Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slmm kızlar yine yoğunum ama arada yazabiliyorum en azından malum regl 3. günüm ve tatlı yememek için kendimi zor tuttum...

01.08.2019_Perşembe menüm
07:00 Sabah ılık su
Toplantı vardı kahvaltıyı yaptım yapamadım bişey oldu
11:00 mercimekli ekmek varmış ondan 1 parça
kepek ekmeğim vardı bide ondan iki ısırık
12:00 Tavuksuyu çorba
Yemek te köfte vardı rostoyu kesmişler uzun uzun işte 1 tam köfte yemiş oldum
16:00 kan üzümü 5 adet
1 Şeftali
400 ml su
2 lt su

Eve geçince yumurta haşlamayı düşünüyorum canım çekiyo :) Su ve sporu ne yapayım kızlar ve canım Kozmogirl17

Bugun son gun canim biraz hafif gecir aksami yumurta yaninda cok bisey yeme.genel olarak az gibi menun ama son gun icin ideal bence leslie yapabilirsen 30 dakika onu tavsiye ederim canım

Patlicanmoru canim ben sana soyluyorum seni cok fazla buralarda goremeyince unutuveriyorum kusuruma bakma benim.bu arada bu hafta belirledigim kilo hedefine bugun ulasmis bulunmaktayim sende guzel kilo verirsen dondurma bizim olabilir hani

Canim az yemissin bugun, epey az, su miktarin iyi :)
Spor evde leslie denedin mi hic canim?

Iyiyim canim yemmekleri yaptim insanlari doyurdum bunun mutlulugu icinde buzlu suyumu iciyorum.
Buzlu su ya da soğuk su mideyi uyarır ve büzermiş böylece midenin hacmi küçülünce az yermiş insan. Yani süper yapıyorsun
Ama ben hiç içemem soğuk su canım.
Bir de ojelerine bayıldım

Aynen canim tehlikeli lezzetlerle dolu bir gun :))

günaydınlaaar
dünkü menümden sonra sabah kalktığımda çılgınlarcasına açtımmm
darısı bugüne.
Cok dogru yoldasin canim:)

Esimin ekibinden bir arkadasi ve esiyle gecirdik dun gunumuzu Deryacim, cok icten tatli insanlardi.
Aslen ruslar ama yillardir burada yasiyorlarmis.
Amerikada ,amerikali diye bir kavram yok:)
O kadar karma bir ulke ki, Amerikali dedigimiz insanlar bile bu ulkeyi baskalarindan almislar biliyorsun.
Asiri cumhuriyetcileri haric , irkcilik hissedilmiyor, hatta trump sonrasi biraz hissedilir oldu, oncesinde yoktu..
Cok uzun yazdim:) Kusura bakma canim...

Yawrukush

Çok mutluyummm. Bugun bu rakkami gorduysem yarina daha da duser mi sence kaptanım
Ooooo eller havaya canisiii :))

Annem ve ananemler geldi kızlar gelen giden oluyor şu an bugün çok aktif olamıyorum kusura bakmayın
canim gozunuzaydin, iyi mi ananen, her sey yolunda mi?

Olsun canim benimde isim var bugun kayinvalidem bi arkadasinin yerine ise gitti bende buyuk babanneye bide esimin dayisinin karisinin hastasi var onlarin cocuklarina yemek yapicam bugun ayri ayri yemek yapma gunum anlicaginiz
Ellerine ,emeklerine saglik, iyilik yap denize at canim, o seni gelir bulur..

Ablacim halilarda serildiyse, epey kolayladiniz diye dusunuyorum.
Az kaldi, tamamen bitecek isler..

Benim büyük minnoş bebekken başlamıştım ben yabanci dizi izlemeye. Bana bi tablet almıştık, hem onu uyutup hem parlaklığı kısıp dizi seyrediyordum karanlık odada
Sonra alışkanlık oldu.
Guzel bir aliskanllik canim, zamandan tasarruf ne guzel.
Ben bu saatten sonra alistiramam kuzularimi muhtemelen :))

Patlicanmoru canim ben sana soyluyorum seni cok fazla buralarda goremeyince unutuveriyorum kusuruma bakma benim.bu arada bu hafta belirledigim kilo hedefine bugun ulasmis bulunmaktayim sende guzel kilo verirsen dondurma bizim olabilir hani
Mesela ne kadar vermem lazimmmm :)))

Canim az yemissin bugun, epey az, su miktarin iyi :)
Spor evde leslie denedin mi hic canim?

Bugün canım bisey istemedi havalar çok sıcak ondan mı bilemedim kuzumm evde leslie yapıyorum ben onun yanında horon tepme roman oynama ohh miss :))))

Buzlu su ya da soğuk su mideyi uyarır ve büzermiş böylece midenin hacmi küçülünce az yermiş insan. Yani süper yapıyorsun
Ama ben hiç içemem soğuk su canım.
Bir de ojelerine bayıldım
Bir kucuk bilgide benden buzlu suyu ictikten sonra, vucut o suyu vucut isisina getirebilmek icin ektra enerji harcar, oyuzden soguk ve buzlu su icmek oldukca iyi diyet icin:))

Bugün canım bisey istemedi havalar çok sıcak ondan mı bilemedim kuzumm evde leslie yapıyorum ben onun yanında horon tepme roman oynama ohh miss :))))
Harikasin canim, o zmaan yaz onlari spora olur mu , menunle beraber yaz ben not alip, tablomuzu hazirliyorum onlara gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…