki o da epey küçük bence) hiç sorun yok.
Kalori harcamişsındır işte canım ne güzel
Yeni insanlarla tanisabildin mi peki? Sıcak kanlı mı Amerikalılar da? (Gerçi sizin gibi başka ülkeden olanlar çoktur değil mi? Abd zeki insanları, işinde çok iyi olanları kaçırmıyor hiç)
Spor salonuna da gitmişsin o yorgunluğa rağmen. Örnek bir kaptansin canım.
Özlemcim ne güzel ifade etmişsin, hem evin annesi mutlu olunca tüm ev mutlu olur, istedikten sonra yapılmayacak iş yok canım
Eminecim işte yine mutfakta plansız atıştırmalardan biriydi. Devam ediyordum da elimi pakete daldırdım 5. antep fıstığı kapalı çıktı.
Dedim bu bir işaret olmalı
Ooooo eller havaya canisiii :))
canim gozunuzaydin, iyi mi ananen, her sey yolunda mi?Annem ve ananemler geldi kızlar gelen giden oluyor şu an bugün çok aktif olamıyorum kusura bakmayın
Ellerine ,emeklerine saglik, iyilik yap denize at canim, o seni gelir bulur..Olsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginiz
Ablacim halilarda serildiyse, epey kolayladiniz diye dusunuyorum.Selamlar ben geldim. Dün nöbet çıkışı evi süpürüp sildim halıları serdik. Şu mesajı yazarken eşim uğradı kıza dolap almıştı onu bırakmaya gelmiş. Mesajı bile ıki postada yazabiliyorum. Evde tlf iyi çekmiyor Internet yavaş iş yerinde daha rahat ama ordada iş var.
Guzel bir aliskanllik canim, zamandan tasarruf ne guzel.Benim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odada
Sonra alışkanlık oldu.
Mesela ne kadar vermem lazimmmmPatlicanmoru canim ben sana soyluyorum seni cok fazla buralarda goremeyince unutuveriyorum kusuruma bakma benim.bu arada bu hafta belirledigim kilo hedefine bugun ulasmis bulunmaktayim sende guzel kilo verirsen dondurma bizim olabilir hani
Gurur duydum canim seninle, iyi kalpli arkadasim benim:)Iyiyim canim yemmekleri yaptim insanlari doyurdum bunun mutlulugu icinde buzlu suyumu iciyorum.
Guzelce dinlendim canim, eksi gordum sabah istedigim gibi, darisi yarina insallah :)Sen nasilsin kaptis gecen nasildi gunaydin buarada.
Canim az yemissin bugun, epey az, su miktarin iyi :)
Spor evde leslie denedin mi hic canim?
Bir kucuk bilgide benden buzlu suyu ictikten sonra, vucut o suyu vucut isisina getirebilmek icin ektra enerji harcar, oyuzden soguk ve buzlu su icmek oldukca iyi diyet icin:))Buzlu su ya da soğuk su mideyi uyarır ve büzermiş böylece midenin hacmi küçülünce az yermiş insan. Yani süper yapıyorsun
Ama ben hiç içemem soğuk su canım.
Bir de ojelerine bayıldım
Neden sikayetciler canim, ahh onlarinda ne sIkintilari var aslinda, dinlemek guzel oluyor arada :)Ben de bir yandan çocuk şikayetleri dinleyerek yürüyorum
Her hafta persembe gunu dondurma kazanmak icin hummali bir calisma oluyor takimda :)))Mesela ne kadar vermem lazimmmm:)))
Harikasin canim, o zmaan yaz onlari spora olur mu , menunle beraber yaz ben not alip, tablomuzu hazirliyorum onlara gore :)Bugün canım bisey istemedi havalar çok sıcak ondan mı bilemedim kuzumm evde leslie yapıyorum ben onun yanında horon tepme roman oynama ohh miss :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?